آزمون آزاد 1 مرداده ؟1
Printable View
آزمون آزاد 1 مرداده ؟1
سلام لطفا یکی این رو برای سراسری 88 خارج تخمین بزنه(منطقه1)
ادبیات:60
عربی:70
معارف:40 :41::41:
زبان:72
ریاضی:41 :18::18::18:
فیزیک:50
شیمی:55
امتحان نهايی سوم که سخت بوده مربوط ميشه به کنکوری های 90 , به ماها مربوط نيست ( خدا رو شکر :20: )
البته آره ، بعيده که امسال آسون تر بياد . امتحان نهايی های پيش که استاندارد بود . ( خوب بود ) احتمالاً کنکور هم همينطور باشه . البته 88 همه ی درسا ناجور نبود . فقط بعضی درسا مثل ادبيات و شيمی بود . حالا شايد طراح ها يه حالی دادند ، خدا رو چه ديدی ...
به نظر شما امسال هم شيمی مثل سال پيش اون همه تکراری ميده از خارج از کشور ؟ البته يه جورايی اين گاج امسال خيلی تابلوش کرد ، ميترسم ديگه اين کار رو نکنند ... :41:
بچه ها عمومی خارج ز کشور تجربی و ریاضی یکیه؟
چون تو سایت کانون یه مجموعه عمومی بیشتر نیست
كنكور غير پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي 17 و 18 تير ماه و كنكور علوم پزشكي اول مرداد ماه برگزار ميشود.نقل قول:
محمد رضا مهرادفر معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به رشد10 درصدي رشته محلهاي آزمون سراسري، گفت: بر اين اساس ظرفيت پذيرش دانشجو در كنكور سراسري دانشگاه آزاد متناسب با رشد رشته محل افزايش دارد.
وي با تاكيد بر اينكه فرايند برگزاري كنكور تفاوتي با سال گذشته ندارد، در خصوص نحوه تاثير سوابق تحصيلي داوطلبان كنكور در نحوه پذيرش، تصريح كرد: با تصويب كارگروه كنكور از امسال و براي نخستين بار، سوابق تحصيلي داوطلبان تا 15 درصد در پذيرش كنكور دانشگاه آزاد اعمال خواهد شد.
مهراد فر گفت: در سال گذشته معدل و سوابق تحصيلي در آزمونهاي دانشگاه آزاد تاثير نداشت و لحاظ نميشد، چرا كه ممكن بود معدلهاي خوداظهاري حق داوطلبان را تضييع كند.
کد:http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=57358
اگه توی این دنیا یک موجود غیر قابل پیش بینی باشه ، اونم کنکوره. انقدر خودتون رو گول نزنید. بهترین کار اینه که مسلط باشیم. دیگه هرچی خدا بخوادنقل قول:
بنظرم امسال توی ریاضی تجربی بسط رو میدن از سال 84 یا 85 به بعد ندادن.بقیه رو نظر خاصی ندارم:31:نقل قول:
فکرنکنم امسال هم بسط بدن.. ولی فرایند هال ، مقایسش از نظر تئوری و صنعت احتمالا میادنقل قول:
توی فیزیک هم با غنی سازی و روش هاش موافقم. احتمالا واکنشش هم میاد
درسته عزیزم ... یکی بیشتر نیستنقل قول:
تمییز بود که 88نقل قول:
2- عربی : امسال تمیز میاد ( پارسال نیومد )
-------------------
من خودم فکر میکنم بالای 90% امسال دوره تناوب میدن چون چند سال بود بهش کم توجهی میشد ولی از پارسال تا حالا چه تو کنکور چه تو امتحان نهایی خیلی تحویلش گرفتن:31:
من که خودم نخوندمش چون دیدم باید زیاد حفظ کنی بیخیالش شدم
بابا بی خیال بشین!
این پیش بینی ها چیه دیگه؟!
انقدر استرس تولید نکنید جان من!
یه سوال : به نظرتون نوشابه های نیروزا در سر جلسه کنکور به درد می خوره؟ برای کسانی که زود خسته می شن؟ لطفا با دلیل توضیح بدین. ممنون
من اینو سر آزمون های علوی تست کردم ، بد نبود. کلا نوشابه ی نیروزا یک مولتی ویتامین هست. یعنی اکثر چیزایی که بدنب لازمه رو فراهم میکنه.نقل قول:
برای من خوب بود.
ببین ولی اگه استرسی داری که غیر قابل کنترله نخوری بهتره.
من کلا استرس دارم (بخاطر بالا بودن آدرنالین خونم) ، یک بار که خوردم اولش استرسم زیاد رفت بالا ولی کنترلش کردم و بعد سرحال شدم.
كربو هیدرات های پیچیده
كربوهیدرات ها مغز را وادار به ساختن سروتونین می كنند.برای اینكه میزان سروتونین بدنتان را تنظیم كنید،بهتر است مصرف كربوهیدرات های پیچیده را دنبال كنید.زیرا این مواد كندتر و آرامتر هضم و جذب می شوند.از جمله انتخاب های خوب میتوان به سیریل صبحانه گندمی،نان و البته بلغور اشاره كرد. كربو هیدرات های پیچیده میزان قند خون را نیز تنظیم می كنند،كه این خود باعث سرحالی و آرامش خاطر می شود.
كربو هیدرات های ساده
متخصصان معمولا عدم استفاده از كربوهیدرات های ساده را كه شامل شیرینی و نوشابه هستند پیشنهاد می كنند.ولی این خوراكی ها می توانند در زمان كم اثرات منفی استرس را از بین ببرند.قندهای ساده خیلی سریع جذب بدن شده و بر میزان سروتونین اثر میكنند.
مركبات
مركبات حاوی مقادیر زیادی ویتامین سی هستند.تحقیقات نشان می دهند كه این ویتامین میزان هورمون-های استرس زا را،با تقویت سیستم ایمنی بدن كاهش می دهد.اگر می دانید كه در شرایط استرس زایی قرار خواهید گرفت،میتوانید از مكمل های غذایی حاوی ویتامین سی بهره بگیرید.در یك مطالعه مشخص شد كه میزان فشار خون و میزان هورمون كورتیزول در اثر مصرف 3 گرم ویتامین سی قبل از ایجاد شرایط استرس زا،سریعتر به حد طبیعی باز می گردند.
اسفناج
ملوان زبل!هیچگاه دچار استرس نمیشود.احتمالا علت آن،وجود منیزیم در اسفناج هایی است كه ملوان زبل استفاده می كند.منیزیم در تنظیم هورمون كورتیزول نقش دارد.كمبود منیزیم باعث سردرد و خستگی می شود كه از علائم استرس هستند.یك پیاله اسفناج به راحتی میتواند ذخایر منیزیم بدن را تامین كند.اگر از طرفداران اسفناج نیستید،می توانید از باقلا و یا ماهی قزل آلا استفاده كنید.
ماهی های پر چربی
اگر با ماهی های پرچربی رابطه ی خوبی داشته باشید،می توانید میزان هورمون های كورتیزول و آدرنالین را در بدنتان تنظیم نگه دارید.اسیدهای چرب امگا-3 كه در ماهی تن و قزل آلا یافت می شوند، از جهش ناگهانی هورمورن های استرس زا و بیماری های قلبی جلوگیری می كند.نحوه ی مصرف ایده- آل این است كه،هفته ای حداقل دو بار و در هر بار 100 گرم ماهی پرچرب مصرف كنید.
چای خشك
مطالعات نشان داده اند كه چای خشك می تواند به بهبود سریعتر پس از شرایط استرس زا كمك كند. در مقایسه ای كه بین یك گروه از افراد كه روزی 4 فنجان چای مصرف می كردند با گروهی از افراد كه روزی یك فنجان از نوشیدنی های مختلف مصرف می كردند،نشان داد كه مصرف كنندگان چای،بعد از قرار گرفتن در موقعیت های استرس زا،نسبت به گروه دیگر آرامش بیشتر و سطح كورتیزول پایینتری دارند.در ضمن بر خلاف چای،قهوه میزان كورتیزول خون را افزایش می دهد.
پسته
پسته می تواند عوارض ناشی از هورمون های استرس زا را تخفیف دهد.زمانی كه زیر فشار و استرس هستید،آدرنالین باعث افزایش فشار خون و ضربان قلب می شود.خوردن پسته فشار خون را كاهش می دهد و مصرف روزانه ی آن باعث می شود زمانی كه آدرنالین در جهت افزایش فشار خون عمل می كند،اثر مهلك و خیلی بدی بروز نكند.
بادام
بادام سرشار از ویتامین های مختلف است.بادام حاوی ویتامین ایی - تقویت كننده ی سیستم ایمنی بدن - و چند نوع ویتامین بی است كه بدن را برای كشمكش های ناشی از استرس آماده می كند.روزی یك مشت بادام بخورید.
کسی قرص خاصی توصيه نميکنه که قبل از کنکور بخوريم که استرس سر جلسه رو کاهش بده ؟
کسايی که قبلاً کنکور دادن آيا استرس خيلی تأثير داره روی نحوه ی عملکرد ؟
یکی از کمیک های بزرگمهر حسین پور که درباره کنکور کشیده بود در یکی از روش های کنکور نوشته بود که هر وقت استرس گرفتید بلافاصله به حرکات بندری تبدیلش کنین:31:
تو هم 40چراغ می خونی بلا؟:31:نقل قول:
البته ایدهاش یه ذره تکراری بود:31:نقل قول:
از کاراکترهای قدیمی هم استفاده کرده بود:31: (مثل شخصیت بابا توی خالتورها و ...!)کد:http://www.bozicartoon.com/files/gallery/c270054ac02342d5bace0691ff1678f2konkoor.jpg
نه بابا ابن کمیکی که من میگم مال زمان ساندویچ حسین پورهنقل قول:
این کمیک در کتاب قر و قمبیل های قلمی بی قال و قیل هم چاپ شده.
اینو من قبلا توضیح دادم ، یعنی روی خودم آزمایش کردم ، پست هامو جست جو کنی پیدا میکنی.نقل قول:
ولی بطور کلی هر قرص آرام بخشی که باعث کم شدن استرس میشه ، بدلیل پایین آوردن غلظت نوی پروتئین که برای انصال تارهای عصبی جهت انتقال داده ها و یادآوری میشه ، دسترسی به حافظه رو سخت میکنه. یعنی اگه این قرص رو بخوری نوعی فراموشی مقطعی پیدا میکنی. توی پست هام منبعش رو هم ذکر کردم
بهترین روش ، رو آقای امیر - مشاور قلم چی که اینجا بودن و یک دفعه رفتن - رو توصیه کردن و روی من اثر خوبی داشت. روی شما که 100% جواب میده. گفتن 2 شماره دم ، 4 شماره حبس و 1 شماره بازدم. و همچنین گفتن که جلسه ی کنکور رو تصور کنیم.
بازم دارم میگم به هیچ وجه سراغ هیچگونه قرص آرام بخشی مثل لورازپام و ... نرید. حتی قرص پروپونالولول که برای تنظیم ضربان قلبم هم میخوردم این نوع عارضه رو داشت.
(کانال 4 داشت درباره ی حافظه صحبت میکرد و یک پروفسور که کارش درمان ضایعات حافظه ای بود برای فراموش کردن قرصی که من مصرف میکردم رو تجویز میکرد ، دیگه خودت تصور کن چه حالی بهم دست داد اونجا)
باز میل خودتونه.:11:
آقا در مورد سخت و آسونی یه حرفی معلم عربیم ، استاد صدرا این هفته گفت ، برگشت گفت کنکور آسون باشه سخت باشه واسه همه است ، ولی گفت اگه کنکور امسال سخت بدن اون وقت دست دانش آموزای زرنگ برای مانور دادن بازه یعنی خیلی راحت می تونن رتبه بیارن ولی اگه آسون باشه یه هو می بینی همه درصدا اکثرا رو 70 80 میاد و تراز سخت تر و ریز تر چیده می شه . خلاصه این که به قول یکی از بچه ها مهم نیس سخت بیاد یا آسون بیاد مهم اینه که مسلط و آماده باشیم . هر چی شد شد .
من شخصا تا امروز استرس رو واسه کنکور تجربه نکردم به نظرتون ممکنه یه هو سر جلسه گریبان گیرم شه ؟ یعنی تو این مسایل تقریبا سیب زمینی تشریف دارم . کنکور از نون شب واسم مهم تره ولی اصلا استرس و این حرفا ندارم .
آقا واسه سر جلسه این شوکولات های اسنیکرز به نظرتون خوب هست ؟ یا چیز دیگه ای پیشنهاد می کنید ؟ می خوام یه چی باشه که هم انرژی بده هم نذاره گرسنه ام شه . چون من وقتی شکمم خالی شه ذهنم متلاشی میشه .
بابا جان نمیخوای بری که قتل انجام بدی .میخوای بری کنکور بدی .یه آزمون ساده
سراسری خارج از کشور قلمچی نداره با داخل برات می زنم اگه کسی خارج رو داشت لطف کنه :نقل قول:
منطقه 1 : 3600-3800
سلام بچه ها
کسی میتونه اینو برام تخمین بزنه ، منطقه 2
ادبیات : 30
عربی : 20
زبان : 80
معارف : 35
ریاضی : 12
فیزیک : 23
شیمی : 35
مرسی
(بریم کمی تو خط ایجاد رعب و وحشت در بین بچه ها)
شمارش معکوس از امروز:
9
Days
کدوم سال دوست عزیز؟نقل قول:
تازه من این پتانسیل را هم دارم که بگم شماها کجا قبول میشید!!!
سلام
اینو اگه ممکنه تخمین بزنین..منطقه2
ادبیات:50
معارف:60
عربی:40
زبان:80
ریاضی:27
فیزیک:30
شیمی:28
ممنون
حدود نمره اکتسابی : 8440نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 8600-8800
مهندسی نساجی - شیمی نساجی و علوم الیافدانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران (روزانه) هم میتونی قبول شی
مهندسی رباتیک دانشگاه صنعتي همدان (شبانه) و مهندسی برق کنترل همدان شبانه
لطف می کنید این هم تخمین بزنید؟
چه رشته هایی میارم؟
منطقه1
رشته تجربی
ادبیات 60
عربی70
دینی75
زبان80
ریاضی 32
فیزیک30
شیمی 40
زیست 50
زمین4درصد!!
خیلی خیلی متشکر
حدود نمره اکتسابی : 9690نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 2500-2600
روانشناسی - بالینی دانشگاه شهید بهشتی - تهران (روزانه)
دکترای حرفه ای دامپزشکی دانشگاه تهران (روزانه)
فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران (روزانه)
علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران (روزانه)
هم میتونی قبول بشوی!
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
کرج کدوم مدرسه میری؟نقل قول:
من میرم دکتر معین آخه منم از کرجم!
و چقدر زود دیر میشود ...
ببخشید شرمنده برنامه تخمین رتبه شما چیه؟ این برنامه قلم چی زیاد قابل اعتماد نیست. این چطوریاست؟نقل قول:
میشه این درصدها رو برام تخمین بزنی و بگی کجا میشه قبول شد؟ (دندونپزشکی و داروسازی)
ادبیات: 50
عربی: 70
زبان: 60
دین: 70
زمین:50
ریاضی: 50
زیست: 80
شیمی: 80
فیزیک: 60
منطقه دو/ پسر
ممنوننقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 9690
حدود رتبه اکتسابی : 2500-2600
روانشناسی - بالینی دانشگاه شهید بهشتی - تهران (روزانه)
دکترای حرفه ای دامپزشکی دانشگاه تهران (روزانه)
فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران (روزانه)
علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران (روزانه)
هم میتونی قبول بشوی!
پزشکی دندون دارو داخلش نیست؟:37::37::37:
انرژِی جنبشی ات چقدره؟!:31:نقل قول:
همه ی اطلاعات مهم تو سایت سنجش میاد ؛ نگران نباشنقل قول:
سلامنقل قول:
ما که تو رو یادمون میاد! ولی تو مثل این که یادت رفته!:31: همون mosbatekonkoor ام!:31:
قراره اطلاعیه ی دریافت کارت ورود به جلسه ی کنکور و چند تا اطلاعیه مهم دیگه چاپ بشه...
این همه ممنوع الفروم کردی خودت رو، آخرش می گی کنکور 90؟! مطمئن باش نتیجه ی زحمت هات رو می بینی و یه رتبه ی خوب میاری...
برنامتون چیه؟نقل قول:
آپش می کنید؟
حدود نمره اکتسابی : 11420نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 250-300
دوست عزیز برنامه من تحت وب هست که ماله موسسه گذینه 2 است و از طرح های مروره آخره!
آزموناش که اصلا انقد سخته ها فقط همین تخمین رتبش قشنگه با کارنامه هاش!!!
دکترای حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (روزانه)
دکترای حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین (روزانه)
دکترای حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (روزانه)
دکترای حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (روزانه)
دکترای حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (روزانه)
دکترای حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (روزانه)
دکترای حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران (روزانه)
دکترای حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران (روزانه)
دکترای حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران (روزانه)
دکترای حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران (روزانه)
دکترای حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران - تهران (روزانه)
خوشبحالت آقا دکتر!! اگر دکتر شدی من را یادت باشه تا بیام دندونام را مفتی درست کنی :31:
پیش پیش بهت تبریک میگم.
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
انرژی جنبشی منم بالاست!نقل قول:
انرژی درونی هم بالاست!!!:D
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
نه پزشکی توش نبود . ولی بهت قول میدم اگر این 10 روز را بخونی ها میتونی پزشکی تهران قبول شی چون وضعیتت خوب بود.نقل قول:
فقط جمع بندی کن و توصیه میکنم تست های سال قبل را بزن و تحلیل کن کامل .
چون اکثر تست ها تکراری هستن که میتونی نکته هاش را از آزمون های سال قبل پیدا کنی .
در ضمن اگر آزمون آزمایشی سنجش میامدی (5 مرحله) اونا را خوب بخون چون کنکور چکیده ی همون سوالات هستش اگر هم نداری بگرد پیداشون کن!
و در آخر به خدا توکل کن و درس خواندن هدیه هستش از طرف خدا . اگر اون بخواد تو نخونده هم پزشکی قبول میشی ولی اگر نخواد... هر چقدر هم بلا سر خودت بیاری و شبانه روز بخونی و تست بزنی بازم به اون چیزی که میخواستی نمیرسی!
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
دوست عزیز این برنامه تحت وب هستش و محصول موسسه گذینه 2 هستش!نقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
نکته : عزیزانی که تخمین رتبه دوست دارن میتونن به سایت زیر مراجعه کنند :
کد:www.daneshpazhohan.ir
امیر جان ایشالا هرجا باشی به چیزی که لیاقتته برسی. تو واقعا آدم با لیاقت و مودبی هستی. من واست دعا میکنم امسال که میری کیک و ساندیس دانشگاه آزاد و بگیری از قضا قبول شی:31: و اونوقت تصمیم بگیری که بری ثبت نام کنی یا اینکه وایسی سال دیگه دوباره کنکور بدینقل قول:
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
ممنون از شما . نمیدونم چرا نا امیدم آخرین تراز کانونم یه مرتبه 700تا اومد پایین واسه همین یکم احساس نا امیدی میکنم ولی این تخمین رتبه رو که دیدم امیدوار شدم . این درصدایی که گفتم شما لطف کردی واسم تخمین زدی پاینتر از میانگینی بود که تا الان تونستم توی کنکورای آزمایشی و کنکورای سراسری سالای پیش بزنم . ایشالا حرف شما بشه و دندونپزشکی قبول شم . شیرینی شما محفوظ:31:نقل قول: