نه د.ست من.در حالت Little More دانلود رایگان شبانه معنی نداره.خودشون هم توضیح دادن که در این موقع حالت رایگان ندارند.البته این برای سرویسهای حجمی صدق میکنهنقل قول:
Printable View
نه د.ست من.در حالت Little More دانلود رایگان شبانه معنی نداره.خودشون هم توضیح دادن که در این موقع حالت رایگان ندارند.البته این برای سرویسهای حجمی صدق میکنهنقل قول:
دو ماه بود که سرویس 256 با ترافیک 20 گیگ ازشون میگرفتم ولی این سری همچین سرویسی نداشتند.زنگ زدم پشتیبانی گفتن که این سرویس رو جمع کردند.اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتما دیدن واسشون نمیصرفه.جالبه بدونین توی اون دو ماه حتی شبها هم با میانگین سرعت 100 دانلود میکردم.حیف....تازه داشتیم حال میکردیم!!!!!!!!!
سلام
سرعت روزانه سرویس های پارس آنلاین باهم فرق میکنه؟
سرعت شبانه چی؟ 512 سرعت شبانش چنده؟
فقط اون خط رو از رانژه خارج نمی کند اگر مبلغ خیلی بالا باشه ممکنه از شما شکایت کنند.نقل قول:
مرسی بابت کمکنقل قول:
من كه تو كل يك هفته گذشته با 512 ميزان كل دانلودمو بخوام جمع بزنم يك گيگ هم نميشه و واقعا افتضاح بوده.حالا بقيه رو نميدونمنقل قول:
سرویس 512 منم همینطوریه دانلود شبانه رو که قیدشو زدم تو روز هم سرعتم خیلی نوسان دارهنقل قول:
سلام دوستان
من تازگیا حجمم زود به رود تموم میشه در صورتی که دانلودم کمتر شده !
پشتیبانی پارس آنلاین میتونه مشخص کنه غیر از من چه کس دیگه ای از سرویسم استفاده کرده ؟
من از وایرلس استفاده میکنم ، پسورد هم داره
منم همین مشکل رو دارم. دلیلش چیه ؟نقل قول:
عجب دزدیه این پارس آفلاین به مولا
چند روز اول طرح تغییر ساعت شبانه سرعتا رو برده بود بالا که کسی صداش در نیاد ولی بعدش دوباره سرعت برگشت به روال قبل فقط این وسط 1.5 ساعت به ضرر کاربر شد(همون ساعت ترفند منظورمه)