کسی نمی فروشه؟نقل قول:
Printable View
کسی نمی فروشه؟نقل قول:
من الان حدود 1.5 ماهه تمدید نکردم الانم هر 4 روز sms میفرسته ، کشت مارو با این sms هاش
الان من باید چیه این شرکتو بخرم :n09:، این که هیچی نداره ، خجالتم نمیکشه
برای من مبین نت بعد از طرح نوروزی همون 6 ماه پیش مرده بود
الهی امین . . اصلا برید طرح ویژه موبین نت بی شرف رو بخونید خندتون میگیره .نقل قول:
دقیقا منم موندم اینا انتظار دارن کسی با طرح فعلیشون تمدید کنه؟ واقعا به درد من یکی نمیخوره .من ماهی ۵۰ گیگ دانلود هم کمم بود میخواستم ۲ مگ تمدید کنم ! الان ماهی ۸ گیگ دانلود میخوام چیکار :n08:نقل قول:
با سلام.
من حدود ماههای اول که اومدم و یک مگ نامحدود خریدم و سرعتم 12 تا بود ، اون روز فهمیدم که با چه گرگهایی طرف هستم .
میگفتن شیر یک به 10 هست ، آخه کی میتونه باور کنه که من 60 تومن پول برای این داده باشم . ( در واقع طرحش 128 نامحدود میشد !!! )
بعد از اون مبین نت فهمید که طرحهای نامحدود شیر یک به 4 رو ملت می بندند به دانلود ، همون 8 صبح تا 8 شب رو میگم . اونها رو حذف کرد و فقط شیر یک به 10 رو گذاشت .
حالا که اومده کلا نامحدودهاشو حذف کرده .
شبانه رو هم که محدودمون کردند و ساعتش کم کرده اند .
نمی دونم از این ظلم چی بگم
با اون قیمتهای نجومیش .
امروز 13 اسفند یعنی سه روز از اون روزی که وعده ی طرح مضحکشون رو دادن گذشته .. اونایی که هنوز 2 تا 8 دانلود می کنند متوجه تغییری شدن یا خیر ؟
ضمن اینکه ما هنوز نفهمیدیم بر فرض که این طرح مزخرف رو اجرایی کرده باشن مشترک بیچاره از کجا باید متوجه بشه چقدر شبانه مصرف کرده ؟ یعنی اینا ی طرحی ارائه دادن خودشونم توش موندن !
من که هر شب دارم میزنم دانلود کاریم به این حرفا ندارم تا چندین برابر حجمم هم شب دانلود می کنم ببینم کی می خواد محدودم کنه !
منم توی 3-7 دانلود دارم اما اینکه از کجا بفهمیم چقدر شبانه دانلود شده ، معلوم نیست . چون معمولا حجمشو حساب نمی کنه
نقل قول:
راستش من یه شب گذاشتم و بعد دیدم که حجم پولیم تموم شد و دیگه تست نکردم. یعنی حجم اصلیم تموم شده بود و با خرید شارژ کار میکردم.
اما سوای این مشکل یه مشکل دیگه هم هست و اون هم اینکه معلوم نیست این دو برابر رو چجوری حساب میکنن. چون اگه فقط با حجم اصلی طرح باشه که هر کس شارژ میخره بدجور ضرر میکنه. یعنی اگه هنوز به اندازه نوک سوزن عقل توی کله مدیرعامل مبیننت باشه میگه دو برابر کل حجم (اصلی با شارژ). وگرنه مگه طرف مغز مدیرعامل مبیننت رو خورده باشه که بیاد شارژ بخره و نتونه هم ازش درست استفاده کنه. این وضعیت نشون میده که واقعاً درست گفتین و مبیننت گندی زده که توی اون بوی تعفن، خودش هم داره خفه میشه.
وضعیت سرعت دیشب چطور بود؟ من که با سرعت دو مگ توی کل ساعت جدید حتی نتونستم یه فایل ۵۰۰ مگابایتی رو دانلود کنم. موندم این نازنازیها که ادعا کرده بودن مشکل سرعت شبانه برای همیشه حل میشه و غصه نخوریم. نکنه حالا که سرعت بدتر شده میخوان از بیخ و بن دانلود شبانه رو حذف کنن که خیال همه راحت بشه؟
دیشب یه گیگ گرفتمنقل قول:
یه مودم جدید گرفتم توی اکانتش که میرم زده طرح یه ماهه ولی شروع سرویس رو زده 15 بهمن پایان رو زده 11 فروردین
دلیلش چیه؟
دوستان من هرشب از ساعت 2 صد تومن شارز میکنم بعد میزارم تا 8 دانلود میشه و هنوز طرح اجرا نشده .
امشب شب آخر طرحمه و خداحافظ مبین نت و البته اینترنت ! رفتم نمایندگی گفتن اگه تمیز باشه بین 100 تا 120 میخریم مودم رو . به نظرتون جاهای دیگه هم قیمت کنم یا قیمت خوب دارن میبرن ؟
امیدوارم مشکلی برای گرفتن ای دی اس ال پیش نیاد, چون به دلایل مالی حتما باید این مودم رو بفروشم بعد برم سراغ مخابرات.