برو تو Control Panel/Regional and Language Options/Languages/Details ببین تو لیست language هات (Installed services) باید فقط یه English باشه و یه Farsi. اگر چند تا Farsi هست یا Arabic هست Remove کنشون.نقل قول:
Printable View
برو تو Control Panel/Regional and Language Options/Languages/Details ببین تو لیست language هات (Installed services) باید فقط یه English باشه و یه Farsi. اگر چند تا Farsi هست یا Arabic هست Remove کنشون.نقل قول:
ممنون من اینکار رو کردم ولی فقط یک فارسی بود و یک انگلیسی باز هم پاکشون کردم و از اول add کردمشون ولی مشکلم حل نشد :41:نقل قول:
من یه ویندوز XP دارم که روش یه یوزر دارم . پسورد نگذاشته بودم و خودش خودکار میداد welcome و شروع . ولی حالا لاگین ازم میخواد و توی اعصاب میزنه ( چون من که یه اکانت دارم و پس ندارم ) . حالا چیکار کنم مثل قبل مستقیم بره .
در ضمن لاگین هم سروری شدی ( مثل کافینت یا هر شبکه ای با چند اکانت ) . اینو چه جوری میشه عوض کرد ؟
و این پنجره تو شروع ویندوز نشونه ی چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .
سلام
مي خواستم بدونم اين پك هاي آيكوني كه از اينترنت دانلود ميكنيم رو چطوري بايد جايگزين آيكونهاي ويندوز بكنم؟
بهترين كار اينه كه از نرم افزارهاي خاص خودشون استفاده كنيد. مثل Icon packgerنقل قول:
مي خواستم بدونم اين پك هاي آيكوني كه از اينترنت دانلود ميكنيم رو چطوري بايد جايگزين آيكونهاي ويندوز بكنم؟
کسی نبود جواب ما را بده؟؟؟نقل قول:
سلام!
وقتی که ویندوزم میاد بالا قسمت مال شبکه با تاخیر چندثانیه ای میاد بالا .. مشکل از کجاست؟
با سلام
من قبلا" در مورد ویندوز اکس پی 32 و 64 سوال پرسیده بودم و یه تاپیک به من معرفی کردید ولی کامل جوابمو نگرفتم؟
سوال اولم اینه که اگه من xp 64 bit رو کامپیوترم نصب کنم و کامپیوتر بتونه اون رو بالا بیاره این معنی رو میده که سخت افزار من قابلیت پردازش این ویندوز رو داره یا اینکه باعث کندی سرعت کامپیوتر میشه؟
سوال دوم اینکه ویندوز 64 بیت چند ساله به بازار اومده و اینکه نسبتا" به من بگید برنامه ها یا بازیهایی که توی بازار هست معمولا" با 64 بیت سازگار هستند یا اینکه کار کردن با این ویندوز از این نظر و پیدا کردن درایورها دردسر داره ؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يك Windows XP SP3 با يك SP2 داشتم بعد هاردمو برداشتم بردم وصلش كردم به يك كامپيوتر ديگه
(Windows Vista SP1 داشت)
توش چيزي ريختم ولي بعد از اينكه به كامپيوتر خودم وصلش كردم هنگام اومدن صفحه بوت ميگه
error to loading operation system يا يك همچين چيزي
فكر كنم فايل بوتش پاك شده باشه يا مشكلي براش بوجود امده باشه؟
اگه اره
چجوري ميتونم يك فايل بوت درست كنم
چون يك هارد ديگه هم دارم ميتونم روي اون يك Windows نصب كنم تا كامپيوتر بالا بياد
البت نكته اي كه خيلي مهمه اينه كه اطلاعاتي كه توي 2 تا درايو هاردم كه توش ويندوز بود برام خيلي مهمه و نميخوام اونا رو از دست بدم
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد چون الان كارم خيلي گيره و يك جورايي مسئله مرگ و زندگيه