گل را دوست دارم تو را هم دوست دارم گل را برای بوییدن تو را برای بوسیدن گل را برای یک لحظه تو را برای همیشه
Printable View
گل را دوست دارم تو را هم دوست دارم گل را برای بوییدن تو را برای بوسیدن گل را برای یک لحظه تو را برای همیشه
از زندگي آن چيزي نصيب تو مي شود كه لياقت آن را داري نه آن چيز كه آرزويش را داري!
گاهي وقتها از نردبون بالا ميري تا خدا رو با دستات بگيري ولي اينو نميدوني كه خدا همين پايين، نردبونو نگه داشته تا نيفتي...
دوستت دارم كمتر از خدا و بيشتر از خودم ، چون به تو احتياج دارم و به خــــدا اِِِِِِِِِِِِِِِِيِِِِِــ ـــــــــــمان .
sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq
hamash taghdim be to be sharti ke gooshito bar ax begiri
l<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
تمام اين قلبها فداي قلب اون كسي كه داره اين تاپيك رو مي خونه!
غرور هديه شيطان است و عشق هديه خداوند. ما انسان ها هديه شيطان را به هم مي دهيم ولي هديه خداوند را از يكديگر پنهان مي كنيم.
زندگي زيباست حتي اگر کور باشي. خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي. مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي. اما بي ارزش است اگر ثانيه اي عاشق نباشي
__________________________________________________ ________________________________________
بهتر است غرورتان را به خاطر كسي كه دوستش داريد از دست بدهيد تا اينكه او را به خاطر غرورتان
__________________________________________________ ________________________________________
موبايلم حالش بده، نورش كم شده، شارژ نداره، كليدش كار نميكنه، رنگش پريده، مي دوني چرا؟... آخه «اينباكسش» بدجوري هواتو كرده!
شب برات اس ام اس زدم که بگم: دنیام تاریکه مثل شب، تنهام مثل ماه، کوچیکم مثل ستاره، اما دوستت دارم اندازه آسمونی که اندازه نداره...
قاب عکست رو زدم به دیوار، جای ساعت دیواری...
از اون به بعد، تو شدی تمام لحظه هام
کاش کودک بودم تا بزرگترین شیطنت زندگی ام نقاشی روی دیوار بود، ای کاش کودک بودم تا از ته دل می خندیدم نه اینکه مجبور باشم همواره تبسمی تلخ بر لب داشته باشم ، ای کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتی و درد با یک بوسه همه چیز را فراموش می کردم
واست شب sms زدم كه بهت بگم:
دنيام تاريكه مثل شب، تنهام مثل ماه، كوچيكم مثل ستاره، اما دوست دارم اندازه ي آسموني كه اندازه نداره
چيه؟ ..... فكر كردي يه sms جديده؟ ............ يا مثلا فكر كردي كارت دارم؟ ........نه
بابا ....... فقط مي خواستم خيلي دوست دارم .......
نخ داخل شمع از شمع پرسيد : چرا وقتي من مي سوزم تو آب مي شي؟
شمع جواب داد : مگه مي شه كسي كه تو قلبمه بسوزه و من اشك نريزم؟
عكستو زدم جاي ساعت ديواري از اون موقع به بعد تو شدي تمومه لحظه هام
----------------------------------------------------------
عمري با غم عشقت نشستم به تو پيوستم و از خود گسستم وليكن سرنوشتم اين 3حرف بود تورا ديدم ، پسنديدم ، گسستم
ميدوني فرق تو با عشق زندگي و گل چيه ؟ عشق يك كلمه هست ولي تو معني ان هستي ، زندگي يك اجبار هست ولي تو دليل آن هستي ، گل يك گياه هست ولي تو عطر آن هستي
فهميدن عشق را چه مشکل کردند ما را ز درون خويش غافل کردند انگار کسي به فکر ماهي ها نيست سهراب بيا که آب را گل کردند
پاييز از زمستون غمگين تره چون بهار و نديده، ولي من از پاييز غمگين ترم ، چون تاحالا تورو نديدم
موفق باشيد!:40: