خوب خدا رو شکر امیرلیمپ هم بالاخره ارشاد شد!:27:
راستی امروز یه اس ام اس از طرف ایرانسل اومد در مورد تغییر تعرفه ها در طرح های رنگی، اما رفتم تو سایت خبری نبود. قضیه چیه؟!
خوب خدا رو شکر امیرلیمپ هم بالاخره ارشاد شد!:27:
راستی امروز یه اس ام اس از طرف ایرانسل اومد در مورد تغییر تعرفه ها در طرح های رنگی، اما رفتم تو سایت خبری نبود. قضیه چیه؟!
ببین دوست عزیز نمیدونم چرا شما همیشه دنبال حرفهای غیرمنطقی هستی؟نقل قول:
من نه طرفدار ایرانسلم و نه هیچکی دیگه
ولی وقتی میبینم یه اپراتور این همه سرویس را 6ماهه رایگان داره بهمون میده بعدش شما و چند نفر دیگه میاین اعتراض میکنین چرا دیگه مجانی نیست خوب ادم ناراحت میشه که چرا بعضیا اصلا قدرنشناسن
اما مشکل من چیز دیگهایه خوب الان کسی با من نمیتونه تماس بگیره منم مشکلمو گفتم الکی که نمیشه تعریف کرد
در ضمن مثل بعضیا نیستم که بیام داد و هوا راه بندارم و گوشیمو خاموش کنم و.......
در ضمن خواهشا بحث را تموم کنید و اجازه بدین تاپیک روال عادی خودشو پیش ببره
هر کسی سوال یا مشکل داره بگه تا شاید بشه رفعش کرد ........با خاموش کردن گوشی و غیره کسی تا حالا راه به جایی نبرده
سلام دوست عزیزنقل قول:
من و بقیه هم از طرفدارای همراه اول نیستیم که بخوایم بیایم تو این تاپیک که رأی بقیه افراد رو بزنیم من خودم ایرانسل دارم و خودم هم طرفدار طرح های مفت ایرانسل نیستم ولی اینو برای چندمین بار باید بگم آخه رضایت مشتری چی؟؟ ایرانسل الان داره با افتضاح ترین کیفیت ارائه میشه و شما توقع داری ما بشینیم نگاه کنیم و صدامون هم در نیاد؟؟
شما میگی ایرانسل کلاه بردار نیست چون نسبت به همراه اول هم سیم کارتش ارزونتره هم تعرفه هاش ولی بزرگترین کلاه برداری اینه که داره وقت منو میگیره... من وقتی میخوام یه اس ام اس بدم جونم در میاد و آخرش هم نمیره و یا حتی وقتی میخوام به یکی زنگ بزنم ولی نمیشه (مثلا همین 2 روز پیش تا الان هنوزم نمیشه زنگ زد) شما بگو من چیکار کنم؟؟ بابا 75 تومن واسه شما اگه چیزی نیست واسه من خیلیه.. من رفتم یکی واسه خودم خریدم یکیم واسه دوستم (اونم به چه زحمتی) بپفقط به خاطر اینکه اگه میخواستیم با همراه اول با هم حرف بزنیم باید کلی پول میدادیم به قول شما اومد یه سری طرح داد دمش گرم ما هم حال کردیم الانم اومده بر داشته چیزی نیست میگیم عادت میکنیم ولی وقتی هنوزم کیفیت نداره من دارم الان پوله چی رو میدم آخه؟؟ الان 4 روزه من باهاش حرف نزدم دارم دیوونه میشم باز با همراه اول میشد صداشو بشنوم . اونم که پوله خون باباشو از آدم میگیره. آره مهدی جون درد من اینه...
بابا شما ها هم دلتون خوشه ها!
من می گم قطع بود از 100 نفر هم سوال کردم گفتن آره نه اس ام اس نه زنگ می تونیم بزنیم و بزنن !
الان گذاشتم درست شده خب ! اون مال پریروز بودا ...
دیشب هوا سرد بود و ابری ستاره ها هم نبودن اما جالب اینجاست که دیشب واقعا ایرانسل خیلی حال داد چون راحت تماس میگرفت راحت sms میداد همه چیزش عالی بود این ایرانسل واقعا کحشره
یه سوال
من 95 تومن بیشتر اعتبار ندارم میتونم gprs رو فعال کنم؟؟؟ اگه آره چطوری حتما باید بزنگم؟؟؟؟ همینطوری نمیشه؟؟؟؟
آره ایرانسل واقعا کحشره !!!!!! :31::31::31::31::31: (شوخی)نقل قول:
میتونی کدش روبزنی.
من کد اعتباری رو ندارم دوستان بیشتر میتونن کمکت کنن.
راستی یکی از دوستام این هفته اینترنتش مجانی بود !!!!!!!!!!!1 :18::18::18:
وقتی دیدم داشتم شاخ درمی آوردم.
البته آقا مهدی مشکل شما شاید از منطقتون باشه. من ندارم این مشکلو. یعنی اصلا مشکلی ندارم !!!! :27:
پیداش کردم !!! در خواست اینترنت #6*3*140*
راستی دوستان تو نظر سنجی طرح زمستانی شرکت کنید. ظاهرا گفته بودین 75 درصد ناراضین؟ والا تا الان که برعکسه !!!!!!!
میتونی واسه دریافت اتوماتیک تنظیمات جی پی آر اس از این کدها استفاده کنی :
*130*3*5#
*130*3*6#
از راست به چپ بزن
iهر کی بخواد من سیمکارت دائمی ایرانسلم رو بهش میفروشم
سیم کارت دائمی کار کرده 55 تومن
شمارشم هست 32 95 232 935
تهران
لطفا هرکی که خواست فقط برام ایمیل بزنه ((فقط ایمیل!!)) یعنی نه اینجا پست بدین نه آفلاین
بذارین
اینم ایمیلمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز جاي بهتري براي فروش سيكارتت پيدا نكردينقل قول:
connection failure,chech setthng.
if problem persists
please contact your operator for support.
اين مشكل من زمان وصل شدن به اينترنت دارم
گوشيم k800 قبلاً هم وصل مي شدم. چند روزي كه وصل نمي شم(نرم افزاري هم روي گوشيم نريختم)
حتي زنگ زدم ايرانسل اونها هم نمي دونند برام فرم پركردن تا مشكلم را حل كنند
كسي تا حالا اين مشكلو نداشته
Ajعزیز جان اعتباریه اونوقت میگی 130؟؟؟؟ همینکارا رو کردین که من اوندفعه ضاع شدم
کیفیت آنتن دهی ایرانسل داره ورز به روز بدتر می شه.
جشنواره فيلمهاي ايرانسل: من ترانه ديگه شارژ ندارم، در جستجوي آنتن، چند ميگيري اس.ام.اس ندي؟؛ شبا آنتن نميده آيدا:22:
دمت داغ dokhtare_pesarkosh عزیز:31: اما یه جواب ضایع میاد میگه تنظیمات مربوط به گوشیه شما در سیستم موجود نیست لطفا برای تنظیم گوشی از دفتر چه راهنمای گوشی و ایرانسل استفاده کنید حالا تکلیف این چیه؟؟؟؟:35:
نقل قول:
البته آقا مهدی مشکل شما شاید از منطقتون باشه. من ندارم این مشکلو. یعنی اصلا مشکلی ندارم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز صبح رفتم دیدم که درست شده :دی
خوب دلیل این مشکل اینه که گوشیه شما سریال چنج هستش بازم برا اینکه بتونی تنظیمات را دریافت کنی یه sms به شمارهی 2225 باید بفرستی به این شکل: اول یه حرف ْS بعد مدل گوشیت را بزن ینی:نقل قول:
مت داغ dokhtare_pesarkosh عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما یه جواب ضایع میاد میگه تنظیمات مربوط به گوشیه شما در سیستم موجود نیست لطفا برای تنظیم گوشی از دفتر چه راهنمای گوشی و ایرانسل استفاده کنید حالا تکلیف این چیه؟؟؟؟
مدل گوشی s
مثلا
s sony ericsson k800i
طبق قوانین سایت هرگونه خرید و فروش در انجمن خلاف قوانینهنقل قول:
شما یه کار کن!!!نقل قول:
اول برو تمام تنظیماتت را پاک کن!!!
بعد دوباره اس ام اس تنظیمات را بگیر و تنظیمات را save کن شاید درست بشه
همین سریال گوشیم چنج نبود که اینم شد امتحان میکنم بلکه جواب بده
خوب عزیز جون این که کاری نداره به جای 130 بزن 140نقل قول:
ایرانسل همانطور که می دانید توانسته است با ارائه سرویس های قابل رقابت با شرکت ارتباطات سیار ، بازار خوبی را در جامعه امروزی موبایل ایران بدست آورد. در این مقاله شما با چند کد مخفی سیم کارت های اعتباری شرکت ایرانسل آشنا می شوید:
*140*3*1*1#
فعال سازی پیامگیر
*140*3*1*3#
فعال سازی ذخیره شماره
*140*3*1*4#
حذف همه سرویس ها
*140*3*5#
دریافت تنظیمات MMS
*140*3*6#
دریافت تنظیمات GPRS
سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده (Who Called):
اين سرويس شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.
اين سرويس و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد.
( هیچ مسئولیتی در قبال این کدها ندارم )
با سلام
الان مدتي هست كه شبكه ايرانسل بدجوري بهم ريخته
من هر كاري ميكنم بزور شماره ميگيرم
و بقيه هم بهم زنگ ميزنند اصلا نميگيره
من فكر ميكردم بخاطر طرح پاييزي ( همون 30 دقيقه به 3 دقيقه ) هست اما حالا ميبينم اين طرحها تموم شدند ولي هنوزم مشكل هست و بيشتر هم ميشه
خيلي وقتها وسط مكالمه ارتباط قطع ميشه
البته شايد تو تبريز اينجوريه
تا اونجايي كه يادمه پارسال خيلي بهتر از الان كار ميكرد
حتي نصف شب هم زنگ بزني مثلا 3 شب بازم همون ايرادها را داره
نميدونم تا كي بايد اين وضع را تحمل كنيم
موقعي هم كه 130 را ميگيرم 200 ساعت بايد منتظر بمونم تا به يه اپراتور وصل بشه
خداييش تا كي بايد اينجوري بشه
اينترنت هم كه اصلا كار نميكنه . چند ماه پيش گاها ميرفتم اما الان اصلا نميره اصلا انتن نميده چهبرسه به اينترنت ...
ويرايش كنم پستمو
همين الان به 130 زنگ زدم بعد از بار چهارم تونستم بگيرم و خوشبختانه زود به اپراتور وصل شد دليل اين مشكلات را پرسيدم گفتش كه به خاطر شلوغي شبكه هست ( پس با اين حساب بايد تو همه شهرها اين مشكلات وجود داشته باشند ) گفتش كه همكاران دارند آنتها را تقويت ميكنند اميدوارم كه بزودي بتونند حل كنند
این اس ام اسه که می گه با اولین تماس در قرعه کشی زمستان شرکت کنید فقط برای تازه ثبت نامی هاست یا برای همه است !!
جریان این اس ام اسی که ایرانسل داده چیه؟! " تغییر در تعرفه های طرح های تشویقی رنگی، برای اطلاعات بیشتر به سایت ایرانسل مراجعه کنید"
رفتم تو سایت خبری نبود!
نقل قول:
فکر کنم برای اونهاست که از 1 دی به بعد سیم کارت بخرن، وگرنه باید 5-6 میلیون رو شرکت بدن که!
متاسفانه منم در تبریز این مشکل رو دارم در منطقه شهرک پرواز فاصلم با دکل ایرانسل 300 متر بیشتر نیست وتا روز سه شنبه ساعت 4 مثل موتور !!!کار می کرد یهو انتن شروع کرد به رقصیدن نه شماره اومد نه رفت و هر چی تماس خواستم بگیرم گفت (کاننکشن ارور)تازه من طرح طلایی هستم و 6 روزه روزی 400 تومن برای هیچ میدم!!!چون اصلا نتونستم استفاده کنم اقایان ایرانسل میگن اشکال بود برطرف شد!!حالا که سه شنبه هست و 7 روز گذشته همونه که همونه حتی امروز تقریبا10 ساعت کلا انتن نبود!!!اونم جایی که تا قبل از یه هفته انتنم حتی یدونه هم کم نیاورده بود !!!بدبختی اینجاست کسی زنگ نمیزنه به 130 یا همون 09351300000 دارم دیونه میشم توی این منطقه همه این مشکلو دارن و خیلی هم امیدوارانه می گن خوب میشه!!!!آخه دردی که شناسایی نمیشه چطور خوب شه؟
من مستر ريست هم كردم و دوباره تتنظيماتو نصب كردمنقل قول:
دوباره همون مشكلو داشتم
بخاطر همين با ايرانسل تماس گرفتم
نكته جالب اينه كه تو گوشيهاي ديگه مشكل چيزه ديگه اي نه اين error
فک کنم قبلا دوستان جوابتون را دادننقل قول:
باید تو قسمت هدایای تشویقی برین بعد موردهای
یلدای ایرانسل
ساعت خوش GPRS را مشاهده کنین
نمیدونم والا من قبلا گوشیم 6600 بود بعضی وقتا این ارور را میداد بعد تمام تنظیمات gprs را پاک میکردم (از تو قسمت access point) بعد دوباره تنظیم میکردم درست میشدنقل قول:
متاسفانه حتي بچهاي ايرانسل هم نتونستستند كمك كنند بازم منتظر مي مونيم ببينيم ميتونند كاري كنندنقل قول:
تشكر از شما دوست عزيز:10:
من پریروز زنگ زدم به 130 درخواست فعال سازی طرح قرمز رو دادم
اون موقع بدهیم 53014 ریال بود
ولی تا به امروز هنوز اس ام اس تایید تغییر تعرفه نیومده
الان استعلام حساب میگیرم بدهیم رو 140156 ریال میزنه چککار کنم
تو رو خدا کمکم بکنید
ایرانسل داره 9هزار تومن ازم می خوره
تو رو خدا
کمک
دوباره یه مشکل دیگه وقتی میفرستم به 2225 میگه مدل گوشیه ارسال شده قابل قبول نیست حالا اینو چیکارش کنم؟؟؟؟؟ واقعا یه اینترنت گرفتن انقدر گرفتاری داره؟؟؟
بیخیال بابا 9000 تومن که چیزی نیست بزار ایرانسل بخوره بهتر از اینه که همراه اول بخوره... نوشه جونش عوضش اینترنت داری ، اس ام اس ها زود میرن مکالمه راحت تر شده زیاد فکرشو نکن دوست عزیزنقل قول:
فقط شهر تحت پوششه یا حومه هم پوشش داره؟نقل قول:
سیمکارتم پیامکهای 0912 رو نمیگیره ولی در مورد فرستادن به 912 و ایرانسل مشکلی نداره در ضمن سیم کارتم رو 4 روز پیش گرفتم و اعتباریه. چیکار کنم ؟ مشکل چیه و درمانش؟
با با کسی نبود جواب ما رو بده من با استفاده از کد های ایرانسل تماس های ورودی و خروجی رو قطع کردم حالا چطور وصل کنم همون کدها رو میزنم ولی کار نمیکنه
حيف كه مال من دائم هستنقل قول:
من تا حالا اگه دولتي نگرفتم به خاطر شماره ام بوده كه همه جا پخشه
والا حتما دولتي ميگرفتم
همه طرف شهر دکل رو وصل کردند و اطراف رو هم داره پوشش میده...نقل قول:
ولی نه همه طرفش...
آقایون و خانومای دکترای ایرنسل:19: من باید چیکار کنم لابد فوریه که میخوام فوری بجوابین انگار تا اینجا داد نزنیم کسی صدامون رو نمیشنوه:8:
نقل قول:
حدسی که میزنم اینه که اپراتور به اشتباه برات طرح آبی را فعال کرده (2*4500=9000):27:
فکر کنم بتونی دوباره غیرفعالش کنی بری تو طرح قرمز ولی دقیقا روششو نمیدونم