سلام
amiralib توی k4 ایرانی پیدا نمیشه ؟ world 13
Printable View
سلام
amiralib توی k4 ایرانی پیدا نمیشه ؟ world 13
صفا جان هیچ برنامه ای به اندازه FreeGate به آدم فاز نمیده !!نقل قول:
من با اپرا ، فایرفاکس ، اوانت و اینترنت اکسپلورر با این برنامه به راحتی کار می کنم ، منتها تو خود برنامه نوشته که FreeGate خودش به طور اتوماتیک پـــــــــــروکــــــــسی رو تو اینترنت اکسپلورر وارد میکنه پس اونایی که با اینترنت اکسپلورر یا برنامه هایی که بر پایه اون مثل اوانت نوشته شده اند کافیست که فقط FreeGate رو اجرا کنند بعد برند صفا ( ایهام نداره در اینجا یعنی عشق و صفا ! :دی ) ولی اگه از مرورگرهای دیگه ای استفاده می کنید باید پروکـــــــــسی رو به طور دستی وارد کنید ...
ابتدا FreeGate رو اجرا کنید و صبر کنید تا کانکت شه بعد برید تو قسمت Tools اونجا یه عدد نوشته که جلوش دونقطه گذاشته و پورت رو نوشته شما اون رو همون طوری که هست باید برید تو قسمت مربوط به تنظیمات مرورگرتون و اونجا بنویسید بعد به راحتی میتونید هر جا که دلتون خواست برید ...
مثلا برای فایر فاکس بایداینجا برید و اون عدد رو اینجا بنویسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به چع زبونی بهت بگم ..... تو من رو بلاک کردی ! نمی زاره من برات ایمیل بفرستم ... هی ایمیل میزنی بعدم ناراحت میشی که چرا چواب ندادم ! :19:نقل قول:
من Block کردم ؟! :18: چجوری اصلا میشه بلاک کرد ! حالا چجوری میشه از Block بیارمت بیرون ؟!نقل قول:
راستی کسی sina.113 رو توی World 13 میشناسه ؟ رفیقمه !
نقل قول:
درسته ip هم اینه :
127.0.0.1
Port:8567
این قدر این عدد رو وارد کردم دستم خودش می نویسه ...
البته بعد از استفاده باید دوباره مثل اوولش کنی ها ...
دوستان كسي معني اينو مي دونه؟ من كه ازش سر در نياوردم
You are the new Lieutenant of Unit 1.Congs mate.I need to know ur units strength and pls reorganised ur unit
ealponat
برو تو ایمیل ..... block sender اونجا اسم قشنگ منو میبینی احتمالا :31:نقل قول:
ای بابا اونجا چیکار میکردی ؟!! شرمنده :41:نقل قول:
کار من نبود :31: خب حالا میشه بگید :27:
من که همین الان دارم ازاون استفاده می کنم ...نقل قول: