سلام.
دوستان عزیز بعد از زدن رمز هدشات چگونه می توان اون رمز رو خنثی کرد؟!
Printable View
سلام.
دوستان عزیز بعد از زدن رمز هدشات چگونه می توان اون رمز رو خنثی کرد؟!
سلام دوستان:20:
من تازه این بازی رو ریختم البته ورژن (Counter Strike 1.6 Non Steam)، پچ 23 و sXe Injected رو هم نصب کردم و چندتا آی پی سرور های ایرانی رو هم بهش میدم. و وارد بازی میشه اما یک جا بیحرکت هستم و اسلحه هم ندرام. ممکنه یه توضیح کوچیک بدید که این بازی چه طوریاست؟ آخه خیلی تعریفش رو شنیدم.:46:
ممنون:11:
دوست عزیز من متوجه منظور شما نشدم، امکانش هست یک تصویر از بعد از ورود به سرور اینجا قرار دهید تا راهنماییتون کنمنقل قول:
با سلام...
سرور پرشين گيم بعد از چند روزي كه مشكل داشت با عوض كردن آي پي برگشت و از يوزر هاي عزيز بعلت چند روز اختلال عذر خواهي ميكنم:
IP: 92.50.0.170:27015 پابليك سرور پرشین گیم
از بازي در سرور ما لذت ببريد و براي ديدن اخبار و فيلم و عكس مربوط به كانتر لذت ببريد
کد:www.PERSIAN-GAME.ir
در ضمن تا چند روز ديگر سرور wow كه طرفداراي خودش رو داره تو ايران در كناره كانتر ران خواهد شد.
قابل ذكر هست كه اسپانسر پرشين گيم شركت آي دي اس ال شهراد هست.
منتظر بازي هاي ديگه از طرف تيم باشيد
سلام
خب به سلامتی :11:
... راستی death_man جان منتظر سرور پابلیک 2 هم باشیم ؟
دوستان مسابقات کانتر ماتریکس شرو ع شده ثبت نام کنید من احتمال 99% هستم
تک نفره 20 تومان هزینه داره:) کسی هست یه گروه تشکیل بدیم؟کد:http://mgc.matris.co.ir/
انشاالله سرور Death_Man هم در چند روز آینده مجدد Run میشهنقل قول:
ای خدااااا ! :(
چرا آخه ؟!
من کانتر و پچ و آنتی چیته این پست رو دان کردم:
ولی بازم وقتی آنتی چیتو باز میکنم و آپ دیتو میزنم ... میخام برم توی کانتر این ارور رو میده :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6340876&postcount=8099
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بدون آنتی چیت حداقل کانتر باز میشه !
اینجوری تا حالا 2-3 تا کانترو پچ و مچو آنتی چیت و اینا رو دان کردم !!
یکی به من کمک کنه..
تو رو خدا سریع جواب بدید
کارو فوری فوتیه!
سلام
دوست عزیز فایلهای پست مورد نظر کاملا سالم و تست شده هستند ...
خود من و بسیاری از دوستان از همین نسخه کانتر استفاده میکنیم .
به نظر میرسه مشکل شما با آنتی چیت باشه ... از چه سیستم عاملی استفاده میکنید ؟
اگه ویندوز 7 دارید ... از آنتی چیت Properties بگیرید
و Compatibility Mode رو بزارید روی ویندوز XP
از چه فایروالی استفاده میکنید ؟
اگه از کاسپر استفاده میکنید در تنظیمات فایروال Sxe Injected رو در گروه Trusted قرار بدید .
اگه کار نداد از این نسخه آنتی چیت استفاده کنید :
کد:http://sxeinjected.localstrike.net/sXeInjectedSetup.11.8.Fix.2.exe
ضمنا اگه از کارت گرافیک NVIDIA استفاده میکنید ...
به این مسیر برید : NVIDIA Control Panel > Manage 3D Settings
و از سربرگ Global Settings گزینه Threaded Optimization رو Off کنید .
اگه باز هم درست نشد ... با توجه به اینکه ورژنهای مختلفی رو امتحان کردید
و نتیجه نداد , مطمئنا سیستم شما مشکلی داره . :5:
سلام دوستان
من CS 1.6 رو با پچ هاش نصب کردم. وقتی به صورت lan یا آنلاین بازی میکنم. امکان اضافه ی bot نیست. وقتی هم دستورش رو وارد میکنم مینویسه command unknown . بیشتر lan بازی کردن با bot واسم مهم هست. آیا باید CSS رو نصب کنم یا کار دیگه ای بکنم؟
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم :11:
نقل قول:
به نظر من اگه میخوای از کانتر لذت ببری CSS نصب کن , هم گرافیکش بسیار خوبه هم بات رو خودش هست و هم باگهای مزخرف CS1.6 رو نداره.
کسی نتونست راهنمایی بکنه؟نقل قول:
مرسی میلاد جان
من اینو تغییر دادم
آنتی ویروسمم خاموش کردم ! درست شدنقل قول:
ضمنا اگه از کارت گرافیک NVIDIA استفاده میکنید ...
ولی چرا واسه من لاگ داره؟! (تیر میزنم دیرتر عمل میکنه!)
گرافیکم 2gb و نتم ADSL 256
چیکار کنم؟
ادیت: یه کم توی یه سروری بازی میکنم گیر میکنه !
میگه :
Warning: Connection problem
سلام دوستان.من تازه با بازی کانتر اشنا شدم الان هم نسخه Counter.Strike.Omega رو روی سیستمهای شبکه نصب کردم حالا میخوایم توی شبکه با دوستانمون بازی کنیم اما نمیدونیم چیکار کنیم میشه کسی درست و حسابی ما رو راهنمایی کنه.تو رو خدا یکی کمک کنه ه ه ه :19:
هنوز کمپانی بازی سازی مشهور Valve به طور رسمی جزییات زیادی را از نسخه جدید بازی Counter-Strike: Global Offensive منتشر نکرده است اما به طور غیر رسمی، این شرکت گروهی از گیمرهای حرفه ای را به دفتر خود دعوت کرده تا این بازی را به صورت آزمایشی انجام دهند.
یکی از افراد G4 نیز به آنجا رفته است و Craig “Torbull” Levin از eSports Entertainment Association نیز قسمتی از مشاهدات خود را در اینترنت به اشتراک گذاشته است.
نسخه جدید بازی بسیار شبیه Counter-Strike قدیمی است، اگرچه مدل ها و انیمیشن های جدید نیز اضافه شده اند، اما نقشه ها همانند نوع های قدیمی است.
به گزارش گیم پرشیا، چند نقشه (Dust، Dust2، Inferno، Nuke و Train) و اسلحه جدید مانند نوع های جدید Machine Gun و Shotgun برای جنگ های فاصله نزدیک و ماده منفجره Molotov cocktail، که به منظور پاکسازی یک ناحیه در نقشه به صورت استراتژیک طراحی شده است، وجود دارند.
یک نوع نارنجک جدید دیگر به نام Decoy هم وجود دارد که جالب است. این نارنجک یک خط انفجار از جایی که پرتاب میشود میسازد که باعث گمراهی دشمن میشود و فکر میکند که آنجا درگیری میان نیروها وجود دارد. هنوز ویژگی هایی مثل قدرت اسلحه ها و مواردی مثل دادن کِولار به همه در ابتدای بازی یا CT defuse kit را همانند بمب تروریستی، یک آیتم مخصوص کردن، در دست بررسی است.
نسخه جدید بازی Counter-Strike: Global Offensive همچنان در حال توسعه است و پیش بینی می شود در نمایشگاه PAX در آخر ماه آگوست، به نمایش گذاشته خواهد شد.
منبع: وین بتا
سلام دوست عزیز، برای اینکه تو کانتر بات بسازی می تونی فایل زیر رو دانلود کنی و تو پوشه کانتر بریزی. این فایل شبیه ساز ZBOT هستش که معروف ترین شبیه ساز ساخت بات هستش. البته حرفه ای ترینش هم هست.:5:نقل قول:
بات ها چند دقیقه اول بازی شروع می کنن کپی کردن بازی خودت و بعد از 4 دقیقه بازیشون شبیه خودت می شه. :21:
نیازی نیست سورس رو نصب کنی. کانتر سورس فقط برای بازی بعضی ها هستش( این بعضی ها کانتر سورس رو لطفاً پیشنهاد ندن) اگه سورس خوب بود تو مسابقات رسمی بجای کانتر معمولی از سورس و یا zero استفاده می کردن.:27:
[HTML]http://doctorcomedian.persiangig.com/other/Patch.exe[/HTML]
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
فکر نمی کنم فرقی داشته باشه البت کانتر non steam بات سازی نداره و برای اون باید پچ بشه فکر می کنم فرقشون تو همین باشه. بهتره فولش رو بگیری.نقل قول:
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
دوست عزیز اگه سیستم ها به طور کامل شبکه هستند باید بری توی بازی و یکی از بچه هاتون سرور رو بسازه. توی بازی که بری گزینه create server و یا new game رو باید بزنی. توی اون فیلد اول که باز می شه مپ رو انتخاب می کنی توی تب بالا قسمت game مشخصات سرور از جمله نام، رمز و تعداد بازی کنان و ... رو باید اعمال کنی. اگه یکم انگلیسی بلد باشی کارت راحته. بعد از ساخت سرور باقی دوستات باید از گزینه find server استفاده کنن.نقل قول:
وقتی اون رو میزنی تو منوی باز شده از تب های بالا باید تب lan رو انتخاب کنی و با search کردن سرور رو نشون میده و می تونن وارد سرورت بشن. یه سری کدها هم هست که می تونی با زدنشون سرور رو ترو تمیزتر کنی که اگه خواستی به ترتیب برات میذارم. البت اگه چیز دیگه ای هم خواستی ما در خدمتیم.:5:
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
ممنون. به امتحانش می ارزه ولی فکر نکنم بشه از cs 1.6 دل کند.:8:نقل قول:
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
اینجا پیج کانتره و نه wow تبلیغ نکن لطفاًنقل قول:
درضمن من نمی دونم با وجود سرورهای خارجی چرا شما به خودتون زحمت میدین اینقدر سرور می سازین؟؟؟؟؟:5:
سلام دوستان قشنگترین نسخه کانتر کدومش هست؟
وااا ی ی ی !
پینگم 470 هه!
چیکا کنم ؟
عزیز منظورت از قشنگ چیه؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت حرفه ای بودنش هست که باید کانتر 1.6 رو نصب کنی و بعد پچ 1.21 و 1.23 رو بریزی روش. لینکش رو یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته. این بهترین و تمیزترین کانتر هستش.
البته می تونی کانتر سورس رو هم بازی کنی که یکم گرافیکی تره ولی از منظر حرفه به مفت نمی ارزه و بدرد بازی خونگی می خوره.
ورژه Condition Zero هم هست که فقط یه سری آپشن ها و تنظیمات نسبت به 1.6 بیشتر داره و هسته کلیش همون 1.6 هستش.
درکل برای بازی که بهت حال بده بهتره 1.6 رو بازی کنی. البت اگه می خوای شبکه بازی کنی که فقط 1.6
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
بشین دعا کن درست میشه.نقل قول:
اینقدر اسپم ندید لطفاً
دوستان عزیز
سرور شماره 2 پرشین فعلا با 15 پلیر راه اندازی شد
92.50.0.170:27002
سلام
من یه مشکلی دارم که بعضی وقت ها وقتی میرم تو سرور های بازی یهو کلا از بازی خارج میشم (وقتی که وارد سرور شدم و منتظرم کانتر یا ترور رو انتخاب کنم)
همچنین در مورد پچ ها...
من از چند صفحه قبل یک پچ دانلود کردم به اسم MAster_GAme Patch Version 2
این چه ورژنی هست و چه ورژنی رو باید نصب کرد؟
21 22 23 43 ... ؟؟! :41:
و در مورد نقشه ها...
کارمون شده هی وایسیم تا مپ دانلود شه، نمیشه این ها رو یکجا دانلود و نصب کرد؟ اینطوری اگه ویندوز هم عوض شه که همشون میپرن...
پاک شود
.................
چطوری باید آنلاین بازی کرد ؟؟
من تا حالابازی نکردم
لطفا توضیح دهید !!!!!!!
ممنون
مبحث خوبی میشه اگه یکم برامون از بدیهای کانتر سورس بنویسی نه اینکه اگه خوب بود فلان میکردن و بهمان میشد تا شاید اون بعضیها که فرمودین هم به راه راست هدایت بشن.نقل قول:
:5:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
نقل قول:
این تاپیک کلا در همین مورد هست , یکم وقت بزارید از اولش رو بخونید , 99.9% موفق میشید بازی آنلاین انجام بدید.
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
نقل قول:
احتمالا آنتی چیت نصب نکردی که از بازی میوفتی بیرون.
پچ 23 فعلا خوب کار میکنه.
فولدر کانتر رو زیپ کن و یه گوشه نگه دار , ضرر نمیکنی.
دوست عزیزنقل قول:
این لینک به شما میتونه کمک بکنه
کد:http://persian-game.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%83%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1/
نه عزیز نصبه دلیل شلوغی سرور هست احتمالانقل قول:
حالا نگفتید پچ MAster_GAme Patch Version 2 چه ورژنیه؟ میشه همه رو با هم نصب کرد؟ :31:
مپ هایی که نداری رو می تونی خودت جدا از اینترنت دانلود کنی وبعد بریزی تو پوشه کانتر تا دیگه نیازی به دانلود مجدد توسط سرور نداشته باشی. می تونی مپ ها رو از سایت زیر پیدا کنی:نقل قول:
[HTML]http://www.csbanana.com[/HTML]
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
منظورم از بعضی ها این بود که این نوع کانتر عام نیستش و به صورت حرفه ای بازی نمی شه و برای بازی عشقکی و دوستانه طراحی شده. در مورد عیب و ایرادات سورس هم قصد ندارم توضیح بدم چون چندین سال هستش که بازی نکردمش ولی گیم پلی اون نسبت به 1.6 خیلی بدتر هستش(البت من با 9 سال بازی کانتر دارم این رو می گم شاید تجربم کم باشه:9:)نقل قول:
اگر هم خواستی می تونم بشینم سورس رو دوباره بازی کنم و باگ ها و مشکلاتش رو یکی یکی برات بگم. البت همونجور که گفتم اصلی ترین مشکلش گیم پلی اون هستش که نسبت به 1.6 ضعیف تره. اگه کسی به صورت عادی بخواد بازی کنه سورس می تونه انتخاب خوبی باشه ولی گیم پلیش تو سرعت و بازی های حرفه ای چیز خوبی از آب در نیومده.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال داشتم فرق سرورتون با سرورای دیگه تو چیه که همه سرورای دیگه لگ هستن و میگن attack میشه بهمون ولی سرور شما راحت میشه توش بازی کرد !!!!!!
برای راه اندازی سرور باید خوب هزینه کرد. نمیشه با 50 تومن یه سرور راه انداخت و انتظار داشته باشی که اتفاقی هم برای سرور نیفته. خیلی وقت ها لگ شدن مربوط Attack نیست، مشکل از خود سرور هست که جوابگوی 32 تا پلیر نیست.نقل قول:
خیلی از این سرور ها که Run هستند و بعد از چند روز Down شدن دلیلش همینه
برای راه اندازی یک سرور خوب، هزینه خوبی هم باید کرد
توضیحات دوست خوبم میلاد هم کمکتون میکنه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6351537&postcount=8135
برای پیغام valve validation rejected تمام کانتر ها رو هم پاک کردم.درست نشد که نشد.!
این کار رو هم کردم ولی نشد.نقل قول:
Steam validation هم ماله کپی بودن کانترته که البته اگه کانتر 1.6 یا یه چیز دیگه که Steam داره
رو سیستمت نصب باشه پاک کنی درست میشه!
این روش هم جواب نداد.
و Compatibility Mode رو بزارید روی ویندوز XP
این روش هم جواب نداد.
اگه از کاسپر استفاده میکنید در تنظیمات فایروال Sxe Injected رو در گروه Trusted قرار بدید .
اگه کار نداد از این نسخه آنتی چیت استفاده کنید :
کد:
http://sxeinjected.localstrike.net/sXeInjectedSetup.11.8.Fix.2.exe
تمام نسخه هایی که دوستان معرفی کرده بودند رو هم استفاده کردم ولی نشد که نشد.
جالبه که فقط این بازی ها برای من تحت شبکه lan اجرا میشه!
http://list3.warez-ir.us/game/Game.php?f=Counter-Strike.Source.v64.no-Steam
http://list3.warez-ir.us/game/Game.php?f=Counter.Strike.Source.2011.full.game.v_ 1.0.0.64
دیگه نمی دونم چکار کنم.اگر نکته دیگه ای هم هست بگید.من کلا آنتیویروس و فایروال رو خاموش کردم
الان کدام سرور sxe به روز داره و معمولا شلوغ هستش؟؟؟
سرور مستر گیم هستش هنوز ؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
شما می خواهید کانتر بازی کنید یا سرور ران کنید؟
سرور پرشین گیم از sxe 1.8 استفاده میکنهنقل قول:
در حال حاضر 2 تا سرور پابلیک داره. یکی با ظرفیت 32 پلیر و یکی فعلا 15 پلیر ( به زودی 32 پلیر خواهد) هر 2 سرور همیشه پر هستند، به غیر از مواقعی که به سرور اتک داده می شود
در حال حاضر به دلیل حمله و اتک هایی که بعضی از سرورهای رقیب به سرور پرشین گیم داده اند، سرور موقتا جهت نصب و کانفیگ فایروال، مدتی از دسترس خارج شده است
خیلی ممنون داداشی
این اتک جریانش چیه 2-3 سال پیش بازی میکردیم این چیز ها نبود
می خوام تحت شبکه LAN بین سه نفر توی یک مجتمع بازی کنیم.نقل قول:
این مشکل برای تمام کامپیوتر ها هست؟نقل قول:
شما از Dedicated Server استفاده میکنید؟
شما Source می خواین بازی کنید؟
دوستانی که بازی کانتر رو نصب کرده و باهاش به مشکل برخوردند و با پاک کردنش نتونستن مشکل رو حل کنن(یعنی بعد از نصب مجدد هم مشکل پابرجا بود) باید فقط و فقط ویندوزتون رو عوض کنید.
یه سری از فایل های بازی کانتر و درایو ویندوز نصب میشه که تنظیمات مربوط به اون هستش. فقط و فقط ویندوز رو عوض کنید و سپس یه نسخه بدون تغییر از کانتر رو نصب کنید و برید حالش رو ببرید.
البته با ورژن هایی اصلی من چک نکردم که با پاک کردن و نصب مجدد مشکل ها حل میشه یا نه ولی ورژن هایی که تو ایران هستند همشون همین مشکل رو دارند که با پاک کردن و نصب مجدد تنظیماتشون درست نمی شه.:5:
مشکل سرور های کانتر از اتک نیست از تخم... بودن سرورهاشون هستش که از سرورهای ایرانی چیزی جز این انتظار نمی ره می تونید از سرورهای خارجی و درست و حسابی استفاده کنین که بچه ها گه گاه معرفی می کنن.
صاحب سرورها ناراحت نشین بجاش برین کیفیت سرورهاتون رو ببرید بالا و امنیتشون رو تامین کنید.:5:
دوستان انقدر اسپم ندید لطفاً:42:
با سلام!
من دنبال چیت هایی مثل هد شات میگردم!
کسی هست کمکم کنه؟؟؟
با تشکر!
death_man ادمین جون این چیتر ها سرویس کردن اسپید زده بود یکی اینقدر همه مادرشو دعا کردن رفت
ادمین تعداد ادمین هارو بیشتر کن و اگه میشه با یوزر و پاس وارد بشیم
یه اشتراک بزار هم همه درست بازی کنن هم یه هزینه میشه برای سرور خوب