آقا یه سوال؟
اون دیلی رو با چه معیاری باید تنظیم کرد میدونم فاصله هستش ولی اعدادش رو میگم منظور از هر عدد چند سانته
Printable View
آقا یه سوال؟
اون دیلی رو با چه معیاری باید تنظیم کرد میدونم فاصله هستش ولی اعدادش رو میگم منظور از هر عدد چند سانته
هر میلی ثانیه معادل 30 سانت هستنقل قول:
اون dely رو که من رو صفر گزاشتم به نظرم صداش بهتر شد به نظرم صداش خوبه فقط سابش خیلی باحال نیست که فکر کنم ساب مدل 424 خیلی بهتره خودمم پشیمون شدم که چرا اومدل 424 رو نگرفتم فکر میکنم صداش بهتره....نقل قول:
delay تاخیر پخش و به خاطر اینکه فاصله شما با بلندگوها یکسان نیست صدا در یک زمان به شما برسه برای تنظیم در اصل باید یک میکروفون باشه که میزان تاخیر و بلندی را اندازه بگیره و تنظیم کنه من با یه اپ اندروید dB را اندازه گرفتم تقریبا یکسان تنظیم کردم فقط سنتر را بلندتر.نقل قول:
ساب 424 را گوش ندادم ولی 727 زیباتر بود :دی
سلام دوستان
یکبار سوالمو مطرح کردم از دوستان کسی راهنمایی نکردن.
مدتیه دنبال یه امپ هفت کانال برای ست بلندگوهام میگردم
خیلی تو نت دنبال یه امپ خوش قیمت میگردم که به درد اینا بخوره
بلندگوهام ایناس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین برند پایونیر و یاماها موندم کدومو انتخاب کنم
یاماها ظاهرا کیفیت بهتری داره ولی قیمتش بالاتره
پایونییر هم تو رنج 2 میلیون ساخت چین هستش
دوستان اگه لطف کنن و بند را راهنکایی کنن خیلی ممنون میشم. من تهران نیستم به خاطر همین خبر از قیمتای بازار تهران ندارم
هر دو سیستم حدود 2 تومن.نقل قول:
بلندگو و آمپ با هم هست.
?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
/?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
فیلم Silent Hill: Revelation روی نسخه 3D دیدم.جدا از داستان فیلم که مثل نسخه قبلیش قوی نبود روی تصویر سه بعدی هم به جز چند صحنه جالب،بقیه صحنه ها در سطح متوسط کار شده بود.روی هم رفته فیلم کاملا متوسطیه.هم داستان هم صدا و هم تصویر.
دوستانی که سینمای 727 رو دارن، نمیدونم امتحان کردین یا نه ولی برای داشتن بیس قوی تر بهتره که صدا رو استریو بذارین که فقط دو تا بلندگوهای جلو و ساب روشن باشن. همچنین sound retriever رو فعال کنین.
نمیدونم چقدر با نظر من موافق هستید ولی بنظر من برای پخش فایلهاتون یه بلوری پلیر بخرید کافیه. من هارد 1 ترابایت رو به بلوری پلیر 727 وصل کردم و براحتی بیشتر فایلهارو اجرا کرد. الان اکثر فایلها بصورت mkv و mp4 در نت پخش میشن که این پلیر هم راحت پخششون می کنه. من یه پلیر وسترن هم دارم ولی بنظرم اومد که وقتی فایل رو با خود بلوری پلیر اجرا میکنم کیفیت تصیویر خیلی بهتری میگیرم تا وقتی با پلیر که از طریق کابل hdmi به پلیر میفرسته اجراشون میکنم. تنها مشکل زیرنویس هست که راه چاره اش تا الان اینه که زیرنویس هارو به sub تبدیل کنید. تبدیل هر زیرنویس 5 ثانیه هم طول نمیکشه. من پلیر وسترن رو چندسال پیش تهیه کردم. اگه الان بود اصلا نمیخریدمش.
بنظر من بجای صرف حداقل 200 تومن بابت یه پخش کننده، یه هفته وقت بذارین و زیرنویس هارو به ساب تبدیل کنین.الان چندین روزه که پلیر من خاموش مونده.
سلامنقل قول:
روش و نرم افزار خاصي براي اين كار داري؟ به من هم بگو
سلام عزيزانم من ميخام يه سينماي خانگي ال جي بخرم واسه (اتاق خود) ميخام..اين مدل چطوره:
LH-876HTS
Lg. صداي ٥٦٠ وات
من خودم از نرم افزار Subtitle Creator استفاده می کنم. فارسی رو ساپرت میکنه و در زمان تبدیل به sub زبان مورد نظر رو ازتون میپرسه. برنامه Subtitle Workshop هم هستش که فرمت های بیشتری از زیرنویس رو ساپرت میکنه. هرچی جدیدتر بهتر. اخیرا هم متوجه شدم که زیرنویس هایsrt که بلوری پلیر اجرا میکنه (البته انگلیسی هاش، فارسی هنوز ساپرت نمیکنه) خیلی ریز هستن و نمیشه بزرگ کرد. البته من نتونستم پیدا کنم. ولی با این نرم افزار ی که معرفی کردم راحت به فرمت sub تبدیل می کنم، بصورت بزرگ و خوانا و براحتی پخش میکنه. تازه میتونین تبلیغات وسط زیرنویس هارو هم حذف کنین، که دیگه چه بهتر.نقل قول:
من حتی فیلم انتقام جویان با حجم 11 گیگ رو هم از روی هارد 1ترا اجرا کردم و براحتی پخش کرد. بیشتر از این حجم فکرنمیکنم روی نت گذاشته بشه، و حجم های بالاتر همون نسخه بلوری اصلی هستن که 50گیگ به بالا حجم دارن که از روی دیسک اجرا میشه و کمتر کسی پیدا میشه فیلمی با این حجم روی هارد ذخیره کنه.
عزیز من اگر فایل های ایزو رو ببینید واقعا اختلاف ها رو متوجه خواهید شد.البته فایل های ایزو همه بالای 25 گیگ و حدود 50 گیگ هستند و برای پخش آنها بایستی پلیر های مخصوص تهیه کنید.نقل قول:
فایل های ایزو یک یا دو پله از خود بلوری های ارجینال فاصله دارند و بسته به کیفیت و توانایی پلیر کیفیت صدا و تصیویر متفاوتی رو احساس خواهید کرد.
من بشخصه بعد از فیلم ارجینال فایل های ایزو بلوری رو به تمامی دوستان پیشنهاد می دهم و یا کپی های خوب یلوری
حقیقتش فایل های دانلودی بیشتر به درد لپ تاب و تبلت می خورند.
هر کسی سیستم سینمایی داشته بایستی به منظور لذت بیشتر بایستی فیلم های با کیفیت اصل و یا نزدیک به اصل استفاده کند. تا تجربه و لذت خوبی در زمینه صدا و تصویر داشته باشد.
حرف شما کاملا متین! ولی خب همین فایلهای ایزو که شما درباره اش می گین از روی خود دیسک ها گرفته شدند، غیر از اینه؟نقل قول:
بحث سر کیفیت نیست. بحث سر توانایی اجرای فایلهاست.
من که نگفتم فایلهای 10 گیگی با 50 گیگی برابری می کنه! پس این 40 گیگ اضافه اینجا نقش سیاهی لشگر رو ایفا می کنه! نه جانم. همه میدونن که دیسک اصلی بلوری چه از نظر صدا و چه از نظر تصویر کیفیتی باورنکردنی نسبت به این فایلهای 500 مگی و چه بسا 10 گیگی داره. هرچی حجم یه فایل بالاتر باشه کیفیت بهتری خواهد شد.
طرف صحبت من کسایی هستند که فیلم هاشون با حجم های 500 مگ تا 10 گیگ هستش و بصورت فایلهای MKV و MP4 در هارد ذخیره کردن. به نظر من در صورت داشتن فایل های تصویری با این نوع فرمت، بی خیال خریدن مدیاپلیر بشین.
شخصا امتحان نکردم ولی دوستان همینجا میگفتن که فایلهای ایزو رو هم میشه از طریق درگاه USB بلوری پلیرها اجرا کرد.
بعدشم شما اصلا از روی فلش پخش نکن. دیسک بلوری بخرین و فایل ایزو رو روش رایت کنین. توی دفترچه بلوری پلیرها نوشته شده که در صورت رایت روی دیسک ها قابل جرا هستن. حتی نوشته که می تونین فایلهای بلوری رو روی DVDرایت کنین و اجرا کنین.
یه نکته دیگه: شما اگه 20 تا فیلم ایزو با حجم 50 گیگ بگیرین که هارد 1ترابایتی سریع پر میشه. خوب چه کاریه!!!! شما دیسک اصلی رو بخرین که به صرفه تره. یکی از دوستان هم هستن که این فیلم هارو میفروشن.
شخصا بیشتر فیلم هارو دانلود میکنم و با همین کیفیت هم واقعا لذت میبرم. خدابخواد زورمون برسه و بازار آزاد بشه تا ما هم دیسک های اصلی رو خریداری کنیم و ببینیم. چرا که نه!
من خودم تا الان ایزو Blu-ray رو امتحان نکردم ولی فکر نمی کنم از لحاظ کیفیت فرقی با دیسک اوریجینال داشته باشه. چون دقیقا کپی همون دیسک هستش روی هارد یا هر چیز دیگه ای...نقل قول:
یه جور فایل های ویدویی روی اینترنت هست به اسم Remux. اینا بسته به فیلم از 20 تا 40 45 گیگ حجم دارن که در واقع کپی محتوای ویدویی Blu-ray (یعنی فقط خود فیلم، بدون منوها تریلرها و...) هستن بدون هیچ فشرده سازی و دستکاری روی محتوای اون ویدیو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Remux: A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] disk to another [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or just stripping the disc of menus and bonus material while keeping the contents of its audio and video streams intact, guaranteeing the exact 1:1 movie quality as on original disk.
من Brave رو دارم به این صورت با حجم حدود 20 گیگ. Bitrate ش فوق العاده بالاس (مثل دیسک Blu-ray ش) با صدای Dolby TrueHD:
اینجوری نیست که بگیم چون فایل دانلودیه پس کیفیتش به دیسک نمی رسه! این Remux ها که میبینید همون کیفیت بالا رو دارن تقریبا با نصف حجم ISO ها. ISO ها هم که جای خودشونو دارن.
راجع به Blu-ray های کپی درسته... من یه Hugo رو دارم نه bitrate تصویر به اون صورت بالاس، نه ترک صدای TrueHD داره. ولی این Remux ها و ISO ها قضیه شون فرق میکنه.
در مورد تفاوت دیسک ارجینال و کپی باید عرض کنم که با یک پلیر و سیستم خوب و درک دیداری و شنیداری بالا میشه به تفاوت ها رسید.شاید این تفاوت از دید خیلی ها بسیار جزیی باشه و یا حتی از دید بعضی دوستان اصلا وجود نداشته باشه ولی باید بگم با تجربه تو این زمینه میشه به تفاوت ها رسید.دوستانی هستند که برای این تفاوت ها حاضرن مبلغی چندین برابر بیشتر هزینه کنند و آرشیو فوق العاده ای از دیسک های ارجینال هم جمع کنند و دوستانی هم هستند که فایل ریپ شده 500 مگی رو برای لذت بردن از فیلمشون کافی می دونند.کلا دنیای افراد متفاوته.مهم لذت بردنه.:n01:
براي تهيه iiso بلوري اصلي شخص مطمئني را سراغ داريد ؟
اصلي يعني دست اول از روي خود ديسك بلوري ايميج گرفته باشه نه اين اينترنتي ها رو برداشته باشه رايت كرده باشه روي بلوري با حجم بالا ايميج گرفته باشه و بفروشه
سلام عزيزانم من ميخام يه سينماي خانگي ال جي بخرم واسه (اتاق خود) ميخام..اين مدل چطوره:
LH-876HTS
Lg. صداي ٥٦٠ وات
تو اون قیمت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ال جی پیشنهاد می کنم که 5.1 هم هست.نقل قول:
اگر هم اصرار به خرید سیستم 2.1 داری مدل LH-K938HTS از ال جی پیشنهاد می کنم.
نقل قول:
سيستم ٢.١ چيه بزرگمرد؟
یعنی دو بلندگو و یک ساب ووفرنقل قول:
سلام دو تا سوال مهم
727 پایونیر به صورت رندوم خاموش میشه.زمانبندی یکسانی ندارد این خاموش شدن ها.فکر میکنید خراب است؟
محتوای مخفی: ویرایش
با کابل اپتیک بعضی کانالهای رسیو ر صدا ندارد.علت؟
ممنونم
راستين فقط با فاكتور خدمات ميده .نقل قول:
مشكلات دستگاه با فروشنده مطرح كنيد تا اگر ايرادي بود مجبور به تعويض دستگاه بشه.
بزرگمرد اگه ممکنه جواب سوال منم بده:n10:
من در مورد بلندگوهای شما اطلاعات و تجربه ای ندارم.نقل قول:
دوستان من پلیر وسترن رو با کابل HDMI به بلوری پلیر وصل کردم تا دیگه پول برای خرید کابل اپتیکال ندم، ولی نمیدونم چرا هردفعه که فایلی رو اجرا می کنم یه صدای "تخ" میده. وقتی صدا زیاد باشه فکرکنم به بلنگوها آسیب بزنه. حالا می خوام کابل اپتیکال بخرم. کابل اپتیکال که از این مشکلات نداره؟
تو رنج قیمت 20 تا 50 تومن معرفی می کنین. حداکثر 1 متر(نیم متر هم کارم رو راه میندازه). چندین مدل معرفی کنین ممنون میشم(از ارزون تا گرون و اینکه این گرونی بخاطر طول سیم هست یا کلا فرق داره)
از کجا بدونم که اصل هست؟
سپاس
پیشنهادم در وهله اول مانستر هست و بعد دایو.نقل قول:
از جای مطمئن بخرین که تو اصل بودنش شکی نباشه.
با درود...
کیفیت تصویر یک فیلم سه بعدی که با پلیر جداگانه پخش میشه با پخش همون فایل از طریق فلش و خود تلوزیون تفاوتی میکنه یا نه؟
مثلا یک فایل ده گیگی سه بعدی بریزیم روی فلش و با پلیر پخش کنیم بعد همون فایل رو با خود تلوزیون پخش کنیم
خیر تفاوتی نیست.مگر اینکه شما نسخه سه بعدی اصلی توسط پلیر پخش کنی یعنی نسخه ای که ریپ شده نباشه.نقل قول:
سلام
دوستان بنده یه اسپیکر ادیفایر C3 داشتم که رد کردم چون برای فیلم میخوام یه سینما خانگی بگیرم .
من چون فیلم باز هست یه پروژکتور اچ دی گرفتم و الان میخوام یه سینما خانگی هم بگیرم که سینمام تکمیل بشه .
تا ریج 700 تومان یه سینما خانگی با کیفیت صدا و عالی پیشنهاد میدین ؟
سلام
تعداد زیادی از صفحات قبل همین تاپیک رو خوندم و دیدم اساتید فن کیفیت صدای سینما خانگی سامسونگ رو مناسب ندونستن
قبلا قصد خرید سینمای سامسونگ ht-e445k که هزار وات هست رو داشتم که پخش DVD هست(هشتصد تومن) و قصد داشتم فیلمهای سه بعدی رو با تلوزیون پخش کنم و صدا رو انتقال بدم به سینما.
طبق پیشنهاد دوستان خبره به فکر پایونییر 424 افتادم (یک میلیون و دویست)
سئوالم اینه که سامسونگها کلا صدای خوبی ندارند یا مدلهای ارزون قیمتشون اینجوریه؟
یک مدل پایونییر هم هست HTZ-424DVD فقط خروجی اپتیکال نداره به قیمت 900
چون تلوزیون سامسنگ هست دوست داشتم سینما هم سامسونگ باشه تا ست باشه با هم.هر چند از کیفیت صدای پایونییر نمیشه گذشت چون خودم تو ماشین کلا سیستمم پایونییره!
سامسونگ HT-D5550K سه بعدی هست کیفیت صداش قابل قبول نیست؟ 1290 تومان
با 700 كابل هاي معمولي يك سينمايي خانگي عالي مي تونيد بخريدنقل قول:
با اين پول نهايت بهتون يكي از همين سينماهاي پكيج مدل پايين ميدن
نقل قول:یعنی با 700 تومان نمیشه یه سینما خانگی خوب خرید که اپتیکال داشته باشه ؟؟؟نقل قول:
چند تا مدل معرفی میکنید ؟
ال جی خوبه ؟
يه 200 تا ديگه بزار روي پولت ميشه يه پكيج ساده خريدنقل قول:
سلام.سامسونگ خیلی ضعف تو صدا داره.وقت بذارید صدا بشنوید و نتیجه گیری کنید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
سامسونگ رو شاید بتونم صداش رو بشنوم ولی پایونییر رو توی شهرستان کسی نداره که بخوام تستش کنم
1-پایونیری که مدلش رو عرض کردم عیب خاصی نداره؟ نقطه ضعفی چیزی!424
2-ضمنا سایت چاره 90 تومن ارزونتر قیمت داده نسبت به نمایندگی خود پایونیر راستین(ممکنه مربوط به گارانتیش باشه)؟کدوم رو پیشنهاد میدید؟
3-سئوال آخر پایونر فرمتهای جدید مثل mkv رو از فلش هم پخش میکنه؟ و شرایط زیرنویس فارسیش چطوره؟
پیشاپیش سپاسگذارم
سلام . من امپ 912 پایونیر دارم با یه جفت بلندگوی akai که متاسفانه پسرم صدا رو خیلی ولوم داد و این بلا سر بلندگو ها اومد (عکس زیر) لطفا راهنمایی کنین میشه کاری براشون کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد ووفر باز كني ببري پاساژ امجد جمهوري ببيني ووفر 6 اينچ كه جاي پيچ هاش با اين يكي باشه پيدا مي كني.
خواهش می کنم.نقل قول:
1-نه جزو سینماهای خوب بازار تو این رنج قیمتی هستش.
2-اگر تو سایت چاره زده با گارانتی پایونیران پس هیچ مشکلی نداره.احتمال داره قیمت چاره آپدیت نباشه.
3-بله پخش میکنه.ظاهرا با زیرنویس srt مشکل داره ولی با تبدیل اون به sub/idx مشکل برطرف میشه.