میگم چرا این مدیا پلیر مثل ویستا نمیشه کوچیکش کرد ؟
Printable View
میگم چرا این مدیا پلیر مثل ویستا نمیشه کوچیکش کرد ؟
اخوي ميشه بگين كه صداي سيستم رو چه جوري در بيارم
مادربردم AN52 از نسل ABIT
حالا اگه ميشه راه حل بدين چون درايور صدا رو هم خودش ميشناسه
عيب كجاست
من دو تا مشکل دارم .یکی اینکه دکمه های اضافی کیبورد مثل مدیا پلیری هاش کار نمیکنه و دکمه tab هم کار نمی کنه .
نه نمیشه.نقل قول:
خوب خودتون که میگید درایور صدا رو میشناسه! پس مشکل چیه؟ صدا نمیاد, رو آیکون صدا خط قرمز کشیده؟نقل قول:
نوشته شده توسط mobah
واضحتر توضیح بدید؟
شما درایو کیبوردتون رو نصبیدی؟ اگه نصبیدی مشکل میتونه از ناسازگاری درایو کیبورد باشه! شما بگرد درایو مخصوص ویستا یا 7 رو واسش پیدا کن.نقل قول:
نوشته شده توسط mojtabaalemi
سلام دوستان.
من ويندوز 7 نصب كردم.يه برنامه كه كار تون اپ رو انجام ميداد استفاده كردم.حالا كامپيوتر بعد از 1 دقيقه كه بهش دست نميزنم يوزرش لاك ميشه.رز تو كنترل پنل و پاور اپشن هم هركاري كردم درست نشد.برنامه رو هم پاك كردم درست نشد.
چي كار كنم؟
از دیسکتاپ راست کلیک کن برو تو Personalize و از اونجا به Screen Saver تو صفحه تنظیمات Screen Saver تیک On resum, display logon screen رو بردار.نقل قول:
خسته نباشین همگی (هم سوالرا هم جوابرا !)
میون ویندوزای دنیا سونو عشق است که معتادش شدیم رفت !!
یه چیز باحالی که داره این بزرگ کوچیک شدن راحت پنجره هاشه خیلی جالبه تو ایکس پی باید دوبار کلیک کنی ولی این فقط یه تکونش بدی خیلی کارا میکنه ..
سلام
من یه لپ تاپ دارم که ویندوز XP روش نصبه و یه PC که ویندوز 7 روش ، نصبه، قبلان که دوتا سیستم XP بود راحت شبکه می کردم، ولی الان همه چیز جاش عوض شده(تو 7) ، نمی دونم چه جوریه، اگر کسی بلد بود لطفا بگه..ممنون.
سلام ، من یه ماهای میشه 7 نصب کردم
این دفعه که بعد از چند وقت ریستارت کردم نوار تسکبار یه جوری شده
اصلا نمیشه باهاش کار کرد .!!!:41:
من همیشه لپ تاپ و تنظیم کردم هایبرنت میشه بیشتر اوقات هفته یی 1 بار هم خاموش یا ریستارت میکنم !
که از شانس بد من اینسری اینجوری شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس دیگه نظرتون چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری میتونم به حالت قبل برگردونم ؟؟؟:13:
راستش نمی دونم کجای کار مشکل دارهنقل قول:
اما اگه هر دو 7 باشن به محض اتصال کابل شبکه هر دو همدیگرو میشناسن و اصلا نیازی هم به دردسر های XP از قبیل آی پی و DNS نیست
حتی اگه یکی XP باشه اون یکی 7 باز هم ویندوز 7 سریع کامپیوتر رو میشناسه بدون اینکه بازهم تغییری توی آی پی ها بدین
هر کانکشنی هم که شیر کرده باشین ویندوز 7 توی لیست network میاره .
sysma
رو تسکبار راست کلیک کن و Properties رو بکلیک و از Taskbar Button گزینه ی Always Combine, hide labels رو انتخاب کن.نقل قول:
نوشته شده توسط isbn84