من اصفهانم.اتفاقا از روزی که گفتن ترافیک ها را افزایش دادیم سرعت شبانم شده مثل قبل یعنی 60.کیفیتش خوب شده.نقل قول:
Printable View
من اصفهانم.اتفاقا از روزی که گفتن ترافیک ها را افزایش دادیم سرعت شبانم شده مثل قبل یعنی 60.کیفیتش خوب شده.نقل قول:
یک گیگ ترافیک دادن به جاش سرعت روزانه رو هم کم کردن!
بعد از یک هفته اومدیم ، خوشحال که گفتا مشکل حل شده بزنیم دانلود شبانه.
دشیب که فیلم هر شب تنهایی رو زدم 1 درصدش پر شده هنوز.
الان هم که سرعت از دایل آپ کمتره و سایت ها رو هم باز نمیکنه.
چه سرويسي هستين؟نقل قول:
arthome دارم و از صبح سرعت به حد مرگ افت کرده . نهایت 5 کیلوبایت میاد و حتی گوگل خیلی طول میکشه .
سلام
برای تهران کسی کارت طلایی داره بده به ما؟!
من الان برای پونک می خوام از طریق الکترونیکی اقدام کنم,در قسمت کدپستی قرارداد و ادرس قرارداد چی بنویسم؟! چون در قسمت ادرس نصب باید ادرس خودم رو بدم درسته؟!
الان سرعتا کاهش پیدا کرده شده 80نقل قول:
آقا راستی یه سوال
برای من توی صفحه ترافیک مصرفی نوشته 7 گیگ ترافیک افزوده شده!
این چیه ؟ یعنی 7 گیگ ترافیک رایگان دادند؟
شما اگه میتونی سایتشونو باز کنی یه زحمت بکش بزن پسورد منو ریست کنن شاید خوب شد ... آدرس ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یوزر vahid67 هستش...نقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
برای کارت طلایی تو همین تاپیک بگرد چون بعضی ها تو امضاشون اعلام کردند که کارت طلایی دارند.
برای آدرس باید آدرس جایی باشه که از خط تلفن اون مکان می خواهید به اینترنت دسترسی داشته باشید.
من دارم. شماره سریالش رو براتون پ.خ میکنم تا بهشون بگید توی پیش فاکتور اضافه کنند.نقل قول:
خود کارت رو میتونم توی میدون ولیعصر بهتون تحویلش بدم. البته اگر هنوز مبلغ اشتراکتون رو نپرداختید.