كسي نميدونست ؟نقل قول:
Printable View
كسي نميدونست ؟نقل قول:
سلام
دوستم هاردش فکر کنم خراب شده
ینی وقتی هاردش به مادر بورد وصله تو همون صفحه اول یا همون لوگو میمونه
وقتی هم که یه هارد دیگه میزنیم به مادر بورد همه چی درست میشه
وقتی هم هارد رو یه مادر بورد دیگه میزنیم باز میمونه
ینی مشکل از کجاست
ممنون
فرم ویو هارد مشکل پیدا کرده! از من هم همینطور شد، سری 22 دیاموند مکستور 1 ترا بایت همه مشکل دارننقل قول:
متوجه نشدمنقل قول:
حالا راه تعمیر داره
اطلاعات توش حیاتیه
هاردش هم 250 مکستوره
سلام
من یه هارد اکسترنال ترنسند 1 ترا دارم می خام به لپ تاپ دوستم وصل کنم ، چند تا فایل رو توش بریزم، ولی می ترسم لپ تابش ویروسی باشه و مشکلی برای هاردم پیش بیاد ، می خاستم بدونم آیا آنتی ویروس یا چیزی هست که روی هارد به صورت مجزا نصب بشه، و اگر هست آیا با آنتی ویروس خود سیستم تداخل پیدا نمی کنه.؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
صفحات قبلی رو بخونید متوجه میشید، بین 15 تا 150 تومن خرجشه همه اطلاعات هم برمیگردهنقل قول:
مدتیه که به طرز مشکوکی! سیستمم چند دقیقه یکبار فریز میشه(بخصوص موقع تماشای فایلهای ویدیویی بزرگ)
چراغ هارد حدود یک دقیقه روشن میمونه و همه چیز بجز موس از کار میوفته(صدای چرخش هد هارد هم به وضوح شنیده میشه)
میخواستم بدونم آیا با فرمت کامل هارد مشکلم درست میشه؟ اصلا مشکل از هارده یا چیز دیگه؟( با نصب مجدد ویندوز و این حرفام درست نشده)
توضیح ضروری: سیستم: لپتاپ وایو --- سیستم عامل: ویندوز7
توضیح ضروری تر(!): یه بار لپتاپ از ارتفاع یک متری به زمین افتاده
سلام.
من برای نصب ویندوز 7 و پارتیشن یک مقداری با هارد ور رفتم که یهو یه پارتیشن 1383 گیگی( هارد من 160 گیگ هست) بهم نشون داد.
من اون پارتیشن رو هنگام نصب ویندوز پاک کردم ولی با پاک شدن اون پارتیشن کل پارتیشن های دیگه هم محو شدن. الان موقع نصب ویندوز هیچ پارتیشنی برای نصب بهم نشون نمی ده. ویندوز قبلی هم که نصب بود دیگه بالا نمی یاد.
کمک کنید باید چی کار کنم! هاردم مکستور هستش.
من یک هارد 500 Seagate دارم هفته پیش هاردم سوخت!!! بعد مشکل از "برد" هارد بود اون "برد" که ازش برق به هارد دیسک میرسه. دادم بیرون با 19 هزارتومن بردش را عوض کردن. و درست شد ولی حالا که وسلش میکنم به سیستم، کامپیتور اصلا اونو نمیشناسه و هیچ درایوی براش نمیسازه.
وقتی سیستم روشن میکنی و Delete میزنی میشناستش پیداش میکنه در ویندوز در قسمت Devise Manager هم بعنوان هارد دیسک میشناستش، ولی راستش خود هارد،خودشم نمیشناسه، یعنی ظرفیت و هیچی خودش را تعریف نمیکنه.
شما میتونید به من کمک کنید؟
سلام
اومدم یه پارتیشن هارد نوت بوک را ری سایز کنم با آکرونیس پارتیشن ... بعد از اینکه ریست شد و داشت کارش رو میکرد وسطه کار یک دفعه کامپیوتر رفت رو حالت sleep ... از این حالت که درش آوردم صفحه سیاه بود و چیزی نشون نمیداد ... مجبور شدم یه دور خاموش روشننش کنم ... بعد از روشن شدن پارتیشن مورد نظر را نشون میده اما واردش نمیشه و پیغام زیر را میده :
not accessible the directory is corrupted and unreadable
و میزان سایز را میزنه 0 ... اما خود آکرونیس که باز میکنم نشون میده حجم را اضافه کرده ... و همینطور نشون میده هارد یه قسمتیش پر هست ... ولی هیچ کاریش نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید ... یا پارتیشن درست بشه یا بتونم اطلاعات رو کامل ریکاوری کنم ...
با تشکر