AaVaA
تا حالا خواستيد به تهران مهاجرت کنيد؟
نه
به نظرتون تهران چی داره که زنجان نداره؟
آلودگی هوا
دوست داشتيد هیئت علمی دانشگاه شريف بوديد؟
اگه تو زنجان بود، آره!!
14 تیر 1386
Printable View
AaVaA
تا حالا خواستيد به تهران مهاجرت کنيد؟
نه
به نظرتون تهران چی داره که زنجان نداره؟
آلودگی هوا
دوست داشتيد هیئت علمی دانشگاه شريف بوديد؟
اگه تو زنجان بود، آره!!
14 تیر 1386
درود و دوصد بدرود
هدف اصلیم از ارسال این پست ابراز مراتب خرسندی (!!) خودم بود بابت پاسخ های مبسوط و ارزنده شما. ولی یییهووو دو تا سوال به ذهنم رسید.
1- هدف کلی و فلسفه انجام تحقیقات در ریاضیات چیه؟ مثلاً هدف از تحقیقات و مقالات ارائه شده بر مبنای اون در رشته های فنی مهندسی، حل مسائل عملی و مبتلا به هست. در ریاضیات مقالات چه هدف عمده ای رو دنبال می کنند؟ آیا هدف اصلیشون حل مسائل حل نشده است؟ لطفا دو سه تا ژورنال بسیار معتبر جهانی در زمینه ریاضیات نام ببرید که مقاله دادن توش کار هر کس نیست. ایرانیها چه سهمی از این مقالات منتشر شده در ژورنال های معتبر دارند؟
2- چرا در پایان هر پست تاریخ رو ذکر می کنید؟ مگه در بالا و سمت راست، تاریخ و ساعت ارسال پست ذکر نمیشه؟ فکر نمی کنید این کار بیهوده و لغو باشه؟!
هفته پرباری بود.
ارادتمندم :11:
fairy_boy
1. بزرگترين مشكل(منظور مسئله اثبات نشده نيست) حال حاضر جهان رياضي و پيش روي رياضيدانان رو چه مي دونيد(مثلاً كمبود دانشمند و...)
مشکل خاصی نمی بینم، ریاضیات با قدرت داره راه خودش رو می ره.
2.چه طور به معنويت رسيديد شمايي كه با جبر و حساب و احكام مطلق سر و كار داريد
قبلا به این سوال مفصلا جواب دادم. همین احکام مطلق اما بسیار قدرتمند که نتیجه ی اندیشه و فکر فوق العاده ی باشکوه بشره، نشانه ی کوچکی از یک ذات بی نقصه، طبیعت بی شعور نمی تونه چنین چیزی خلق کنه. اما بازم عرض کنم که خودم شخصا به وسیله ی ریاضی به معنویت (به قول شما) نرسیدم.
براي مثال چرا به وجود حضرت مهدي معتقديد؟
آیا میشه خورشید وسط روز رو انکار کرد و گفت نه الان شبه؟!!!
3.اين سخن تا چه حد درست است؟خداوند براي اداره جهان تاس نمي ريزد(اداره امور توسط خداوند بر اساس احتمالات)
خدا جهان رو بر اساس قوانینی دقیق اداره می کنه نه شانس و احتمال، حتی فرض این کار برای خدا محاله.
4.آيا اگر در كشور ديگري كه مذهب،فرهنگ و اجتماع متفاوتي داشت(فضاي ذهني) باز هم به اسلام مي گرويديد؟(لطفاً حتماً جواب صحيح بديد)
به احتمال قوی نه، این لطف خداست که ما ها رو شیعه اثنی عشری قرار داد.
5.جدا از تربيت درست فرزندان و به اصلاح اسلام مدارانه با توجه به واقعيت جامعه ما سعي مي كنيد خانواده تون رو محدود كنيد يا اينكه به خودشون اجازه تصميم گيري مي ديد؟
باور کنید این رو از صمیم قلب می گم از اینکه کسی رو وادار به چیزی کنم متنفرم، حتی اگر اون چیز برام از یقینی ترین چیزا باشه. اما چون من و همسرم باید فرزندانمون رو درست تربیت کنیم و نمی تونیم در این زمینه بی خیال باشیم، اونها رو به طور غیر مستقیم آموزش می دیم. مثلا من و همسرم اهل دروغ و غیبت و مسخره کردن خلق الله نیستیم و این اخلاق به وضوح در بچه ی بزرگترم ایجاد شده. سعی می کنیم به نماز و آداب اون اهمیت بدیم، هم اکنون دختر هام با عشق و علاقه در مسجد حاضر میشن. حتی بچه ی کوچکترم هنگام الله اکبر اذان با لهجه ی شیرین خودش که روح رو از بدنم جدا میکنه میگه: بابا بابا ابر. در منزل ما من و همسرم اهل مطالعه ایم و معمولا دور و برم رو کتاب و مجله پر کرده هم اکنون دختر بزرگم با اینکه تازه اول ابتدایی رو تمام کرده نزدیک به 30 تا کتاب قصه و کتاب علمی و کلی وسایل تقویت هوش و حافظه داره و تقریبا هر روز با اونها ور می ره و امسال هم شاگرد ممتاز مدرسه شد. بد نیست بدونید ورزشکار هم هست. ایشون به وضوح قرآن خوندن رو دوست داره چون می دونه ما هم خیلی دوست داریم. هم اکنون هم دخترم با کمک ما در حال حفظ کردن قرآنه اونهم با عشق و علاقه ای خاص و فکر می کنم اگر همین جوری پیش بره تا دو سه سال آینده حافظ کل قرآن میشه. باور کنید این کارها رو نه با اجبار بابا و مامانش بلکه با عشق و علاقه ی خودش انجام میده. اگر روزی بیاد و بگه بابا از فلان کار خسته شدم همون روز اون کار رو ترکش می کنیم. اگر فرزند اینگونه بار بیاد فردا که بزرگ شد نیازی به امر و نهی بنده نداره و خودش راه مناسب و درست رو برای زندگیش انتخاب می کنه. این حقیر فقیر سراپا تقصیر روش درست تربیت دینی رو این می دونم. این کارها رو معمولا در سر کلاس درس هم انجام می دم و به طور غیر مستقیم چیز یادشون می دم. امیدوارم خدای متعال هم قبول کنه.
6.فكر نمي كنيد اگر در خارج از كشور تحصيل مي كرديد مي تونستيد بيشتر پيشرفت كنيد(جدا از تعصب و ناسيوناليسم) و حتي بعد مي تونستيد به كشور برگرديد و بهتر خدمت كنيد؟اصلاً به چنين موضوعي فكر نكرده ايد؟
بنده هیچ مخالفتی با تحصیل در خارج ندارم اما فعلا گرفتار قوانین دست و پا گیر آموزش و پرورش هستم.
7.آيا شده در طول دوران تدريس كسي به وسيله شما به اين رشته علاقمند بشه؟(مطمئناً منظورم علاقه اي متفاوته)
بله به لطف خدا بارها این اتفاق افتاده. بنده به ویژه در دانشگاه در اواخر ترم، به طور مخفیانه از دانشجوها نظر سنجی می کنم و از اونها می خوام نقاط ضعف و قوت کلاس را صراحتا بنویسن بدون اینکه اسمشون رو در برگه ی نظر خواهی قید کنند. مطاله ی این نظرات برام بسیار جالب و آموزنده است.
14 تیر 1386
mir@
1- هدف کلی و فلسفه انجام تحقیقات در ریاضیات چیه؟ مثلاً هدف از تحقیقات و مقالات ارائه شده بر مبنای اون در رشته های فنی مهندسی، حل مسائل عملی و مبتلا به هست. در ریاضیات مقالات چه هدف عمده ای رو دنبال می کنند؟ آیا هدف اصلیشون حل مسائل حل نشده است؟
اهداف عمده ی انجام تحقیقات در ریاضیات :
- ارائه ی موضوعی جدید
- حمله به مسائل حل نشده
- توضیح و تفسیر مطالب دیگران به شیوه ای جدید و قابل فهم برای دیگران
- ایجاد ارتباط با علوم دیگر به ویژه علوم پایه و فنی و پزشکی
لطفا دو سه تا ژورنال بسیار معتبر جهانی در زمینه ریاضیات نام ببرید که مقاله دادن توش کار هر کس نیست.
Journal of the American Mathematical Society
Algebra Journal of
Pacific Journal of Mathematics
ایرانیها چه سهمی از این مقالات منتشر شده در ژورنال های معتبر دارند؟
هم اکنون در خاورمیانه در رده های اول انتشار مقالات علمی هستیم. نسبت به جهان هم سال به سال وضع بهتر می شود. به تازگی انجمن ریاضی کشور آمار جالب و بسیار امیدوار کننده ای در این زمینه در خبر نامه ی جدید خود منتشر کرده است.
2- چرا در پایان هر پست تاریخ رو ذکر می کنید؟ مگه در بالا و سمت راست، تاریخ و ساعت ارسال پست ذکر نمیشه؟ فکر نمی کنید این کار بیهوده و لغو باشه؟!
یکی از علتهاش ارجاع سریع به تاریخ ارسال پسته، هم برای خودم هم برای دیگران. تاریخی که در بالای پست، پیوست می شه، میلادی است.
14 تیر 1386
دوست هوبم اقاي مفيدي عزيز
فردا نوبت شما تموم ميشه .
لطفا به فكر امضا و هديه بچه ها باشيد . براي اطلاع بيشتر پست شماره يك اين تاپيك را مشاهده كنيد .
با تشكر تيم هدايت صندلي داغ
خب خدارو شكر كنكور رو هم داديم و اگه خدا بخواد از اين به بعد بيشتر در خدمتتون هستيم.
قصد داريم به زودي يك وقفه دو هفته اي تو صندلي داغ ايجاد كنيم براي تغيير دكوراسيون:21:
در ضمن يكي دو تن از افراد مشهور صندلي داغ كه توي سري اول صندلي نشين شده بودند دوباره براي مدتي در خدمتشون خواهيم بود.
پيشنهادات سازنده شما هم همواره مورد استفاده ما قرار ميگيره.
قبل از هر چيز از بهروز و ووكمن عزيز بابت زحماتشون تو دوران غيبت تشكر ويژه دارم
جناب آقای مفیدی اول سلام
دوم سوال :
1 - دانشگاهتون ؟
2- بهترین دوست دانشگاهیتون در ریاضیات محض ؟
3 - چقدر آقای علیپور یا دیگر دوستان المپیادهای ریاضی رو می شناسید ؟
حیف که به خاطر یک مسئله شخصی کلا ریاضی و با تمام مخلفاتش رو برای 3 ماه تحریم کردم وگرنه خیلی سوال از یک استاد ریاضی داشتم .
FerineFast
جناب آقای مفیدی اول سلام
سلام علیکم
دوم سوال :
1 - دانشگاهتون ؟
قبلا به سوال جواب دادم.
2- بهترین دوست دانشگاهیتون در ریاضیات محض ؟
آقای دکتر شهرام رضاپور، ایشون سال گذشته مسئولیت کنفرانس ریاضی کشور رو به عهده داشتن. ایشون و بنده در یک کلاس، درس رشته ی ریاضی رو شروع کردیم و بعضی از استادها رو هم با کمک هم اذیت می کردیم، منتهی ایشون رشته ی آنالیز روادامه داد و بنده رشته ی جبر رو. یکی از موفق ترین دانشجویان دانشکده هم بود. انشاءالله هر جا هستن موفق و موید باشن.
3 - چقدر آقای علیپور یا دیگر دوستان المپیادهای ریاضی رو می شناسید ؟
افتخار آشنایی با ایشون رو ندارم. دوستان دیگه رو هم زیاد نمی شناسم.
15 تیر 1386
با سلام
دوستان عزیز وقت بنده دیگه تمومه، اگر باز هم سوال دارید، در pm مطرح کنید.
در پست بعدی هدایا را خدمتتان تقدیم می کنم.
متشکرم.
دوستان سلام
صندلي نشيني اقاي مفيدي هم تموم شد
منتظر نفر بعدي باشيد
نمي دونم چرا تازگي ها هيچ كدوم از صندلي نشين ها هديه بچه ها و امضاشون رو نمي زارن .
عجيبه برام .
ممنون
بهروز
با سلام
از دوستان خوب صندلی داغ - البته در این هفته، صندلی یخ!! - که در این چند روز بنده رو قابل دونستن و با تحمل بنده، سوالات خودشون رو - که بعضی بسیار سخت و کمرشکن بود و برای جوابشون باید ساعتها تایپ می کردم و مجبور می شدم بارها اونا رو ویرایش کنم - تشکر می کنم. از اینکه با بعضی جوابها احتمالا بعضی از شما رو ناراحت کردم، معذرت می خوام و امیدوارم از بنده به دل نگیرید.
دوستان عزيز از تاخير در ارسال هدايا جداً عذرخواهي مي كنم. از ديشب تا ظهر امروز براي آپلود چند فايل که می خواستم به دوستان هدیه بدم، تلاش مي كنم حتی برای آپلود اونها دانشگاه هم رفتم. اما به علت مشكل اینترنتی، هر کاری کردم نشد. به ناچار متن این پست رو کلی تغییر دادم.
برای دوستان سه هدیه پر ارزش دارم، معرفی یک سایت و دو نرم افزار:
هدیه ی اول:
سایتی که می خوام براتون معرفی کنم یکی از عالیترین سایتهای ریاضی است که بنده تاکنون در اینترنت دیدم. این سایت با طبقه بندی بسیار جالبی که داره سعی می کنه با تشکیل فرومها به سوالات بسیار متنوع ریاضی دانش آموزان دوره راهنمایی تا دانشجویان پیشرفته ی ریاضی جواب بده. البته این سایت به زبان انگلیسیه اما فرومهای محلی - مثلا به زبان فارسی - هم داره که دانش آموزان و دانشجویان یک کشور با زبان و خط خودشون می تونن درباره ی مسائل ریاضی در اونجا با هم به بحث بشینن. این سایت یکی از عالیترین مراجع برای دستیابی به سوالات المپیادهای جهانی، منطقه ای و کشوری هم هست. البته قسمتهای آموزشی خوبی هم داره به طور مثال آموزش Latex. البته برای پرسیدن سوالاتتون باید ابتدا ثبت نام کنید که کاملا رایگانه. آدرس این سایت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در در استفاده از این سایت مشکلی پیدا کردید، خدمتتان هستم. سوالات خودتون رو در این زمینه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
هدیه ی دوم:
نرم افزار اول کتاب زیبای الکترونیکی قرآن کریمه (کل متن قرآن با دو ترجمه ی فارسی و انگلیسی )، با حجم حدوداً 3 مگ.
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدیه ی سوم:
نرم افزار دوم هم وسیله ای جالب برای تولید فرکتالهای زیباست. سه فایل zip که ذیلاً لینک اونها رو عرض می کنم، دانلود کنید (جمعاً در حدود 4 مگ) و این سه تا رو در یک پوشه از حالت فشرده خارج کنید. این نرم افزار احتیاج به نصب نداره و برای اجرای اون فقط باید روی شکل فرکتال داخل پوشه دو بار کلیک کنید.
فایل اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل دوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل سوم:
============================
لطفاً از گذاشتن امضا هم بنده رو معاف کنید. از مدیران این تاپیک هم خواهش می کنم صندلی نشینها رو برای دادن امضا و هدیه تحت فشار قرار ندن و اون رو به اختیار خود صندلی نشین بذارن.
باز هم از دوستان صندلی داغ و مدیران این تاپیک تشکر میکنم.
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان.
16 تیر 1386
هديه سوم رامي پسنديم!!!
صندلي نشين جديد فردا توسط حقير معرفي ميشه.
ايشون به پيشنهاد يكي از كاربران دعوت به صندلي نشيني شدند.
سعيد بدو ديگه . بچه ها منتظرند .
ممنون
بهروز
میتونم حدس بزنم کیه!!
خب صندلي نشين جديدمون هم معرفي ميشن.
جناب mohammad99 عزيز كاربر فعال انجمن موسيقي.
هفته خوبي در كنار هم داشته باشيم
اولين سوال از اقا محمد گل
چند مگ اهنگ روي سيستمت داري عزيز جان؟
ممنون
بهروز
به به البته تعجب نمي كنم چون ديشب خودش بهم گفت!!!
چجوري داش ممد!!
1-ما رو ميبري ابيانه؟
2-رتبه ات چند ميشه؟
فدات يزدان
سلام اقا محمد
خوبی ؟
1- متولد چه ماهی هستی ؟
2- به طالع بینی اعتقاد داری ؟ هیچ وقت واسه سرگرمی فال می گیری؟
3- چندتا خواهر و برادر داری؟
4- چرا اون قدر ابیانه رو دوست داری؟
5- چی شد این قدر به موسیقی سنتی علاقه مند شدی ؟ کس دیگه ای هم تو خونه سنتی گوش می ده ؟
6- کسایی که تازه می خوان شروع کنن سنتی گوش بدن از چه مواردی شروع کنن بهتره ؟
7- ( من چیزی از موسیقی سنتی بلد نیستم . ساده بگو هر چیزی را می خوای بگی لطفا) موسیقی سنتی هم اناوع و دسته بندی خاص خودشو داره ؟ اگه اره یک توضیحی می دی ؟
8- خودت با چه سازی کار می کنی ؟ چه سازی رو دوست داری؟
9- ورزش مورد علاقه ات ؟
10- بهترین کادو تولدی که تا به حال گرفتی؟
ممنون از وقتی که واسه جوابها می ذاری
اولين سوال از اقا محمد گل
بفرما عزیز ما درخدمتیم:11:
چند مگ اهنگ روي سيستمت داري عزيز جان؟
تقریبا یه 30 گیگ رو سیستمم ثابت دارم بقیش مثل دی وی دی هام و بعضی سی دی هام که اون با حساب dvd تصویری و صوتی میشه 100 گیگ هست که بیشترش تصویریه البته
ممنون
خواهش میکنم
بهروز
محمد:31:
سلام اقا محمد
سلام فرانک خانوم:11:
خوبی ؟
قربانت بد نیستیم.شما چطوری؟
1- متولد چه ماهی هستی ؟
من متولد 28 تیرم(البته تولد من تو فروم 1 ماه پیش فرض شد:31: )
2- به طالع بینی اعتقاد داری ؟ هیچ وقت واسه سرگرمی فال می گیری؟
نه اصلا به طالع و طالع بینی اعتقاد ندارم.فقط در همین حد میدونم ماله من سرطان هست
3- چندتا خواهر و برادر داری؟
2 خواهر از خودم بزگتر دارم
4- چرا اون قدر ابیانه رو دوست داری؟
خب دیگه.مثل این میمونه به یکی که خازج باشه بگی چرا ایران رو دوست داری ولی میدونی فرقش چیه وقتی خارجیه میاد ایران بیشتر از 1 یا 2 هفته موندن براش سخته چون خلاصه به یه سری چیزا از قبیل رفاه و سر و صدا و هوای کثیف عادت کرده!!!زیاد بمونه براش سخت میشه.من هم همین طوریم خیلی دوست دارم ولی در حد همون 1 هفته :46:
5- چی شد این قدر به موسیقی سنتی علاقه مند شدی ؟ کس دیگه ای هم تو خونه سنتی گوش می ده ؟
خب من از وقتی بچه بودم صدای این موسیقی تو گوشیم بود برا همین عادت کردم.بعدشم که از بچگی سنتور رو شروع کردم برام شده مثل رفیق.اره تو خونه ما بابام و خواهرام (خواهرام کمتر از من و بابام) گوش میدن
6- کسایی که تازه می خوان شروع کنن سنتی گوش بدن از چه مواردی شروع کنن بهتره ؟
به نظر من (oh oh چه نظریم میدم من :27: ) از تصنیف شروع کنن بهتره. البته خیلی از تصانیف به گوش ما اشناست با افرادی هم مثل همایون و علیرضا قربانی و سالار عقیلی شروع کنن بهتره
7-( من چیزی از موسیقی سنتی بلد نیستم . ساده بگو هر چیزی را می خوای بگی لطفا) موسیقی سنتی هم انواع و دسته بندی خاص خودشو داره ؟ اگه اره یک توضیحی می دی ؟
راستش اونی که به اصطلاح میگیم موسیقی سنتی در واقع درستش کلاسیک ایرانی هست.سعی می کنم خیلی راحت بگم
.اره دسته بندی خودش رو داره(البته اگه منظورت رو درست فهمیده باشم)کلن بزار اول از لحاظ تاریخی بهت بگم موسیقی ایران تا دوقرن پیش 12 تا مقام داشت (میگن به تعدا ماه ها بوده الله علم)بعدش چی شد شد هفت دستگاه و پنج اواز که البته اول اول اسم دستگاه ابتدا خسروانی(به معنی اواز خوش) بعد شده دستان.خلاصه از اون 12 مقام بعضی هاشون شدن پایه دستگاه ها بعضی ها رفتن به اواز و بعضی ها در گوشه کنار این مرز و بوم به حیات خویش ادامه میدهند!!!(oh yes)دیگه چرا اینا این جوری شدن و هفتا شد بماند بحث مفصلی هست.فقط اخرین نکته این که هر کدوم از دستگاه ها یه نشانه دارن که اون درامد هست برا و این همه نامهاشون
. شور 2. ماهور 3. همايون 4. چهار گاه 5. سه گاه 6. نوا 7. راست پنجگاه اینم اواز ها آواز ابوعطا *آواز بیات زند* آواز دشتی *آواز افشاری* آواز بیاتکرد* آواز بیات اصفهان
اگه اشتباهی توش هست ببخشید دیگه:11:
8- خودت با چه سازی کار می کنی ؟ چه سازی رو دوست داری؟
خودم سنتور*عود رو خیلی دوست دارم*ترکیب دف و نی و همچنین تنبک به عنوان نمک تمام موسیقی های ایران
9- ورزش مورد علاقه ات ؟
تنیس
10- بهترین کادو تولدی که تا به حال گرفتی؟
این رو میشه از دو نظر بررسی کرد یکی کاربردیش که خط موبایلم بود-2 هم یادگاری که انگشتر پدربزگم (رحمت الله علیه)
ممنون از وقتی که واسه جوابها می ذاری
وظیفه بود:10:
قربانت
نمیدونم چرا یزدان رو جا انداختم:27: :27: عمدی نبودا
به به البته تعجب نمي كنم چون ديشب خودش بهم گفت!!!
لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود(بشمار):46:
چجوري داش ممد!!
چاکریم داش یزدان-ای نفسی میاد
1-ما رو ميبري ابيانه؟
بشین بریم:10: در خدمیتیم هر وقت تشریف بیاری(ولی خب با بی بنزینی چی کار کنیم!!!)
2-رتبه ات چند ميشه؟
دقیق نمیدونم ازاد رو که اگه خدا بخواد تهران قبولم سراسری هم از 6000تا 3999
فدات يزدان
قربانت
نظرت درباره ي Metallica چيه؟
سلام دوست عزیز
نظرت درباره ي Metallica چيه؟
ببین هر جای حرفم اشکال داره بهم بگو.با چیزی که من از متال فهمیدم این موسیقی یکی از زیر مجموعه های سبک راک هست که جدیدا خودش یک شاخه مستقل شده. تشکیل این گروه برا دهه هشتاد هست و سبکش هوی متال هست. حالا میریم سر نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه این سبک موسیقی بتونه اون هدف خودش یعنی اعتراض رو به درستی بیان کنه و بتونه اون درون مایه خودش رو نشون بده سبکیست عالی وای این سبک در هرصورت خشنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من زیاد ادم خشنی نیستم برا همین زیاد رو به این سبک (هوی متال) نمیارم
قربانت
سلام محمد جان .... خوبی ؟ نظرت در مورد Enrique چیه ...؟ ....موفق باشی.....
سلام
خوبی ؟
شغل آیندت ؟
تو خوانندگی پول بیشتره یا بازیگری ؟
ممنون
سلام محمد جان
سلام عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.... خوبی ؟
قربانت
نظرت در مورد Enrique چیه ...؟
یک خواننده خوش چهره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته از نظر خارجیا.خوش سیما و یکی از موفق ترین خواننده های خارجی راستش سعادت نداشتم بیشتر از ده تا اهنگ ازش گوش کنم که اون ها هم اکثرا از طریق ویدئو کلیپاش بوده یکیش این بود (خدا کنه دیکتم درست باشه) Bailamos و البته اون اهنگ که احتمالا هتون گو.ش دادید <<باور کن>> که واقعا از این کارش خوشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد البته یه خورده لهجش هم بامزه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل به نظر من در بین خواننده های پاپ لاتین زمان کارش درسته
....موفق باشی...
همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت
سلام
علیک سلام
خوبی ؟
به مرحمت شما.مرسی.شما چطوری؟
شغل آیندت ؟
هنوز تصمیم دقیقی ندارم.باید منتظر جواب کنکور باشم.ولی احتمال زیاد میخوام مکانیک بخونم.بعدشم شرکت طراحی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خوانندگی پول بیشتره یا بازیگری ؟
تو ایران تا وقتی قانون کپی رایت تکلیفش© مشخص نشه.درامد بازیگری بهتره البته همش بستگی به سبک کارت داره مثلا یکی مثل استاد شجریان فکر کنم با یه کنسرتش تو خارج کم کم خرج 6 ماه از زندگیش باید دراد با این قیمتهای بلیط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
خواهش میکنم:11:
قربانت
سلام محمد. بالاخره تو را هم نشوندن روی این صندلی. سوالات:
1- خوشحالی که رو صندلی داغ نشستی؟
2- موقعیت جغرافیایی ابیانه را دقیق بگو
3- راسته که ازسیمهای سمت راست سنتور(پشت خرک ) اصلا استفاده نمیشه؟چرا؟
4- از کارهای "اردوان کامکار" خوشت میاد؟
5- آواز هم میخونی؟
...تا بعد!!
سلام محمد.
سلام جلال
بالاخره تو را هم نشوندن روی این صندلی.
رسم زندگیه جلال جون
سوالات:
جواب ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- خوشحالی که رو صندلی داغ نشستی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- موقعیت جغرافیایی ابیانه را دقیق بگو
در استان اصفهان- در شهرستان نظنز- بخش برز رود انتهایی جاده که باید روستاهای هنجن و کمجان -برز - طره و سپس ابیانه که میشه تقریبا 40 کیلومتری شمال غربی نطنز واقع در سلسله کوه کرکس
3- راسته که ازسیمهای سمت راست سنتور(پشت خرک ) اصلا استفاده نمیشه؟چرا؟
اره.چون نمیشه زد چون سیمهای بم (زرد) رو خرک راسته و فاصلش با لبه ساز نصف فاصله خرک سمت چپه یعنی همون خرکی سیم زیر(سفیدا) میفته روش.تازه همون طوری که خودت میدونی یکی از سخت ترین کارا کوک کردن سنتوره(توضیح برای دیگر دوستان:سنتور ها البته بسته به نوعشون که چند خرکه باشن که متداول همون 9 تایی است 72 سیم دارد که رو هر 18 تا خرک 4 تا سیم هست که باید با چرخاندن گوشی کوک شود حالا اگه هر کدوم از این سیما با بقیه کوک نباشه دیگه خارجه.برا همین کوک سنتور خیلی مشکله-البته بین خودمون باشه این ساز برا همین کوک محدودیت دارها:46: )گوشی ها سمت راستن.پس استفاده از پشت سمت راست باعث زود در رفتن کوک میشه
4- از کارهای "اردوان کامکار" خوشت میاد؟
اره.اولن که هر چی باشه کامکار هست-تازه اون سبک خاصی هم که تو سنتور داره (خودش میگه سنتور نوازی معاصر) منحصر بفرده.واقعا من از استفاده از اکوردش لذت میبرم(این کار تو موسیقی ایران کمه) خیلی واقعا این طوری نواختن تبحر میخواد.در ضمن کوک هاش هم کپی رایت کامکار داره!!!بر فراز باد و رقص باد رو ترجیح میدم
5- آواز هم میخونی؟
خودم تنها باشم اره ولی اگه برا کسی بخونم نتیجش این میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...تا بعد!!
همیشه چشم در راحتم جانا
فعلا
اون 99 آخر یوزرت یعنی چی !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من فکر میکنم تو عاشقی !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعضی از کاربرا رو میبینم یاد قدیما میکنم ، یکیش تو بیدی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 99 آخر یوزرت یعنی چی !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر اون اولی باری بود که از اداره بابام(مخابرات)با اینترنت اشنا شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من فکر میکنم تو عاشقی !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش تر از دوران عشق ایام نیست***بامداد عاشقـان را شــــــام نیست.(نه بابا منو عشق-کی میاد عاشق ما بشه!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعضی از کاربرا رو میبینم یاد قدیما میکنم ، یکیش تو بیدی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قربانت-یادش بخیر-هیچ وقت متفرقه های اون موقع رو یادم نمیره بچه ها با هم مهربون تر بودن:10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه با هم میخندیدم.خیلی خوب بود یادش بخیر
سلام
فاميليت چيه؟!
از چه اينترنتي استفاده ميكني؟!
چطور شد مدير يكي از بخشها شدي؟!
تا به حال منو توي يكي از تاپيك ها ديدي يا نه؟! اصلا آواتورم برات آشناست؟!
سلام
علیک سلام
فاميليت چيه؟!
نظری مهر
از چه اينترنتي استفاده ميكني؟!
فعلن دیال اپ تا اگه خدا بخواد بیان این adsl مار وصل کنن
چطور شد مدير يكي از بخشها شدي؟!
من مدیر نیستم.ولی مدیران رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاربر فعالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا به حال منو توي يكي از تاپيك ها ديدي يا نه؟! اصلا آواتورم برات آشناست؟
نه متاسفانه سعادت اشنایی نداشتم ولی الان از دیدار شما خوشحالم :11:
حس میکنم اواتورت رو یه برنامه باید دیده باشم ولی هر چی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد
مثل اینکه اینجا جای ما تازه واردها نیست... باای. هروقت ستاره ای چیزی گرفتم دوباره میام اینجا چون به نظرم تاپیک باحالیه
به به مي بينم همين جوري ما رو جا مي ندازي!!!
حالا بعدا بهت ميگم!!
از ابي خوشت مياد؟(جرئت كن ازش خوشت نياد)!!!
منو دوست داري؟
تو خونتون كي رئيسه؟
معلم ها تو چه تريپي اذيت مي كردي؟
از چه درس خوشت مياد و از كدوم بدت؟
مثل اینکه اینجا جای ما تازه واردها نیست... باای. هروقت ستاره ای چیزی گرفتم دوباره میام اینجا چون به نظرم تاپیک باحالیه
هر وقت تشریف بیارید ما در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به مي بينم همين جوري ما رو جا مي ندازي!!!
حالا بعدا بهت ميگم!!
بیا سر کوچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ابي خوشت مياد؟(جرئت كن ازش خوشت نياد)!!!
اره.اخه ادم حسابی یکی رو پیدا کن بگه من از ابی بدم میاد اون طرف=؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو دوست داري؟
اره انقدر دوست دارم که حاضرم سر به تنت نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خونتون كي رئيسه؟
ما تو خونمون تفاهمه.همیشه پدر و مادر یک عقیده هستن.هر چی مامانم میگه بابام میگه چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلم ها تو چه تريپي اذيت مي كردي؟
ما همیشه سرمون تو کتاب بود.کاری به معلم ها زیاد نداشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م
از چه درس خوشت مياد و از كدوم بدت؟
من از فیزیک خوشم میومد از هندسه تحلیلی و گسسته متنفر بودم
یزدان جون خیلی دوست داریما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بيشتر!!
از كدوم آهنگ ابي خوشت مياد؟
عشق چيه؟
تفريحت بيشترچيه؟
رفيق فابريكت تو پي سي كيه؟!
گوشيت چيه؟
متلكم ميگي به خانوم هاي محترم؟
چرا پرسپوليس سوراخه؟