سلام
دوستان کسی میدونه سامانه ecare چرا حجم مصرفی/باقی مونده رو نشون نمیده؟
24 ساعت از اتصال گذشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان کسی میدونه سامانه ecare چرا حجم مصرفی/باقی مونده رو نشون نمیده؟
24 ساعت از اتصال گذشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا منم همین مشکل رو داشتم، تو 195 شکایت ثبت کردم و گفتم که من 2 مگ خریدم و تو ecare هم 2 مگ نشون میده، زنگ میزنم 2020 میگن اینجا 1مگه، طرف از خود مرکزشون زنگ زد، گفت اون سرویس که توی ecare هست ملاکه نه اونی که دوستان 2020 میبینن، البته اونا گویا 2 تا سامانه دارند، اینجوری به من گفت دیگه درست غلطش پای خودشون.نقل قول:
حجم مصرفی بلاخره کیه میاد ؟ 5 روز حجم نشون نمیده پنل اینا دیگه کی هستن خدایا شکرت گیر کردیما چرا پنل حجم درست نشون نمیده این چارت مسخره چیه درست کردن خیلی شیک مثل شاتل حجم درست بگید چرا ملت سر کار میذارید:n34:
به مخابرات خوش اومدی :n02:نقل قول:
دوستان. پس از تخلیه از پارس آنلاین خط من در مدت یک هفته به فیبر تغییر کرد. البته من به 195 شکایت کردم چونکه هنوز خطوط منطقه ما مسی است و هیچ کس هیچ تغییری در آنها در یک هفته گذشته که هیچ، در چندین سال گذشته ایجاد نکرده است. اگر شکایت من نتیجه نداد گویا مجبور خواهم بود از مخابرات اینترنت بگیرم. اکنون پرسش این است که آیا اینترنت مخابرات اونقدر که می گن داغون است :n02:؟ اگر من 8 م.بیت خریداری کنم آیا می تونم ویدیو استریم تماشا کنم؟ و آیا میشه با اینترنت مخابرات بازی آنلاین انجام داد!؟ زمان تأخیر با غرب اروپا چطور است؟( در حد 100ms است؟ ) درباره اتلاف بسته ( packet loss ) چطور؟
دقیقا وضعیت شما رو داشتم با این تفاوت که وقتی گفتن فیبره من خسته تر از اونی ام که بره شکایت کنه:n02:نقل قول:
وضعیت نت بستگی به منطقه داره .... جایی که من هستم اوضاع بد نیست
8 مگ خریدم ولی سرعت رو روی 9.5 مگ بستن که از اینا بعید بود!!
سرعت دانلود حدودا 1200 کیلو
استریم 1080 یوتوب بعضی اوقات اوکیه بعضی وقتا اذیت می کنه ولی 720 همیشه مشکلی نداشته
بازی رو هم من فقط یه call of duty mw1 که سرورهاش کرکه تست کردم که توی سرورهای ایرانی از همه پینگ پایین تری دارم(حدود 20 !!! ) ولی خارجی مثل آلمانی و روسی حدودا بین 120 تا 150 که خیلی جالب نیست ولی غیر قابل تحمل هم نیست
از نظر پشتیبانی بعضا به اپراتورهایی برمیخورید که به طرز غیرقابل باوری بی سوادن
از لحاط حجم:امروز روز سومی هست که نت وصل شده اما هنوز حجم مصرفی ام صفره!!! بیشتر از 6-7 گیگ دانلود داشتم ( به قول دوستمون به مخابرات خوش اومدی)
سپاس برای پاسخ سریعنقل قول:
تا حالا سایت توییچ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو امتحان کرده ای ( فیلتر نیست )؟
اونجا ویدیو با رزولوشن های 1080p 60fps و 720p 60fps تماشا کن ببین می تونه از عهده اش بربیاد.
پس در کل به اون بدی ها هم که میگن نیست. اینطور که شما گفتی مخابرات مشابه خیلی از ISP های دیگه است که اینجا درباره اش میشه خواند و مثل ISP های دیگه بستگی به مرکز مخابراتی داره که از اونجا اتصال داری.
این سوال رو از شما و دیگر کاربران مخابرات دارم. آیا این درست است که مخابرات کمتر دچار کمبود پهنای باند میشه چونکه مخابرات است؟ منظورم قطعی ها یا پشتیبانی ضعیفش نیست بطور مثال اگر 8 م.بیت بخری، پهنای باندت رو بصورت آگاهانه به 3 م.بیت کاهش ندهند.
سلام twitch ----- نيست ويديوها برا من رو حالت auto بدون لگ هست سرعتم ٤ مگ.نقل قول:
معمولا هر سرعتي بخري يه كوچولو بالاتر ميبندن مثلا ٢ مگ رو ٢/٣ ميبندن ٤ رو ٤/٤٠٠ ميبندن ولي پايينتر خير.
قطعي هم تو اين دو ماهه اصلا نداشتم نوسان سرعت هم خيلي خيلي كم داره.
بنظرم تنها ايرادش حجم هاي به نسبت كمتر در مقايسه با ساير isp ها هست+ نداشتن اشتراك با فيلميو و ....
سرعت ممکنه خوب باشه ، اما پینگ رو با قاطعیت بهت میگم که کاملا شانسیه برای مخابرات ، 1ساعت خوبه 2ساعت خرابه ، یا ممکنه 10روز خوب باشه 5روز خراب ، اینطوریه خلاصه.نقل قول:
سرعت ممکنه خوب باشه ، اما پینگ رو با قاطعیت بهت میگم که کاملا شانسیه برای مخابرات ، 1ساعت خوبه 2ساعت خرابه ، یا ممکنه 10روز خوب باشه 5روز خراب ، اینطوریه خلاصه.نقل قول: