بالاخره نمیشه یا شما یه بار این کار رو کردی :31: فکر کنم منظورت اقدام برای برگردوندن تعرفه بوده که یک بار کردی و قبول نکردند :31:نقل قول:
امکان نداره نشه. میخوان اذیت کنند :2:
Printable View
بالاخره نمیشه یا شما یه بار این کار رو کردی :31: فکر کنم منظورت اقدام برای برگردوندن تعرفه بوده که یک بار کردی و قبول نکردند :31:نقل قول:
امکان نداره نشه. میخوان اذیت کنند :2:
چرا امکان دارهنقل قول:
من الان دچار این تعرفه هستم
گفتم اگه برم پیش مدیر چی نمیشه گفتن نه
گفتم میرم جوردن دفتر مرکزی قاطی میکنم گفتن نمیشه هیچ راهی نداره
شما هم یه زور بزن مقاومت کن ولی بعدش شل میکنی :31:
هر چیزی راهی داره. اینکه شما بخوای اینو تلفنی بگی مطمعنا میگن نه چون اصول شرکت اینطوری نیست. در صورتی که هستن کسانی که میرن جردن مستقیما و مشکلشون رو حل میکننن.
شما اگه حال داری برو جردن. دفتر مرکزی. طبقه همکف روبه رو ورودی.
اونجا دو نفر نشستن کارتو انجام میدن. مطمعنا هم حل میشه چون غیر اونا کس دیگه ای نیست بخواد انجام بده. ساختون اصلی همونجاست.
من سر مودم که واسه خریدش طول کشید رفتم اونجا قاطی کردم تا اومدن با نصاب نصب کردن ...
بعضی وقتا این سیکل کاری که باید طی بشه یه سری بی قانونی ها و علافی های مزخرفی داره که خیلی از مراکز و شرکت ها نمیتونن بابتش یک هفته یا حتی 3 روز صبر کنن.
چون توی اساسنامه ی ثبت اکانت جدید گفته شده ثبت نام و فعال سازی کمتر از زمان راه اندازی سرویس کابلی طول میکشه. که الان بیشتر شده حتی ...!
ایشالا که بشه کار دوستمونم راه بیفته و خبرشو همینجا بده
من که بیخیال شدم چون میخوام مودم جیبی بگیرم الان دارم بین ایرانسل و مبین نت انتخاب میکنم ، فعلا سر درگمم
مبین نت تست میکنه قبلش. بهتره حتما قبلش تست بکنی. تهران خوب جواب میده. ولی جا با جا فرق میکنه....
ایرانسل سرعت اپلود رو تغییر داده 256 اپلودش 128 بود ولی الان شده 256 فکر کنم برای بقیه سرویس ها هم همینطور باشه لطفا بررسی کنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید
این قضیه تعویض مودم و ماشین فرسوده چیه ؟
دوستان من امروز رفتم واسه مودمwifiایرانسل ثبت نام کردم سوئال اولم اینه ایا تو زیر زمین خوب جواب میده/دومم کی مودمو تحویلم میدن یا میان واسه نصب/
حداکثر یک روزی طول میکشه تا طرح جدیدتون وصل بشه. در مورد طرح های بالاتر از 128 هم باید بگم من خودم مبین نت هم دارم و 512 گرفتم البته یه نامه خیلی معمولی خودم درست کردم دادم یکی از این قطعه فروش های کامپیوتری برام مهرش کرد.نقل قول:
کلا مبین نت توی مدارک زیاد سخت نمی گیره.
توی زیر زمین!!!!!! اگه فکر کنی پوشش شبکه و سیگنال دهیش مثل موبایل هست کاملا در اشتباهی. پیشنهاد میکنم اول ببین تو منطقه ای که هستی اصلا WIMAX اومده و تو محدوده هستی یا نه .نقل قول:
یه راه حل هم هست که میتونی مودم رو تو محوطه باز بزاری مثل حیاط یا بالا پشت بام و با کابل شبکه یه نود بگیری بیاری زیر زمین البته با کابل تا 100 متر بیشتر جواب نمیده.
پس ظاهراً ما هم مثل شما دچار شدیم و کاریش نمیشه کرد :31:نقل قول:
فکنم :31:نقل قول:
ولی به قول دوستمون یه زوری بزن ببین چی میشه !برو ساختمون آناهیتا پیش اون دو نفری که دوستمون گفتن
نقل قول:
ای بابا دو صفحه رفت جلو کسی ج منو نداد!!!هییییی هیچکی منو دوس نداره!:-)
1 - بدی آنتین دهی و اینا بهتر میشه ندی هم همین میمونه حوب بدی بهتره :31:نقل قول:
2 - گیگی 8900 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - یا مصرف 1 گیگ همین بهترینه
سوال اولت رو که نمیدونم. سوال دوم هم به ازای هر مگابایت 89 ریال حساب میشه که 1024 رو ضربدر 89 کنیم میشه هر گیگابایت 91136 ریال :31: برای سوال سوم هم این جدول قیمتهاشه:نقل قول:
آزاد استفاده کنی فکر کنم بهتر باشه :31:
این جدولشون فکر کنم ایراد داره. اگه برای 128 یک ساله حجم 12 گیگ ، قیمت بخواد 147 تومن باشه میشه ماهی بیشتر از 12 هزار تومن. در حالی که آزاد استفاده کنی برای همین حجم میفته ماهی 9100 تومن. تخفیفی که نداره هیچ بیشتر هم دارن میگیرن :31:
اره بابا تو منطقه ما جزو مناطق سبزه تو نقشه ایرانسل حالا تو زیر زمین کار میده یا نه؟
آقا ممنون از هردوتون پس همین آزاد میذارم باشه..
تو همین تاپیک یکی از دوستان یه برنامه معرفی کرده بودن برای مدیریت برنامه هایی که به نت وصل میشن و خودشونو آپدیت میکنن(که بدون اجازه وصل نشن) نمیدونم کدوم صفحه بود پیداش نمیکنم اگه کسی لطف کنه ممنون میشم...
آها راستی آپلود هم مثل دانلود هزینش حساب میشه؟
سلام .نقل قول:
برنامه netlimiter هست .
اگه تو زیر زمین به بیرون پنجره یا .... نداشته باشی و محیط دورت بسته باشه (مثلا با نورگیر) احتمالش هست سیگنال نداشته باشی یا خیلی ضعیف باشه (حتی اگه بغل دکل BTS باشی)نقل قول:
ترافیک مصرفی شما میشه مجموع دانلود و اپلودنقل قول:
اگه بتونید یروزه مودم یکی رو قرض بگیرید تست کنید بهترین کاره...نقل قول:
من مودم bm635 را آپگريد كردم ولي ازآنروزمشكل قطع ووصل وايرلس را پيدا كردم همه نوع رمز گذاري را هم امتحان كردم ولي فايده نداشت
كسي فايل قبلي فريمواير را ندارد؟
ميشود دانگريدكرد؟
بچه ها دیگه تصمیم رو گرفتم بین مبین و ایرانسل
دارم میرم مودم جیبی ایرانسل رو بگیرم !
یک سال و نیم نزدیک به دو سال از وایمکس ایرانسل استفاده کردم ولی این دوره آخرین دوره استفاده من از این سرویس هست.
یه دوره میخوام مبین نت رو استفاده کنم به صورت نا محدود که شاکی نامحدود ایرانسل زیاد بوده .
بهرحال باید در دو حالت نظرات رو گوش داد.
ببینم اسما مبین نت بده یا رسما هم مشکل داره
مبین نت و ایرانسل هر دو در یک سطح هستند
علت ناراضی بودن مبین نت از کیفیت بدش نیست از دو چیز هست
۱- کیفیتش در برخی موارد نسبت به گذشته خوبش بدتر شده و نوسانات سرعتش زیاد شده
۲- عامل دو که بنظرم مهمترین علتش هم هست دانلود شبانه رایگانش هست که همه انتظار سرعتی مثل سرعت روزانه رو ازش دارند (هر چند انتظار بحقی هم هست)
مطئن باشید اگه ایرانسل هم شبانه رایگان داشت وضعیتش بهتر از این نبود.
گویا دو روز پیش تخفیف گذاشته بوده بی خبر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديروز كه حجم ماهيانه من تمام شد سيستم نرفت مصرف آزاد و مجبورم كرد بسته افزايشي بخرم!!!
اينم مدل جديد از ايرانسل..........
جشنواره پاییز 91 وایمکس ایرانسل
1مهر تا 30 آذر 91
ساعات خوش وایمکس ایرانسل (از 2 الی 6 بامداد)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پاییز امسال هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت 2 تا 6 بامداد، رایگان خواهد بود.
منبع:
دوست عزیز منبع خبری شما غیر معتبره.
طرح پاییزه هنوز شروع نشده.
اگه بشه که عالی میشه
البته اگه مثل این مبین نت نشه
ولی ۲ تا ۶ یکم کمه
ولی بازم خیلی خوبه به شرطی که انگولک نکنن سرعتو وگرنه تاپیک ایرانسم میشه
مثل مبین و روزی ده صفحه میره جلو !
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اره اگه بشه ۴ ساعت واقعا گناسی ایرانسل رو می رسونهنقل قول:
همه جا سرعت رایگان = افت سرعت. دیگه اونوقت ساعت خوشی نمی مونه
مبین نت زیاد هم بد نیست. ایرانسل فقط تو ۶ تا استان نصفه نیمه خدمات میده همین الان بالای ۸۰۰ صفحه تاپیک داره وای به وقتی که شبانه رایگان بده و مثل مبین نت سراسری بشه
منم نگفتم شروع شدهنقل قول:
زودتر جزییات رو اعلام کردم
شما فکر کن غیر معتبره.. ههه
کسی نگفت این قضیه تعویض مودم و ماشین فرسوده چیه؟
نقل قول:
خوب اميدوارم اگر هم قراره دراين ساعات افت سرعتي اتفاق بيفته فقط براي كاربران با سرويسهاي محدود باشه، نه براي كاربران با سرويسهاي نامحدود. اين كاربرها دارند كلي هزينه ميدن كه ترافيك نامحدود داشته باشن. حالا اگر قرار باشه به خاطر طرحهاي ايرانسل افت سرعتي براي كاربران نامحدود اتفاق بيفته واقعا بيانصافيه. البته اين كار رو مسلما به عمد انجام نخواهند داد، اما وقتي كه كلي كاربر در اين ساعتها براي دانلود هجوم بيارند، سرعت شبكه خود به خود پايين مياد و دودش توي چشم همه ميره.
در هر صورت نظر شخصي من اينه كه طرحهاي دانلود رايگان طرحهاي بيخودي هستند كه فقط وقت كاربرها رو تلف ميكنن و تنها فايدهشون تبليغ و جذب بيشتر مشتري هست.
منم راستش دوست ندارم این طرحو بزاره چون میدونم افت میکنهنقل قول:
.
یچه ها من یه دو ساعتی آنتن نداشتم !!!
مبین نتی هام انگار نداشتن !!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
نمیخواد رایگان بزاره بیان برن کیفیتشون رو درست کنن که با د ز د ی از مردم به کجاها که نرسیدن :41:
سرویس 2 مگ در عکس زیر، وقتی به پشتیبانی میگم سرعتم در حد 128 کیلوبایته میگه شما برو 512 بگیر که پولت هدر نشه (هیچ بی صاحب شده جایی هم نیست که بشه از این شرکت مزخرف شکایت کرد) :13:
خوب پاییز شروع شدو تعرفه های تشویقی جدید هم شروع شده :
خوب اول از همه بگم یه چیزی رو!
خودتون چی فکر میکنید؟ 2 تا 6 صبح رایگان!!!
اول اینکه سر جمعش میشه 4 ساعت. مطمعنا بخاطر ترافیک بالا سرعت افت میکنه.
ارزش داره آدم از خواب شبش که غذای روزشه بزنه بخاطر 4 ساعت که معلوم نیست بشه 100مگ هم دانلود کرد توش یا نه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهرحال یه سری روشهای جذب مشتری وجود داره ولی عاقل اونه که دودوتا چارتا کنه!!!
-
بعدشم اینکه تورو خدا اینو نگا کنید. دیروز ساعت 11 فکر کنم این اتفاق افتاد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم وقتشه آمریکا حمله کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم فایل ویدیو 4Mb ( فکر کنم اولین ویدیویی هست که در اینجا قرار میگیره :21: )
این لینکی که دادین خالیه
من دیشب ساعت 3.5 اینا داشتن دانلود میکردم با سرعت بنز !
بعد یهو یادم افتاد شبانه رایگان شده راستی ! بعد دوباره یهو گفتم نکنه کم کنه !! مودمو دراوردم زدم بعد دیگه سرعت دانلود خیلی بد شد انگار پارازیت انداخته باشن هی پایین بالا میشد شده بود مث حالت عادی مبین !!
دیشب کسی نیفتاده روی دانلود ؟
بابا یه بنده خدایی میخواست مودمش رو عوض کنه (یعنی مودم قدیمی اش رو پس بده و مودم جدید بگیره) یکی دیگه اومد در جوابش گفت مگه مودم ماشین هست که فرسوده بشه و بخوان عوضش کنن. بنده خدا راست هم گفته بود. کل داستان همین بود!نقل قول: