اون همه فک زدم گفتم رزولوشن 1280*720 بازم شما 720*480 گذاشتی !نقل قول:
خیلی باحالیا :دی
بابا من میخوام output این رزولوشن رو بده : 1280*720
Printable View
اون همه فک زدم گفتم رزولوشن 1280*720 بازم شما 720*480 گذاشتی !نقل قول:
خیلی باحالیا :دی
بابا من میخوام output این رزولوشن رو بده : 1280*720
فکر کنم فیلم مورد نظر Interlace بوده و دیکدری که استفده کردین درست نفهمیده که اینترلیس هست و باید دی اینترلیس کنه که دندونه ها حذف بشه. خب ... شاید کدک پک نصب کیده باشید. به نظر من با همون برنامه یه فایل دیگه رو تست کنید ببینید مشکل از اون برنامه هست و یا از فیاله خاصیه. البته مشابه این فایل نباشه .... یه چیز دیگه باشه کلا. اگه متوجه شدی همون فایله به نظر من کدک پک هر چی نصبه پاک کن و با همین برنامه تست کن. بازم اگه حل نشده کلا با یه برنامه دیگه تست کن.نقل قول:
معمولا Xvid4psp خیلی خوب اینترلیس بودن فیلم رو تشخیص میده. به نظر گزینه ی خوبیه.
دی وی دی استندادرش SD هست یعنی Standard Definition و 720p میشه جزء High Difinition ها !!!! این دوستمون حواسشون نبوده احتمالا. راهی نداره دوست من ....:41::11:نقل قول:
ئه .مگه میشه :دینقل قول:
کار نشد نداره آقا
دوستان بشتابید به کمکم :10:
سلام
عزیز من شو ئی که از اینترنت دانلود کردم مثل عکسی که با فتو شاپ گرفته شده و چاپ کنی لبه لبه هست شوی من هم همینطوره اصلا من با هیچ برنامه ای تبدیل نکردم جان عزیزانتان خیلی کارم فوریه یه تبدیل کننده توپ که بتونه این نقص رو اصلاح منه معرفی کنید
خیلی با حالید
خب دوست من بگو حجمش پند مگ میشه و زمانش چند دقه هست. من فکر میکنم اینجوری که توصیف کردی رزولوشنش کمه و مربع مربع شده. درسته ؟ حجم و زمان بر حسب مگ و دقیقه چنده ؟:11:نقل قول:
سلام
نه عزیز من حجمش کم نشده فرمت ان AVI هستش حجم ان هم 165MB زمان ان 2:50 مربع مربع هم نیست .میشه یه لطفی کنید بگی
چه جوری میشه یه عکس رو در پست قرار داد تا من عکسی از شوی خودم رو بزارم تا ببینید. تا بلکه مشکل من هم حل بشه
قربون همتون
خب یه جا باید آپلود کنی که لیمک مستقیم بده. ببین اینا خوبه یا نه:نقل قول:
کد:http://myup.ir/
کد:www.megapic.ir
سلام
عزیز از لینکی که کذاشتی ممنونم عکسی از شویی که دارم رو قرار میدم امیدوارم بتونی مشکلمو حل کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدای مرامتکد:http://myup.ir/images/92635729608422080036.jpg
این عکس که کاملا داره نشون میده فیلمت همون اینترلیسی هست که گفتم. با VLC بازش کن. بعد از منوی Video برو گزینه ی Deinterlace رو بزن بیاد و Automatic رو انتخاب کن. ببین چی میشه. اگه دیدی اتوماتیک خرابه بازم بزار رو On و بعد به صورت دستی از گزینه ی بعدی همون منو یعنیDeinterlace Mode گزینه های مختلف رو تست کن تا جواب درست بگیری.نقل قول:
خواستی تبدیل کنی با Xvid5psp میتونی همین دیاینترلیسورها رو داشته باشی. اونجا هم باید تنظیم کنی که موقع دیکد دی اینترلیس مناسب کارش رو انجام بده و بعد تبدیل صورت بگیره.:11::11::11::11: