سلام من مودم سوخت اگر میخوام بخرم به شرکت باید اسم مدومو باید بگم
Printable View
سلام من مودم سوخت اگر میخوام بخرم به شرکت باید اسم مدومو باید بگم
نه دوست عزیز لازم نیست بگی،بیشتر مودم های توی بازار،تقریبا همه اون ها ساپورت میکنند!!!نقل قول:
برو با خیال راحت بخر،اگه بلدی کانفیک کنی خودت که هیچ اگه نه که ببر شرکت واست کانفیگ میکنند!!
شما بلدی بگی ؟
مودم سوخته پلانت 3410a
مودمی که خریدم
دلینک dsl_2750
والا الان مودم ها Wizard دارن،خیلی راحت میتونی کانفیگ کنی،چیزه خاصتی نیست،تو خود سایت صبانت بری یک توضیحاتی داده،دیلینک هم اره مشکلی نداره،ساپورت میکنه!نقل قول:
من دیشب برای دانلود گذاشتم حدود 1.4 گیگ دانلود کزدم.البته طبق تجربه سرعت شبانه در روزای پنجشنبه کمی از روز های دیگر پایین تره:n30:
سلام الان کیفیت سرویسهای صبانت تو تهران (بخصوص اگه کسی مرکز فرد اسدی هست) چطوریاس؟
به درده بازی نمیخوره چون \ینگیت بالای 400 فقط به درده دانلود میخوره چون برای 2مگش سرعت 250 کیلو بایت بر ثانیه بهت میدهنقل قول:
اقا شما با صبانت بازی انلاین هم میکنید چون \ینگه من 400 به بالاست ایا از اسبیلیتر یا از سوکت ها نیست؟
میخواستم بدونم بعد از اثاث کشی تکلیف اینترنتم چی میشه؟
باید کار خاصی بکنم؟
سلامنقل قول:
صبانت امکان انتقال نداره
باید دوباره درخواست بدید
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
بدبخت شدیم رفت فقط باید هزینه بیشتری بدیم:n28: دوست دارید چی بگم؟؟؟
آقا این که به نظره من بهتره ، یعنی هرچقدر که مصرف میکنی باید همونقدر پول هم بدین
مثلا من که ماهی حدود 7 گیگ مصرف میکنم چون ترافیک 5 گیگ برام کم هستش مجبورم ترافیک 10 گیگ بگیرم...و یعنی باید پول بیشتری بدم ولی اینجوری همون 7 گیگ رو میدم!
البته یک نکته هست این وسط...با اجرای این طرح دیگه شبانه ی رایگان میپره یا هست بازم؟!
سرعت دانلود 128 نامحدود صبانت چنده؟
البته اگر حساب کنید نسبت به الان باید چند هزار تومان بیشتر بدید!!:n19:نقل قول:
آره اینطوری بد میشه...من فک کردم که دانلود شبانه سرجاش میمونه...ولی اینطوری که بوش میاد........
دوستان من یه سوال داشتم
حدود 1 ماه میشه که من با گوگل و بخصوص جیمیل مشکل دارم. هم خیلی کنده هم جیمیل رو کامل لود نمیکنه. مشکل کلیه یا میشه درستش کرد؟
در ضمن من DNS رو اتوماتیک گذاشتم ممکنه به این خاطر باشه؟ برای صبانت چه DNS ی بهتره؟
دوستان من اصلا تغییری توی نحوه محاسبه اینترنت شبانه نداده بودم تا ایکه احساس کردم مقدار مصرفم عجیب زیاد شده ! دیشب باز رایگان رو زدم فک کنم درست شده اما مگه میشه خود بخود رفته باشه رو غیر رایگان ؟! نکنه برا استفاده شبانه باید مودم رو خاموش روشن کرد حتما ؟!
خود بخود که روی غیر رایگان نمیره. برای استفاده از شبانه هم نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست!نقل قول:
بچه ها دو سه روزه باز صبانت یه فیلم جدید پیاده کرده!
قبلاً اگه مودم شما کمبو (Lan + USB) می بود و از راه کانکشن وصل می شدید
میتونستید همزمان با دو تا سیستم کانکت شده و دو برابر حالت عادی دانلود کنید.یعنی بجای شبی حدود 2 گیگ، شبی حدود 4 گیگ.:n02:
ولی چند روزه که فقط یک سیستم میتونه وصل بشه و سیستم دوم ارور یوزر/پسورد میده تا وقتیکه اون یکی رو دیسکانکت کنید تا این یکی بتونه وصل بشه!
صبانت میگه مک ادرس رو روی همه ی خطوط غیرفعال کردیم پس از اون نیست
میگن جدیداً یک قابلیت سکیوریتی! فعال کردیم که بخاطر اونه و قابل حذف هم نیست!
صبانت: هر روز بهتر از دیروز!:n21:
کسایی که سرویس نامحدود 128 صبانت دارن سرعت دانلودشون چنده؟
کسی نیست؟؟؟؟
من که 3 تا سیستم به اینترنت وصله دائم..یک PC و دو تا هم لپ تاپ ، و همچین مشکلی که میگید برام پیش نیومدهنقل قول:
البته شاید فقط تو تایم شبانه اینطوری هست آره؟
ولی من یه بار تست کردم تو تایم شبانه سرعت شیر میشه بین سیستم ها
توجه نکردید؟ گفتم اگه از راه کانکشن وصل شید.نقل قول:
شما که معلومه اصلاً از راه کانکشن وصل نمیشی عزیز. معلومه دیگه وقتی اینجوری وصل شی پهنای باند تقسیم شه.
دوستان سرعت دانلود با تک کانکشن چند هست ؟
سلام 2 روز اینترنتم کند شده در حد لاک پشت ...صبا نت مشهد:n27:.. همشم قطعه کسی این مشکل و نداره ...:n14::n28::n21:
خواستم سرویس 1 مگابیت رو بگیرم که گفتن نامه از جایی باید داشته باشی که که گفتم ندارم و قبول نکرد ثبت نام کنه واسم . گفت اگه میتونی یه نامه ای چیزی از یه جایی بگیر خودت با فتوشاپ توش دست ببر و بیار حله . حالا نمیدونم چیکار کنم .کسی چیزی جعل کرده ببره شرکت ؟
خوبه البته تو ساعت عادی و زیاد با حالت 8 کانکشن و بیشتر تفاوت سرعت نداره.نقل قول:
تو ساعت رایگان میترکه یکدفعه ولی اگر کانکشن ها زیاد بشه اونم بهتر میشه تقریبا
بچه ها نظرتون راجع به این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا این قسمتش
یعنی احتمال داره شبانه رایگان رو شرکتها بردارن؟نقل قول:
گفت: البته باید در نظر داشت که با اجرایی شدن مصوبه ۱۵۲، شرکت های PAP هم در ارائه بسته¬های رایگان به مشترکان خود باید تجدید نظر کنند.
عجب گیری افتادیم والا
دوستا یه عکس براتون میزارم نگاه کنید و لذت ببرید از سرعت دانلود صبا نت قضاوت با شما..!!!!!!!!!!!! (قابل توجه دوستانی که میخوان به تازه و جمع صبانتی ها بپیوندند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزیه که سرعت شبانه پایین اومده است. در حد 16 کیلوبایت.
والا برای من که سرعت روزانه خوب و نرمال است اما شبانه افتضاح شده است و سرعت واقعاً پایین است. احتمالاً مشکل از سمت مخابرات منطقهای است که زندگی میکنی. یه تماس هم با پشتیبانی و هم با مخابرات بگیر. شاید هم اشکال از داخل خانه است. همه رو بررسی کن.نقل قول:
من که چند ماهه از شر صبانت خلاص شدم.
از کدوم شرکت گرفتی؟ سرویس شبانهاش چطوره؟ شبی چقدر میتونی دانلود کنی؟نقل قول:
دوستان من اینترنتم اعصابمو خورد کرده .
یک سالی میشه مودمم را به وایرلس تغییر دادم ولی از اون موقع به بعد هر وقت تلفن زنگ میخوره اگه گوشی را حتی جواب هم ندیم اینترنت برای دو دقیقه قطع میشه و دانلود و ... همه چی میپره .
الان اسپلیتر هم چند وقتی هست نصب کردم ولی بازم همین مشکلو دارم ،
کسی میتونه دقیقا بگه چی کار کنم این مشکل حل بشه ؟
دوستان تهرانی اینترنت شما هم بیشتر روزها حدودا از ساعت دو شب به بعد کامل قطع میشه؟ جریان این چی هست؟
بگید یک مهندس نصب بیان از طرف شرکت خدمات دهنده بفرستن تا نحوه نصب رو براتون چک کنن.من همین مشکل رو داشتم یک سالی بود بعدش مودم سوخت. علتش نحوه بد نصب کردن بود که باعث میشد نویز زیاد لینک بپرونهنقل قول:
بچههای مشهد الان شما این مشکل کاهش سرعت در ساعات شبانه رو ندارید؟ سرعتتون کم نشده؟
روی هر خط تلفنتون یه نویزگیر بزارید احتمال زیاد حل میشه. در مسیر مودم هم نویزگیر نمیخواد.نقل قول:
ما هم خدا رو شکر از شر این صبانت خلاص شدیم.:n02:نقل قول: