کسی تجربه کار کردن با مودم tp-link mr200 داره ؟ میخوام ببینم سرعت دانلود و تست سرعتهای که گرفتین راضی بودین و در کل از کیفیت این مودم راضی هستید؟
Printable View
کسی تجربه کار کردن با مودم tp-link mr200 داره ؟ میخوام ببینم سرعت دانلود و تست سرعتهای که گرفتین راضی بودین و در کل از کیفیت این مودم راضی هستید؟
سلام
امروز تریجی فعال شد ولی داده روشن نمیشه گوشی رو رو حالت تریجی میزاریم آنتن هست ولی داده اصلا روشن نمیشه چه 3g و چه 2g .
این وضعیت تا کی پا بر جا هست دوستان ؟؟
از کجا هستین شما .... مال ما هم بعد از دو سه روز کم کم داره راه میوفته :n23:نقل قول:
استان کرمان شهر نودژنقل قول:
بعد از اینکه بسته رو خریدیم ، همون موقع یا حتی تا چندساعت بعد اینترنت وصل نمیشه . مثلاً من ساعت 11 شب بسته شبانه میخرم انتظار دارم ساعت 2 بامداد اینترنت وصل باشه که اینطور نیست . حتی گاهی اوقات مجبورم مودم USB رو یکبار دربیارم و دوباره متصل کنم . هیچ مشکلی هم از نظر آنتن ندارم .
من نمیتونم تمام شب بیدار بمونم تا مطمئن بشم به اینترنت متصل شده یا خیر . میخواستم ببینم روش خاصی داره برای این مسئله ؟
من گوشی رو که میزارم روی 4g ولی وقتی اس ام اس میاد.... میره رو 2g. مگه روی فور جی اس ام اس فعال نیست؟
یکی از مسخره ترین وضعیتها رو من دارم با این ایرانسل
این وضعیت من در حالت تری جیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تازه خیلی خیلی خوبشه اکثر اوقات روی 2 مگه
اما باز صد رحمت به تری جی!
رو فورجی که اصلا تو سایت اسپید تست دیگه وقتی به قسمت تست آپلود میرسه گیر میکنه و اصلا جلو نمیره . سرعت دانلود فور جی رو هم که خودتون بینید!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا موندم مشکل از کجاست . مودم من D100 ـه که رو هر دو حالت تری جی و فور جی که میذارم آنتنش فوله فوله!
مطمئنم مشکل از مودم و سیستمم نیست چون با همین لپ تاپ و مودم عید رفته بودم خرم اباد با طرح نامحدود 2 تا 8 صبح یه بار 65 گیگ دانلود کردم!
کلا از اینترنت شانس نداریم ما
مودم d100 رو چطوری میشه بصورت دستی رو 3g برد
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
کجا میبرین؟ دفتر خدماتی؟نقل قول:
دفتر خدماتینقل قول:
Sent from my SM-G531H using Tapatalk