رشته ام تجربیه . ریاضی و فیزیکم خیلی ضعیفه. چه کتابهایی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
رشته ام تجربیه . ریاضی و فیزیکم خیلی ضعیفه. چه کتابهایی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
سلام دوستان . من دوم ریاضیم و در آزمون های قلمچی مشکل دارم . با اینکه من درسم رو در حد کامل میخونم و تست های کنکور رو میزنم و یاد میگیرم . ولی بازم سوالای قلمچی بقدری سنگین هستند که نمونش رو در هیچ جایی ندیدم البته نه همشون ولی اکثرا اینطورن و باعث میشه که ترازم از 5500 بالا نیاد (اینم بگم که دبیرای محترم هم به جز فیزیک بلد نیستن این تستای مشکل رو حل کنن). همچنین کتاب های تست و آموزش هم دارم و مشکلی از اون لحاظ نیست. راه حل چیه ؟ آیا از منبع خاصی سوالا رو طرح میکنن ؟ ( دیوووووونه شدیم از دست این سوالا ! )
فیزیک : فیزیک پایه : گاج سفید - - - پیش : رمزینه / فارنقل قول:
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
تکنیک چند تا از 10 تا رو انجام بده و سوال های شک دار رو به هیچ وجه نزن مطمئن باش تا 6000 هزار راحت میایی در ضمن ساعت مطالعه ات از 30 ساعت در هفته کم تر نباشه :46:نقل قول:
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
خدایی بهترین کتاب آموزشی که دارم شیمی های مبتکرانه مخصوصا شیمی 2 که واقعا یه شاهکارهنقل قول:
ببخشید تکنیک چندتا از ده تا چیه ؟
جزوه اخلاق کاربردی و ریاضی 1 دانشگاهی چی خوب هستند؟
موافقمنقل قول:
سلام بچه ها
خوبين؟؟
چه خبر؟ مارو نميبينين شادين خدارو شكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدم كه يه نكته اي راجع به كتاباي شيمي بهتون بگم!
من خودم مبتكران ميخوندم ولي به نظرم خيلي سبز خوندن شيمي رو واسه من يكي خيلي راحت ترو قابل فهم تر كرد!
خيلي سبز يه كتاب تمام عيار كنكوريه! خيليييييي دقيق تر،مرتب تر،تيپ بندي شده تر و در يك كلام با هدف تر تاليف شده كتابش!! سطح و سبك تستاش مختص كنكورن!
اگه خيلي كشته مرده ي شيمي هستين همون مبتكران رو بخونين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 2 سال و نیم مبتکران رو خوندم
همیشه هم ازش بدم میومد ولی چون چیز بهتری نبود مجبور بودم بخونم ! من واقعا نمیدونم چرا کسی اصلا میتونه با کتاب های بازرگان کنار بیاد چون من حتی به عنوان یه کتاب متوسط هم قبولش ندارم
بی دلیل هم نمیگم :
شوخی های خیلی خیلی خیلی بی نمک ... تیکه های تکراری و هجو خالص ! یعنی چی هر دو تا سوال یه پارازیت بندازه بگه آره ما ازین تست خیلی خوشمون میاد ! یا مثلا تو استوکیومتری هر 1 تست یه پارازیت داره میگه این تست مدلش فرق دارد !
تست های تالیفی که اکثرشون آموزشی هستن . این کتاب رو ایشون برای کسی نوشته بخواد با تست یاد بگیره تازه مفاهیمو ! کسی که تسلط پیدا کرده رو کتاب درسی و میخواد یه سری تست جوندار رو با زمان حل کنه اصلا به دردش نمیخوره مگه تستای کنکور آخرش که خب ... آبی قلم چی هم تست کنکور داره !!
تستای تکراری هم خیلی زیاد داره ! من تو فصل 1 دیگه وسطاش کامل شرطی شده بودم بدون اینکه صورت تست رو بخونم جواب میدادم چون واقعا عین هم بودن (سوالای مربوط به سرعت مثلا ! یا موازنه !)
زیاد بودن تستا به کنار ... طبقه بندی هم نشدن ! اولش گفته تستا از سخت به آسون چیده شده و کاملا منظمه ولی آخرش هم پر تست آبکیه . یا چند تا تست سخت داده یهو یه تست آسون داده که به قول خودش خستگی در بره !
عدم تسلط مولف به ریاضی ! هر تستی که راه حل ریاضیش یکم سخت باشه (محاسباتی نه ! ریاضی ... تناسب ... اونایی که معادله باید تشکیل داد) رو به عنوان تست خیلی دشوار علامت زده ! که اصلا اینجوری نیست . بر عکس خیلی از تستا رو که باید کل کتاب شیمی رو حفظ باشی تا جواب بدی (نمونش تستای ترکیبی اسید و باز) خیلی ریلکس علامت تست آسون زده .
در مورد خیلی سبز ... اولا که این کتاب تستاش کمتره ولی تستای آبکیش به شدت کمه ! دوما طبقه بندی شدست ! سری A و Z که واقعا خیلی خوبه
خوبی بسیار بسیار مهم دیگه اش اینه که بر خلاف مبتکران شوخی و جلف بازیش خیلی کمه ! نه اینکه نداشته باشه ! ولی اونایی که داره واقعا جالب و نو آورانه است . (مثال : شعرای واقعا قشنگی گفته که بر خلاف مبتکران قافیه دارن ! :دی یا مقدمشو بخونید مثلا ... اگه گرفتید که گرفتید اگه نه هم که هیچی )
سوالاش واقعا شبیه کنکورن ! من امروز که حل میکردم روی شناسنامه سوالارو پوشونده بودم سعی میکردم تشخیص بدم کدوما مال کنکوره کدوما تالیفی که اصلا نتونستم !
به هر حال من نظر خودم رو گقتم
کسی اگه مخالفه نظرشو برای خودش میتونه نگه داره و با گفتن این که نه مبتکران ONLY و بازرگان بهترینه وقت خودشو تلف نکنه . چون هم تاپیک منحرف میشه هم اینکه من وقتمو تلف نمیکنم که پستشو بخونم .
====================
نکته ی دیگه...
جناب عسلی کتاب حسابان جدیدش 2-3 ماه دیگه میاد . قرار بود مهر بیاد که زده زیرش الان
کتاب دیف جدیدش هم که قرار بود بیاد چون کتاب تغییر نکرد امسال منتشر نمیشه . سال بعد تحت عنوان 3 - 5 - 2 منتشرش میخواد بکنه . (3 تا نکته - 5 تا تست - 2 تا تست آزمون)
بنده بی تقصیرم
شب خوش
خوشحالم..حداقل يه نفر حرف منو ميفهمه!نقل قول:
اسمتونو نيمدونم ولي به نظرم بعضي وقتا نبايد سعي كني كسيو متقاعد كني چون هيچ فايده اي نداره!
اگه قرار بود همه آدماي اين دنيا مثه هم باشن،اونم با يه طرز تفكر كه ديگه هيچي :46:
یعنی اینجا کسی نیست بدونه ریاضی تجربی چی باید بخونم تا بتونم 5 تا تست بزنم؟؟؟؟نقل قول:
برخی شوخی های بهمن بازرگان بی مزه هست ولی خب بعضی هاشونم برای یادگیری فوق العاده هستن .
مثلا کسی که اون طرح کارتونی ملاقات رادرفورد و بور رو دیده باشه چطور ممکنه یادش بره که بور مدل اتمی رادرفورد رو نقض کرد ؟
یا مثلا طرح های کارتونی که برای نشون دادن مقایسه شعاع یون ها کشیده خیلی بهتره از اینکه فرمول بنویسه و بگه یون منفی بزرگتره چون یه الکترون اضافه گرفته !
مثلا با طرح کارتونی نشون داده که منزیم توی آب خنک چیزیش نیست ولی رفته زیر آب گرم و دیوونه شده !
همین امسال یه طرح کارتونی دیدم که پوکیدم از خنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مسابقه دو رو کشیده بود و پشت یکی از دونده ها یه اژدها بود که با شروع مسابقه اون اژدها اکتیو شد و آتیش از دماغش داد و دونده جلوییش از همه جلو زد :31: کسی که این شکل کارتونی رو دیده باشه حتی اگه درکی از شیمی و فیزیک و انرژی درونی نداشته باشه تا ابد یادش میمونه که معمولا افزایش دما باعث افزایش سرعت میشه
البته بعضی شوخی هاش بی مزه هستن مثلا اونجا که توی کتاب سال سوم گفته این روش موازنه کردن سرعت زیادی داره پس کمربندها رو ببندین :31:
مبتکران به عنوان اولین کتاب آموزش و تست حتما لازمه . مگه اینکه کسی دبیرش خیلی خفن باشه و بهتر از درسنامه های مبتکران یاد داده باشه . سرگروه شیمی شهر ما خودش از مهندس بازرگان اجازه گرفته بود و توی دبیرستان شاهد ( سال دوم رو ) از روی ترتیب کتاب قهوه ای مبتکران داشت تدریس میکرد . حتی من که 2 سال پیش برای شیمی 3 رفته بودم کلاس کنکور قلمچی توی شهرمون ( کلاس برای کسایی که کتاب خریده بود و آزمون ثبت نام کرده بود مجانی بود ) ؛ دبیر شیمی گفت کتاب مبتکران رو بگیریم + کتاب درسی رو حفط کنیم
البته این رو هم عرض کنم که از نظر من ( به جز درس زیست شناسی و دی و زندگی ) آدم بهتره همه کتاب های بازار رو خونده باشه . خودم هم همین تصمیم رو دارم . شیمی 2 و شیمی 3 و شیمی پیش خیلی سبز رو از ماه آینده شروع خواهم کرد به موازات هم خوندن
آمار + احتمال رو بخونی شاید بیش از 5 تا هم بزنینقل قول:
ولی به این ها اکتفا نکن چون ممکنه سوالات اینا رو خیلی سخت با محاسبات تخیلی بدن ولی حد و مشتق رو بیان مثلا تابع کثیرر الجمله بدن و بگن که حدش در x=0 چیه !
همه مباحث رو بخون و تست های کنکور رو بزن ولی برای اون دوتا مبحث هم زیادتر تمرین کنی حتما 5-6 دتا تست رو میزنی برای تجربی
دوست عزيز بهترين كتاب رياضيات تجربي خيلي سبزه كه يه كتاب جامعس!نقل قول:
حتما اين كتاب رو واسه استارت بايد استفاده كني بعدش واسه تسلط كتاب زياده! البته اگه اين كتاب به تسلطت نرسوند :20:
سروش موئيني مولف خوش فكريه و ميدونه چي داره تاليف ميكنه، به هيچ وجه اين كتابو از دست نده!
واسه فيزيكم كه پرسيده بودي اگه كتاباي فيزيك خيلي سبزو كه همشونم واسه تجربيا يه كتاب جدا دارن تموم كني فكر نكنم ديگه مشكلي داشته باشي!
فقط يه مشكلي هست،فيزيك خيلي سبز پيشش ناقصه! چون فيزيك پيش 2 كه مولف قديمشون تاليف كرده بودش از موج مكانيكي 2 فقط صوتشو داشت،قسمت اول اون بخشو تو كتاب پيش 1 با موج مكانيكي 1 آورده بود ولي كتاب پيش 1شون كاملا توسط يه مولف ديگه ويرايش شد اون قسمتم هيچي اين وسط بلاتكليف :31:
واسه پيش 1، 3تا كتاب هستن : يكيش آموزش فار،يكيش گاج سفيد،يكيشم خيلي سبز!
اگه فيزيكت وحشتناكه از فار شروع كن (2 جلد خيلي حجيم با تستاي كم)،اگه فيزيكت ضعيفه از گاج سفيد (گاج سفيد فقط تست كنكور داره ولي كتابش ميتونه از نظر آموزشي عالي باشه)،اگه هم مفاهيمو ميفهميو مشكلي نداري خيلي سبز(بيشتر تستاش تاليفيه ولي اين كتاب بهترينه)
خيلي بهتره با گاج سفيد يا خيلي سبز شروع كني به جاي فار يا اون دوستمون گفت رمزينه
واسه يه كنكوري خيلي مفيد تره كار كردن با اين دو تا كتاب! يعني ياد گرفتن با تست! حرفه اي ميشي! بهترين روش آموزش فيزيك چيزاييه كه خودت ياد ميگيري نه چيزايي كه كسي بهت ياد ميده،شايدم ياد بگيري ولي نتوني استفادشون كني! پس از همين الان آستيناتو بالا بزن غرق شو تو درياي تست كه بتوني خودت شنا ياد بگيري!!
البته درياشم بايد كم عمق باشه،ولي هرچي بري جلوتر عميق تر شه! مثه خيلي سبز :31:
به خودتم تلقين نكن كه سخته يا من نميتونم! هركاري از دستت بر مياد پسر!!!
كافيه همينارو خوب كار كني،كتاب ديگه اي لازم نميشه! ولي اگه خواستي معلوماتتو آزموني بسنجي كتاب آزمون فار ميتونه خيلي مفيد باشه كه چند روز ديگه منتشر ميشه :20:
واسه پيش 2 آموزش فار كه 2 جلد تقريبا نازكه لازمه چون جنبه حفظيو مفاهيم اون فصلا بيشتر به چشم مياد! بعدشم ميتوني واسه تست بيشتر از الگو يا خيلي سبز استفاده كني البته با اين علم كه فصل موج مكانيكي 2 خيلي سبز فقط قسمت صوتو داره! كتاب آزمون فار واسه پيش 2 هم طول ميكشه تا بياد
واسه فيزيك 1 و 2 هم گاج سفيد كافيه چون تجربي هستي
فيزيك 3 هم خيلي سبز
عزیزان درود!
من یه سوالی کردم کسی جز یک یادونفر جواب ندادن لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه برا ریدینگ زبان درک متن شهاب اناری یا نترسیم از متن رضا کیا سالار بگیرم؟؟ کتاب زبان کنکور شبقره رو دارم.(باذکردلیل لطفا):13:
برا ایات دینی الگو یا گاج بگیرم؟؟ جامع الگو هم دارم.(باذکردلیل لطفا):41:
هلپ می..!
من از اول سال ت حالا دور از جونتون مثل خر دنبال کتاب خوب می گردم اما قدرت تصمیم گیری ندارم
من سال سوم تجربی هستم هدفم هم بیشتر نمره خوب گرفتن از امتحان نهاییه
تا حالا این کتاب ها را خریدم
عربی:ایاد فیلی به نظرم بیشتر به درد کنکوری ها میخوره یعنی اون جور که من میخوام درس به درس توضیح داده باشه نیست بیشتر کلیه حالا نظر شما چیه اگه کتاب بهتری میشناسید معرفی کنید
زبان:مبتکران شهاب اناری که واقعا عالیه
شیمی:مبتکران که فکر نکنم بهتر از این برای امتحان نهایی باشه
ریاضی:گاج مشکی
فیزیک:چیزی نگرفتم چون تو فیزیک ضعف دارم دنبال یه کتاب هستم که عمیقا درس بده و سوالاتش در حد امتحان نهایی باشه
ادبیات:شما معرفی کنید
ادبیات :اگه هدفت کنکوره برای قرابت هامون برای املا هامون برا زبان هامون2جلد برا ارایه رمزینه درصورت وقت اضافه جامع گاجنقل قول:
اگه نه میتونی برا زبان فارسی رمزینه هم مصرف کنی:31:جامع هم ادبیات3خیلی سبز
اصولا چیز خیلی شگفت انگیزی نیست...جدیدا قلمچی تو آزموناش توصیه میکنه که:نقل قول:
کسایی که مثلا ترازشون توی درس فیزیک 5000 هست و میخوان ترازشون رو بهتر کنن باید هدف گذاری کنن که از
هر ده سوال فیزیک به چند تاش جواب بدن..... بر اساس میانگین آماری ؛قلمچی به این نتیجه رسیده که هرکس از هرد ده سوال مثلا به 4 تا جواب بده ترازش 5000 میشه به 5 تا جواب بده 6000 و به 6 تا جواب بده 7000 میشه میشه(در همون درس فیزیک) حالا کسی که این آزمون ترازش 5000 میاد تلاشش رو میکنه تا این بار به جای 4 سواله درست به 5 تا جواب صحیح بده و به همین ترتیب پله پله بالا میره تا طرازش بالا تره بره....
استدلال دیگش هم اینه که مقایسه ی میزان پیشرفت در 10 قسمت (10 سوال) راحتر از این مقایسه در 100 قسمت(همون درصد ) هست...
این کلیات ه این روش بود....
البته این عدد ها حدودی بود برای اطلاع بیشتر و دقیق تر از پشتیبانت کمک بگیر....
واسه عربي 3 يه كتابي هست از مبتكران عاليه!نقل قول:
ببين سبكش اينجوريه :
آموزش لغات - آموزش قواعد دستوري - تست هاي آموزشي قواعد دستوري - آموزش قواعد ترجمه - تست هاي آموزشي ترجمه،تعريب و مفهوم
تمرين : تست هاي برگزيده كنكورهاي سراسري،آزاد و ...
آزمون
فقط يه كم قديميه مال 86! ولي كتابش عاليه!
اگه باز ميخواي مدلش امتحان نهايي تر! باشه خط به خط كتابو باز كنه گاج سبز!
در نهايت تركيب گاج سبز با مبتكرانم چيز خيلي جالبي در مياد
تست شيمي مبتكران داري؟ يا آموزش؟ اگه آموزش داري آره عاليه
يه كتاب جديدا زده خيلي سبز رياضي 3،حتما يه نگاهي بهش بنداز
واسه فيزيك 3 رمزينه هست،به نظر خودم جالب نيست! مبتكرانم هست كه فك كنم از رمزينه بهتر باشه ولي هيچ تضميني نميكنم چون نديدمش! ببين تو اگه سطحتو بالا ببري امتحان نهاييم ميتوني جواب بدي ديگه پسر خوب! اگه امسال فيزيك 3 خيلي سبزو بخوني خيلي واست مفيده! كافيه به مفاهيم مسلط بشي،ديگه امتحان نهايي خره كيه؟ :31:
ادبياتم گاج سبز،تستم خيلي سبز اگه خواستي! از اين دوتا بهتر پيدا كردي به من بگو :17:
برای فیزیک با این مشخصاتی که گفتین مبتکران - محموزاده خوب هست . شمال 3 نوع سوال برای امتحان نهایی هست و هر هفصلش حدود چندصد مثال و تمرین دوره ای داره و برای نمره گرفتن و آموزش دقیق و عمیق بهترین کتابهنقل قول:
برای عربی کتاب محوری گاج عربی 3 رو بگیرین بهتره
شیمی همون مبتکران خوبه :) در کنارش سوالات نهایی از روی گلواژه و یا سایت گزینه دو هم میتونین استفاده کنین
برای امتحان نهایی زبان کتاب گاج محموری هم بگیرین برای تمرین خیلی خوبه . ولی همون شهاب اناری کفایت میکنه و از الان هم برای کنکور کاملا آماده میکنه شما رو
ادبیات هم کلک معلم خیلی خوبه و همینطور ژرف اندیشان
با اين وضعيت پس اول مبتكران بخون ،بعدش اگه خواستي برو سراغ خيلي سبز! :20:نقل قول:
مرسی از کمک همه دوستان خودم هم فکر میکنم اگه حالا مبتکران بخرم بعد تابستون تست های سبز را بزنم بهتر باشهنقل قول:
یه سوال دیگه گاج ریاضی سبز رنگ داره
دو تا پست جامع يكي راجع به زبان يكي دين و زندگي!نقل قول:
[HTML]http://konkor-90.blogfa.com/post-21.aspx[/HTML]
[HTML]http://konkor-90.blogfa.com/post-20.aspx[/HTML]
اميدوارم ديگه مشكلي نداشته باشي :31:
نه فك نكنم، باز برو چك كن سايت گاجنقل قول:
اينم چك كن :31:
[HTML]http://www.kheilisabz.com/modules/Downloads/dl/Riyazi%203-site.pdf[/HTML]
اینم چک کردم:31: به نظرم کتاب خیلی خوبیه و اگه کسی بتونه تستاش را بزنه هم تو ازمون ها موفق میشه هم تو کنکور فردا میخرمشنقل قول:
من رفتم سایت مبتکران دوتا کتاب فیزیک داره یکی اموزش فیزیک 3 با حل تمرین و مثال یکی دیگه فقط فیزیک 3 و ازمایشگاه هست حالا کدوم را بگیرم
در مورد عربی من فقط قواعد اشکال دارم و ترجمه قوی هستم حالا به نظر شما گاج سبز بگیرم یا مشکی
معلوم ميشه خوش سليقه اي :31:نقل قول:
مبتكران اوني كه مولفش مستر غلامعلی محمودزادس منظورمونه
واسه عربيم همين كتابو بگير،ترجمتم اگه قويه كه قويه تستاشو بزن فقط! كلا كتاب خوبيه از دستش نده
من علاقه اي به گاج نداشتم مخصوصا قسمت توضيح قواعدشو!حالا باز اگه ميتوني باهاش ارتباط برقرار كني بگيرش :20:
توی سایت مبتکران گفته این کتاب به درد امتحان نهایی میخوره یا حالا این را بگیرم یا محمودزاده رانقل قول:
کد:http://www.mobtakeran.net/%20%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B1%D9%88%D8%B4%20%D8%AD%D9%84%20%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%20%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9%20%283%29%20%D9%88%20%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87.html
یکی گاج سفید دیفرانسیل و بارمزینه مقایسه کنه.....
شیمی مبتکران کتاب تستش بااون یکی چه فرقی داره؟کدوم بهتره؟؟من به اون یکیش عادت دارم اگه زیاد فرق نداره همونو بگیرم؟؟
یه سوال دیگه دیفرانسیل دقیقا کدوم قسمتش تغییر کرده؟؟
ممنونم
اون یکی اصلا قایل قیاس با تست نیست . خود مهندس بازرگان هم همیشه فقط کتاب تست رو تبلیغ میکنهنقل قول:
شیمی مبتکران کتاب تستش بااون یکی چه فرقی داره؟کدوم بهتره؟؟من به اون یکیش عادت دارم اگه زیاد فرق نداره همونو بگیرم؟؟
کتاب تست درسنامه های همین کتاب آموزشی رو داره و خیلی هم خوب تفکیک کرده مباحث رو .
برای همه شیمی ها سعی کنین بگیرین این کتاب رو
کسی حل تمرینهای محاسبات عددی دکتر نیکوکارو داره؟؟؟
برای امتحانات نهایی،کتابهای گل واژه رو توصیه می کنم.مخصوصا برای درسای تخصصی.:20:ببین گل واژه ،تخصصش امتحانات تشریحیه.:46:نقل قول:
عربی : ایاد فیلی که عالیه چه برای کنکوریها چه برای دبیرستانیها.برای درس به درس هم گاج سبز. البته من با ایاد فیلی و گل واژه عربیم 19 شد.
اموزش شیمی مبتکران و گل واژه.
ریاضی گاج مشکی و گل واژه.
زبان:مبتکران
فیزیک: مبتکران از غلامعلی محمود زاده - گل واژه.(گاج مشکی رو هم یه نگاه بنداز.)
ادبیات: گاج سبز. در اولویت بعدی هم خیلی سبز.
کتابهای تستش رو بگیری کافیه.علاوه بر تستاش ،یک جمع بندی خوب هم دستت میاد. منظورم درسنامه هاشه.:46:نقل قول:
البته من برای پیش 2 ،اموزشش هم گرفتم.چون از لحاظ مفهومی و پایه و اساسش ،مشکل داشتم.البته الان که فکر می کنم ،خیلی هم ضرورتی نداشت.:13:
یعنی چی از لحاظ پایه و اساس مشکل داشتین ؟نقل قول:
برای شیمی پایه مگه کتاب های مبتکران رو نخوندین ؟
کلا بهتره به جای وقتی که برای کتاب آموزش میزارین ( و خودتون هم دیدن که بیهوده هست ) وقتتون رو توی شیمی 2 و 3 بزارین و تست هاش رو یک در میان ( فقط طوج یا فرد ) حل کنین مشکلتون کاملا حل میشه .
یعنی واقعا تستش این قدر بهتره من تا حالا تستش را ندیدم ولی تو اموزشش برای هر مبحثی 15-16 تا مثال میزنه و خیلی برای اموزش مناسبه و برای نمره اوردن در مدرسه خیلی مناسبهنقل قول:
خود من هم از همون دوم دبیرستان ،فهمیدم که فقط کتابهای تست بازرگانی رو بخونیم برای کنکور کافیه و اموزشش ضروری نیست.برای سوم هم دارم تستشو میخونم.نقل قول:
تست پیش 2 ،داشتم میخوندم ولی باز احساس کردم که مفاهیمشو خوب درک نمی کنم.یعنی تو امورش مشکل داشتم.برای همین رفتم اموزش شیمی پیش 2 مبتکران رو گرفتم و دیدم اول فصل اسید ها و بازها بهمن بازرگانی هم اعتراف کرده که این فصل از لحاظ مفاهیم ،داوطلبان مشکل دارن و از سخت ترین فصلهای شیمی کنکوره.(البته به بیان دیگه ای گفته).البته خیلی کمکم کرد و بعدش که سراغ تستاش رفتم ،مشکلاتم خیلی کمتر شد.چون با خوندن کتاب اموزشش اعتماد به نفسم بالاتر رفت برای اسید و بازها.ولی خب با این حال به بقیه توصیه می کنم همون تستشو بگیرن کافیه.:46:
سلام.ممنون میشم راهنماییم کنید
می خواستم بدونم برای کنکور کاردانی به کارشناسی نرم افزار(سراسری)چه کتابایی رو بگیرم بهتره.تالیف چه کسی رو؟
البته من تعریف کتابای آقای مقسمی رو شنیدم.
چیکار کنم؟
کتاب تست هم معرفی کنین ممنون میشم.
تستش خیلی بهتره توی تست اصلا 2 بار آموزش میبینی . یه بار آموزش به وسیله درسنامه و یه بار ه مآموزش به روش حل تستنقل قول:
مهم همون اعتماد به نفسه که به دست آوردی ؛ مفهوم و ... همشون کشکن :20:نقل قول:
راستی یه چیزی هم بگم که حواست باشه همه تست های کتاب بازرگانی رو حل کنی . حتی پاسخ تست های تشریحی رو به دقت بررسی کنی و اگه به جواب رسیدی هم دلیل غلط بودن گزینه های دیگه رو یاد خودت بفهمی یا اگه نمیدونی از روی پاسخنامه علامت یاد بگیری . بخشی از اموزش و نکته های مهندس بازرگان همینطوریه
تعريف ديفرانسيل گاج سفيد رو خيلي شنيدم!نقل قول:
فقط نميدونم چرا تو سايت گاج فقط ديفرانسيل 1ش موجوده،ديف 2 هم داره؟ :44:
راجع به رمزينه : (به نقل يكي از برقياي شريف امسال)
واس آموزش ديفرانسيل اگه ميخواي به اين صورت بالا بخوني رمزينه!نقل قول:
کتاب آموزشش ، سبکه درس دادنش مثله بهمن بازرگانیه . با این تفاوت که ، با مزه نیس !
چون 3 تا آدمک گذاشته و مثلا باید به همه شون آموزش بده ، کلی آموزشش طولانی شده . مثلا چیزی رو که خوشخوان تو نیم صفحه آموزش داده و 2 تا مثال هم ازش آورده ، این آموزش داده بعد دانش آموز شوته گفته من نفهمیدم . یه بار دیگه توضیح داده . بعد مثال . دانش آموز شوته یا یه تیکه ی بی مزه انداخته یا این که یه جواب کاملا پرت داده . بعدش دانش آموز معمولیه یه چیز پرونده ، و در نهایت دانش آموز شاخه با درایت تمام سؤال رو حل کرده ! و چیزی که تو خوشخوان نیم صفحه س ، اینحا شده 4 ، 5 صفحه .
این کتاب ، به درد اونایی می خوره که درسشون خوبه ، خیلی بد نیس ، و می خوان که سطحشون رو بیارن بالا
ولی ، خب همه می خوان که سطحشون بره بالا ! آیا همه باید این رو بخرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ! همون طور که گفتم این کتاب حجمش زیاده ! و مثلا ممکنه برا این که این کتاب رو کامل بخونید ، از 2 تا کار دیگه تون بزنید . پس به درد کسانی می خوره که مثلا یه درسشون خیلی قویه و زمان خیلی کمتری نسبت به بقیه رو یه درس می ذارن ، و به جاش دیف می خونن .
یا اونایی که می تونن خیلی درس بخونن . مثلا تو هفته هایی که مدرسه می رن 45 ساعت به بالا (مثلا ها . ساعت ها برای هر کس فرق می کنه
وگرنه كتابي كه خيلي تعريفشو شنيدم و واسه آموزشو چيدن مفاهيم عاليه كتابيه به نام ديفرانسيل ورياضيات پايه انتشارات گاما (به تاليف استاد منتظري)! اگه تونستي پيداش كني اول اين كتابو بگير بعدشم فقط تست بزن!!!
راجع به تغييرات ديفرانسيل،چيزايي تغيير كرده كه اين كتابو متناسب كنه با حسابان جديدالتاليف!
تو اين لينكم ميتوني ببينيش
[HTML]http://pharepub.com/download/difrential90.zip[/HTML]مولفاش معروف نيستن! ببين عزيز من تو واسه اينكه تو امتحان نهايي موفق بشي كه نبايد در سطح همون كار كني!! تو بايد بالا بگيري كه نهايي واست شاخ نشه!!! كتاب محمودزاده چيزيه كه تو نياز داري! وقتي درسو بفهمي ميتوني امتحاناتو 20 بگيري،وقتي درسو بفهمي ديگه يادت نميره و حتي ميتوني راحت تست جواب بدي!نقل قول:
خودم اين كتابو نديدم ولي آقاي عليرضا استفاده كرده و تاييدش ميكنه پس بگير با خيال راحت
كنارشم فيزيك 3 خيلي سبز كه لازم و كافي واسه كنكوره و مكمل اين كتاب! اينارم ميتوني به موازات هم ببري جلو،اينجوري بازدش خيلي بيشتره تا اينكه اول اين بعد اون
به هر حال ما راهنماييمونو كرديم،بقيش با خودت :31:
واسه سال 2 و 3 آموزشش نسبت به تستش به هيچ دردي نميخوره! شايد مثلا سال 3 تو مبحث استوكيومتري تمريناي تشريحيه بيشتري داشته باشه ولي بازم كتاب تستش كاملا كافيه! با كتاب تست آموزش ببين بعدش ميتوني يه منبع بگيري كه مخصوص امتحان نهايي باشهنقل قول:
ولي پيش داستانش يه كم فرق داره مخصوصا پيش 2 كه آقا پويول گفت
حتي خود جناب بهمن خان هم گفته كه پيش مباحثش خيلي سنگين تره و كسايي كه واسشون درك مفهوم مشكله ميتونن برن سراغ آموزش! ولي فقط پيش اينجوريه! به نظرم بيشتر به درد كسي ميخوره كه اصلا مدرسه نرفته يهو اين الكتروشيمي يا اسيد باز جلوش سبز ميشن،هنگ ميكنه خوب :31:
دقيقا!! ايجاد اعتماد به نفس با شيوه آموزشيه يه كم ساده ترنقل قول:
چون اعتماد به نفسو خودت بايد به دست بياري، اين كتاب آموزش راه رسيدن بهشو واست هموار ميكنه :20:
یه سوال!
فیزیک سفید گاج پایه تستاش مال کنکوره یا تالیفی؟ ریاضی و تجربی با هم فرق دارن؟ (دوتا سوال شد!)
برای تجربی و ریاضی مشترکه . هم پایه و هم پیشنقل قول:
اون قسمت هایی که برای ریاضی هست علامت گزاری شدن
تالیفی نداره . فقط تست های مفهومی کنکور و سنجش و گزینه دو رو داره
تورو خدا یکی جواب منو بده.داره دیر میشه:42:
می خواستم بدونم برای کنکور کاردانی به کارشناسی نرم افزار(سراسری)چه کتابایی رو بگیرم بهتره.تالیف چه کسی رو؟
البته من تعریف کتابای آقای مقسمی رو شنیدم.
چیکار کنم؟
کتاب تست هم معرفی کنین ممنون میشم.
سلام دوستان . برای اینکه بتونم در درس ریاضی 2 تست های کنکور رو راحت جواب بدم چه کتابی خوبه ؟ من خودم آموزش ریاضی 2 مبتکران رو دارم (مولفش نصیری نیست !) ولی خوب نگفته . اخیرا هم ریاضی 2 تست نشر الگو رو گرفتم . بنظرتون کتاب خوبیه ؟ یا اینکه کتاب بهتر دیگه ای سراغ دارین ؟ مرسی
یک تجربه .............
نزدیک به حدود 5 ماه هم خود کتاب های درسی را خوندم ....
نهایت دقت و استفاده از مطالب داشتم ...........
از یادگیری فوق العاده لذت می بردم ........
کمتر نکته ای بود که از دیدم خارج شود .......
زمانی هم که سراغ کتاب های کمک درسی رفتم .....
در ابتداش خیلی حال کردم .......... به خصوص از اینکه تست میزدم لذت می بردم ..........
و از اینکه میدیدم کلی نکات جدید و جالب را یاد می گیرم برایم هیجان داشت ...........
ولی بعد از گذر آن دوران تجربه مطالعه کتاب های درسی و کتاب های تست و کمک درسی .......
الان با اطمینان کامل میگم که اصل اول و آخر در یادگیری خود خود شما هستید .......... نه کتاب های رنگارنگ کمک درسی ...
فقط کافی است که به خود و توانایی خود و به IQ خود ایمان داشته باشید ................
هر کتابی که ......... دقیقا میگم هر کتابی که یک تعریف حداقلی از خوب بودن را داشته باشد ........ میتواند برایتان بهترین استفاده را داشته باشد .........