ای بابا من فکر کردم فقط این مشکله منه ! پس شما هم اینطورسد . تایم اوت هم دارید ؟:sq_10:نقل قول:
Printable View
ای بابا من فکر کردم فقط این مشکله منه ! پس شما هم اینطورسد . تایم اوت هم دارید ؟:sq_10:نقل قول:
دوستان اگه little more رو فعال کنم،تو اون 5 روز نمیتونم شبانه دانلود داشته باشم؟
یعنی 5 روز فقط 500 Mb روزانه بهم میده؟
کسی سرویس tra رو امتحان کرده ؟؟مثلا سرعت 2مگش رو....می گن این سرویس متغییره سرعتش از 20 کیلو بایت تا 256 کیلوبایت پر سکند.....
سرویس 1 مگ بگیرید حال کنید 6 ماهه فقط 117 تومان میشه الان هر شب 6 گیگ کمتر نمی گیرم
سرعت شبانه(2 به بعد) چند هست ؟نقل قول:
از چه سایتی ؟
من 2 مگ از مخابرات گرفتم اینقدر نمیتونم Down کنم :31:
من هم با 512 بيشتر 300 مگ نميتونم بگيرم.سرعت در حد حلزون:41:نقل قول:
آقا این پارس آنلاین دیگه شورشو در آورده ، یه مدته که شبانه بیشتر از 700 مگ نمیتونم بگیرم ،
لعنت به این پارس. دیشب زنگ زدم پشتیبانی بش گفتم سرعتم 10 کیلوبایته . بم میگه سرعت شما باید 5 یا 6 کیلو بایت باشه !
بابا دیال آپ سرعتش 7 کیلو بود ااا
ای خداااااااا،
لعنت به این پارس آنلاین و همه ی دست اندرکارانش
شبی 6 گیگ :31:نقل قول:
بله!
دوستان توجه کنید کل حجمی که تو این 6 ماه دارید فقط 12 گیگ هست.کم مصرف هم باشید دوماهه و نیم این حجم تمومه یعنی با خرید این سرویس ها باید تندتند حجم هم بخرید گیگی 5.200 مفت!
دوستان کسی خبر داره 256-u بعد چند گیگ محدود میشه؟
--------------------------------------------
تو سرویس های نا محدود, شبا هم حساب میشه(برای اون حد اکثر حجم )
دوست عزیز ، افت سرعتم بخاطر استفاده از سرویس نا محدود هستش .نقل قول:
فقط میخوام بدونم این وضعیت 16 کیلوبایت تا کی باقی میمونه و به حالت آزاد برمیگرده ؟؟
اس ان آر رو هم پیدا کردم .
Mode: G.DMT Type: Interleave Line Coding: Trellis On Status: No Defect Downstream Upstream SNR Margin (dB):
32.7 12.0
Attenuation (dB): 31.0 17.5 Output Power (dBm): 10.8 19.5 Attainable Rate (Kbps): 11552 1344 Rate (Kbps): 4096 1024 D (interleaver depth): 32 8 Delay (msec): 8 8 HEC Errors: 0 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total ES: 0 0