قیمتش در چه حدوده درب شیشه ای گوشی هم رو قابه؟
Printable View
قیمتش در چه حدوده درب شیشه ای گوشی هم رو قابه؟
بله فیلیپ هم با قاب هست !
البته خود فلیپ هم توی بازار به صورت جداگانه فروخته میشه که باز دو نوع داره فیلیپ تقلبی که پیشنهاد میکنم اصلن نخرش چون خیلی کیفیته خوبی نداره و به نظر من مثه اسباب بازیه !
اما فیلیپ اصلی هم که دیگه معلومه و پیشنهاد من همین هست !
اگه میخوای فلیپ یا هر چیز دیگه ای رو به صورت جداگانه بخرین بهتره از تعمیرات موبایل ها بخرید !
در مورد قیمت من متاسفانه دسترسی به بازار تهران ندارم اگه خودتون می تونید به اونجا یه سری بزنید !
.
سلام
یک سوال
من وقتی سیدی tools گوشی نصب کردم بعد از اینکه روی ایکون گوشی رفتم و بعد profile را ok کردم و بعد گوشی را به کامپیوتر وصل کردم بعد از دقایقی پنجره ای باز شد با این عنوان:
(Motorola phone tools has not detected your phone )
و بعد گفت باید update کنید من انرا cancel کردم و بعد configuration را به صورت دستی انجام دادم و بعد از لیست گوشی ها اسم گوشی رو(a1200e ) را انتخاب کردم . حالا وقتی پنجره گوشی را باز میکنم text message و internet connection غیر فعال است و من نمیتوانم sms های فارسی را از کامپیوتر بخوانم .میخواستم بدانم دلیل ان چیست؟
سوال بعد اینکه usb mode در setup گوشی در چه شرایطی باید روی modem, mass storage, یا sync media باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اینم کلی بازیه آ1200 برید حالشو ببرید ....
آدرسه تاپیک رو دادم تو قسمت بازی ها جاوا بازی های لمسی برای همه گوشی ها مخصوصا آ1200
آدرسه تاپیک رو دادم تو قسمت بازی ها جاوا بازی های لمسی برای همه گوشی ها مخصوصا آ1200
باید روی modem باشه!!نقل قول:
سوال بعد اینکه usb mode در setup گوشی در چه شرایطی باید روی modem, mass storage, یا sync media باشد
سلامنقل قول:
بعد از این که گوشی توسط کامپیوتر شناسایی نشد شما گزینه ی manual رو انتخاب کنید و بعد باید ming رو انتخاب می کردین !
mass storage درایو مجازی در کامپیوترتون ایجاد می کنه !
modem گوشی detect میشه به وسیله ی برنامه ی motorola phone tools !
sync media راستش تا حالا باهاش کار نداشتم اما
اطلاعات بهتر رو اگه گیر آوردم بهتون میگم !
سلام
اول تشکر از مستر احد به خاطر جواب به سوال قبلی.البته من هنوز امتحان نکردم ببینم جواب میده یا نه.
اما یک سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جواب بدید:من یک ماهی میشه که a1200e خریدم تقریبا 2 یا 3 روز یکبار احتیاج به شارژ کردن داره.ولی یک چیزش خیلی برام عجیبه اگه تماس با کسی نداشته باشم مصرف باتری متعادله حتی اگه بولوتوس و آهنگ زیاد گوش بدم . ولی اگه مثلا باتری روی 70 باشه در عرض یک تماس یک دقیقه ای باتری میشه 20 واگه دوباره یک تماس یک دقیقه ای داشته باشم low battery میشه تقریبا با هر تماس یک خط باتری کم میکنه ایا برای شماهام اینطوریه ؟مشکل کجاست؟
ممنون
سلام !نقل قول:
خواهش ميكنم قربان !
* راستش فكر مي كنم كه مشكل از سيم كارتتون باشه و به احتماله زياد سيم كارتتون ايرانسل هستش اين طور نيست ؟!
سيم كارته ايرانسل به شدت شارژ گوشي رو كم مي كنه .