نقل قول:
سلام. بله وسترن دیجیتال و سیگیت برندهای خوبی هستند.
چون مدل های دسکتاپی رو کمتر جا به جا میکنن و مستقیی از برق آداپتور استفاده میکنه ( به جای USB که گاهی مشکل داره) احتمال خرابیش کمتره و در صورت خرابی احتمالی هم تعمیرش راحت تره.
Printable View
نقل قول:
چون مدل های دسکتاپی رو کمتر جا به جا میکنن و مستقیی از برق آداپتور استفاده میکنه ( به جای USB که گاهی مشکل داره) احتمال خرابیش کمتره و در صورت خرابی احتمالی هم تعمیرش راحت تره.
نقل قول:
سلام دوستان . قصد خرید یه هارد اکسترنال رو دارم .
نهایت تا 500 میخوام هزینه کنم و اینکه هرچه حجم بیشتر بهتر ... برا تلوزیون میخوام بیشتر و فیلمای پرحجم (40 گیگ ) با بیت ریت بالا میبینم - پس سرعت خوب نیاز است ... ضمنن دوست دارم که سرعت کپی کردن فایل تو هارد هم خوب باشه ...
فقط عمر هارد بالا باشه که مشکلی پیش نیاد ...
چه برندی و چه ظرفیتی رو پیشنهاد میکنید با این بودجه؟
ممنونم از پاسختون
سلام، نظرتون در مورد هارددیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Portable ظرفیت ۴ ترابایت چیه؟ میخوام بخرمش؟ خوبه؟ اگر نه، پیشنهاد جایگزین چی میدید. ممنون
الان هارد اکسترنال 2 ترا خوب چه مدلی هست؟ برای بکاپ و ارشیو می خوام
این مدل خوبه؟
https://emalls.ir/%d9%85%d8%b4%d8%ae%d8%b5%d8%a7%d8%aa_Western-Digital-My-Passport-WDBYFT0020BYL-External-Hard-Drive--2TB~id~435917
سلام.
یک هارد اکسترنال دستمه الان توی مای کامپیوتر فضای پر هارد را 600 گیگ زده ولی وقتی توی فولدر میرم کل فضای پر شده را 200 گیگ زده.الان این 400 گیگ مابه التفاوت چطوری پر شده؟؟
سلام دوستان
از نظر بنده برای ارشیو فقط سیگت خوبه
حالا دوستداران سیگت بین این 3 مدل کدوم به نظرتون بهتره؟
-Backup-Plus-Slim
Expansion-Portable-STEA2000400
من تا حالا دو بار تجربه ی خرید این هارد های WD My Book رو دارم. بار اول خراب بود. دادم نمایندگی عوض کرد. یکی دگه آکبند داد اونم خرابه ! انگار اغلب اینا که تو ایران هست مشکل دارن.نقل قول:
از بین گارانتی هایی که وسترن رو ساپورت میکنن کدوم شرکت گارانتی تعویض داره
نقل قول:
تو هر برندی خرابی هست. منم دو تا WD My Book دارم که سالهاست داره کار میکنه. دوست عزیزمون عطا در این بخش هم فکر کنم 10 ها!:n02: عدد از همین مدل داره و کاملا راضیه!
ویروس ، فایل هیدن و ....نقل قول:
اگه مطمئنید حجم فایل هاتون همون 200 گیگ هست .روی کامپیوتر کپی کنید و هارد رو یک بار فرمت کنید و اون فایل های کپی شده رو برگردونید.
سازگار بهترین گارانتی هست. و فکر کنم تعویض هم داره.نقل قول:
دوستان هارد اکستزنالم گزینه security نداره!
برای رفتن Take Ownership میخواستم
چون روی هارد هیچ کاری نمیشه کرد
البته فرمت این هاردم eXfat هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام الان چه مارکی برای هارد اکسترنال از همه بهتره ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان .
من 8 تا هارد سیلیکون پاور A85 دارم . از امنیت و استحکام بسیار بالایی رخورد دار هستند . اما مشکلی که با این هاردهای a85 و باقی هارد های اکسترنال دارم این هست که در روز اول سرعت بسیار بالایی دارند اما بعد از چند روز سرعت به شکل زیادی افت میکنه .
اخیرا هم یک هارد 5 ترابایتی A85 خریداری کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حتی تا زیر 1 مگ هم پایین اومده !! واقعا واسم سوال هست یعنی مشکل از هارد هست؟ یعنی تمام هارد های من مشکل دارن ؟!
دوستانی که دانش کافی در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنن . آیا کاری هست که باید انجام بدم؟
واقعا تعجب میکنم از این نوسان عجیب . این هم دو عکس دیگر
سلام میخواستم بدونم میشه هارد اکسترنالsp armor a85رو به گوشی وصل کرد؟
سلام
دوستان نظرتون درباره هاردSeagate Expansion Desktop STEB4000200 External Hard Drive - 4TBچی هست؟ ارزش خربد داره؟:n33:
نقل قول:
من هم A85 دارم و مال من هم همینطوره
با پر شدنش سرعتش کاهش پیدا میکنه که کمی عجیب هست ولی خب این مدلیه دیگه!
یکی دیگه از مشکلاتش که بعدا خودش رو نشون میده این هست که وسط کار قطع و وسط میشه و فایل رو باید مجدد جابجا کنم!
ولی خب من فقط برای ضدضربه - ضد آب و ضد فشار بودن تهیه اش کردم به عنوان بکآپ برای بکآپ های دیگه! که شاید ۳ ماه یکبار برم سراقش
هارد های پکآپ دم دستم همه WD هستن و هیچکدام این مشکلات رو ندارند
با خرید این هارد قدر اونها رو بیشتر میدونم
Western Digitalنقل قول:
خب هارد های وسترن ضد ضربه نیستن و با یک سقوط از فاصله ی حتی 20 سانتی متری ممکنه باعث از بین رفتن فایل ها بشن . پس چاره چیست ؟ شما چه مدلی از وسترن رو داری ؟نقل قول:
من تعدادی my book دارم و از همه راضی هستم برای استفاده معمولی بهتر از این پیدا نمیشه ولی اگه نیاز به ضد/آب/ضربه/فشار بودن دارید چاره ای نیست بجز A85 یا اگه هزینه براتون مهم نیست SSD ّهای پرتابلنقل قول:
:n13::n13::n13::n13:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
من چون از این برند اطلاع نداشتم جواب ندادم ولی چون کس دیگه ای هم جواب نداد حالا من میگم!
چرا روزه شکدار میگیری؟ یک محصولی که امتحان خودش رو پس داده و همه بدون مشکل استفاده میکنند بگیر
من بهت WD پیشنهاد میکنم بسته به نیازت رومیزی یا پرتابل.
برای هارد که اطلاعات با ارزشمندت رو میخوای روش بریزی ریسک نکن ی برند مطرح که امتحان پس داده تهیه کن.
دوستان هارد اکسترنال500 گیگ یا حجم کمتر تو بازار پیدا میشه؟ قیمتش چقدر با 1ترا فرق میکنه؟
مگه استوک پیدا کنی تفاوت داره یک ترا بهترهنقل قول:
500 مگه تولید میشه ؟؟ چه برسه کمترش ! :n02:نقل قول:
دیگه اینقدر ظرفیت ها زیاد شده که دیگه زیر 1 ترا هارد حساب نمیشه !
اگرم موجود باشه فکر نکنم اختلاف قیمتی با 1 ترا داشته باشه !
:
پ ن : الان تو سایت دیجی کالا دیدم یه مدل 500 هست که از 1 ترا گرونتره ! :n02:
صفر میخامنقل قول:
250 گیگشم تولید شده..ولی الان دیگه پیدا نمیشه! 500 گیگ که خیلی کم شده باید 1 ترا بگیرم... تو سایتا که 1 ترا به بالا فقط پیدا میشهنقل قول:
نه متوجه نشدیدنقل قول:
میدونم تولید شده
250 500 750 تولید شده
ولی بعد این همه سال دیگه زیر 1 ترا نمیتونید پیدا کنید
الان دیگه ظرفیت فلش که عموم مردم میگیرن 64 و 128 شده دیگه هارد اکسترنال 500 واقعا حجم محسوب نمیشه
همون 1 ترا کف حجم هست
اگه تهران هستی میشه پیدا کنی اگه زیر ۵۰۰ میخوای یک فلش بخر راحتر
چون 250 گیگم کارمو راه میندازه..ولی دیگه گیر نمیاد صفرش. 1ترا شده کف.. 1 ترا رو بگیرم بهتره:n02:نقل قول:
فلشی که usb 3 بخوره باید بگیرم...که قیمتش بالای150 میشه..همون هارد به صرفه تره:n01:نقل قول:
شما میتونی یک هارد استوک سالم ارزون اینترنال بخری شرکت ها خارجی این هارد هارو سرویس و روانه بازار میکنند من دارم ۵۰۰۰ساعت یکسره روشنه سالم...یک باکس مبدل اکسترنال هم بگیری جمعا چقدر میشه قیمت بگیر ببین عملیه..البته نظر اقای ataroyalfalconمهمه ایشون هم نظر بدن درمورد کارم
- - - Updated - - -
شما میتونی یک هارد استوک سالم ارزون اینترنال بخری شرکت ها خارجی این هارد هارو سرویس و روانه بازار میکنند من دارم ۵۰۰۰ساعت یکسره روشنه سالم...یک باکس مبدل اکسترنال هم بگیری
سلام دوستان
من ساتا کنترلر هارد اکسترنال 4 ترا سیگیت ام خراب شد،یازش کردم،با این تبدیل usb-sata زدم،دقیقا همون مشکل 512e داره و نشون نمیده(بصورت 3 درایو خالی و بدردنخور تو device management یا minitools نشون میده) واسه خوندن اطلاعاتش چکارکنم بدون باکس و خرید محدد ساتا کنتلر(اگه تازه پیدا بشه)
نقل قول:سلام .نقل قول:
دقیقا همون مشکل 512e داره
اگر درست متوجه منظور و مشکل شما شده باشم ، هاردهای اکسترنال پرحجم (مدلهای قدیمی مخصوصاً) برای اینکه قابل استفاده در ویندوزهای قدیمی مثلاً XP (که از GPT پشتیبانی نمیکنن) باشه با استفاده از تکنیکهای خاصی در قسمت SATA to USB کاری میکردند که 512 بایت به 4096 بایت شبیه سازی بشه و در نتیجه در حالت MBR بیشتر از دو ترابایت قابل پارتیشن بندی و استفاده باشه .
مشکل شما احتمالا این هست که هارد دیسک بصورت MBR هست و همانطوریکه میدونید در حالت MBR نمیتوان به بیشتر از دوترابایت دسترسی داشت (اگر GPT کنید کل اطلاعات از بین میره).
برای حل این مشکل و دسترسی به اطلاعات شما باید یا تبدیل رو تعمیر کنید و یا اینکه هارد اکسترنال مشابه با مدلی که دارید پیدا کنید و از تبدیل استفاده کنید . دقت کنید که احتمالاً مدلهای جدید هاردهای اکسترنال دیگه این قابلیت شبیه سازی رو ندارند چون معمولاً کسی از ویندوزهای قدیمی (که از GPT پستیبانی نمیکنند) استفاده نمیکنند .
ممنون
آره عزیز همین مساله هست..فقط یک سوال،اگه داک بگیرم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابلیت ایمولیت برمیگرده یا باهمینم نمیخونه؟ ممنون
سایت اصلی رو بررسی کردم . فقط گفته در ویندوز ، لینوکس و مک قابل استفاده هست ولی نگفته کدام نسخه از ویندوز . اگر به XP اشاره میکرد پس حتماْ از قابلیتی که قبلاً اشاره کردم پشتیبانی میکرد . ولی از اونجایی که به نوع ویندوز اشاره نکرده نمیتونم با قطعیت بگم که این مدل مشکل شما رو برطرف میکنه یا خیر ولی من بعید میدونم قابلیت شبیه سازی رو داشته باشه .نقل قول:
قبلاْ در سایت وسترن دیجیتال برای مدلهای my book اشاره میکرد که این مدل در ویندوز XP هم قابل استفاده هست ولی الان پایینترین ویندوز 7 هست که نشون میده مدلهای جدید این قابلیت شبیه سازی رو دیگه ندارند .
شما یا باید تبدیل رو تعمیر کنید یا هارد اکسترنال مشابه با مدل خودتان تهیه کنید (از لحاظ تاریخ تولید دقت کنید) .
ممنون بازهم
فقط ی سوال دیگه، این تعییر cluster بدم با برنامه 3rd party مثل wizard home درست میشه یانه؟ مشکل که دارم اینه که رو قلش 4 گیگ امتحان کردم ودرظاهر اطلاعات دست نخورده بود ولی پرازمشکل بود که رفتم واسه چک دیسک ساعتهاست داره ادامه میده یعنی پس شعار no data loss with cluster changing این برنامه ها همگی دروغه؟ یا شانسی اینجورشده فلش؟ جون میخام هارد 4 ترابزنم باکلی اطلاعات، نمیخام طوریش بشه دیگه و کلا پیشنهاد رو cluster size واسه هارداکسترنال آرشیو فیلم و موسیقی و برنامه و... چند هست و MBR or GPT بهتره برای هارداکسترنال در کل؟
نه ، سایز کلاستر موضوع کاملاً متفاوتی از سکتور سایز هست و ربطی به هم ندارند (در این مشکلی که دارید) . تنها راه حلی که دارید یا تعمیر اون تبدیل هست یا تهیه هارد اکسترنال مشابه با مدلی که دارید هست . البته پیشنهاد میکنم بفرستید مراکز تخصصی حرفه ای . خودشون بهتر میدونند چیکار کنند (تبدیل و باکس رو هم باید با خودتون ببرید) .نقل قول:
مقدار پیش فرض ویندوز که معمولاً 4096 بایت هست رو در نظر بگیرید .نقل قول:
کلا پیشنهاد رو cluster size واسه هارداکسترنال آرشیو فیلم و موسیقی و برنامه و... چند هست
اگر فقط در PC یا لپتاپ استفاده میکنید و قصد ندارید به TV یا هر دستگاه دیگه ای وصل کنید و اگر از سیستمهای عامل قدیمی و متفرقه استفاده نمیکنید پس GPT در غیر اینصورت MBR .نقل قول:
و MBR or GPT بهتره برای هارداکسترنال در کل؟
البته همانطوریکه قبلاً هم گفتم مدلهای جدید اکسترنال این قابلیت شبیه سازی رو دیگه ندارند و در نتیجه اگر حجم هارد بیشتر از دوترابایت هست اجباراً باید بصورت GPT باشه تا بتونید به تمام حجم دسترسی داشته باشید .
با سلام خسته نباشید
بنده میخوام یه هارد 2 ترا بخرم
کاربرد و استفاده من فقط میخوام به ----- وصل کنم و رکورد کنم ..یعنی بیشتر رکورد و پلی کنم
خیلی کم جابجایی دارم
خودم نظرم وسترن هست...ایا شما این مدل را تایید میکنید؟؟ خوبه بخرم
مدل اداپتوری بخرم یا اکسترنال بهتره ؟؟
خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
2ترا به من 800 قیمت دادن
4 ترا ۷۰۰و۸۰۰ توشیپوریادیوارتهران بودهاردوسترن وتوشیبا وسیگیت(۳ترا ودوتراهم ارزونترداشت)...بااینقیمت دلارکه بالاترهم میره،ظرفیت بالاتربگیر ک دیگه بعدانمیتونی آپگریدکنی...اداپتوری یعنی 3.5" ومدل2.5" یعنی اطلاعات وبرق هردوازطریق کابلUSB میگیره وب اداپتورنیازی نداره....البته باکس هم میتونی بکیری اگه هارد عادی بود(اکسترنال نبود) واکسترنالش کنی.
بنده به تازگی هارد 2 ترا my pass western خریدم
استفادم فقط به ر س ی و ر وصل هست برای رکورد و پلی ...موقع استفاده چه نکاتی رعایت کنم که هارد اسیب نبینه و طول عمر یشتری داشته باشه
ممنون از دوستان راهنمایی کنید
دوستان یه هارد 200 گیگ اینترنال دارم قدیمیه و بلا استفاده.
الان میخوام به ر س ی و ر وصل کنم و استفاده کنم
این تبدیل sata به usb از کجا میتونم تهیه کنم ؟؟
ایا میتونم با استفاده از این تبدیل هارد وصل کنم به ر س ی و ر ؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟