دوستان حتماً شکایت خودشون رو از تعدیل ساعات دانلود رایگان شبانه و همچنین محدود کردن حجم دانلود رو از طریق دو لینکی که در امضای دوستمون (پست بالا) هست اعلام کنن
Printable View
دوستان حتماً شکایت خودشون رو از تعدیل ساعات دانلود رایگان شبانه و همچنین محدود کردن حجم دانلود رو از طریق دو لینکی که در امضای دوستمون (پست بالا) هست اعلام کنن
احتیاج به غیرفعال کردن نیست کافیه وقتی مودم رو می خوای بفروشی کارت ملی فروشنده رو ازش بگیری و از طریق نمایندگی های مبین نت تغییر مالکیت بدی البته معمولا یه 10 تومنی هزینه دارهنقل قول:
بستگی به جاش داره معمولا بین 10-25 تومن هست مراحلی هم نداره کافیه مک ادرس مودم شما تو شبه ایرانسل ثبت بشه و فریمور ایرانسل رو هم رو مودم نصب کنینقل قول:
اگه خط جدید بگیرید باز هم فیبرنوری یا PCM خواهد بود مگر اینکه بتونی یه پارتی خوب پیدا کنی البته پارتی تو مخابرات نمی خوای بلکه یکی رو از پیمانکارهای طرف قرار داد مخابرات رو پیداکنی کافیهنقل قول:
یه راه دیگه استفاده از اینترنت وایرلس هست اگه تو منطقه تون ارایه میشه
نقل قول:میگم از وقتی که تو این 5-6 سال اخیر یادم میاد همش وزیر ارتباطات و کوفت میگه سرعت اینترنت رو بالا بردیم.نقل قول:
بخدا اگر بالا برده بودن تا حالا باید سرعتمون از کره جنوبی بیشتر میشد.
یه بنده خدایی هم اومد گفت اینترنتتون رو درست میکردیم.
صد رحمت به اون قبلیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنیدو سرعت شبانه رو بگین
مال من که بیخودی فعلا قطعه هرکاری هم کردم چراغ وایمکس ثابت نشد به خدا خسته شدم همه زندگیمون شده مثیبت و استرسنقل قول:
Sent from my XT910 using Tapatalk
شاتل خیلی شاخه یکی از دوستام واسه کافی نت سرویس گرفته خیلی عالی بود خودش که خیلی راضی بود حبف که اصلا تلفن نداریم.نقل قول:
خدایا هیچ جوانی را محتاج حجم اینترنت اشغال نت نکن:n30:
این هم از خبر نحسشون که تکمیل و اجرایی شد:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش در مورد سازمانها میگه همه کشکن فقط سازمانها خوبن آخه کدوم سازمان ۲ نصف شب اصلا بازه و سرکارن که مثلا ارتباط تصویری بخواننقل قول:
توروخدا یکی به منکمک کنه
من مودمم با اینکه همه پارامترهاش درسته چراغ وایمکسش همش چشمک میزنه تا پریشب اوکی بود از دیرو این داستانه با هیچ آنتنی نه تو هفت تیر نه تو دروس کانکت نمیشه یوزر و پس هم چک کردم درسته پشتیبانی هم جوابی نمیده
حالا اینا جهنم من ۸۰۰۰۰ تومن تو حسابمه اگر مودمه درست نشه چه جوری میتونم پولمو پس بگیرم؟ حسابم ۴ گیگ یکماهه است که تموم شده چهار گیگ این ۸۰ تومن حجم اضافست