شبانه زیاد سرعت جالب نبود
Printable View
شبانه زیاد سرعت جالب نبود
نه مال همه اینتولیه .برای من که یه هفتس ترکیده در حد دیال اپه .نقل قول:
از این به بعد باید با کمتر از این سر کنید دلیل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح که مودم را روشن کردم گیت وی تغییری نکرد فقط 3 رقم آخر عوض شد.حالا بازم هر چی مودم را خاموش روشن میکنم تغییری نمیکنه دوباره باید یه چند ساعت مودم را خاموش کنم تا آپی تغییر کنه!این ماجرا منو یاد پارس آنلاین میندازه!سرعتا فکر کنم بازم کمتر بشه.تا قبل از این اتفاق سرعت لحظه ایم به 120هم می رسید اما الان به زور به 105 میرسه. از تاسک منیجر هم چک میکنم سرعت بین 775تا 850 در نوسانه!
انشاالله هرچی شارژ خوردن از گلوشون پایین نره دیشب زدم رو دانلود شبانه الان که دیدم 1000 تومن از شارژم خورده دیگه نمیدونن چیکار کنن دارن از شارژا میدزدن خاک تو سرشون کنن با این شرکت مزخرفشون مال حروم از گلوی کسی پایین نمیره.دیگه من صبرم تموم شده حتی اگه این خطو تصرف کنن و نتونم برم جای دیگه هیچوقت تمدید نمیکنم
حالا قدر پارس انلاین رو فهمیدی ؟نقل قول:
دوستان شما بجای اینکه هی مودم رو روشن و خاموش کنید برای تغییر IP کافیه فقط سیم تلفن رو چند ثانیه دربیارید و بعد بزنید جاش
دیگه مسخرشو درآوردن هر روز بدتر از دیروز همیشه هم جوابشون یه چیزه مشکل سراسریه
همه چی آرومه،من چقد خوشحالم:n10:
والا من میتونم تخلیه کنم و برم پارس اما رفتم از خودشون پرسیدم گفت 1مگ شبا 100 کیلوبایت سرعت میده منم منصرف شدم قیمتش هم 20000 تومنهنقل قول:
کسایی که از ضحی دارید از شما هم تو دانلود شبانه شارژ میدزدن؟
نکته بسیار ظریفی گفتی.احسنت:n16:نقل قول:
بهترین کار اینه دوستانی که مودمشون tp-link هست Connection رو در حالت Connect Manually بزارید.نقل قول:
تا از طریق دیسکانکت کردن ip رو عوض کنید.
خوب برای کسی که دانلود شبانش زیاده بدرد نمیخوره اما برای یکی مثل من که استفاده شبانه ندارم خیلی به صرفه هست که برم 128 رو با قیمت ناچیز بخرم و به اندازه 8 مگ استفاده کنم و دغدغه این نوسان سرعت زپرتی مخابرات رو نداشته باشم که حتی حق خودم رو هم بهم نمیده و هر روز هم یه برنامه جدید برامون پیاده میکنه....نقل قول:
من که تو صفحه تنظیمات یه apply میزنم آیپی عوض میشه،قبلا هم گفتمش،مودمم زایکسلهنقل قول:
سر دو راهی گیر کردم
کدام پارس انلاین یا مخابرات
بنده عشقه دانلود کردن دارم
برا عوض کردن ip:1-وارد تنضیمات مودم شیدنقل قول:
2-advance setup
3-wan service
4-edit
5-next
6-apply
بعد از دو بار کلیک میبینید ip عوض میشه به همین راحتی و اصلا هم نمیخواد برا کانکت شدن منتظر بمونید و همون لحظه وصل میشه
اگه اهل دانلودی اونم رایگان یا ضحی یا اکسیننقل قول:
تو ضحی نیستی حالا به خودت میبالمنقل قول:
تو بازم برگشتی همه چی داغونه
من چقد بدبختم از تستام معلومه
دنبال تستاتم منو حیرانم کن
منو با پارس انلاین تا حدی اشنا کن
بگو این پایداری تا ابد پابرجاست
حالا که این سرعت از اواتارت پیداسسسسسسسس
ایمان مزاحم نشو اینجا تاپیک مخابراته نه پارس انلاین.الان ارمین میاد دعوامون میکنه ها:n24:
نامحدود مخابراتنقل قول:
محدود پارس انلاین
فایده ای نداره!باید 3الی 4 ساعت مودم را خاموش کنم تا ایپیم عوض شه.نقل قول:
چرا به این ای پی بدبخت گیر دادید حالا ثابت باشه مگه چی میشه ؟نقل قول:
یک ساعتی میشه که هی مدام 5 دقیقه قطه 5 دیقه وصل
اعصاب نذاشته :n24:
الان هر کدوممون یه مشکل خاصی پیدا کردیم این دیگه چه مسخره بازیه :n21::n21::n21::n21::n21::n21:
این شرکت اکسین دیگه گندش رو درآورده 10 دقیقه تو صف پشتیبانی وایسادم آخر هم جواب ندادن...
به من اینترنت 1 مگ دادن از 24 ساعت روز 20 ساعت سرعتش بین 20_40 هست ! تازه محدودیت حجمی هم داره !!! آخه این چه نامحدودیه که محدودیت داره؟؟؟
همه ی شرکت های ارائه دهنده اینترنت مخابرات اینجورین یا فقط اکسین اینطوریه؟
اگه اکسین هم اینجوره پس ضحی از همشون بهتره چون حداقلش اگه حظوری بری میتونی با پشتیبانی صحبت کنی و کارتو راه میندازن اما من شنیدم پشتیبانی اکسین خیلی خوبه تعجب میکنم که میگی جواب نمیدننقل قول:
این تست همین 5 دقیقه پیشنقل قول:
فرشاد الان سرعتت چه جوریه هنوز 2 مگ رو میده یا ترکید ؟
سرعت دانلود با لینک خارجی= 230 -140 با بعضی از لینکای خارجی هم 120 -130کیلوبایت و با لینک داخلی:220-230 کیلوبایتنقل قول:
وبگردی هم سرعتش خوبه
فقط شارژ دزدیشون خیلی ناجوره
بچه ها گول ایمان رو نخوردید برید پارس آنلاین،الان همش تست سرعت میذاره وختی رفتین پارس آنلاین میگه داغون شده باید تخلیه کنم:دینقل قول:
بخاطر اینکه سرعت دانلود نصف شده!نوسان سرعت خیلی زیاد شده،قبلا با عوض شدن گیت وی سرعت خوب میشد.الان سرعتم بین 40ت60 شده!صبحا هم سرعت به زور به 100 میرسه.راستی دوستان گیت وی 2.189 شده!!نقل قول:
اره ای پی هایی که با 2.183 و 2.189 زیاد شدن اما سرعتشون خوب نیستنقل قول:
بچه ها یه نرم افزار برای اتصال اتومایتک به اینترنت میخوام که توی ویندوز 7 هم جواب بده.
ReConnect و Auto Adsl Connect رو نمیخوام.
برنامه bidar برنامه خوبیه اما رو بعضی از مودم ها کار نمیکنهنقل قول:
1مگ-محدود-همین الان-ساعت1:45 شب
تایید میشه
دوستان اصلا نمیشه آی پی گرفت
قفل شده روی ...2.189
معلوم نیست باز چی شده :n13:
واسه کانکشن میخوامنقل قول:
لینک بوسیله ی سایت فیل شده اما ظاهراً همون نرم افزاریه که گفتم اینو نمیخوامنقل قول:
:n08:نقل قول:
خو آقا مگه من تضمین کیفیتم.فعلاً همه چی خوبه.شاید بعداً واقعاً داغون شد.:n07::n07: