اسیاتک خیلی اذیت میکنه
Printable View
اسیاتک خیلی اذیت میکنه
به علت اینکه اسیاتک سرویس هاشو تغییر داده و دیگه اون سرویس قبلی که استفاده میکردم نیست، من یک سرویس دیگه با این مشخصات همین 5دقیقه قبل گرفتم:
نامحدود 512 برنزی قیمت ماهیانه با عوارض و کوفت و زهرمار 25350 تومان
سرعت فعلی 60 کیلوبایت
--------------ویرایش---------------------
جالبه اسپید تست میزنه 0.5 مگابیت که میشه:
0.5 * 1024 = 512 کیلوبیت
دقیقا همون سرویسی که گرفتم:n02:
امید وارم پهنای باندو بین شونصد نفر تقسیم نکنن که سرعت کم بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان سرعت 256 نامحدود طلایی چقدر هست؟در ماه چند گیگ میشه دانلود کنی تا قبل از این که مثل شاتل یا قطعت کنن یا سرعتو بیارن در حد دیال آپ؟
من سایتهای معمولی مشکلی ندارم ولی سایت های https باز نمیکنه... زنگ زدم پشتیبانی میگه میگه ما از خدامون باز باشه ولی زیر ساخت بسته...نقل قول:
با ساکس
نقل قول:
نمیدونم شاید رو آی پی های ماتریکس نبستن. منو یاد این مورد که انداختی چندین بار از دیشب تست زدم چون برام https به خاطر ایمیل و ------ اهمیت داره و موردی نداشته تا الان
اینو از دانلود رو https از سایت kernel.org الان گرفتم:
این هم تست از سرور انگلیس رو http:
مخابرات که فعلا" مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان مانیتورینگ مخابرات چه طوره ؟
میخوام برای یه کافی شبپ بگیرم.یهو نیان برن سایتی ناجور یا سیاسی بعد بیان یقه ما رو بگیرن !!!!
دوستان عزیز سلام و سال نو همگی مبارک ! ایشالله همگی سال خوبی رو با سرویس دهندشون داشته باشن !!:n02: دوستان عزیز بیست نتی لطفاْ وضعیت سرویس نامحدود ۵۱۲ رو از نظر حداقل و حداکثر سرعت دانلود اعلام کنن و بفرمایند که با سرعت دانلودی که دارند دانلود براشون مقرون به صرفه بوده با این سرویس یا نه ؟
همیارنت چقدر پینگهاش به هم میاد :n08:
سه روزه پشتیبانی مارو مسخره کرده :n24: مودم رو روشن خاموش کردم https باز شد :n04::n24:
احتمالا تنظیمات جدید فیکس کردند ولی از سرور مرکزی لینک ها رو ریست نکردن..با خاموش و روشن کردن مودم تنظیمات ریست میشه و تنظیمات جدید میشه دیفالت سرویس شمانقل قول:
آره... البته نوین نت این مشکل رو داشتم... همیار مشکلی نبود...نقل قول:
همیارنت قربونش برم تنها مشکلش شارژ خوردنشه......اگه نامحدودش ارزون بود امون نمیدادم.....شبی 2-3 گیگ دان میکنم....دانلود منیجر رو تنظیم کردم از ساعت 2 تا 7 خودکار برو رو دانلود....روزا فقط لینک میگیرم میزارم دانلود........
البته فقط آپلودباز ارزش دانلود داره...بقیشون یا باید VIP باشی یا سرعتشون بیشتر از 20-30 نیست....ولی آپلودباز رو با سرعت 100 تا 190 تا صبح میترکونه
آره... معمولا سرعت خوب باشه انگیزه میره بالا و هی شارژ میسوزونی... من همین روزانه نوین نت... پدرمو در آورده... میشینم کلیپ دیدن.... میبینم یهو 1 گیگ سوخت :n04: میگفتم کاش اینقد زود لود نمیشد... اینجوری حداقل منصرف میشدیم از دیدن این همه هزینه گیگ نمیدادیم :n02:نقل قول:
آقا 2 ماهه اینترنت نامحدود 256 شاتل گرفتم 43 تومن فقط 2 هفته اول سرعتم 120-130 بود 70-80 گیگ که دانلود کردم سرعتم اومد رو 16 تا 1 روز مونده به اینکه بخوام تمدید کنم سرعتم شد 120-130 بعد که اینترنت گرفت دوباره 2 روز اول خوب بود من کلن 4 گیگ دانلود کردم دوباره سرعتم شد 16 الان 10 روزه درست نشده همون چند روز اول دوره جدید دیدم اینجوریه رفتم شاتل با پشتیبانیش حرف زدم چک کرد گفت مشکل از تهرانه پیغام دادیم تا فردا درست میشه گفت 100% درسته؟ نخوره تو عید همه جا تعتیل میشه گفت نه بورو خیالت راحت (فولون فولون شدها انگار ملت احمقن زرت میگن از تهران خطا شبر میشه انگار یه سیستم پنتیوم وان با یه برنامه 100 مگی بیشتر میخواد واسه شیرینگ کردن) یه ساعت بعد زنگ زده بودن خونه مشکل رو چک کردیم به خاطر دانلود زیادتون بوده تا فردا الا پسفرا اتوماتیک درست میشه میگم ماه قبل چه ربطی به این ماه داره ماه قبل که 2 هفتشو شیر کردین میگه دوره های 30 روزسو از این ک.... از او فردا پسفردا 10 زوز میگزره و هنوز سرعت 16 هست 43 تومن دادم واسه سرعت 16 جالب اینجاس سری اول زنگ زدم میگم پرا شیر شده میگه میگه دانلودتون زیاد بوده میگم نا محدود مگه نیس؟ پس چه ربطی داره میگه نا محدوده ولی خط شیر شده به خاطر دانلود زیاد(یعنی نا محدوده ولی اگه تونستی دانلود کن...
خلاصه اقا دونبال یه سرویس نا محدوده خوبم تا 50 تومنم مشکلی ندارم کامنتارو خوندم همه میگفتن نامحدود مخابرات میشه توضیح بدید یکم؟ کجا برم بگیرم چیکار کنم؟ مراحل کار رو بگید لطفا اول باید برم شاتل بگم سیستمتونو از رو خطم جمع کنید؟ بازم هزینه نصب داره؟ یه عمر دعاتون میکنم
راستی خونمون قم آباده قصردشته کدوم منطقه میشه؟ هر سرویسی پیشنهاد میکنید حواستون به منطقه هم باشه شنیدم منطقه تا منطقه فرق میکنه سرعتا.... بازم ممنون
داداش تا ماهی 50 تومن اگه فقط قصدت دانلود و وبگردی هست 1 مگ نامحدود مخابرات بگیر......شاتل از خودش دزد تر پدرشه.....نقل قول:
البته آسیاتک نامحدود هم میگن خوبه ولی نمیشه بهش اعتماد کرد....
به نظرم دیال آپ استفاده کنید ولی از شاتل سرویس نگیرید.....
برو سایت bistnet.ir و درخواست برقراری سرویس بده...یا با تلفن ثابت زنگ بزن 2020 و به بخش فروش بگو میخوام خط بگیرم ازتون...به هین سادگی...به همین خوشمزگی
دوستان من 2 مگ مخابرات ( طرح سراسری دارم ) زنگ زدم گفت 1-7 رایگان شاملت میشه . میخوام بدونم از اونجایی که من به اینا اعتماد ندارم از حجمم کم نمیشه دانلود کنم ؟ چون اوایل سیستمشون خیلی مسخره بود . دوستانی که تست کردن یه ندا بدن .
مرسی داری از این دیگه خیالم راحت باشه دیگه؟ مین و ماکس سرعتش چقدره؟ معمولا سرعت چقدره؟ محدودیت نداره؟ 256و512سرعتش چقدره 1 مگ چقدره؟ تا 20 تومن رو منزل تقبل کرده مابه تفاوت رو خودم میدم :n02:نقل قول:
با 512 یا 256 کارم نمیشه که دیگه خیلی تو خرج نرم؟ :n02:
شاتل با سرعت 120-130 روزی 7-8 گیگ (دانلود 24 ساعته) میتونستم دانلود کنم اگه 512 بهم 80-90 بده همون 512 میگیرم...
مخابرات سرعت واقعی میده... مثلا 1 مگ سرعت با منیجر 120 تا 130 هست... نه محدودیت نداره... مگه اینکه یه مشکل سراسری پیش بیاد...نقل قول:
من با سرعت 120-130 روزی 7-8 گیگ دانلود داشتم زیادم بود...نقل قول:
پس همون 512 میگیرم که خیلی تو خرج نیو فتم
این یعنی چی اونوقت؟
برای دریافت آی پی ثابت (حداکثر یک آی پی) ماهیانه مبلغ ۵,۰۰۰ تومان اخذ می گردد.
پس همون 512 میگیرم که خیلی تو خرج نیو فتمنقل قول:
شبا افت سرعت داره؟ نامحدودش دانلود رایگان نداره؟
این یعنی چی اونوقت؟
برای دریافت آی پی ثابت (حداکثر یک آی پی) ماهیانه مبلغ ۵,۰۰۰ تومان اخذ می گردد.
1 مگ نامحدود مخابرات ماهی 55900 تومان...............سرعت 120-130
512 نامحدود مخابرات ماهی 33900 تومان...............سرعت 50-60
آیپی ثابت بیشتر برا پیاده سازی شبکه بر بستر اینترانت ملی هست......مثلا بانک ها و شرکت ها برای کمتر شدن هزینه هاشون از این بستر استفاده میکنن..با وجود آی پی ثابت امنیت شبکه داخلی بیشتر میشه
دوستان سرعت 2 مگ بیست نت نامحدود کسی تست کرده ؟ چنده ؟
یه مایه دار اینجا پیدا کردیم :n02: کسی نداشته ولی به نظر میاد باید بین 240 تا 250 باشه... حتما باید برای شما مرکز مخابراتی تپه تلوزیون رو مورد بررسی قرار بیدم...:n01:نقل قول:
قیمت ها اشتباه هست .نقل قول:
512 نامحدود مخابرات 24000 تومن
1 مگ نامحدود مخابرات 43000 تومن .
اینترنت نامحدود فقط مخابرات . سرعت هم کاملا" واقعی و فیکس هست . من خودم الان 2 مگ محدود دارم سرعت دانلود 220-250 هست و از 1 تا 7 هم رایگان هست که خوبی که داره سرعت تو ساعات رایگان کم نمیشه . پینگش هم مناسبه . معمولا" اگه مشکل سراسری پیش نیاد مشکلی نداره و مناسبه .نقل قول:
دوستان من خودم رو ..... دادم ولی شما انگار نه انگار ....
من برای یه کافی شاپ میخوام اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم.اونجا هم که نمیتونم چک کنم کی چه سایتی میره.یهو سایت ناجور و سیاسی میرن بعد میان یقه ما رو میگیرن :::::::::::::: مانیتورینگ مخابرات روی خطهای نامحدود چه طوره ؟؟؟ ::::::::::::::::::
و یه چیزی : شما میگید نامحدود مخابرات به درد بازی انلاین نمیخوره ... محدودش میخوره ؟؟
که برای خونه این طوری بگیرم :
یه ماه نامحدود هر چی خواستم دانلود کنم... بعد محدودش کنم و شبها دانلود کنم ... ( سرعت تو شب نمیفته ؟ ) 1.5 گیگ رو میشه گرفت ؟؟
ممنون..............
سلام . لعنت به آسیاتک . چند شبه سرعت شبانه من از دایل آپ کمتر شده . روزا هم که همش قطعی ، با توجه به اینکه میتونم ماهانه حدود 25 تومن بدم بیام 512 نامحدود مخابرات بگیرم؟ سرعت روی 60 هست دیگه؟
نه بابا مایه دار چیه :n02: من فقط میخواستم بدونم سرعتش کامل همون 240 هست یا نه
نقل قول:
دوست عزیز این شبای عید سرعت دانلود شبانه 2 مگ 240 هست ؟ در کل چقدر دانلود میکنی ؟
نقل قول:
آآآآآآآآآآآ پس رایگانم داره؟ خوبه پسسسس منم 2 مگ صفر میگیرم بعد 10-11 گیگم که وب گردی کنم میشه 33-35 تومن میشه این لپتاپ بسته زبونم یکم استراحت میکنه آخه نا محدود که میگیرم دیگه هرکی میخواد به نت وصل بشه باید با من هماهنگ کنه که IDM رو آف کنم یا محدودیت سرعت واسش بزارم بعضی وقتا 2 3 رو لپتاپ خاموش نمیشه داره دانلود میکنه :n02:نقل قول:
الان موندم 512 نا محدود بگیرم یا 1 مگ نا محدود یا 2 مگ محدود...
از همگی دوستان واسه کمکشون ممنون خیلی لطف کردین
یعنی اینا الکیه؟نقل قول:
ما که متوجه نشدیم چیه یعنی گرفتنش دلبخواهه یا تو پاچس خوبه یا بده
آبونمان ماهیانه حداقل حجم مصرف ماهیانه سرعت ۰ گیگا بایت ۲ گیگا بایت ۴ گیگا بایت ۸ گیگا بایت نامحدود ۶۴ کیلو بیت بر ثانیه --- ۸,۵۰۰۰ تومان --- --- --- ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه --- ۹,۰۰۰ تومان ۱۱,۰۰۰ تومان --- ۱۲,۵۰۰ تومان ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه --- ۱۱,۰۰۰ تومان ۱۳,۰۰۰ تومان --- ۱۵,۰۰۰ تومان ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه --- ۱۲,۵۰۰ تومان ۱۵,۵۰۰ تومان --- ۲۴,۰۰۰ تومان ۱ مگا بیت بر ثانیه ۷,۵۰۰ تومان ۱۴,۰۰۰ تومان ۱۷,۵۰۰ تومان ۲۷,۵۰۰ تومان ۴۳,۰۰۰ تومان ۲ مگا بیت بر ثانیه ۱۲,۰۰۰ تومان ۱۷,۵۰۰ تومان ۲۱,۵۰۰ تومان ۳۱,۰۰۰ تومان ۷۴,۰۰۰ تومان گیگابایت ترافیک مازاد تا ۵ گیگ در ماه هر گیگ ۴۰۰۰ تومان،
از ۵ تا ۱۰ گیگ در ماه هر گیگ ۳۰۰۰ تومان
و بیش از ۱۰ گیگ در ماه هر گیگ ۲۰۰۰ هزارتومان می باشد.
وای فای جان قیمت هایی که من عرض کردم از روی فایل PDF بود که خود سایت قرار داده...احتمالا فایل PDF به روز نیست و قیمت هاش مال قبل هستنقل قول:
دوستان برای مخابرات مودم cnet خوبه بگیرم ؟ یا asus ؟
asus مثل dlink مشکل قطعی نداره ؟ یا مودم دیگه ای پیشنهاد بدید
دوست عزیز فقط tplink بگیر...برا همه شکرت ها راحت و پرقدرت جواب میدهنقل قول:
شما اگه 2 مگ صفر گیگ محدود بگیری و ماهی 10 گیگ مصرف کنی برای دو ماه میشه 94 تومن میاد رو قبض تلفن جناب عالی . ببین اینطوری حساب میشه : 12 تومن آبونمان + 5 گیگ اول هر گیگ 4000 تومن که میشه 20 تومن + 5 گیگ دوم در ماه هر گیگ 3000 تومن که میشه 15 تومن حالا 12+20+15 = 47 درماه . هر دوره 2 ماه 47*2 = 94نقل قول:
مخابرات نوشته واسه شبانه رایگان باید 6 ماهه یا یکساله برداریم
اگه کسی 6 ماهه بخواد که مثلا میشه 100 تومان این رو باید چه جوری و طی چه مرحله ای پرداخت کنه ؟
واسه دانلود رایگان شبانه مخابرات نوشته باید 6 ماهه برداریم
مبلغ 6 ماهه کی باید پرداخت کنیم ؟
آهااااااااااااااا منم کلی تو کفش بودم پس همون نا محدود میگیرم دیگه... حالا یا 1 مگ یا 512 بازم ممنوننقل قول:
دوستان واسه شبانه رایگان مخابرات 2 مگ این روزا هم همون 220 هست ؟