ممنون . مشخصاتش که میدونم . تو سایتای خارجی هست . منورم این بود تو سایتای داخلی نیست . قیمت 175 تومن . خیلی از تیوتراش تعریف میکرد . توضیحاتی داد که درست متوجه نشدمنقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
ممنون . مشخصاتش که میدونم . تو سایتای خارجی هست . منورم این بود تو سایتای داخلی نیست . قیمت 175 تومن . خیلی از تیوتراش تعریف میکرد . توضیحاتی داد که درست متوجه نشدمنقل قول:
سلام
بین Alpha 12 SB و M 10 VB کدوم رو پیشنهاد میکنید
ماشینم تیباست
اهل صدای خیلی بلند هم نیستم
]نقل قول:
آخه خیلی باند حرفه ای نیست که در موردش تو سایت های ایرانی باشه
چیزی رو که خریدی دیگه بهتره در مورد کیفیت و قیمتش خیلی خورد نشی . ولی خوب باید صدا رو گوش کرد ببینیم این قیمت ارزش داره یا نه.
ولی به نظرم بیشتر میگشتی چیزای بهتر احتمال داشت پیدا کنی من خودم یه کامپاننت برای جای فابریکی پراید ( جلو ) 10 سانتی پیدا کردم از برند کدنس 200 تومن خیلی صدای دلنشینی داشت. البته من بعد یه مدت مهندسی کردم وصلش کردم به آمپلی تویتراش سوخت و الانم دارمش گوشه خونه افتاده . چون آمپلی خور نبود مثل اسپیکر شما که بدون آمپلی راه میفته
این که فروشنده از جنسش تعریف می کنه که یه چیز طبیعی هست . ولی شما تو خرید های بعدی بهتره با بچه های این فروم مخصوصا آقا حمید عزیز مشورت کنید چون اینجا هیچ کسی برای سود خودش شما رو راهنمایی نمیکنه .
بازم مبارکت باشه ایشالله به شادی استفاده کنی خیالتم راحت باشه تقلبی نیست
ممنون .نقل قول:
نصب کردم . تو درب جلو یه جفت HERTZ 130.3 دایچی دارم . این باندو رو هم عقب وصل کردم . تیوتراش در مقابل هرتز اصلا صدا نداره . یعنی انگار تیوتر نداره در مقابل هرتز . ولی بیسش دو برابر از هرتز بیشتره !!!
به سلامتینقل قول:
بله هرتز تویتر های خوش صدایی داره. من یه مدت استیج جلو تویتر هرتز استفاده میکردم خیلی صداش دل نشینه
خوب همین خوبه که بیس قوی داره
من نظر شخصی مو میگم شاید از نظر فنی اشتباه باشه
به نظرم یه سیستم خوش صدا اینه:
یه مید بیس + تویتر عقب (میتونه کامپاننت باشه)
یه میدرنج + تویتر جلو (میتونه کامپاننت باشه)
ساب ووفر صندوق
این یه صدای کامل هست
الان شما بیس رو عقب دارین
و شفافیت صدا رو جلو
به نظرم راضی کننده باشه
مبارکتون باشه
سلام دوستان.یه سیستم میخوام در حد 2 تومن.فقط ساب دارم فعلا.بلندی صدا برام اهمیت نداره فقط میخوام لذت ببرم از صدا و موزیک.موزیکم همه چی گوش میدم.سیستم قبلیم کلا پایونیر بود واس خاطر همینم به خاطر جنس صدای مضخرفش کلا از پایونیر زده شدم :n03:.آمپ اگه امکانش هست 5 کانال معرفی کنین.چون دوتا آمپ نمیخوام.یه جفت کواک برا عقب میخوام با یه جفت برا درا(کامپاننت نمیخوام فقط بلندگوی با کیفیت).گلیدن هم معرفی نکنین که اینجا پیدا نمیشه من صداشو خودم بشنوم.پخشم دست دوم میخوام بخرم چون پخش های جدید واقعا اسباب بازین یا اینکه از پخش های متوسط آلپاین.باز هرچی شما دستور بدین(پخش بلوتوث داشته باشه عالی میشه چون پخش قبلیمم داشت).با همه ی این اوصاف چیا بم پیشنهاد میدین که با احتساب کابل و ... 2 تومن بیشتر نشه؟سابمم هرتز es300 هستش از قدیمی هاش شایدم بعدا عوضش کردم ولی فعلا دوسش دارم بیس خیلی نرمی داره.راستی باکس چی براش بسازم؟سیلد یا پورتد؟چند لیتری؟مرسی.شفافیت صدا یادتون نره .باتریمم 74 آمپره خازنم دارم :n02:
سلام
سیستم بنده این هست
Helix e69
Amp pioneer 6604
پخش 9450
میخوام یه ساب اضافه کنم به نظرتون
بهترین ساب برای این سیستم چیه؟؟
با سلام
پيروي راهنمايي دوست گرامي آقاي[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز در مورد خريد آمپ گرندزيرو 4115:n13::n24:
ميخواستم بپرسم در موقع خريد و نصب نكته اي هست كه بايد بهش توجه كنم ؟ يا خير
يكم جستجو كردم آقاي مقدم نداشتند شماره آقاي حميد ناصري رو دادند
سوال دوم اينكه چه كامپوننتي با اين آمپ از نظر كيفيت و تفكيك و شفافيت صدا جواب خوبي ميدهد ؟
در مورد پخش آلپاين 145 يا بالاتر آكبند نميتونم گير بيارم چون جنس دست دو خيلي نميپسندم مگر اينكه خيلي تميز باشه...
(پخش فعلي jvc 536 باند jvc 7158 )
فكر كنم الان آقاي اميرحسين عزيز منو بزنه.... ميگه عجب آدميه اين lvl573 ....
دليل اينهمه سوال من اينه كه نصاب مورد اطمينانم شهرستان هست و من هر چند وقت ميرم اونجا
و ميخوام با اطلاعات كافي برم اونجا و اطلاعات مراحل بعدي رو هم داشته باشم
بازم ممنونم
سلامنقل قول:
با اجازه اساتید
اگه کیفیت برای شما مهم هست فقط باید کامپاننت بخرید . اسپیکر های بیضی کیفیت معمولی و بلندی صدای معمولی دارن
اگه تفکیک صدا میخواید و دوست دارین از موسیقی لذت ببرین بهترین چیز همون کامپاننت هست . وقتی یک جفت جلو و یک جفت عقب نصب کنین صدای کاملا تفکیک شده و با کیفیت خواهید داشت.
اصولی اینه که شما دو تا آمپلی داشته باشی . اگه نمیخواید که یه بحث دیگس
کامپاننت هم میتونید از برند های ( گلیدن ، راکفورد ، هلیکس ، و رده بالا های گرند زیرو) انتخاب کنید که اکثرا امتحان شده هستن و کیفیت مطلوبی دارن.
باکس هم بستگی به خودتون داره
اگه کیفیت براتون مهمه و دقت ساب رو میخواید باید سیلد بسازید و اگه قدرت براتون مهمه باکس پورتد
لیتراژش هم تو دفترچه ساب معمولا میزنه
باطری و خازنتون هم خوبه مشکلی نداره
نقل قول:
بهترین ساب رو باید بسته به مقدار پول شما گفت چیه
چقد میخواید هزینه کنید؟
حمید جان دیدگاه شما درباره سخن این دوستمون چیه؟نقل قول: