هیچ تاثیری ندارد من که پورت دانلود رو 4 مگ هست بعضی موقع سرعت زیادتر از حد ویعضی موقع هم کم هستنقل قول:
Printable View
هیچ تاثیری ندارد من که پورت دانلود رو 4 مگ هست بعضی موقع سرعت زیادتر از حد ویعضی موقع هم کم هستنقل قول:
ساعت 2 تا 3 اینترنت من مشکل داشت، مشکل از طرف پارس بود، باز شما وصل بودی!نقل قول:
سلام دوست عزیز مچ بودن یا نبودن بهانه ست برای اینکه سود بیشتری کسب کنند وگرنه مودم با مودم چه فرقی داره ؟؟نقل قول:
گول این حرفها رو نخورید
من که از اون وقت که سرعتمو روی 4 مگ بستن تاثیر زیادی تو سرویسم بوجود نیومده :sq_25:نقل قول:
سلام من سرعت 512 يكساله با مودم سيففوني 4024 ثبت نام كردم ,5روز ديگه ميان برا نصب , از 2 تا 7كه رايگانه ,چقدر ميتونم دانلود كنم؟؟
آمار دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی 225 دقیقه کل فایل ها دانلود شده کاشکی بیشتر لینک می دادم !
بچه ها من اگه سرویس 128 نامحدود 3 ماهه بگیرم بعد 20 گیگ تو ماه سرعتم پایین میاد یا بعد از 60 گیگ سرعتم پایین میاد ؟
ممنون
من هم مثل شما این سرویس رو داشتم ( 3 ماهه ) ، حدودا بعد از 18 گیگ دانلود که داشتم سرعتم اومد روی 16 و تا آخر هم همینطور موند که مجبور شدم سرویسم رو عوض کنم و محدود بگیرم.نقل قول:
دوستان میخوام برا خونه از پارس سرویس بگیرم ، حداقل ۳ گیگ در هفته دانلود دارم ، تو شرکت یک مدت پارس داشتیم راضی کننده بود الان وضعیت رو نمیدونم البته اکثر صفحات پایانی رو خوندم اوضاع پارس 100٪ از وضعیت کنونی من بهتره ، این سرویسی که الان دارم به معنی واقعی اشکم رو در آورده و در هر صورت میخوام سرویس دهنده رو عوض کنم حالا یا باید بیام پارس یا آسیا تک .
چه سرویسی رو پیشنهاد میدید !؟
ممنون ...
می خواهید این سه گیگ روزانه باشه یا رایگان شبانه؟نقل قول:
.......................
بعد ویرایش: حداکثر هفته ای چقدر می خواهید دانلود داشته باشید؟