دوست عزیز اگه میبینی مشکلت از طریق پشتیبانی حل نمیشه و تا به حال نشده . با داخلی 4 صدای مشتریان صحبت کن . یا شمارتو برای من مسیج کن فردا یا پس فردا از شرکت باهات تماس بگیرم ببینم مشکلت از کجاس ..نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اگه میبینی مشکلت از طریق پشتیبانی حل نمیشه و تا به حال نشده . با داخلی 4 صدای مشتریان صحبت کن . یا شمارتو برای من مسیج کن فردا یا پس فردا از شرکت باهات تماس بگیرم ببینم مشکلت از کجاس ..نقل قول:
امروز سرعتم تو تایم رایگان عالیه! :n38::n36: چجوری میشه که اینجوری میشه؟!:36: احتمالا مرکز تلفن ما مشترک آسیاتک زیاد داشته باشه و همین باعث شده بسته به مصرف خلق الله سرعت افت و خیز داشته باشه. شاید بنده توقعم زیادی بالا بوده.
کسی اینو جواب نمیده؟میخوام از مخابرات کوچ کنم.ولی اول میخوام از آسیاتک مطمئن شم.سرعت اینترنت دو مگابیت مخابرات در طول روز 260 کیلوبیت هستش ولی در تایم رایگان میاد رو 100 کیلوبیت.(چند روزی میشه اینجوری شده)میخواستم ببینم سرعت کیمیا آسیاتک در طول روز و تایم رایگان چقدره؟نقل قول:
داداش خوشبحالت اما صداش رو درنیار که یهو میبینی سرعت بسیارکم شد.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان 512 آسیاتک چقدر سرعت دانلود میده؟ به طور تفکیکی بفرماید در شب و روز
اگر کسی هم از مرکز امامت تهران آسیاتک داره لطفا بفرمایید کیفیتش چطوره
ممنون
نه داداش ایشون راس میگهنقل قول:
منم10 مگ گرفتم سرعت افتضاحه
خطمم به گفته ی خود پشتیبانی هیچ مشکلی نداره
شانست ماست که سرعت دانلود شبانه یهو از 1مگ به 140 کیلوبایت تبدیل شد. زنگ زدم میگم چرا اینطوری شده میگه: ما هیچ کاری نکردیم. [emoji17]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چه میدونم والا اینا سر و ته یه کرباسن ، یه روز خوبه یه روز بده ، یه روز یه منطقه خوبه یه منطقه بده ، من در عرض 1 ماه 3 تا سرویس باهم داشتم صبا نت آسیا تک مخابرات ، دیگه بیخیال شدم از سر و کله زدن با پشتیبانیا ، یه نفر از آسیا تک و یه نفر از مخابرات بهم گفتن دیگه بالاخره یه سری مسائلی هست که خودتون باید بدونید کاریم از دست ما بر نمیاد . دیگه باید قبول کرد اینجا ایران است و هیچوقت درست نخواهد شد !نقل قول:
باسلام دوستان.
من از امروز کاهش سرعت عجیبی دارم. تا دیروز سرعتم رو سرور های داخلی ثابت 550 بود و خارجی ها 350 اما از امروز به طرز عجیبی سرعت ها به ترتیب به 200 و 50!!!!!!:n38: به ترتیب کاهش پیدا کرده. زنگ زدم میگن خطت نویز پیدا کرده .
حالا یه سوال دارم . مگه پارامتر های خط همین snr ,Line Attenuation نیستن ؟ چون اینا تغییری نکردن اصلا . چیزی هست که اونا بدونن و ما ندونیم؟ از کیفیت خط منظورمه.
Downstream Upstream SNR Margin :12.3 24.6 db Line Attenuation :48.3 27.6 db Data Rate :5120 511 kbps Max Rate :10264 1107 kbps CRC :3 0
سرعت شبانه کم شده؟نقل قول:
وقتی میگه خطط نویز داره میپیچونتت دیگه [emoji28] فقط شما نیستین طی ۲۴ اخیر چندین مورد دیگه هم دیدم ( فروم های دیگه) که شکایت داشتن سرعتشون کم شده