راستی چطور همه مرغ ها را طلایی کنم
Printable View
راستی چطور همه مرغ ها را طلایی کنم
هیچ کس آخر نفهمید چجوری سواره گاو شیم؟؟
اون آدمی که تونسته سوار شه و فیلمشو تو یوتیوپ بزاره نگفته چجوری این کارو کرده ؟؟
هر چی می گردم هیچی گیرم نمیاد لعنتی :n15:
من خیلی وقته دیگه این بازی رو نکردم... اما یادم میاد .. اون موقع ها شرایطش اینجوری بود که باید گاوت بزرگ میبود - بار دار هم نمیبود :n02:نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد با اون پیرمرده که مسئول فروش گاو و گوسفنداس صمیمی میشدی... بعد 1 روز خودش میومد رو گاوت یه پالون میزاشت و میتونستی برا خودت روش سوار شی.. همین :n02: ( اما جزئیات کارش یادم نیست. ) :n29:
سلام دوستان میشه سوالات منو جواب بدید
1- ترتیب (رنگ) قلب دختران
2- چطور قلب دختران زیاد میشه
3- چه هدیه ای بهشون بدیم (حتما اون هدیه باید کادو بشه)
4- من ماهی تابه و چاقو را از یک سیو فرد دیگری دارم اما نمی دونم چطور آشپزی کنم
5- چطور ماهی تابه و چاقو را بدست آورده
6- مخلوط کن را چطور بدست بیاوریم
7- کدهای گیم شارک چطور باید وارد بشه
8- پرآبی، پتو چطور بدست می آیند
9-لیست دموهای بازی و لیست تولد افراد را می خواستم
10- کلا منظور از هدیه چیه (چی باید هدیه بدهیم و آیا باید کادو بشه)
11- مثلا ن دیدم میگن که هر چیزی باید به 99 درصد برسه در منوی استارت بازی فقط درصد بعضی چیزهاست بقیه را از کجا بفهمیم
12- مثلا مقدار دوستی افراد یا اینکه چطور بفهمیم الان شخصیت اصلی خیلی خسته است (چون می خوام تا آخرین لحظه ای می افتد قبل از مرگ :n02: ازش کار بکشم)
خیلی وقته بازیش نکردم ولی جواب شما رو میدم ...نقل قول:
1 آبی .سبز .زرد .نارنجی .قرمز
2 روزی یه گل بهشون بدی قلبشون زیاد میشه
3 همون گل کافیه روز تولدشونم پست اولو بخونید نوشته هر دختری از چی خوشش میاد و باعث میشه زودتر قلبشون کامل شه ..
4 وقتی خونه رو کامل بزرگ کنی یه اجاق به خونه اضاف میشه که باهاش آشپزی میکنی که اونم لیست غذا ها تو پست اول هست ..
5 یکشنبه ها تلویزیون لوازم آشپزخونه رو میفروشه تلویزیونو روشن میکنی فلش سمت چپو میزنی تا آخر نگاه میکنی آخرشم گزینه Yes رو میزنی...
6 همون شماره 5
7 اگه با کامپیوتر بازی میکنی با نرم افزارpsx emulation cheater اگه با ps 1 بازی میکنی با گیم شارک در کل خودت زحمت بکشی بهتره ...!:n15:
8 وقتی قلب یه دختر قرمز شه تو فروشگاه میفروشن ببین رنگ نارنجی و قرمز تقریبا مثل همه و اون یارو چینی هم میفروشه ولی از اون نخر چون گرون میفروشه ..
9 شرمنده یادم نیست:n02:
10 به زبان شما هدیه یعنی چی ..:n15:توپست اول فکر کنم نوشته کارکترها از چی خوششون میاد و کادو باشه یا نباشه فرقی نمیکنه ..:n11:
11 منظورتو نفهمیدم
12 خودت ببین قبل از ضعف کردن چه عکس العملی نشون میده همین که اون عکس العملو نشون داد ببرش حموم بذار یکو نیم ساعت تو حموم باشه بعد میتونه دوباره کار کنه من خودم تا ساعت 5:30 صبح ازش کار میکشیدم :n10: فقط قبل از ساعت 6 بخوابونیش به دلایل زیاد ....!
و در آخر این داستانای شهرو اینجور چیزارو باور نکن الکیه ....من عمرمو با این بازی گذروندم ...!:n04:
سلام بچه ها من لیست دموها را نتونستم پیدا کنم
کسی اگه آدرس اون صفحه موردنظر را دارد برام بگذاره واقعا ممنون میشم
2- گفتید به دخترها گل بدهم
راستش من از کوه و دم اون آّ گرم هست هاااا
گل سفید و زرد در میاد اون ها را چند روز رفتم به همشون دادم
هیچ تأثیری نداشت ؟ ؟
به همشون نده با اونی که میخوای ازدواج کنی بهش روزی یه گل بده .. دقیق یادم نیست فکر کنم هر 10 یا 12 روز رنگ قلبش عوض میشه اگه هر روز بهش گل بدی ...!نقل قول:
مرسی
میگم هممون گل های زرد و سفید که در کوه رشد می کنه مشکلی نداره دیگه ؟
سلام بچه ها لیست کامل دموها را می خواستم
فقط مال سال دوم تو یکی از پست ها پیدا کردم
مممنون میشم
راستی به نظرتون ازدواج با کی خوبه فرقی داره با کی ازدواج کنیم
اصلا چطور باید ازدواج کرد
فرقی نمیکنه فقط چند تا گل واسه زمستون تو کمد ذخیره کنی چون زمستونا گل گیرنمیاد ...!نقل قول:
اینم فرقی نداره با هرکی عشقت میکشه ازدواج کن...!نقل قول:
وقتی قلب طرف قرمز شد بهش پر آبی رو بده بعد یه ماه ازدواج میکنین ..!:n24:
من با گیم شارک سوار شدم ولی بدون اون نمیدونم چطور میشهنقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط انقد میدونم باید بذر یه گلیو بدست بیاری بکاری بدی گاوا بخورن...چطورشو نمیدونم
قبلا که جوون تر بودم اتفادم دنبالش دیگه فرصت ند بازی کنم بفهمم
این بازی تمومی داره؟
شما چه نسخه هایی رو بازی می کنید؟
کوچیک بودم خیلی دوست داشتم Harvest Moon: Back to Nature بازی کنم ولی سخت بود بلد نبودم :n02:
سلام به همه . من حدود چهار پنج روزه که این تاپیک رو پیدا کردم و نکات آموزنده بسیار خوبی هم اینجا هست
خدمت دوستان خوبم عرض کنم که من حدود 10 سال پیش برای اولین بار هاروست مون بک تو ناتور رو بازی کردم
بهترین نسخه هاروست مون هم همینه . به عبارتی بهترین بازی پلی استیشن 1 هست
من تجربیات زیادی تو این بازی دارم
یه تاپیک تو یک انجمن دیگه در رابطه با همین بازی ایجاد کردم . هرکی هر سوالی داشت بیاد بپرسه من جواب میدم . فقط یک نکته که همیشه باید بخاطر داشته باشید اینه که به طور کامل کدهای تقلب و میانبر ها رو فراموش کنید . چون دیگه نمیتونید به آخر بازی برسید .
این لینک انجمن مدمو هست . اکثرا برای بازی آنلاین جنگ خانها است ولی بقیه بازی ها هم به طور حرفه ای پرداخته میشه بهشون . البته این انجمن هم انجمن خوبی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع ثبت نام معرف بنویسید persian.gulf.boy منم :n02:
سوالاتتونو همشونو جواب میدم
دوست عزیز اینجا جای تبلیغات و سود جویی نیست ...!نقل قول:
لطفا قوانینم دریابید بعد پست بذارید ...!
صندوق پست بزرگ کنار بیمارستان به چه درد می خورد؟
در آموزش نوشته بود سنجاب در مرغداری بندازی قلبشون زیاد میشه اما اتفاقی نیفتاد؟
محصولاتی که در خورجین اسب هم می ریزیم جز فروشی ها حساب می شوند
ساعت 3 و ده دقیقه رفتم پیش کوتوله ها و به تک تک شان آرد دادم یعنی هفت تا آرد و اونها بهم کیسه چای دادند اما این اتفاق فقط یک بار افتاد و هر دفعه رفتم دیگه کیسه چایی ندادند؟
در آموزش گفته بود به کشیش تخم مرغ بدهم تا آمموزش یک غذا را بهم یاد بدهد اما هیچ اتفاقی نیفتاد
حتی یک تخم مرغ هم به may دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
قلابی که بهش تیرکمان گفته می شه را چطور بدست بیاورم
مثلا در آموزش نوشته بود پنج علف آبی به دکتر یا وقتی قلب پرستار آبی است پنج سنگ سبز به مادربزرگ همه این کارها را انجام دادم ولی اتفاقی نیفتاد
چطور مدال 1001 را در مسابقه اسب ببریم من هر چی بلیط خریدم به 1001 نرسید که نرسید
چندین بار روز فستیوال را بازی کردم اما اصلا به 1001 نرسید
راستی تو آموزش گفته بود که اگه آب پاش را از معدن زمستانی از طبقه آخرش پر کنم آب پاش بی نهایت میشه من این کار را انجام دادم ولی چنین اتفاقی نیفتاد
راستی تو انجمن برای همه دخترها چیزی که دوست دارند را نوشته بود و روز تولدشون
اما برای ماری دختری که در کتابخانه است هیچی پیدا نکردم
چی دوست داره این ماری ؟ تولدش کی هست؟
سلام دوست عزیزم . قصدم سو استفاده نیست . اتفاقا تو اون انجمن هم لینک اینجا رو گذاشتم تا بچه ها استفاده کنن . پستای اول این تاپیک پستای خوبی هستن ولی تعداد صفحه ها زیاد شده و کسی نمیتونه همشو بخونه . بخاطر همین اگه یه تاپیک از اول زده بشه تاثیر بهتری داره . ممنوننقل قول:
ببخشید دوستان شرمنده یک سوال دیگه
تو منوی استارت یک کتاب آبی رنگ هست زیر عکس خودش
که کنارش نوشته p این نشون دهنده چیه
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اونجا مقدار غذا های که پختی رو نشون میده ...!نقل قول:
من دقیق یادمه
میزان آشپزیه
هر 5 غذا یک درصد به مزرعه اضاف میکنه
.............
نحوه گرفتن چای از کوتوله ها تصویری
تو تاپیک زیر پست 6 خودم قشنگ توضیح دادم
سلام دوستان ممنون میشم یک سری سوال صفحه قبل پرسیدم
جواب بدهید مممنون میشم خیلی بهشون احتیاج دارم
اگه لطف کنی توی اون انجمن هم سوال بپرسی ممنون میشم باز کننده تاپیک خودمم امتیازم میره بالانقل قول:
سلام بی نهایت مممنون کدوم انجمن
به دردی نمی خورهنقل قول:
صندوق پست بزرگ کنار بیمارستان به چه درد می خورد؟
نه فرقی نمی کنهنقل قول:
در آموزش نوشته بود سنجاب در مرغداری بندازی قلبشون زیاد میشه اما اتفاقی نیفتاد؟
بله جز فروش حساب میشهنقل قول:
محصولاتی که در خورجین اسب هم می ریزیم جز فروشی ها حساب می شوند
نه فقط یه باره چایی می دهندنقل قول:
ساعت 3 و ده دقیقه رفتم پیش کوتوله ها و به تک تک شان آرد دادم یعنی هفت تا آرد و اونها بهم کیسه چای دادند اما این اتفاق فقط یک بار افتاد و هر دفعه رفتم دیگه کیسه چایی ندادند؟
درست اما فقط یه باره میگهنقل قول:
در آموزش گفته بود به کشیش تخم مرغ بدهم تا آمموزش یک غذا را بهم یاد بدهد اما هیچ اتفاقی نیفتاد
باید 50 تا ماهی بزرگ توی استخر داشته باشینقل قول:
قلابی که بهش تیرکمان گفته می شه را چطور بدست بیاورم
اتفاق که نه ولی اگه زبان انگلیست خوب باشه یه چیزا بهت می گن که توی بازی به درد می خورهنقل قول:
مثلا در آموزش نوشته بود پنج علف آبی به دکتر یا وقتی قلب پرستار آبی است پنج سنگ سبز به مادربزرگ همه این کارها را انجام دادم ولی اتفاقی نیفتاد
این یه چیز شانسی نمیشه بدون رمز کاریش کردنقل قول:
چطور مدال 1001 را در مسابقه اسب ببریم من هر چی بلیط خریدم به 1001 نرسید که نرسید
چندین بار روز فستیوال را بازی کردم اما اصلا به 1001 نرسید
من این کارو کردم نشد فکرم نکنم بشهنقل قول:
راستی تو آموزش گفته بود که اگه آب پاش را از معدن زمستانی از طبقه آخرش پر کنم آب پاش بی نهایت میشه من این کار را انجام دادم ولی چنین اتفاقی نیفتاد
عزیز جون چطوری میخوای بازیو ترجمه کنی ؟ مگه میشه ؟ منظورت اینه دل و روده ی بازیو بریزیم بیرون پارسی کنیم ؟نقل قول:
من خیلی مشتاقم ولی راه و روش رو بلد نیستم .
نقل قول:
اینجا
قلاب اول ماهیگیری رو خود ماهیگیر میده فقط کافیه بگی ماهیگیری دوست داری
قلاب دوم رو 50 ماهی بریز تو حوضچه فردا صبحش میاد بهت میده . سایز ماهی ها هم مهم نیست
قلاب سوم رو باید روز تولدش هدیه بدی
راستی من نمیتونم پاسخ پیام خصوصی رو بدم چون 20 تا پست باید بدم حداقل . اگه جواب پیام کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه
برای برنده شدن مدال در اسب سواری شما تعداد بلیطی رو که میخرید ضرب میشه در شانس اسب برای برنده شدن و میشه تعداد مدالهای شما
در عکس زیر من روی دو اسب آخر شرط بستم و اسب اخر برنده شد . شانسش 4 بود و من 99 بلیط روش شرط بستم شد 396 بلیط حالا اکه اسبی با شانس 12 به بالا برنده بشه و شما 99 بلیط روش شرط بسته باشید راحت میتونید توت فرنگی رو بگیرید
سلام آره درسته برای برندن مدال بایداسبی که شرط می بندیم شرط روش زیاد باشه
اما چندین بار ها هااااا روز مسابقه را شرکت کردم
فقط اسبی می برد که روش یک نفر یا 4 نفر شرط بسته بودند
هر چی شرط بستم و جمع کردم و اینها
اصلا به 1001 نرسید که نرسید
سلام دوستان واقعا ممنون از همگی
یه چند تایی سوال دیگه داشتم
تو آموزش نوشته بود در بهار تا می توانید
cabrage بکارید
رفتم یه عالمه از مرد چینی خریدم اما هیچی در نیومد
قلب پوپوری قرمز شد (دختره در مرغداری) اما پر آبی بهش دادم قبول نکرد که نکرد چرا؟
نمک و شکر از کجا بگیرم
روز تولد ماهی گیره هست رفتم ساحل نیومدش (در صورتی شنبه و یکشنبه ساعت 7 می اومد)
یکی از صفحات همین انجمن را خوندم نوشته بود آب باش می شه با cheat Engine بی نهایت کرد؟ این چی هستش؟
50 ماهی در حوضچه دارم
ماهی گیر اومد و بهم یک قلاب دیگر داد
حالا سوال
1- باهاش چیکار کنم (انگار باید جای خاصی باهاش برم ماهی بگیرم)
2-تیرکمان ماهی گیری از کجا بیارم
3- چطوری حوضچه را بزرگ کنم
کوتوله ها را گفتم دوتاشون بیان برای آبیاری اصلا خوب آب ندادند از یکی در میون اینها آب دادند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلم رو باید 15 روز بش آب بدی تا برسه ...!نقل قول:
همون دیگه گفتم رنگ نارنجی و قرمز دقیقا مثل همه هنوز باید بهش گل بدی وقتی قرمز بشه خودت میفهمی ولی الان هنوز نارنجیه ...!
ادویه رو هم میتونی از تلویزیون بخری ....!
زمانی که من این بازی رو انجام میدادم چندین بار بهش روز تولدش نه ماهی متوسط هدیه میدادم اما روز تولد من خبری نمیشد ...!
در کل بگم چیزی به نام حوضچه بزرگ نیست خودتو اذیت نکن ...!
آب پاشم به هیج وجه بی نهایت نمیشه نه در بازی نه با گیم شارک ونه با Cheat Engine ....!
1 هیچی باهاش ماهیگیری کن ..:n02:
2 تیرکمون ماهی گیری وجود نداره .. کلا دو تا چوب ماهیگیری هست ...!
3 حوضچه هم بزرگ نمیشه ..!
کوتوله ها هم یه مدت که سر یه کار باشن کم کم حرفه ای میشن و کارشونو بهتر انجام میدن ..!
هر کوتوله رو برای هر کاری استخدام میکنی تا آخر بذار همون کارو بکنه ...!
قلب پوپوری میگم اول نارنجی (خیلی کم رنگ مثل زرد پررنگ)
بعد شد قرمز (ولی فکر کنم قرمزه این نارنجی نیست آخه)
بعد زرد نارنجی میشه که دقیقا مثل رنگ قرمزه البته مشکل از رنگبندی سازنده بازیه ...!:n02:نقل قول:
وقتی قرمز میشه خودتون میفهمید ...!
اگه پول داری رو همه اسبا شرط ببند و یه طوری بلیط بخر که بیشتر از 1001 مدال برنده نشی چون بدرد نمیخورهنقل قول:
مثلا اگه شانس اسب 12 باشه شما 99 بلیط بخر که به 1001 برسه
من توصیه میکنم به کتوله ها اصلا کار نده فقط روزایی که طوفانه روز قبلش بهشون بگو بیان حیوونا رو غذا بدن . باقی کارها رو خودت انجام بده چون اینا اصلا کارکن نیستن .:n01:نقل قول:
سلام دوستان چند تایی سوال داشتم
عکس ماهی های برینت شده را چطور بدست بیارم
فرشته را چطورببینم
توت فرنگی را چطور Strawberry
منظور از سبزی در دستور آشبزی چیه
شامل چیا میشه
تخم مرغ در سایز های مختلف برای درست کردن سس مایونز در سایزهای مختلف چطور بدست بیارم خب
سایز کوچک متوسط بزرگ غول بیکر
روی گوسفند
نه داروی بیماری اثر می کند
نه داروی بارداری
چرا؟
گوسفندی که مریض شده را چطور خوب کنیم
در آموزش خوندم اگه حیوانات مردن میشه در کلیسا اعتراف کرد
اما تو کلیسا گزینه ای برای مردن حیوانات نبود؟
این عکس ببینید تو تلویزیون گفت اگه جای آتش داری آتش درست کن که باعث میشه خستگی ات در بره
و این عکس هم از قلب ماری هستش
من موندم نارنجی هستش یا قرمز
خرابه با وی پی ان رفتم خراب بود دان نشدنقل قول:
اگه میشه یه ترینر بزار با نسخه ی دلفین کار کنه