به خاطر اسمش پیسی ورد ف .ی .ل .ت. ر میکرد ..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به خاطر اسمش پیسی ورد ف .ی .ل .ت. ر میکرد ..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد:
نقل قول:
سلام بله میشه خیلی اشون را همین طوری هم تعقییر بدید جواب می ده ولی بر ای تعقییرات نظیر تصویر ار سالی تون باید فایل های :DLL را ویر ایش کنید که یک کم سخته .....
با تشکر و سپاس از حمایت شما عزیزان من بارها خواستم یک کاری بر ای آموزش قدم به قدم بزار م ولی این تایپیک خیلی زیاد و گیج کننده شده مخصو صا بر ای افر ادی که تاز ه واردند می دونید دو ستان این انجین بازی جنرالها کار با هاش راحته و به راحتی می تونید با کمی تمر ین و تلاش یک بازی بسیار متفاوت با خود جنرالها بسازید البته مب تونید نظیر این مد های که بر ای بازی جنرال ساخته شده است را در اینتر نت پیدا کنید ..... من پیشنهاد می کنم این تایپیک قفل بشه و یک تایپیک جدید با همین محتوا ولی از اول و خیلی منظم تر ساخته بشه من خیلی از انجمن های خار جی را دیدم که یک بخش بزرگی از انجمن تنها به بازی های استر اتژیک و مخصو صا جنرال قر ار داند به دلایلی که در بالا عرض کردم من امیدوارم مدیر ان عزیز این انجمن هم چنین کار را انجام بدند من هزار ان مدل و آموزش دارم که نمی شه در این محیط بهم ریخته و شلو غ عر ضه کرد .....نقل قول:
با کمال تشکر منصوری
خوب خودت چرا یه تاپیک باز نمیکنی شماره پستایی رو هم که میخای رو بده
من از اینجا انتقال میدم تو تاپیک شما اصلا مهم میکنمش که بالا بمونه
سلام
بسیار عالی هست منم موافقم یک پست جدا گونه تحت مدیریت دسوت عزیز م اقای منصوری فکر جالبی هست از شماهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم اگه این کار انجام بشه خیلی عالی کمک کنین این کار پا بگیره سپاس فراوان
موفق باشید یاعلی
سلامنقل قول:
واقعن سپاس گزارم
اقای منصوری من یک ایکون از9ایکونو که اولش بار گزاری میکنم
دیگه بقیه جای ایکون ها میپره و نمی تونم پیداش کنم
متعجبم اون اوتاقک های ایکون دیگه کجا میرن
سپاس
موفق باشید یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تاپیک بزنید دیگه (مطالب پست اولو توش بنویسین ) مهم کردنو ... بقیش با من
اینم لینک تاپیک زدن :دی
سلام
سپاس
منتظرم خود اقای منصوری بیان و تایپو بنن ایشون تایپو بنا کنن خیلی بهتر
یاعلی
سلام و تشکر فراوان از اینهمه لطف شما فقط یک خو اهش دارم اونهم این که لطفا قسمت پیوست را بر ای من فعال کنید تا بتونم فایل ها را آپلود کنم تا دو ستان به راحتی بتونند در یافت کنند .نقل قول:
سلام آقا یه سوال داشتم چه جوری میشه یه تانک ازیه مدکردتویه مد دیگه