دوستان کسی هست که صدای 609 آدیوسیستم و mc609 گلیدن رو شنیده باشه؟ چقدر شبیه به هم هستن؟ با توجه به این که آدیوسیستم گیر نمیاد میشه از گلیدن استفاده کرد؟
کلا یه کواکسیال 2way خوب معرفی میفرمایین؟
دوستان کسی هست که صدای 609 آدیوسیستم و mc609 گلیدن رو شنیده باشه؟ چقدر شبیه به هم هستن؟ با توجه به این که آدیوسیستم گیر نمیاد میشه از گلیدن استفاده کرد؟
کلا یه کواکسیال 2way خوب معرفی میفرمایین؟
روی D1004 میخوای ببندی !!؟نقل قول:
فعلا بله. اما به محض رسیدن بودجه قطعا آمپ بهتر جایگزین میشه.نقل قول:
با سلام :
هد یونیت 9650 پایونیر + jbl 963 باند بدون آمپ می خوام ببندم + کواک جلو هلیکس b4x.2 نظرتون چیه؟
با تشکر
اتفاقا آمپ خیلی خوبیه برای کسی که سیم کشی اضافه نمیخواد بکنه ! شما مد نظرت بیشتر بیس بود چون فقط کامپ داشتی الان یه کواک 6x9 ببندی بیست هم خوب میشه تقریبا ! من با این آمپ 6965V3 و هرتز 130.3 راه انداختم ، خیلی راضیم .نقل قول:
امپ هرتز که فرمودین خیلی قوی و خوبه اما قیمت رو نمیدونم میتونین از اقای مقدم نمایندگی سوال کنین.نقل قول:
امپ 5602 و 6604 جفتشون میتونن این باند رو ساپورت کنن.
ولی من جی وی سی رو به پایونیر ترجیح میدم .
استادان عزیز لطفا جواب بدین
خیلی ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم ببخشید برای ظبط 405 های جدید اگر بخوام در همین حد صدا داشته باشم در حد همین ظبط و باندی که فرمودید از چه باندی باید براش استفاده کنم....
ا سلام :بدون آمپ می خوام ببندم + کواک جلو هلیکس b4x.2 نظرتون چیه؟
هد یونیت 9650 پایونیر + jbl 963 باند
با تشکر
دقیقا بزرگترین مزیتش همون استفاده از سیمکشی فابریک خود ماشینه. 6965 خیلی کواکسیال خوب و مناسبیه فقط مشکلش اینه که 3way هستش. کلا یه جوریه. بااین اسپیکرهایی که بالای 2way هستن نمیتونم کنار بیام:n02: اگه بخوام از پایونیر بردارم احتمالا همون 690 یا 6902 رو برمیدارم.نقل قول: