j3 جدید تر امکانات بیشتر تو رویو ها هم دیدم ازش تعریف شدهنقل قول:
Printable View
j3 جدید تر امکانات بیشتر تو رویو ها هم دیدم ازش تعریف شدهنقل قول:
من هم نظر دوستمون رو قبول دارم;نقل قول:
J3 خیلی پلیر خوبی هست به نظر من معقول ترین انتخاب تو بین پلیر های کوون برای گوش دادن به آهنگ هست.
عزیزان بنده هم فیوزدار (!) رفنم!:40: به شیوه ی بسیار جالبی البته! :31:
خودم که هرچی گشتم کمتر پیدا کردم! حالا یک دوستی این پستهای منو اینجا دیده، فهمیده دیگه درمونده شدم! رفته یک دونه برام گرفته! حالا اینش باحاله! زنگ زده میگه بیا برات فیوز گرفتم!! تصور کنید من چه شکلی شدم اون لحظه! :18: بعد ازش میپرسم چجوری پیدا کردی؟! میگه خیلی راحت! رفتم یک مغازه گفتم آقا من یک عدد سندیسک سانسا فیوز میخوام! فروشنده هم رفت بعد از 5 دقیقه با یک فیوز برگشت! تازه گفت ببخشید فقط 2 گیگشو پیدا کردم :18:
سطح زندگی رو میبینید؟! :19: خدا ما رو در جماعت نسوان هم قرار نداد حداقل پلیرمون رو بریم راحت بخریم :13:
مبارک باشه چند گرفتی؟
چاکریم :دی نمیدونم چند گرفته اگه فهمیدم حتما اینجا هم میگم
آخه هر چیزی تو یه محدوده قیمتی به صرفه و خریدش منطقی هست به هر قیمتی نری بخری........؟!
ولی کلا پلیر خوبی هست خودم دارم استفاده میکنم حتما تاپیک زیر رو یه نگا بنداز خواستی بریزی به خودم بگو مرحله به مرحله کمکت کنم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=390899
البته شما کاملا درست میگی.. ولی برا من که به عنوان هدیه حساب شده :31:نقل قول:
راجع به راکباکس هم که فکر کنم خواه ناخواه مزاحم شما بشم :40: مثلا همینکه الآن فیوز من V1 هست یا V2 از کجا بدونم :31:
:11:
ویرایش: اینو خودم فهمیدم ایشالا سوالای بعد lol :دی
نقل قول:ممنون از جواب هر دو عزیز خصوصاً جناب peaceful1 که من اطلاعات بسیار خوبی از پستهای عالیشون در این بخش و بخش COWON بدست آوردم. سوال دیگه ای که داشتم اینه که با در نظر گرفتن قینت بسیار پایینتر i9 (حدود 120 تومان) j3 به جز اینکه حافظه جانبی میخوره و دوام باطریش بیشتره چه مزیت دیگری (فقط به عنوان یک پخش کننده موزیک) داره؟ چون ظاهراً مشخصات این دو مدل از لحاظ امکانات و کیفیت پخش موزیک کاملاً شبیه هم هست و حتی توان خروجی i9 یک میلی وات بالاتر از j3 هست.نقل قول:
من تفاوت ها رو میگم قضاوت دیگه با خود شما راستی فکر نکنم امرتات J3 وV5 موجود داشته باشهنقل قول:
: J3
استفاده از افکت ها تو رادیو و و ویدیو
کیفیت تصویر بهتر
عمر باطری به مراتب بیشتر
قابلیت ارتقا از طریق حافظه جانبی
من عمر باطری و افزایش حافظه رو خیلی میپسندم.
و تفاوت های دیگه مثل UI
های گوناگون برای J3 و مواردی دیگر
ولی خب همونطور که شما گفتید برای گوش دادن به آهنگ خیلی فرق نمیکنند
سلام دوستان
یه پلیر می خوام که فقط باهاش موزیک گوش کنم
تنها قابلیتی که برام خیلی مهمه نشون دادن لایریک موزیکاست
بین آیپاد نانو نسل5 و COWON I9 موندم
کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
حالا اگه تو این قیمت 160-170 چیز بهتری هم هست معرفی کنید
ممنون