مواظب باش ما به التفاوتش سر ماه رو قبض نیاد نقره داغ بشینقل قول:
Printable View
مواظب باش ما به التفاوتش سر ماه رو قبض نیاد نقره داغ بشینقل قول:
نه دیگه. پیش پرداخته. مگه پس پرداخت فقط رو قبض نمیاد؟!نقل قول:
درسته ولی مخابرات حساب کتابش معلوم نیستنقل قول:
یهو میگن این چند روزه غیرقانونی مصرف کردین باید رو قبض پرداخت بشه
ادم بهانه دستشون نده بهتره
بدبختی با داریم با این انحصار
امروز با هزار نوع دعوا با اپراتور بی سواد 2020 بلاخره نت وصل شد
8 مگ 90 گیگ 50 تومن
ولی از حق نگذریم سرعت رو خوب بستن
1080 توی یوتوب راحت استریم میکنه
ولی ترافیکش واسه من خیلی کمه :| ...چاره ای هم نیست خط منم بیشتر از 10 مگ کشش نداره:n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش پرداخت چیزی رو قبض نمیاد، اگه بیاد اونا کار غیر قانونی کردن.نقل قول:
بنظرم تنها راهی که مخابرات میتونه کاربرهاشو نگه داره اینه که محدودشون نکنه. وگرنه بقیه شرکتها امکانات و کیفیت سرویس بهتری ارائه میدن.
و این انحصار مخابرات بروی فیبر هم نمیتونه ابدی باشه.
دیروز حجم باقی موندم 262 هزار مگابایت بود امروز که برای ماه جدید تمدید کردم شده 505 هزار مگابایت!
یا پنلشون ایراد داره یا حجم ماه قبل باطل نشده و 240 گیگ این ماه هم اضافه شده بهش (سرویس 4 مگ 240 گیگ 1 ماهه)
در واقع از 2 ماه قبل که سرویسای جدید رو گرفتم حجم باقی مانده منتقل شده ماه بعد و هیچی صفر نشده. ماه اول که ضریب داخلی به خارجی 2 به 1 بود باقی مونده 120 گیگ به ماه دوم منتقل شده و باقی مونده 240 گیگ ماه دوم هم به ماه سوم
ظاهرا فعلا نامحدوده تا می تونید استفاده کنید
محتوای مخفی: ...
حتی پول نمیدن یکی بیاد براشون سیستم سایتشون رو اکی کنن فقط میخوان خودشون بخورن تا تهش.
ادم درستکار یعنی عذر میخوام کلا آدم در این شرکت که خصوصی شده کم پیدا میشود چه برسد به اینکه کارشان را درست انجام بدهند!نقل قول:
اگر ترافیک بین المللمون تموم شه چی میشه؟ کلا نت قطع میشه؟ یا فقط وارد سایتهایی با هاست داخل ایران میشه رفت؟
زنگ بزن ٢٠٢٠ بهشون بگو بعد اتمام بسته تمديد نشه ! صاحاب نداره ! اسمش نامحدود fup هست ولي بهشون بايد بگي كه سرعت بعد اتمام بره رو ١٢٨ ، اونم تازه سيستمشون ايراد داره ، من ٢ مگ رو الان يك هفته هست كه ٤ مگ ٢٤٠ كردم ولي پروفايل زده ٢ مگ كه ميگن پروفايل رو بيخيال تو سيستم ما ٤ مگ شده [emoji23]نقل قول: