براي من عاليه!نقل قول:
البته نوبت ما هم ميشه:46:
Printable View
براي من عاليه!نقل قول:
البته نوبت ما هم ميشه:46:
منم یه روزایی مثل تو بودم تو این تاپیک همه میگفتن بده من میگفتم عالیه :8: اما حالا :37:نقل قول:
نقل قول:
منم یه روزایی مثل تو بودم تو این تاپیک همه میگفتن بده من میگفتم عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل آسیاب به نوبت :دی فعلا با اینکه کلا سرعت همه اومده پایین دانلود شبانه من درست شده بعد دو هفته :دی :دی مشکل نداریم شب با 100 تا سرور سر و کله بزنیم تا یکیش سرعت مناسب بشه دانلود کرد ازش حالا انشالله این سرعت هم به وضع سابق برمیگرده :دی :دی
اندکی صبر سحر نزدیک است
دوستان عزیز سلام. دیگه واقعا اطمینان پیدا کردم که جیره بندیه. برای من یه ماه در میون خوب میشه بد میشه. از دی ماه پارسال همین بساطه. خدا لعنتشون کنه:21:
ظاهرا شاتل برای همه کسانی که سرویس ART داشتند سرعتشون رو روی 1024 ست کرده بود و به این شکل یه بازاریابی مفت و مجانی و در عین حال کثیف برای خودش راه انداخته بود .. ولی چند وقته که این سیاست رو ادامه نمیده و در نتیجه سرعتها بشدت کاهش پیدا کرده است...نقل قول:
سلام
من قم هستم و بعد از عید سرعت شبانه من افتضاح شده نمی دونم سرش چیه؟؟؟
من از سرویس 512 ECO استفاده می کنم
دوستان من وی قی ان itshidden استفاده میکنم ولی ازاکانتم فقط میتونم توی کانپیوتر خودم میتونم استفاده کنم روی چندتا سیستم دیگه تست کردم کار نکرد و مشکل اساسی اینکه الان که ویندوز عوض کردم نمیتونم کانکت بشم!!! کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
می گم شاتل سرویس دو مگابیت تو تهران میده؟
یا یه سرویسی که سرعت دانلودش حدود 200 باشه؟
اگه میده قیمتش چنده؟
اگه 3 تا مشخصه زیر را درست وارد کرده باشی کار می کنه
user name
password
host name or ip address
نقل قول:
منم از مرکز توحید هستم دادا
واسه من از قبل از عید اینطوری شده
حالا مثلا خبر مرگشون الان 10 روزی میشه که از بعضی سایت ها میتونم با 20 کیلو دانلود کنم
قبلا که کلا زیر 5 بود
مثلا سرویس 512 هستش
خدا عذابشون و زیاد کنه