وای وای فینگلیشی....نقل قول:
شما وقتی یک صفحه اینترنتی را باز میکنید یا فایل دانلود می کنید یا اپلود میکنید جزء حجم حساب میشه حالا اگه حجمتون محدودیت داشته باشه به اندازه همون حجم میتونید استفاده کنید
Printable View
وای وای فینگلیشی....نقل قول:
شما وقتی یک صفحه اینترنتی را باز میکنید یا فایل دانلود می کنید یا اپلود میکنید جزء حجم حساب میشه حالا اگه حجمتون محدودیت داشته باشه به اندازه همون حجم میتونید استفاده کنید
با سلام . تازه اومدم تو اين سايت . از آشنايي همه خوشبختم پيش پيش :11:نقل قول:
اميدوارم روزاي خوبي در كنار هم داشته باشيم .
آقا مهدي من فقط با لپ تاپم 2 روز يه سره داشتم دانلود مي كردم .:10:
با دسكتاپ ركوردم رو 8 روز و چند ساعته :46:
ارشيا :5:
سلام sepadl71نقل قول:
ميشه بگي چه طوري مي شه اين تنظيمات و تغيير داد ؟!
ممنون
سلام . بچه ها بين اين مودم ها كدومش بهتره ؟
1. linksys يا U S Robotics
2. قيمت USR9113 الان چنده ؟
(مي ارزه براي سيستم خونگي : مي خوام به لپ تاپ - دسكتاپ - موبايل و پرينترم رو كه wifi داره باهاش share كنم )
3. بين مودم LINKSYS WAG200G با USR9108
4. مودم LINKSYS WAG160N خوبه ؟
راستي اگه قيمت هم بگين و راهنمايي هم كنين ممنون مي شم .
ممنون . ارشيا
با سلام دوستان من تازگي از شركت شاتل در بندرعباس يه 64kb گرفتم كه هنوز وصل نشده است . حالا چند سوال داشتم؟
2 گيگ حجم بنظر شما توي چند روز دانلود ميشه .
آيا راهي هست براي افزايش سرعت adsl
نوع مودم در سرعت اينترنت تغييري ايحاد ميكنه
مودم منparadyne هست به نظر شم چطوره ؟؟؟ اگه زياد روشن باشه مثلا 2 روز چيزيش نميشه
1. بستگی به خودت داره. اگه درست مصرف کنی و دانلودهاتو بزاری شبها انجام بدی 2 گیگ زیادیت هم هست(البته 2.5 گیگه)
2. خیر! فقط واسه دانلود میتونی از دانلود منیجر استفاده کنی تا با حداکثر پهنای باندت دانلود کنی
3. خیر
4. با این مدم کار نکردم ولی ظاهرا مودم بدی نیست. 2 روز که سهله 2 سال روشن بزارش.
سلام
تو رو خدا يکی جواب بده، تا شروع مينکم به دانلود از تورنت بعد از 5 تا 15 دقيقه ديسکانتکت ميشم
آسياتک 128kb
D-Link 322t
xp sp3
برو تو تاپیک آسیاتک سوال کن ببین بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه؟!!نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=209329&page=102
برخی از شرکتا دانلود از تورنت را محدود کردن....
دوستان من مودم D-link 2520 u دارم 36 تومان خریدم
زمانی که کانکت میشم بعضی وقتا یک پیغام در مورد ip میاد که ظاهراٍ با یک چیزی تداخل داره البته مشکلی برام ایجاد نمی شه
می خواستم ببینم علتش چیه و چجوری برطرف میشه
دیگه اینکه برای اینکه روتر فعال بشه باید کار خاصی کرد یا خودش فعاله و روتر رو سرعت تاثیر داره یا کار دیگه ای انجام میده؟
آقا این قضیه 192.168.1.1 و روتر چیه
یکی مفصل توضیح بده
تنظیماتش دست ماست یا نه؟
روتر کارش چیه از کجا بدونیم فعال هست یا نه
اگه مودم رو ریست کنیم چی میشه
ریست برای تنظیمت روتر هست یا نه و خودمون میتونیم بعد از ریست اینکارو بکنیم یا نه
و خلاصه هر چیزی در این مورد یکی مفصل توضیح بده ممنونم
مودمم D-link 2520u هست