سلام، من نیاز به متن هایی دارم که توی اونا لغات ضروری زبان انگلیسی باشه ( مثل Pdf، مقاله و ... )، اگه میشه منو تو این زمینه راهنمایی کنید .
Printable View
سلام، من نیاز به متن هایی دارم که توی اونا لغات ضروری زبان انگلیسی باشه ( مثل Pdf، مقاله و ... )، اگه میشه منو تو این زمینه راهنمایی کنید .
اين دو جمله چه تفاوتي با هم دارند چرا تو جمله دوم to اومده؟
i would rather sit on the floor
i would perfer to sit on the loor
بعد از would rather باید از base form استفاده کنیم و بعد از would prefer باید از infinitive یا مصدر استفاده کنیم که مصدر شکل ساده فعل به همراه to هست پس چی شد ؟؟نقل قول:
i would rather sit on the floor
i would perfer to sit on the loor
would rather + Base form
would prefer + infinitive
در جمله دوم To sit مصدر هست !!
با سلام
به نظرتون این جور سایت ها فقط دنباله پولند با مفیدم هستند
چون می خوام ثبت نام کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام اول از خیلی خوش حالم کردی که طرفدار استاد شجریان هستی دومااین سایت ها یک مشت کلاه بردارند که فقط می خواهند مردم رو سرکیسه کنندنقل قول:
یعنی یه مقاله ای باشه که توش چندتا واژه جدید باشه ... یا مثلا کاربرد واژه در جمله هم باشه کافیه ؟ ... یا اینکه صرفاً واژه های مهم رو لیست کرده باشه؟نقل قول:
سلام دو تا سوال داشتم:
یکی اینکه "تعطیلات خوش بگذره" به انگلیسی چی میشه؟
(اونی که بیشتر مصطلحه!)
بعدی اینکه وقتی یه دانش آموزی می خواد وارد کلاس بشه و از معلم اجازه می گیره، معلم اگه بخواد بهش بگه "بفرمایین" ، چی باید بگه؟
ممنون
ببخشيد مي دونيد معلم از كتا ب اينترو (قرمزه) كويز آماده ميگيرن كه روي كتابه ولي وقتي كتابا ميدن دستمون اونا را ميكنن اگه ميتونيد از خودتون يا استاداتون گير بياريد.و................................... ....................:41::41::41::41:
میشه واضح ترتوضیح بدی .درضمن کتاب زردرنگ اینترونه قرمز
اولی که میشه Happy Holidaysنقل قول:
دومی هم sit down و take a seat