میدونم کلا دارم میگم ، واقعا مبین نت نمی فهمه اصن داره چ غلطی می کنه !نقل قول:
Printable View
میدونم کلا دارم میگم ، واقعا مبین نت نمی فهمه اصن داره چ غلطی می کنه !نقل قول:
سلام
کسانی که دیشب 2 گذاشتن تو دانلود تا 8 از حجمتون کم شده ؟
مبین نت مبین نت مرگ ز نیرنگ تو :n21:
ساعت رایگان تغییر کرده .نقل قول:
3 تا 7 فکر کنم ...
اطلاع دارم تغییر کردهنقل قول:
اخه دیروز pcgamer و یکی دیگه از دوستان گفتند که ما از ساعت 2 میزاریم تو دانلود تا 8
میخواستم بدونم از حجمشون کم شده ؟
ممنون میشم خودشون جواب بدن
خدا لعنتشون کنه!
ایشالا خط پی سی ام رو عوض کنن میرم شاتل! با این پولی که من میدم خوب میرم شاتل شش مگ میگیرم! یا همون دو مگ! یا همون 128 که سرعتش روی دو مگ هست! حجم اضافه هم 4500! حالا اینترنت شبانش هم محدوده مشکلی نیست! حداقل ارزون که هست! و مثل مبین نت احمق، شبانه رو از ساعت 3 صبح نذاشته! و همون 1 هست!
از ماه دیگه هم به هیچ وجه تمدید نمیشه! این ماه هم اشتباه کردم تمدید کردم! فقط به خاطر شبانه!
من کلا شبانه خیلی خیلی کم استفاده میکنم ولی این ماه به شدت لازم دارم! ده روز از اینترنتم مونده بود و با یک گیگ حجم اضافه حدود دو گیگ داشتم! ولی به سرعت تموم شد! با اینکه روزها اصلا استفاده ای نداشتم!
گفتم شاید بقیه استفاده کردن و بعد دو روز قطع بودن دیروز دوباره شارژ کردم! و بعدا همینجوری شانسی موس رفت روی قسمت گزارشات و اون پیغام رو دیدم و اومدم اینجا و فهمیدم چه خبره!
بعد از اتمام این دوره به هیچ وجه تمدید نمیکنم
کنار خونمون یه شرکت هست که نامحدود داره و رمز هم نداره! داون استریم هم روی 400 هست ولی الان یه ماهی هست که سرعتش برا من از 15 بالاتر نمیره! اون یکی دو روز اول(یکی دو ماه پیش) سرعتش تا 500 میرسید و من خر هم استفاده نکردم!:n13:
خودم اطلاع دارم که تغییر کرده
اخه دیروز pcgamer و یکی دیگه از دوستان گفتند که ما از ساعت 2 میزاریم تو دانلود تا 8
میخواستم بدونم از حجمشون کم شده ؟
ممنون میشم خودشون جواب بدن
از من که کم نکرده بود. من امشبم 2تا 8 دانلود میکنم. یعنی تا زمانی که اس ام اس ندن دانلود میکنم.نقل قول:
سلام نه هنوز اجرا نشده . :n21:نقل قول:
دوستان کسی شمال کشور ( مازندران ) مبین نت داره؟؟ اونجام افتظاحه؟؟