برای من تغییرات در حد ساعت بوده . دو تا از امتحاناتم به 11 صبح منتقل شده و یکی به 14 شاید برای شما هم اینجوری باشهنقل قول:
Printable View
برای من تغییرات در حد ساعت بوده . دو تا از امتحاناتم به 11 صبح منتقل شده و یکی به 14 شاید برای شما هم اینجوری باشهنقل قول:
آخه خب من هر چی بتونم اینجا پاس کنم ب نفعمه دیگهنقل قول:
چون تطبیق میزنم و وقتم تلف نشده
فک کنم تفسیرم جزو یکی از دروسیه ک تطبیق میخوره
امتحان ندم یا درس نخونم ک ترم آخریه مشروط میشم آبروم میره:n27:
آقا هیشکدوم از کلاسام تشکیل نشد:n23:نقل قول:
نمیدونید استادا با چه تاکیدی ب ما گفتن هفته دیگه بیاید و هر چی گفتیم زیر بار نرفتن
کلا سر هر دو کلاسی ک امروز داشتم دو نفر بودیم باز استاد اولیه اومده بود لااقل ولی دومی خودشم نیومده بود
ای بابا ای بابا:n15:
براساس جدیدترین بخشنامه سازمان مرکزی پیام نور، اصلاحیه جدید تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور که برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ صادر شده است.
مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال دوم ۹۲-۹۱ برای دانشجویان کارشناسی تا ۳ خرداد ۹۲ و برای دانشجویان ارشد تا ۴ تیر ۹۲ در سایت گلستان برای اساتید فعال خواهد بود .
همچنین طبق اعلام قبلی امتحانات نیمسال دوم ۹۲-۹۱ پیام نور از ۳۱ اردیبهشت آغاز و تا ۲۲ خرداد ۹۲ ادامه خواهند داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما ابلیس 2011 :n16:
ابلیس چرا تعلیق شدی :n03:
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : آخرین مهلت ثبت نمرات میان ترم در نیمسال دوم 92-91 دانشگاه پیام نور اعلام شد / آخرین مهلت ثبت نمرات عملی دروس نیمسال اول 92-91 پیام نور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : با توجه به اینکه سنجش فعالیتهای آموزشی هر دانشجو در طول ترم توسط اساتید ، برای دانشجویان و اساتید از اهمیت خاصی برخوردار است، لذا برای جلوگیری از تضییع حقوق دانشجویان ، به اطلاع می رساند با توجه به تغییر تاریخ امتحانات ، مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال دوم ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور به شرح زیر می باشد :
دوره کارشناسی حداکثر تا تاریخ ۳ خرداد ۱۳۹۲
دوره کارشناسی ارشد حداکثر تا تاریخ ۴ تیر ۱۳۹۲
مقتضی است دستور فرمائید به اساتید محترم اطلاع رسانی کامل و سریع انجام شود تا نسبت به ثبت نمره میان ترم دانشجویان به موقع اقدام نمایند و به دانشجویان نیز اطلاع دهند که قبل از شروع امتحانات می بایست از اساتید ثبت نمرات میان ترم خود را پیگیری نمایند. ضمناً یاد آور می شود که مهلت اعلام شده تمدید نخواهد شد و مسئولیت کوتاهی در این باره به عهده استاد درس می باشد.
آخرین مهلت ثبت نمرات عملی دروس نیمسال اول ۹۲-۹۱ پیام نور
(دقت داشته باشید این مهلت اعلام شده مربوط به نیمسال اول ۹۲-۹۱ می باشد)
همچنین پیرو نامه شماره ۱۱۱۷/د/۱۰۰۲۴۷ مورخ ۱ اردیبهشت ۹۲ با عنایت به اینکه آخرین مهلت ثبت نمرات عملی نیمسال اول ۹۲-۹۱ تا تاریخ ۲۰ خرداد ۹۲ میباشد، مقتضی است در اسرع وقت به اساتیدی که تاکنون نسبت به ثبت نمرات عملی دروس مربوطه در نیمسال اول ۹۲-۹۱ اقدام ننمودهاند، اطلاع رسانی شود. شایان ذکر است به هیچ عنوان بعد از این تاریخ امکان ثبت نمرات عملی امکانپذیر نمیباشد.
اختصاصی پیام نورنا /
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : امکان پرداخت شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور از طریق دستگاههای خودپرداز (ATM) بانک صادرات فراهم شد.
به گزارش اختصاصی پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ): بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی دانشگاه پیام نور می رساند؛امکان پرداخت شهریه دانشگاه پیام نور از طریق دستگاههای خودپرداز (ATM) بانک صادرات ( سایر خدمات -> بخش پرداخت شهریه دانشگاه پیام نور ) فعال شده است.
لذا دانشجویان محترم جهت پرداخت شهریه نیازی به مراجعه حضوری به بانک صادرات و تکمیل فیش و. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ندارند و می توانند از طریق خودپردازهای بانک صادرات نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایند.ضمنا در صورتی که شهریه از طریق خودپردازهای بانک صادرات پرداخت شود، بلافاصله در سیستم جامع گلستان ثبت می شود.همچنین امکان پرداخت ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترنتی شهریه دانشگاه پیام نور هم به زودی فعال خواهد شد که به محض فعال شدن از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.دقت داشته باشید فقط از طریق دستگاه های خودپرداز (ATM) بانک صادرات این امر امکان پذیر می باشد.
سلام
من میخوام از مدیریت به صنایع تغییر رشته بدم. ولی مشکلی که دارم اینه که ریاضیاتم از پایه ضعیفه.
حالا دوستانی که فنی مهندسی میخونن سطح ریاضیات در چه حدیه؟
اصلا میشه توی پیام نور که اکثر دروسش خودخوان هست مهندسی خوند؟
بعد این آزمون بند ج از 3 درس امتحان گرفته میشه: ریاضی (1)، فیزیک (1)، مدریت مهندسی
کسی این دروس رو "خودخوان" پاس کرده؟ چون میگن برای دروس امتحانی بند ج کلاسی برگزار نمیشه.
ممنون میشم کمکم کنید
دوستان واسه امتحان ازمایشگاه فیزیک 2 چیارو بخونم؟
چیز خوبی در مورد ازمایش و محاسبات و فرمولهای ازمایش قانون اهم و شارژ و دشارژ سراغ دارید؟
سلام یک سوال در رابطه با پرداخت شهریه پیام نور
ایا کسانی که دستگاه توکن(otp)صادرات را داشته باشه نمیتونه از طریق خدمات اینترنتی خود بانک صادرات واریز کنه؟
اصولا اون روش هم مثل فیش پرداختی نقدی است ولی من موندم جای شماره سریال باید چی را وکجا در سیستم اینترنت بانک صادرات وارد کرد
امتحانات برای ما این ترم کامپیوتریه:n03: پاسخنامه و جواب کامپیوتری سرساعت مقرر سیستم پاسخنامتو میبنده همون لحظه هم صحیح و اعلام نمره میکنه
واسه رفقای پیام نوری دیگه هم اینطوریه؟
بله درسته ... تغییر رشته از تغییر بند ج کلاس برگزار نمیشه و بصورت خودخوان ....نقل قول:
به نظر بنده که میشه خوند .. بستگی به خودت داره و چقدر سعی و تلاش کنی .... میتونی از کتاب های استادی اون 3 درس و نمونه سوالات ترم های پیش استفاده کنی ...
بله .. مرکز ما از ترم پیش بعضی امتحاناتش رو الکترونیکی برگزار میکنه .. این ترم هم بعضی از دروس الکترونیکیه .... ....نقل قول:
طبق اطلاعیه بالا پرداخت اینترنتی هم فعال میشه و دانشجویان پیام نور از پرکردن فیش و پرداخت حضوری راحت میشن.نقل قول:
میشه بفرمایید که اینطور برگزاری خوبه یا بده؟(خلاصه معایب و مزایا)نقل قول:
والا من خودم هنوز به این شکل امتحان ندادم ( این ترم یکی دو درسم الکترونیکی برگزار میشه :n02: )نقل قول:
باید قبلا با سیستم و کلا کامپیوتر کار کرده باشی که برات سخت نباشه .. ( بعضی از بچه ها رو میشناسم که اصلا کامپیوتر بلد نبودن و امتحان براشون سخت بود ) ....
در مورد اینکه همون لحظه صحیح میشه و نمره ها اعلام میشه خبر ندارم و فکر نمیکنم اینطوری باشه ...... ( ترم پیش که بچه ها امتحان دادن اینطوری نبود ، این ترم رو نمیدونم )
امکان تقلب پایین میاد در این روش .... :n02:
اگه این روش در تمامی دروس بخواد اجرا شه ، تمامی سوالات تستی میشه :n04: و امتحان تشریحی نخواهیم داشت ( فاجعس :n23: )
بقیه ی معایب و مزایا رو بقیه دوستانی که تجربه دارن میان میگن :n02: البته منم این ترم تجربه کنم اطلاعات بیشتری دستم میاد :n16:
فعلا اعصابم به خاطر یک استاد وظیفه نشناس خرده ... میان ترم 3.5 شدم و در آستانه ی افتادن هستم :n03: واقعا وجدان کاری ندارن بعضی استادا ... متاسفم !!
فکر نکنم بدی داشته باشه شاید فقط چون به اینجور امتحان دادن عادت نداشته باشی یه کم تمرکزت بهم بخوره وگرنه نمرت همون لحظه میبینی .تو مصرف مداد پاکنم صرفه جویی میشه:n02:نقل قول:
البته قرار بود طی سالهای اینده تمام مراکز الکترونیکی بشن و رو میز هر دانشجو یه تبلت بزارن تا امتحانش بده ولی فعلا فکر کنم فقط دو سه تا مرکز این پروژه انجام شده بقیه جاها هم فقط چند درس عمومی الکترونیکی کردن که اونم از سیستمهای سایت دانشگاه استفاده میکنن .حال مرکز شما را نمیدونم امکانات داره یا نه ؟
خوشبختانه یا متاسفانه امکاناتشو داره و برای دروس تخصصی ما این سیستم پیاده میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
میگم حالا من از کجا بفهمم مرکز ما این امکان رو داره یا نه؟؟؟؟؟:n13::n13:
همه مراکز مجهز شدن یا فقط شهر ها و مراکز خاصی هستن فعلا؟؟؟؟؟:n29:
درصورت وجود ، از سایت دانشگاه مرکز خودتون ...... در غیر اینصورت باید پرس و جو کنیننقل قول:
نه تمامی مراکز مجهز نشده و تعداد معدودی فعلا این سیستم رو پیاده کردن
مركزتون كجا هست:n02:نقل قول:
بايد بري مركزتون ببينيد يا كسي كه بيام نور ميخونه ببرسيد
آهاننقل قول:
من فک میکردم هنوز تعداد کمی از مراکز مجهز شده باشن
چرا بیوفتی مهدی ؟ خوب اگه 6.1 تو ورقه بگیری پاس شدی دیگه / این ترم هم ما دو تا استاد سخت گیر داشتیم که با الان به کسی میان ترم ندادن و حتی گفته بودن به کسی میان ترم نمیدیم برید تو امتحان قبول بشید :n29: به نمره هم خسیسی میکنه :n09: با بچه ها قرار گذاشتیم همه بالای 15 بگیریم و پوزه طرف رو به خاک بمالیم :n02:نقل قول:
ای بابانقل قول:
از این استادا توی پیام نورم پیدا میشه؟:n13:
چرا آخه اینکار رو با ما میکنن؟
انشالله بالای 15 بشید همه تون ، حالشو بگیرید:n25:
من یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ... طرف کارمند بانک ( سنش نزدیکای 50 میشه ) .... تا ساعت اداری ( 2 الی 2 و نیم ) سرکار بعد ما که ساعت 15 تا 17 باهاش کلاس صنعتی 3 داریم ساعت 15و45 ، گاهی ساعت 16 میاد سر کلاس .... حالا اینش به درک .... میگیم یه ساعت بیاد کلاس درس بده بازم کلی درس میشه یاد گرفت .....نقل قول:
اما از شانس ما این استاد ( واقعا اسم استاد رو نمیشه روش گذاشت ، به شخص ازش متنفرم و همه ی بچه ها امروز با دیدن میان ترماشون ازش متنفر شدن ) وقتی میاد سر کلاس از بس خستس و کار بانکی خستش کرده دق و دلی هاش رو سر ما خالی میکنه ... میاد از خودش و بانک و این چیزا حرف میزنه ... خدا رو شاهد میگیرم اگه دروغ بگم یا چیزی رو اضافه کنم به خصوصیاتش .... وسط کلاس اس ام اس میخونه و میره اتاق اساتید چایی میخوره .... هنوز هیچی درس نداده یک سوال مطرح میکنه ، میگه روش فکر کنین بعد خودش میره بیرون 15 دقیقه بعد برمیگرده میگه کی حلش کرده ( وقتی که چیزی درس ندادی ، کی میخواد سوال رو حل کنه آخه ، زمانی که درس میدی کسی حالیش نمیشه چه برسه به الان ) بعد کسی که بلد نیست حلش کنه .......
صنعتی 3 ، 2 جلد کتاب داره که شامل 6 فصل میشه ؛ فصل 5 حذف و میمونه 5 فصل .... خداشاهده کتاب رو ول کرده یه جزوه ی کپی شده ی درب و داغون از ترم های پیش به ما داده گفته هر کی بره برای خودش کپی بزنه ..... جزوش رو اصلا نمیشه خوند از بس بدخط و بد افتاده ( 2 جلد کتابی که جمعا 400 صفحه میشه رو تو یه جزوه ی 30 صفحه ای داده دست ما ) ... حالا تا اینجا قسمت های خوبش بوده ....
یه سوال دارم ازت ؛ آخه کی درسی رو که پرفرمول و ریاضی و محاسبات داره رو از رو میخونه و درس میده ؟؟؟
از بس خستس حال بلند شدن نداره و درس رو از رو میخونه و سریع رد میشه .... حالا جالبش اینجاس که میگه هرکسی سوالی داره بپرسه ، اگه جایی رو نفهمید ... ازش که سوال میکنی میخواد بیاد توروبزنه .... که چرا نفهمیدی و از این داستانا ... خلاصه تو این 10 جلسه ، مفید مفید 2 جلسه هم درس نداده ......
تا اینجاشو میشه یه جوری با ارفاق تحمل کرد اما بعدش چی ؟ میگه من نه حال گرفتن میان ترم دارم و نه حال اینکه صحیح کنم :n04::n03:
به زور اومده میان ترم رو با اصرار بچه ها مشخص کرده ... روز امتحان دیدیم 40تا برگه ی سفید آورده که آقا میخواد سوال بگه ما از روش بنویسیم بعد جواب بدیم ....
بعد امتحان گفتم کم کمش 5 میشم .... با توجه به سوالایی که جواب دادم ... خداشاهده تمام بچه های کنارم 80% سوالارو از رو دست من نوشتن ... من شدم 3.5 ( داده 3.5 ) به بعضی ها 5 و یکی هم 5.5 ( همونایی که از رو من نوشتن ) خیلی ناراحت شدم و اعصابم رو بهم زد ..... از بقیه پرسیدن گفتن به ما 2 داده ....
خیلی داستان داریم با این استاد .. مثل اینکه زورش به همه میرسه و کسی جرات نداره بهش تذکر بده .... از روی شکم سیری میاد تدریس
من از این ناراحتم که حق آدم رو نمیده ، با زورم که نمیشه گرفت .. دستمون به جایی بند نیست .... از اینکه ارفاق نمیکنه و درس نمیده ناراحتم بماند .. بیشترین دلخوریم از اینه که حق دانشجو رو نمیده :n03: امتحان پایانی هم 14 نمره تشریحی کامل ... فقط به امید اون موندم الان :n27:
آره هست ولی تا حالا به تور ــم نخورده بود :n09:نقل قول:
عقده دارن . تازه اینی که میگم بیسواده ! سر کلاس یکی ازش در مورد مثال خود کتاب سوال کرد و میخواست یه مقدار در مورد نحوه حل کردنش توضیح بده ( خود کتاب درست توضیح نداده ) یارو موند گفت هفته بعد توضیح میدم :n29: هفته بعدش هم توضیح نداد یه جورایی پیچوند :n17:جالب اینجاست بهش میگن استاد ! سواد من از اون بیشتره چون راه حل مساله رو میدونستم :n10:
به نظرم تو قسمت استادا پیام نور ضعف داره البته همه استادا اینجوری نیستن ها استاد اصلی ما دکترا داره و خیلی با سواد ــه و البته با فهم و کمالات هم هست
ای.تی هستید دیگه؟نقل قول:
درست حدس زدم؟:n13:
من همین الان به یه نتیجه ای رسیدم::n26:
فک کنم این استاد بی سواد ها و اساتیدی ک ضعیف هستن، مخصوصا دانشجوها رو میندازن تا پایه شون قوی بشه و وقتی مثل اونا استاد شدن دیگه اینجوری جلوی دانشجوها ضایع نشن.:n02:
پس جا داره از همین تاپیک از اساتیده محترمه دانشجو انداز تشکر بعمل آوریم:n07::n16:
فیزیک ــم
.........
ب سلامتی موفق باشیدنقل قول:
آخه چون نوشتید: آی.تی تولز، فک کردم آی.تی باشید:n01:
رشته سختی هم هست خدایی
من الان ریاضی هستم و انشالله میخوام برم آی.تی توی پیام نور بخونم:n26:
خب دوستان براتون این راهنما رو میذارم تا قبل از امتحان آمادگی لازم رو داشته باشید و به قولی یهو کپ نکنید :n02: ( به امید موفقیت تمام بچه های گل پیام نور در آزمون پایانی :n16: )
مراحل آزمون به صورت زیر می باشد:
1- ورود به سامانه نرم افزار آزمون الکترونیکی
2- وارد کردن اطلاعات شما .
شناسه کاربری : شماره دانشجویی شما
رمز عبور : کد ملی شما
3- با تکمیل اطلاعات ، وارد فرم مشخصات آزمون بشرح زیر می شوید. در صورت صحت اطلاعات تیک مربوطه را بزنید تا دکمه ورود به آزمون فعال شود. و بعد بر روی دکمه ورود به ازمون کلیک کنید تا به آزمون وارد شوید.
4-با باز شدن فرم آزمون می توانید گزینه های صحیح را تیک بزنید. فرم ازمون به شرح زیر می باشد.
5- پس از پایان آزمون دکمه پایان آزمون را بزنید.
6- با کلیک بر روی دکمه پایان آزمون ، یه فرم به منظور اطمینان از پایان ازمون نمایش داده می شود.
7- پس از برگزاری آزمون و زدن دکمه “پایان آزمون” فرم ریز مبنی بر پایان و ثبت با موفقیت اطلاعات آزمون را مشاهده می نمایید.
چیز سختی نبودا ... اصلا نترسید :n02:
================================================== ===================================
همچنین می توانید از امکانات ذکر شده در حین برگزاری استفاده نمایید.
- امکان درج یادآوری
جهت یادآوری سوالات ، روی شماره سوال کلیک کنید.
- امکان یادداشت
می توانید در صورت نیاز به نگهداری موقت اطلاعات (یا همان چرک نویس) از بخش یادداشت استفاده نمایید. با بستن و باز کردن مجدد یادداشت ، اطلاعات چرک نویس تا زمان پایان آزمون از بین نخواهد رفت.
- پیوست آزمون
سوالاتی که دارای تصاویر و یا جداول پیوست هستند. اطلاعات و تصاویر انها در این قسمت قرار می گیرد.
- ماشین حساب
اگر در حین آزمون نیاز به محاسبات با ماشین حساب ساده باشد ، می توانید با زدن دکمه ماشین حساب ، از آن استفاده نمایید.
به همین راحتی :n16:
Wowنقل قول:
Amazing
مرسی عالی بود
سوالاتشم در حد همین سوال شماره 1و2 و3 آسون باشه دیگه غم ندارم:n02:
دستتون درد نکنه ، توضیحات جامع و کامل بود :n16:
همچین استادایی هم پیدا میشن :n02:
کلا یه جلسه هم سر کلاسش نرفتم، اصلا نمی دونم قیافه ی استاد چه شکلی هست!
این داشمون ، عمو رضا، عکس های امتحان با سیستم دانش پارسیان رو گذاشت یاد امتحان ICDL افتادم.
چون برای رشته ی ما ارائه ش اجباریه فقط هم مدرک دو جا رو قبول میکنن: ادواری فنی حرفه ای یا سازمان پژوهش استانداری.
این دومی هم سریعتره (من هر هفت تا پشت هم دادم و شرش رو کندم البته نا گفته نمونه همون جا برای 3 تا کارمند دیگه هم امتحان دادم:n02:)، هم این که مدرکش چیز به درد بخوریه. مدرکش هم بهم گفت 2 هفته دیگه آمادست الان در انتظارم.
آخ آخ دوباره امتحانات شروع شد و حرفای دانشجوهای بچه های پیام نور شروع میشه(از جمله خودم): باید از اول ترم میخوندم و از ترم بعد دیگه حتما از اول ترم دروس رو دنبال میکنم:n02:
من که سر کار میرفتم فرصت نکردم یک صفحه بخونم الان دو سه روز دیگه امتحان دارم حیف شانسمون هم خوب نیست شانسی میزنیم همش غلط در میاد:n20:
لااقل 3 4 دوره نمونه سوال کار کن ... شاید فرجی شدنقل قول:
خب بچه های گل ، خسته نباشید .. امیدوارم تا به اینجا از درس خوندن خسته نشده باشید :n02: البته اگه کسی تا الان لای کتاب رو باز کرده باشه :n02:
میخوام براتون امروز مــــوارد تـخـــلف امتحانات رو بزارم که خدایی نکرده ، زبونم لال مرتکب این تخلفات نشیم و یک الی 2 نمره تقلب رو فدای 14 نمره نکنیم :n02::n16:
موارد تخلف امتحانی :
۱- به همراه داشتن کتاب – جزوه – یادداشت و … در جلسه ی امتحان
۲- همراه داشتن تلفن همراه (حتی خاموش) – هندزفری و هرگونه وسایل الکترونیکی
۳- صبحت کردن با دیگردانشجویان و نگاه کردن به اطراف
۴- رد و بدل کردن هر گونه وسیله اعم از لوازم التحریر – ماشین حساب و …
۵- ایجاد اختلال در نظم جلسه
۶- جابه جا کردن صندلی و یا نشستن بر روی صندلی مغایر با شماه اعلام شده
۷- بی احترامی به هر یک از برگزارکنندگان در قبل – حین و یا در آزمون
۸- عدم تحویل برگه سوال یا چرکنویس در پایان جلسه
۹- عدم تحویل به موقع پاسخنامه ها و برگه ها سوال
۱۰- رفتن به جای شخص دیگر در امتحان و یا فرستادن شخص دیگر به جای خود در سر جلسه امتحان
منتخبی از آرای کمیته ی انضباطی : ( اینو میبینم یاد کمیته انظباطی فوتبال میفتم :n02: )
۱- تذکر کتبی بدون درج در پرونده
۲- تذکر کتبی با درج در پرونده
۳- دادن نمره ۰٫۲۵ در درس مربوطه ( یه بابای بود میگفت ما که هیچی بلد نیستیم بنویسیم صفر میشیم ، لااقل تقلب بزنیم بهمون 0.25 صدم بدن ) :n02:
۴- محرومیت از تحصیل یک نیمسال بدون احتساب در سنوات تحصیلی
۵- محرومیت از تحصیل یک نیمسالبا احتساب در سنوات تحصیلی
۶- محرومیت از تحصیل دو نیمسال بدون احتساب در سنوات تحصیلی
۷- محرومیت از تحصیل دو نیمسال ب احتساب در سنوات تحصیلی
البته این آرا با جدیت اجرا میشه و مثل فدراسیون فوتبال ما نیست که با بند پ بتونیم ردش کنیم :n02:
پس مراقب خودتون و رفتارتون و خوبیهاتون باشید .... :n16:
برای بالا بردن روحیه ی بچه های بامرام پیام نور در این ایام سوگواری امتحانات ، یه نکته ای رو یادآوری کنم شاید بی تاثیر نباشه : :n02:
نکته مهم : سیستم گلستان در مقطع کارشناسی نمرات ۹٫۵ به بالا را به نمره ۱۰ تبدیل میکند و درس مورد نظر قبول حساب می شود.
برگزاری امتحان میان ترم برای کلیه دروس غیر خودخوان الزامی می باشد.
۶ نمره از ۲۰ نمره به میان ترم تعلق می گیرد. و نمره پایان ترم بر اساس ۱۴ نمره برگزار می شود.
چنانچه دانشجو در امتحان میان ترم شرکت ننماید ، نمره اکتسابی ایشان از ۱۴ نمره پایان ترم ضرب در ده هفتم می شود و نمره نهایی از ۲۰ محاسبه خواهد شد .
نحوه محاسبه نمرات پایان ترم :
اگر دانشجو نمره میان ترم داشته باشد:
۶ نمره میان ترم + ۱۴ نمره پایان ترم = ۲۰
اگر دانشجو نمره میان ترم نداشته باشد و یا درس خودخوان باشد:
۱۴ نمره پایان ترم ضربدر ده هفتم = ۲۰
در خصوص نمرات دروس تربیت بدنی که شامل نمره نظری هم هستند ، نمره عملی از ۲۰ در رابطه زیر لحاظ می شود و برای اولویت دادن به نمره عملی ، شرط اخذ ۵۰ درصد نمره واحد عملی جهت لحاظ نمره واحد نظری ، توسط سیستم جامع کنترل خواهد شد. ( برای بهتر دیده شدن عکس روی آن کلیک کنید )
در هر صورت سیستم گلستان نمره پایان ترم را ، اگر دانشجویی نمره میان ترم داشته باشد هم به صورت روش ۱ و هم به صورت روش ۲ محاسبه می کند و بیشترین نمره را ثبت می کند.
سلام به همه پیام نوری های عزیز خصوصا استاد عمو رضا:n02:
یه سوال
من ک نیم سال اول 92 پیام نور کارشناسی قبول شدم و تا الانم دانشجوی کارشناسی یه رشته دیگه هستم، حالا اگه بخوام دروسم رو تطبیق بزنم چه موقع باید اقدام کنم؟
لازمه برم دانشگاه قبل از شروع ثبت نام؟
برای تطبیق باید مدرک معادلم رو ببرم؟(چجوری و با چه مدرکی تطبیق میزنه؟)
الان ک تاریخ امتحانات تغییر کرده، تاریخ ثبت نام برای مهر 92 هم تغییر کرده؟
برای ثبت نام خیلی استرس دارم چون میخوام این دانشگاه رو کات کنم و میخوام قبلش از اونور مطمئن باشم.
سلام
كسي اطلاع داره تاريخ امتحان اقتصاد عمومي كي هست؟
همون موقع ثبت نام اول ثبت نام میکنی بعد میری پیش کارشناس گروهت میگی تا درسای که تطبیق میخوره بهت بگه بعدم میری از دانشگاه ریزنمراتت میاری تا تطبیق بزنن درسای که شرایطش داشته باشه .نقل قول:
مگه اول مهر انتخابات مدارسه که باز تاریخ ثبت نام تغییر بدن؟:n02:
سلام ... برای تطبیق زدن وقت زیاده ... شما اول برو مرکز جدیدی که قبول شدی تمامی شرایط رو پرس و جو کن ... شرایط ثبت نام و مراحل تطبیق زدن.نقل قول:
تاریخ ثبت نام برای ورودی های جدید تغییر نمیکنه و به وقتش اعلام میشه ....
شما برای کاهش استرس به دانشگاه جدید برو و ازشون تمامی شرایط رو سوال بپرس .....