چرا میشه شما باید اکانتتونو برگشت بزنین جمع آوری کنین و پس پرداخت کنیننقل قول:
دانلود رایگان شبانه هم از ۱ تا ۷ صبح هست
Printable View
چرا میشه شما باید اکانتتونو برگشت بزنین جمع آوری کنین و پس پرداخت کنیننقل قول:
دانلود رایگان شبانه هم از ۱ تا ۷ صبح هست
نه هنوز جشنواره تابستانه تا ۱۴ ام مهر ادامه داره و شما می تونید به جای تمدید اکانت اولترا با همون مبلغ ولی سه گیگ اضافه (یعنی 5 گیگ در ماه!) و حتی سرعت بیشتر اکانت 5 مگ جشنواره تابستانه رو بزنین که من خودم با 1177KByte دارم دانلود می کنم. واقعا عالیه و حرف نداره پینگشم 39ms برای داخل ایرانه که برای یکی از دوستان امروز تست کردم.نقل قول:
سلام یعنی چند روزی طول می کشه؟؟نقل قول:
ممنونم بابت توضیحات . این سرویس که گفتید چند ماهه هستش ؟ چقدر هزینه داره ؟ دانلود رایگان داره ؟ چطور میشه این سرویس رو تمدید کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .نقل قول:
این موردم تا یادم نرفته بپرسم . ایا سرعتی که برای دانلود شبانه میده همون سرعت روزانه رو داره یا سرعت کم میشه ؟ چون الان با الترا من با همون سرعت روزانه شبا دارم دانلود میکنم . یعنی 930
از 2 روز تا یک هفته بسته به شلوغی مرکز مخابراتی دارهنقل قول:
تمامی سرویس های جشنواره تابستانه یکساله هستن و هزینه این اکانتی که گفتم یعنی 10 مگ سرعت 5 گیگ در ماه فقط 18900 تومن که برابر یکماهه اولترا با 2 گیگ حجم می باشد که تفاوت سرعت بیشتر و سه گیگ حجم اضافه میشه گفت عالیه. دانلود رایگان هم از ساعت 1 تا 7 مثه بقیه اکانتهارو هم داره.نقل قول:
این اکانت یکساله هست و نیازی به تمدید نداره .
بله سرعت دانلود شبانه و روزانه برابر می باشد.
امروز مخابرات بستم 2014 یک ساله ! البته فعلا تحویل داده نشده ! الان خونه 2 تا اینترنت خواهم داشت :n02: یکی صبانت که حجم روزانش داره تموم می شه ( 840 مگا مونده ) ولی مدت زمانش 4/5 ماه هستش ! انشاالله که مخابرات از صبانت بهتر هم نباشه حداقل بدتر نباشه !! شبا یک 2 گیگ از صبانت می تونم دانلود کنم و حالا نمی دونم چقدر می شه از مخابرات دانلود کرد :n02:
فقط یک سوال دارم دانلود شبانه مخابرات بعد اینکه زیاد دانلود کردیم محدودیت سرعت می ده ؟! حجم منصفانه اینا مخابرات هم داره ؟!
مبارکهنقل قول:
مطمئن باش مخابرات اگر خوب نباشه بدتر هم نخواهد بود
با سرویس 1 مگ سرعتت میشه 380 کیلوبایت ، و شب و روز یکی هست و هر شب میتونی 7 گیگ با این سرویس دانلود کنی و محدودیت دانلودی نداره !
بالاخره خطم رو رو 10 مگ بستن :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eeeee
چطوریه که همه سرعتشون زیاده :دی
منم میخوام !@@
اخه اینا که خودشون اکانتینگ دارن و سرعت رو محدود کردن !!
بهزاد سرویس تو 2 مگه که 10 مگ بستن؟
من الان سرویس 1 مگ دارم و خطم 5 مگ آپ میشه ولی سرعتم از 380 بیشتر نمیشه !!!!:n27: