والا از سرعت روزانش راضیم،2 مگ سرعت،حدود 130 کیلوبایت دانلودمیده. شبانه ش هم دانلود از سرورهای ایران 1مگ میداد ولی حدود 1هفته ست که به 130 کیلوبایت کاهش داده سرعت رو.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
والا از سرعت روزانش راضیم،2 مگ سرعت،حدود 130 کیلوبایت دانلودمیده. شبانه ش هم دانلود از سرورهای ایران 1مگ میداد ولی حدود 1هفته ست که به 130 کیلوبایت کاهش داده سرعت رو.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی نداره؟
:n36:
سلام دوستانچلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
من فقط نامحدود میتونم بگیرم
میخواستم بدونم نامحدود آسیاتک چطوره؟
مثلا، بعد از اون 20 گیگ ترافیک منصفانه ، سرعت میاد روی چند؟ روی 64 کیلوبایت در ثانیه؟؟
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید جواب بدید
سلام دوستان
من یه سوال دارم لطفا جواب بدین
من 4 مگ دارم که رو 5 بستن به خاطر خط. سرعت سرورای داخلی رو 550 کیلوبایته ولی خارجیا از 100 تا 300 نوسان داره . زنگ زدم میگن چون شیر میشه بین چهر نفر از این بهتر نمیشه
حالا سوال من ابنه که سرویسای شما سرعت ثابت ماکزیمم رو رو سرورای خارجی میدن همیشه؟ ینی همیشه سرعتتون ثابته یا کم و زیاد میشه رو خارجیا؟
خیلی برام مهمه لطفا جواب بدین. چون سرویس چهار مگ خریدم که مشکل سرعت نداشته باشم ولی 100 کیلوبایت واقعا کمه. اگه به همین منوال باشه عوض میکنم شرکتمو.
مرسی
سرعت که در حالت عادی مطابق سرویس انتخابی هست - برای 512 مثلا 64 کیلوبایت هست. بعدش هر روز شما از این 20 گیگ مقداری رو میتونید روی سرعت 64 استفاده کنید که مثلا برای 1 مگابیت حدودا 1 گیگ بود و برای 512 باید 500 مگ باشه. پس از اون، تا ساعت 24 سرعت شما به حدودا نصف کاهش پیدا میکنه یعنی 30-40 کیلوبایت.نقل قول:
سلام دوستان
من فقط نامحدود میتونم بگیرم
میخواستم بدونم نامحدود آسیاتک چطوره؟
مثلا
چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
، بعد از اون 20 گیگ ترافیک منصفانه ، سرعت میاد روی چند؟ روی 64 کیلوبایت در ثانیه؟؟
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید جواب بدید
من 4 مگ محدود رو داشتم. کاملا بستگی به سرور داره. مثلا سایت اپل همیشه خوب لود میشد ولی سایت دیگه ممکنه بسته به روز و ساعت فرق کنه. سرورهای داخلی چون مسیر ثابت هست همیشه سرعت هم ثابته! ولی بهرحال اگر متوسط روی 100-200 هست اصلا جالب نیست. الان من 2 مگابین مخابرات هم دارم که 6 مگ بشتن و سرعتش برای همه سرورها بین 370 تا 600 کیلوبایت هست حتی اکثر سرورهای خارجی. شاید منطقه ی شما سرویس زیاد گرفتن شلوغه؟!نقل قول:
اساتید پیرو سوال قبلم
این سرعت منه الان ولی رو سرورای داخلی همون 4 مگه . میگن مبنای ما میهن دانلوده در حالیه بچه دو ساله هم میدونه که میهن دانلود اینترانته . قرار شد با بخش فنی صحبت کنم فردا.
کلا امیدی هست؟؟ یا من میگم اونا حرف خودشونو میزنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم زیاد گرفتن یا نه. ولی هفته اول که گرفتم همیشه ماکزیمم سرعتو داشتم ولی از هفته دوم که امروز اخرشه وضع اینطور شد. واقعا اعصابم بهم ریخنه 40 تومن بدی بعد سرعت 50 کیلو بدن بهت:n27:. من 10 سال از شبدیز تو کرج سرویس داشتم حتی یه بارم افت سرعت نداشت خطو رو 10 بسته بودن 1 مگ دانلود میداد. ولی چون رایگان نداشت اومدم آسیا تک.
من خیلی باهاشون حرف زدم اصلا نمیدونست تست با فرانکفورت چیه بهش گفتم با فرانکفورت تست از 0.25مگابیت بالاتر نمیره اصلا نمیدونست در مورد چی دارم صحبت میکنم گفت ما کاری به بقیه سایتا نداریم بقیه سایت ها مشکل دارن فقط میهن دانلودنقل قول:
فایده ای نداره خودتو خسته نکن