نقل قول:
سلام دوست عزیز . مطمئنا متن مورد نظر شما فونت نیستش . یا به صورت دستی نوشته بعد اسکن شده یا بوسیله نرم افزارهای ترسیم مثل ایلاستریتور . احتمال اینکه بوسیله دست نوشته شده باشه خیلی زیاده
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز . مطمئنا متن مورد نظر شما فونت نیستش . یا به صورت دستی نوشته بعد اسکن شده یا بوسیله نرم افزارهای ترسیم مثل ایلاستریتور . احتمال اینکه بوسیله دست نوشته شده باشه خیلی زیاده
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . به نظر من استفاده از وکتور گل میتونه کمکتون کنه . چند تا نکته . برای طبیعی تر شدن کار قطر فونت و وکتورتون رو عین هم تنظیم کنید .زاویه دو کاراکتر خیلی مهمه . اگر شما با نرم افزار ایلاستریتور کار کرده باشید میدونید ترسیم این وکتورها کار خیلی ساده ایه .
نقل قول:
وکتورش رو از کجا باید پیدا کنم
این فونت را از کجا پیدا کنم
می خوام با فتوشاپ بزنم
نقل قول:
سلام
من یه مجموعه وکتور دارم ولی حجمش زیاده میتونی توی گوگل سرچ کنی flower vector . یکم بگردی پیدا میکنی . فونت شکسته نستعلیق نرم افزار میرعماده .
نقل قول:
میرعماد رو دارم
ولی آخرش رو اینطوری منحنی نمی زند
نقل قول:
دوست عزیز من نگفتم میرعماد میتونه این منحنی رو بزنه شما باید بوسیله فتوشاپ و تلفیق فونت و وکتور این کار رو انجام بدید . اگه بازم متوجه نشدی بگو من یه آموزش برات بذارم .موفق باشی
نقل قول:
سلام
اگه براتون زحمتی نباشه ممنون میشم
شرمنده :11:
نقل قول:
سلام دوست عزیز . اینم آموزشی که قولشو داده بوده بودم . امیدوارم گویا باشه . فایل گل هم همراش هست .
کد:http://www.4shared.com/file/0-p6SUAG/fontparsifontflower.html
ببخشید کسی فونت ایران خودرو رو داره؟
من به شدت به این فونت احتیاج دارم،ولی هر چقدر تو گوگل سرچ کردم نتونستم پیدا کنم.تمام لینک ها مشکل داره