براي من هم 1 گيگ اضافه شد.
Printable View
براي من هم 1 گيگ اضافه شد.
از منم 5 گیگ شد 9 گیگ! یعنی کلا 4 گیگ هدیه. بابا من افت سرعت نداشتم،شبی 1 گیگ خورده ای دان دارم،الان وجدان درد گرفتم بخاطر این هدیه بی دلیل!:31:
سلام گفتم منم اطلاع رسانی کنم
من 3 روز مونده بود که دوره 3 گیگم تموم بشه من اکو 128 دارم بعد یه هفته قبلش سرویسمو تغییر دادم به اکو 128 شش ماهه
دو سه روز پیش که 600 مگ واسم مونده بود دیدم شد 1 گیگ و 600 و اون 6 ماهم شده 20 گیگ
خلاصه من الان با این اتفاقات از شاتل خیلی راضیم
بر عکس دوستان که شبا سرعتشون میاد پایین واسه منم هستا اگه از سایتای موزیک باران و این دانلود فیلما فیلم بگیرم سرعتم رو 10-12 هست ولی با سایت های خارجی مشکلی ندارم و شبی 1 گیگ دانلود دارم
دوست عزیز اگر خودتون از بیرون مودم تهیه کنید خیلی دستتون باز هست... تا اونجا که میدونم، مودم زایکسل اون هم بیسیم به شما میده که نزدیک به 100 هزار تومن برای شما تموم میشه... خلاصه بنداز بندازیه که سر و ته نداره :blink:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
هر کی یه چیز میگه. بالاخره چه جوریه؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
شما مگه چه سرعتی گرفتی که 4 گیگ بهت اضافه شد؟نقل قول:
منم شده 9 گیگ
1 گیگ که کلا روی همه سرویس های 3 ماه رفته (از 5 شده 6)
3 گیگ هم هدیه دادن به خاطر افت سرعت :دی
این 4 گیک خیلی داره حال میده... :دی
اون چیزی که من گفتم میزان هدیه شاتل برای اکوهای 1 ماهه بودنقل قول:
ایشون هم احتمالا 3 ماهه اکو داره که 1 گیگش برای اینه که حجم سرویس ها به 6 گیگ افزایش پیدا کرده، 3 گیگش هم هدیه!
به شما احتمالا هدیه ای تعلق نخواهد گرفت ، پس با همون 6 گیگ خوش باشید!:27:
یعنی 4 گیگ اینقدر شادی بخشه؟نقل قول:
به من قراره 5 گیگ بدن ، اونم یک ماهه ، اصلا چنین حالی دست نداد!:21:
نقل قول:
واسه 3 ماههه 6 گیگه
این چند روزه فقط به خاطر مشکلات سیستم ها و افت سرعتشون... هدیه دادن چند گیگ بر سب نوع سرویستون
مثلا به من که 512 ام... 3 گیگ هدیه دادن
سلام... منم جزو شاتليها شدم.
به من که 1گیگ بیشتر ندادن واسه افت سرعت
اینا رو ول کنید ، سرعتاتون چطوره ؟ ماله من که بدک نشده ، پریشب 900مگ دیشبم 1.1گیگ ،کاشکی هکیشه همینطوری بمونه