ولی من موقعی که با amumu بازی می کنم کسی دوسم نداره تا میام بغلشون کنم فرار می کنن:n14:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n09:
Printable View
ولی من موقعی که با amumu بازی می کنم کسی دوسم نداره تا میام بغلشون کنم فرار می کنن:n14:نقل قول:
:n09:
نقل قول:خوب پس طبیعی هست,اینقد به این روند ادامه میدم تا بیام Gold :n02:نقل قول:
اووووووووووخیی,نااااازی :n14:نقل قول:
بکس من یه هیرو شاخ برای تاپ بخوام چی بگیرم ؟ خودم میخواستم بین Fiora و Aatrox یکی رو بگیرم گفتم شمام اگه نظری دارید بگید . :n13:
Fiora بگیر، Aatrox اگه تانک نشی خیلی آسیب پذیره.نقل قول:
Fiora خوبه اگه بگیریش...نقل قول:
ولی من Jax و Nasus رو هم پیشنهاد میکنم...
یه چیز دیگه...
دوستان تا حالا 2 به 5 بازی کرده بودین؟؟؟؟
اینو ندیده بودیم که به لطف AFK ها اینم دیدیم!:n02::n02::n08:
تا حالا ترول دیده بودی 0/27/0 فید بده که ببازی، ولی ببری و بهش بخندی؟ :n10:نقل قول:
اسم اونی که با رنگار 15 تا کیل میگیره با 300 فارم رو بگو ببینم:n02: بعدشم من که از کسی ترس ندارم خالی ببندم یا ترول کنم Wfire daemonize اسم همون دیاموند هست ادد بکن بگو skillcappedtork بهت یاد داده یا نه:n16:رنگار یه سری باگ خفن داره که بین رنگار بازا مثل یه راز میمونه داری مجبورم میکنی همینجا همه باگاشو بگم تا همتون برین رنگار بازی کنید باورت نمیشه از همین Ali_palous بپرس که با من 1 بار بازی کرده دیده چطوری کار میکنم با رنگار البته اینا تعریف از خود و گنده بودن نیست فقط میخوام بهت بگم هیچی از رنگار نمیدونی راجبش حرف نزننقل قول:
renekton , wukong , jax پیشناهاد من هستن,البته بستگی به اینم داره که چمپ روبروت کی باشهنقل قول:
Nasus چمپیونیه که زیاد با کسی که جلوشه کار نداره (چون Lifesteal داره و Q راحت جونشو پر میکنه) یکم CDR میگیری باهاش فقط Q استک میکنی! بقیشو تانک ببندی کافیه
دمیج آخر بازی Q میشه این
500 Q
200 Gauntlet
100 AA
800 تا با حدود 2.5ثانیه CD
اگه تو محدوده E هم باشه که چه بهتر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5vs2 رو تا دقیقه 10 تجربه کردم :n02:
بعدش شد 3 بعدش شدیم 4 تو ده مین آخر هم 3 ! :n04:
ولی باز کیل من حتی از حریف بیشتر بود
خدایی جکس خیلی خفنه :n02:
یه سوال مبتدیانه :n07:
ابیلیتی teleport چرا فقط می تونک رو تورنت جابجا بشم من ؟
بقیه چطور به هر قسمتی جابجا میشن رو مینیون های خودی تو هرجای مپ :n24:
اگر درست گفته باشم میشه روی وارد مینیون و تورنت و اینهیبیتار میشه تل کرد روی زمین خالی نمیشهنقل قول:
یه سوال مبتدیانه :n07:
ابیلیتی teleport چرا فقط می تونک رو تورنت جابجا بشم من ؟
مشکل اینه رو هیچی بجز تورنت فعال نمیشه و نمی تونم استفاده کنمنقل قول:
اشتباهم کجاست نمی دونم
روی مینیون های خویدی میشهنقل قول:
روی یک سری ابجکت دیگه هم میشه مثل جک ها شیکو ،قارچای تییمو ،دست خر جاروان 4 و غیره
چرا نمیشه پس ؟نقل قول:
هرچی میبرم رو مینیون خودی سبز نمیشه آیکون و نمیشه رفت :n03:
فقط 1 کلمه به ذهنم میرسه bug :n09:نقل قول:
من از می نی مپ برا رفتن استفاده می کنم درسته اینطوری؟نقل قول:
همون باگی رو میگی که 3 تا پر میشه بعد r رو وقتی پر شد میزنی q رو بعد حمله نمیکنی تا 3 تا دوبره پر شه بعد تریپل q کنی؟اونو که یارو برنز هم بود بلد بودنقل قول:
وای که چقدر خندیدم، دمت گرم،نقل قول:
واقعاً ادم همین شکلی میشه.
برای teleport از مینی مپ استفاده نکن،
دکمه اش روی کیبورد رو بزن بعد روی minion یا turret خودی کلیک کن، همین.
آره تو بازی قبل به همین مینی مپ شک کردم و امتحان کردم دیدم همینه
نه بابا این که خزه اسمش باگ نیست باگ رنگار فرق داره فیلمشو میگیرم آپلود میکنم ببینین shen ,tankرو 3 ظرب میکنم با این باگ:n02:نقل قول:
فکر کن جلو یه رنگار هستی که 30% health داره جو میگیرتت میگی الان میکشمش اما وقتی بهش میچسبی تو یه حرکت 100%full hp میشه بعد یه دمیج ماورایی بهت میزنه مثل خربزه دریده میشی :n02::n08::n08::n08:فک کن یکی این کارو جلوت بکنه چه حسی بهت دست میده؟؟نقل قول:
من دوست دارم اینکارو کنم باشنقل قول:
:n10:
اینقدر کسی با این رنگار بازی نمیکنه همه ی باگاش همینطوری مونده.مال من گاهی وقتا یکش گیر میکنه جدیدن فهمیدم چرا اینطوری میشه دیگه زیاد اتفاق نمیفته (مشکل تند تند زدن زیاد نبود ربط داشت ولی نه اونقدر).اقا میشه 4 تا savegery زد.البته یه راه خاصی داره نمیگم خودتم بکشی پیداش نمیکنی (یه جورایی مسخرس):n09:.5تا هم احتمال داره بشه(دارم روش کار میکنم مشکل اینجاس نمیرسم به موقع بزنم بعد پشت سر همم نیست یه دونه فاصله میفته).:n02:مانسترای جانگلو از هر چی چمپ سریع تر خالی میکنی با ابیلیتی 1 اش.کلا 1 ثانیه شاید بکشهنقل قول:
------------------------------
منتها چهارمین savegery صرفا زینتیه و هیچ باف به طرف نمیده و در اصل بیشتر از 3 تا نمیشه ولی کف طرف مقابل رو در میاره دیگه نزدیکت نمیشه دفعه ی بعد از ترس:n08:
آره دیدم یکی 4تا با هم زد, راهشم بهم گفت ولی خیلی طولانی بود یادم رفت :n08:
سلامنقل قول:
چه جالب راست می گن singed مثل amumu میمونه
هر کی رو می خوای بغل کنی هر در می ره.
وقتی هم که می خوام بغلشون کنم می پرن پشت سرم و در می رن.
هر چی هم می گم پشت سرم بیان تنها نباشم کسی نمی آد.
soushia خوب گفت که nasus خوبه ،.نقل قول:
singed هم خوبه ، اگرجلوت kayle یا urgot نیفته خوب میشه کریش کرد.من حتی teemo و jayce رو هم می زنم لول 6 به بعد.
فقط لامصب kayle خیلی سخته.
آره میشه 4 تا زد اما 1 باگ خیلی خفن داره که میشه بعد 5تا فیوری 3تا ability مجانی زد به جای 1 دونه حالا فکر کن ببین میتونی پیداش کنی :n02: ریوت هم هیچ کاری نمیتونه بکنه ( نمیتونه فیکسش کنه) برا همین صداشو در نمیاره :n08:نقل قول:
تو پچ 3.9 با 5تا Ferocity میشد 2تا Ability نارنجی (نمیدونم اسمشو چی بذارم :n29:) زد
الانم میشه؟
نه الان دیگه نمیشه ولی اگه دستتو عادت بدی میشه هر ability رو 2 بار زد همه چمپا 4 تا ability دارن که میتونن استفاده کنن بر عکس رنگار 7 تا ability داره که میتونه هر 7تارو هر وقت که دلش بخواد استفاده کنه دمیج فضایی میده به طرف من تو هر بازی چمپه جلوم نگهomg rengar dat damage بازی بهم نمیچسبه :n08:نقل قول:
اینو توی سایت elohell زده بود
لوول :دی
مرگانارووو
اینقدر ادعاتون میشه یه ویدیو از رنگار بزارید این باگارو انجام بدید روش
یه ویدیو هست تو utube کامل همشو گفته
ازین بدبختا دیگه هیچی نمونده :n02: فکر کن تو بازی هم اینطوری بشن :n02:چه مسخره میشه :n02:نقل قول:
من میگم بعضی ها با rengar گودزیلا میشن اما بعضی ها باهاش پشمن :n02: خودم قبلا که free بود چند بار گرفتم اما هی تو این فکر بودم که این که زیاد شاخ نیست چطوری اون بعضی ها باهاش گودزیلا میشن :n02: تو نگو 1 ابیلیتی زیر نیم ابیلیتی هست :n02:
خب هرکی که تو west هست من بهش میتونم نشون بدم اما تو east نیستم به جاش کسایی که تو east هستن Worst Rengar eu رو ادد کنن ازش بپرسن باگاشو بهترین رنگار بازه سرورای اروپا هست این یارو :n02: البته یه جور دیگه نوشته میشه A لاتین هست به جای a انگلیسی
خب لینکشو بده عزیزنقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=xiUHWo4vMgU#t=2m36s
خب یه توضیح بده چه باگی استفاده کردنقل قول:
این که لول 9 من برم از کی بپرسم؟ اسمشو درست تایپ کن:n16:
خودش حرف میزنه توضیح میدهنقل قول: