سلام اگر میشه ی راهنمایی داشته باشین بگین چطوری آی پی تغییر میدین رو همین 188 ؟
Printable View
سلام اگر میشه ی راهنمایی داشته باشین بگین چطوری آی پی تغییر میدین رو همین 188 ؟
188 داغونه کجا میخوای بیای
با restart کردن مودمنقل قول:
شانسیه دیگه
من روی ای پی 46 مونده * پینگشم 200 ـه هرچی مودم رو خاموش روشنم میکنم فقط رو همین ای پی میاد , تایم اوتم اصلا نداره فقط مشکل اینجاس بیشتر سایت ها باز نمیشه باید از چیز پی ان استفاده کنم ...
dns ست کننقل قول:
میشه روششو بگی ؟
آی پی 188 نابوده! فقط چند روز اول خوب بود
مرسی دوست عزیزنقل قول:
یعنی اون دکمه پشت مودم رو بگیرم که ریست بشه ؟؟
reset نکنی مودم رو:n02:نقل قول:
کافیه خاموش روشنش کنی...بعدش برو ip ـت رو چک کن ببین اون ip ای که میخواستی هست یا نه!
شاید بعد 20 بار خاموش روشن کردن بازم اونی که میخوای نیاد!
دوستان لطفا کمک کنید ...
این 2 روزه من مشکل پیدا کردم ...
اینترنت : مخابرات , نامحدود 256 ـه 1 به 10 / فرهنگیان فاز2
1000 بار Modem Res میدم همش روی این IP میاد , اتفاقا هم IP خوبیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مشکلش اینه اکثر سایت ها باز نمیشن , مثلا همین P30World رو باز نمیکنه , یا بازی League Of Legends رو نمیاره بالا و روی همون لوگو اولش گیر میکنه .
از ساکس استفاده میکنم سایت ها خوب میشن همه و بازی لولم میره داخل اما وقتی میخواد بازی شروع بشه روی صفحه سیاه گیر میکنه ...
با VPN اما کلا هر دو اوکی میشن , هم بازی هم سایت ها ...
زنگ زدم 2020 میگه مشکل از مودمت هست ! که فکر کنم چرت گفت .
کسه دیگه هم این مشکل رو داره ؟ من الان باید چیکار کنم ؟ :n27:
مودم رو ریست کن! اما 2020 که هیچی حالیش نیست!
سرعت دانلود شما چنده؟ 256 یک ب 10؟
ریست کردم , کانفیگ کردم هرچی بگی کردم درست نشد که نشد ...
با این روش دی ان اس ست کننقل قول:
8.8.8.8
4.2.2.4
با استفاده از این نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قسمت manuall
اون دی ان اس رو بنویس و flash dns رو بزن
نهایتا مودم رو خاموش روشن کن
امیدوارم درست شه
خوب شما دی ان اس رو تنظیم کننقل قول:
آی پی 188 بعضی سایت ها رو باز نمیکنه ، مثل دیجیکالا
2.185 هم قطعــــــــــــــــی داره زیــــــــــاد
2.180 رو امتحان نکردم
46 فکر کنم خیلی خوب باشه الان:n28:
نقل قول:
با این روش دی ان اس ست کن
8.8.8.8
4.2.2.4
با استفاده از این نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قسمت manuall
اون دی ان اس رو بنویس و flash dns رو بزن
نهایتا مودم رو خاموش روشن کن
امیدوارم درست شه
انجام دادم , درست نشد ...
این اصلا چرا اینطور شده ؟!!
چه بکم ؟ :n28:
مشکل 188 با تنظیم دی ان اس هم رفع نمیشه
درست میگی سجاد جان الان 46 برا وب گردی و دانلود خوبهنقل قول:
188 فقط برا دانلود و آپدیت آنتی ویروس خوبه عین تراکتور دانلود میکنه :n02:
آی پی 2 هم نابوده
خدایا اینا میخوان چیکار کنن
اینترنت 512 یک مگابایت 128 و 256 همیشون تست شد ولی بازم داغوون تایم اوت زیاد پینگ بالا
نمیدونم تا کی باید این جانور ها رو داخل مخابرات ببینیم
مشکل اینجاست اینا بیخیالن و راحت طلب الان مخابرات با 40000-50000 مشترک پولشو داره در میاره اینقدرم مشترک زیاد هست که اگه 50 نفر تو یه روز جمع آوری کنن خیلی ها میان مخابرات کارشون به پینگ و تایم اوت و ..... نیستنقل قول:
اگه یه مسیر مشکل افت سرعت و قطعی داره خب یه مسیر دیگه جایگزین کنن
اگه پهنای باند کم دارن هر چقدر که لازمه پهنای باند بخرن
حسابگر هم کیفیت قبلی رو نداره و برخی رنج آی پی ها طول روز گاها مشکل دار میشن
پینگش هم دیگه 168 نیست و اومده بالای 220
زندگیم شده اینترنت ولی اینا کاری کردن دیگه بیزار شدم از اینترنت و تکنولوژی .وو.......
رسیورم فول اچ دی به نت وصله همیشه (شیرینگ)
ایک باکسم که راحت دو ماه میشه اصلا ان شدم بیخیال
نتم هم که داغون مال مغازه و خونه داغون بد و بدتر
میخوام با دوستام چت تصویری کنم در شهر دیگه و یه نفر در بیرون کشور........... :n30:
خلاصه تصمیم گرفتم یه چندتا گوسفند وگاو و مرغ بخرم برم یه جای زندگی کنم لااقل این حیون ها که دارم میخرم به صرفه هست ومیتونم از شیرشون بخرم و تخم مرغ... ولی اینا چی
نمیدون تاکی باید با توهین حرف بزنم
زنگ میزنم قبل از زنگ تهدید میکنن که صحبت های شما رو ضبط میکنیم و شما رو میخوریم:n24:
اخه مرد حسابی نتتون رو درست کنید دیگه شروع به ضبط کردن نکنید نیگاه کنید اینا خودشون میدونن چیکار میکنن واسه این دارن ضبط میکنن
میگم به خانومه که چرا اینطوری نوسان زیاد نت داغوون تایم اوت بالا اقلا من که هیچ ولی کسانی هستند که که زندگیشون رو با نت میچرخونن.>
میگه هیچی نیست انشالله به امید خدا حل میشه بهش گفتم اخه خدا چیکار کنه خدا بهتون عقل داده برید دانش کسب کنید بعد بیاد سرکار میگه شما دارید توهین میکنید بهش میگم عزیز شما یه جواب درست وحسابی بدید تا ماهم راضی بشیم دقیقا این هفته که گذشت تا الان از رو لجبازی حدود10 بار شاید هم زیاد تر زنگ زدم فقط این حرف رو تحویل میدن یا میگن از بالاست و .. بعضی مواقع هم میگن میتونی جمع اوری کنی:n04:
خدایش نمیدونم به کی و کجا شکایت کنم خیلی بهتر میدونم که از کسی جوابگو نیست یه کسی که یه زره از اینترنت و شبکه های کامپیوتری سررشته داشته باشه باهاشون حرف بزنه گیر میکنن و میخوان طرف رو بپیچونن
دوستم کارشناسی ارشد داره میخونه میگفت تو دروه کارشناسی پارسال با یه استاد درمورد برنامه نویسی نمیدونم سی پلاس پلاس یا یه همپین چیزی بود داشته بحث میکرده دوستم متوجه میشه که استاد داره میپیچوندش میره بحث رو کاملا عوض میکنه درحالی که استاد میگه بله گفته شما درسته و اینطوری هست در اخر دوستم میگه به استاد :
استاد شوخی کردم همه چیزهای که گفتم کاملا از یه برنامه دیگه گفته بودم خلاصه استاد رو پیچونده بود استاد هم در بین شاگردان گیر میکنه این بدبخت دوستم و تو این واحدش رد میکنه اینم با هزار جور بدبختی تونست رضایتش رو کسب کنه تا نمره حداقل 10 رو بیاره
هدفم این بود تو این روزا شخص شایسته رو واسه کار برنمیگزینند>>>>>>>>>>>>
موفق باشید
نقل قول:
خدا خیرت بده من یک ماه اینترنت دو مگ نامحدود داشتم خیلی معذرت میخوام این حرف رو میزنم گه خور شدم یعنی همه پولم به باد رفت فقط یک ماه تلفن دستم بود زنگ میزدم سرعت دانلودم 30 تا 40 بود تا اینکه چند روز پیش تمام شد
الان 512 دارم سگش شرف همون به اصطلاح دومگ رو داره سرعت دانلود هشتاد تا نوده
از موجود بودن گذشته اینترنت ایران ی پدیده نادره فقط آرزوشون اینه روزی اینترنت کامل قطع کنن خیالشون راحت راحت بشه
دو ماه برگشتم کرمانشاه دارم از زندگی سیر میشم فقط منتظرم همین دو یک ماه هم تمام بشه سریع برگردم دانشگاه
اینجا مثلا مخابرات اینتررررررررررنت میده اصفهان هم مخابرات اینترنت میده
فقط کافیه اونجا خط تلفن از طرف مخابرات فعال بشه هیچ هزینه اضافی ازت نمیگیرن دو ساله اونجام سرعت زیر 200 کیلوبایت ندیدم همیشه بالای 300 و 350 ست فقط هزینه اینترنت هر گیگ 2500 سر ماه میاد رو قبض تلفن از همون دو سال پیش ساعت یک شب تا هفت صبح دانلود رایگان تازه تو زمان دانلود رایگان سرعت بیشتر هم میشد
ولی کرمانشاه چی ؟ همش میگن به امید خدا توکل به خدا پناه بر خدا به حول و قوه الهی و..... نمیدونم اینایی به عنوان کارشناس انتخاب کردن رشتشون it بوده یا چیز دیگه خوندن
از اول تا آخر اینترنت مخابرات کرمانشاه دزدی و حرام خوری بوده و هست
وقتی پینگ به 140 برمیگردد :n20:
خب باید خیلی خوشحال باشی که داری میری ولی من چی و دوستان دیگه چی کارمون جای کشیده شده که زنگ میزنیم مستقیم ..........بوووووووووووووقققققق میدم بهشون اخه اگه اینا یه زره انسان بودن و شرف داشتن به فکر هم استانی هاشون بودننقل قول:
دوستم تبریز بود خیلی از نتشون تعریف میکرد الان هم برای پایان نامه دو روزه رفته هنوز نیومده ...
میخوام براتون یه جک بگم از این بدبختی یه کم دور بشیم
یکی از فامیلهای دوستام که زیاد با نت سروکار نداره ولی ادعاش خیلی خیلی بالاست از طرف اشناههاشون رفته بود انگلیس حدود دوهفته بود که در واونجا بود وقتی اومده بود باهاش حرف میزدیم میگت با سا کس به فیسبوک به نت وارد شده :n02: بیچاره ضد ق ی لترینگ رفته تو خونش درنمیاد:n19:
اینا شدن یه مشت اخوند و ملا واسه ما هروقت زنگ میزنی مثل گفته های شما میگن انشالله ماشالله .. بفرست درست میشه به خدا توکل کن توهین نشه یه وقت من به اینا اعتقاد ندارم ولی بهشون تا جای که از مرز خودشون بیرون نرن احترام میزرام
ولی خدا با یه نادان چیکار کنه اخه تو که هیچ علمی در مورد شبکه و کامپیوتر نداری چرا پاشدی میای مسئولیت قبول میکنی قبول هم میکنی باید جوابگو باشی حداقل اندازه اون پولی که میگری طرف رو قانع کن هرچند قانع هم نشیم قبلش توسط ... تهدید به ضبط مکالمات میشیم
یعنی روزی میرسه که بدونه هیچ نگرانی اینترنت کار کنم.... انشالله رفتیم بهشت با حوری ها اینترنت و سایت های باحال میرم یهو میزنه این سایت به دلایل امنیتی یا اخلاقی فیلتر هست:n21:
اینترنت شما هم قطع و وصل میشه؟ خیلی از آی پی ها هم پینگ نمیدن
اون IP ـه چند بود میزدی میرفت توی کنترل پنل کاربری میدیدی چقدر از حجم و اینات مونده ؟
باز نمیشه واسه من !!!!!!!!!
مال IP ـه هست میگم هر چیزی رو باز نمیکنه ...
مودم رو عوض کردم درست نشد ... مودم رو وصل کردم به یه PC دیگه بازم درست نشد ...
100% مشکل از مخابراته , ریدن تو خط من !
چی به 2020 بگم کلا خطم رو تنضیماتش رو مثل روز اول کنن ؟ کلا ریست ـش کنن ؟
با این باز میشه:
سلام دوستان خسته نباشید یه پیشنهاد داشتم طوری که فکر میکنم بدرد همه میخوره
هرکدوم از دوستان حال و حوصلشو داشتن بیان با سایت speedtest.net چندتا تست سرعت بگیرن و بگن با چه آی پی این تست رو بدست آوردن اینجوری میتونم هم ی آمار از سرعت اینترنت مخابرات داشته باشیم هم میشه بهترین آی پی رو پیدا کنیم
برای تست اول از یه سروز داخل ایران استفاده کنین وقتی بهترین نتیجه رو گرفتین اونو انتخاب کنین بعد یه سرور خارج از ایران امتحان کنین
من خودم 5 - 6 بار تست گرفتم بهترین نتایج اینا بودن اسم سرور هم که تو خود عکس مشخصه
اینترنت منم 512 نامحدود
ای پی 46[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب با این وضع باید بگم که اینی که ما داریم استفاده میکنیم اینترنت نیست همون اینترانت یا اینترنت ملیه تبریک میگم واقعا با این سرعت بی نهایت
بهترین ای پی برای من 188 بعد 46 بودنقل قول:
آقا حسابگر دیشب 3-4 بار و هر بار برای 3 دقیقه پینگش با 4.2.2.4 شده بود 125 , باورم نمیشد !
ولی الان برگشته همون 160 خودم
برای شما تغییری نکرده ؟ غلط نکنم وزیر جدید داره یه کارای مثبتی میکنه
نقل قول:
داداش هنوز وزیر جدید رو صندلی ننشسته اینترنت درست شد ؟؟ ی چیزایی میگین ها
آقا اصلا وزیر هیچنقل قول:
کسی حسابگر دیشب همچین اتفاقی نیوفتاد واسش؟
نقل قول:
دیشب پینگ خیلی خوب بود ولی من پینگ125 رو ندیدم
4m داد گستر دانلود هم رو 500 خوبه بد نیست
راستی حسلبگر هنوز حجم میدوزدن؟
نقل قول:
داداش بی زحمت تو سایت اسپید تست وقتی رو دکمه share میزنی لینک همون عکسی رو که نشون میده بزار اینجا
بعد ای اینترنت که داری استفاده میکنی از کجا گرفتی ؟ حجمی ؟ نامحدود ؟ خلاصه یکم توضیح بده
نقل قول:
از Hi Web 4m حچمی