مگه چه مشكلي داريد ؟؟نقل قول:
مگه چه مشكلي داريد ؟؟نقل قول:
مشکل خرید!بین سری fw و سری cs
مشکلم با fw اینه که سینگینه و 16 اینچ
cs28 با مشخصات زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P8700 (2.53 GHz
3mb cach
4GB DDRII
Gforce 9300(Dedicated 256
14.1"
یا
VAIO FW - VGN-FW45GJ/B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P8700 (2.53 GHz)*1*2
4 GB DDR2
ATI Mobility Radeon™ HD 4650 /512
16.4"
وزنش و اندازه ال سی دی cs مناسب تره.کلا می خواستم ببینم سری cs خوب جواب داده؟
اگه لپ تاپی مناسب تر با قیمت تا 1700 دوستان میشناسن ممنون می شم راهنمایی کنن
برای برنامه نویسی و فیلم دیدن مناسب باشه.گیم هم خوب جواب بده.
خواهش میشه:10:نقل قول:
کاشکی عجله نمیکردی!اگه برای بازی میخوای یه سری چیزها رو فدا باید بکنی 1199 بهتره به خاطر گرافیکش بیشترین عاملیم که تو بازی تاثیر داره اول گرافیک هست
البته گفته بودی هم کیفیت صفحه نمایش برات مهمه هم بازی میخوای باهاش بکنی با این حساب باز میشه 1640
از زیگورات تهیه کن داداش تو پایتخت دو تا نمایندگی داره اگه نتونستی ادرسشو تو سایت زیگورات پیدا کنی بهم پیام خصوصی بده بهت بگم:20:
مرسی از جواب سریعتوننقل قول:
ولی اگه راجع به برند MSI GX720 هم اطلاعاتی بدید لطف بزرگی به من کردید
اگه کسی این برند رو داره یا میشناسش لطف کنه یه توضیح بده چون نظرم بیشتر رو این لپ تاپه ولی نمیدونم خریدنش اشتباهه یا نه ....
ممنون
دوستان لطف کنید به من کمک کنید واقعا دیگه مغزم داره منفجر میشه یکی میگه فلان برند رو بگیر یکی میگه نه یه وقت فلان برند رو نگیری شما بگید ...
MSI GX720 ...
Intel Core 2 Duo p8400 2.26Mhz , 3Mb ,1066Mhz
4GB DDR2 800Mhz Up To 4
320 GB
DVD-RW
nVIDIA Geforce 9600M GT 512 DDR3 Dedicate
17"
1680*1050 WSXGA
WIFI+MODEM+GLAN+BT
IEEE+e-Sata+D-Sub+HDMI
3.2 kg
6Cell+Gaming Bag+Gaming Mouse
بگیرم یا Dell Vostro1510 یا Toshiab A300 یا HP DV6 1125 یا چی؟...!!!
وزن و میزان شارژ باطریش برام مهم نیست ... مانیتور هرچی بزرگتر بهتر ... گرافیک هرچی بالاتر بهتر ... ظاهر داشته باشه بهتره ... هاردشم مهم نیست ... رم 4 .... با این اوضاع میگید چی بگیرم چیکار کنم ؟؟؟؟
تنها مشکلی که با Hp و TOSHIBA دارم کارت گرافیکشه با ATI هیچ آشنایی ندارم نمیدونم چه جوری در چه حدیه مثلا ATI RADEON 3650 مثه چه رده از GEFORCE ؟ مثلا با GEForce 9600 DDR3 GT512 برابره ؟؟؟؟!ً!!!.........
دارم دیـــــــــــــــــــــــ ـــوووووووووووووووووووووو نه میشم 5شنبه بعدازظهر باید تکلیفمو روشن کنم یعنی یا بگیرم یا کلا بیخیالش بشم (یعنی لپ تاپ نگیرم) ......
لطفا کمکم کنید ...
ممنون
کسی برند MSI رو مشناسه ؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟!
عاجزانه طلب کمک می خوام
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
به نظرت ایسر 5378 زد خوبه؟من زیاد اهل بازی نیستم فقط در حد PES2009.به نظرت جواب میده؟نقل قول:
آقا ختم كلام شما DV6 1125 رو بگير مارو هم دعا كن ! اينقدر هم به خودت و انجمن استرس نده عزيز !!نقل قول:
مطمئن باشي راضي هستي اونو بگيري
چه کمکی میخوای. تا نگی که نمیشه جواب دادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ببین من می خوام این لپ تاپو بگیرم میگین بگیرم یا نه ، مطمئنم که اگه یه باره دیگه بپرسم از انجمن میندازنم بیرون !!!! به جرم مسترس السترا بودن !!!!!
برندش اینه:
MSI GX720 ...
Intel Core 2 Duo p8400 2.26Mhz , 3Mb ,1066Mhz
4GB DDR2 800Mhz Up To 4
320 GB
DVD-RW
nVIDIA Geforce 9600M GT 512 DDR3 Dedicate
17"
1680*1050 WSXGA
WIFI+MODEM+GLAN+BT
IEEE+e-Sata+D-Sub+HDMI
3.2 kg
6Cell+Gaming Bag+Gaming Mouse
بگیرم یا Dell Vostro1510 یا Toshiab A300 یا HP DV6 1125 یا چی؟...!!!
از MSI واسه برندش می ترسم (چون کسی به اون صورت نمی شناسه) از Dell واسه ظاهر و کارت گرافیکش خوشم نیومد از توشیبا واسه کارت گرافیک ATI یش ، از HP هم واسه تحریم و استمرار گارانتیش ....
حالا لطف کن کمکم کن
از همه اعضا همینجا عذر خواهی می کنم اگه باعث خرد شدن اعصابشون شدم ...
تایید میشه تو این مدلهایی که خودت پیشنهاد دادی 1125 خیلی گرافیکش بهتره:5:نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزيز ، به نظر شما گزينه متناسب با كارايي هاي زير چي هست:
1)قيمت حدود 1.5
2)قدرت پردازش و سرعت و بالا (مناسب براي اجراي نرم افزارها و كامپايلر هاي سنگين مهندسي مثل VS.Net ، SQL Server ، matlab ، autocad ، labview ، .....)
3)مناسب براي كاركرد طولاني مدت (بعضي وقت ها در محيط صنعتي)
4)LCD يا LED با كيفيت كه چشم را اذيت نكند(براي كار طولاني مدت)
5)ترجيحا داراي پورت سريال كه براي من بسيار مهم است
6)با دوام(سخت كار)
7)ترجيحا گرماي كمتري توليد كند
8)ترجيحا hard 7200 دور داشته باشد
من اتا اونجا كه ديدم سري latitude دل به نظرم خوب اومده ( d630d830 e5500 e6500 ) و يا 1530 يا 1640
نكته مهم اينجاست كه بعضي از سري latitude كارت گرافيك quadro دارن كه قيمت بالايي داره و به كار من هم نمياد.
با تشكر قبلي از نظرات شما
قبلش من يه چيزي بگم ، كساني كه براي لپ تاپ پورت سريال ميخوان بايد برن دنبال لپ تاپ هاي مهندسي و سري هاي صنعتي چون در مدلهاي معمولي و سري Gaming اين پورت معمولا ديده نميشود و البته يك راه ديگه هم هست و اون اين كه ميتونيد از تبديل USB to Serial استفاده كنيد و قيمت زيادي هم نداردنقل قول:
شما با اين قيمت اين گزينه ها رو خواهيد داشت ( همراه با پورت سريال خود لپ تاپ )
Dell Latitude E6500
2.5 6MB 1066-4GB-250GB 7200RPM-Quadro NVS 160M-Serial Port
1.520.000 با گارانتي بانك لپ تاپ ايران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Toshiba Tecra A9-S9021V
2.5 6MB 800-2GB-250GB-Quadro NVS130M-Serial Port
1.300.000 با گارانتي نقش
ولي اگه بتونيد بودجه رو تا 1.900.000 و بالاتر افزايش بديد بهترين گزينه كه فوق العاده عالي و قوي هم هست اين خواهد بود :
IBM/Lenovo Thinkpad W500-4062/27U
2.8 6MB 1066-2GB DDR3-160GB 7200RPM-ATI FireGL V5700-15.4 FullHD-Serial Port
1.900.000 با گارانتي متفرقه
من بودم چشم بسته می رفتم HP رو می گرفتم. هم خودم hp دارم هم چند تا از دوستام. راضی هستن. البته اگه من بودم انکارو می کردم شاید شما نخوای:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:45:ای بابا پس چرا هیچ کس به پست 8157 جواب نمیده!!!!
:45:ای بابا پس چرا هیچ کس به پست 8157 جواب نمیده!!!!
سلام
یه راهنمایی میخواستم برای انتخاب یه نوت بوک.
استفادم برای اینترنت wlan و کارهای روزمره و gaming .
ترجیحا بین دو برند hp و dell .
با کارت گرافیک(ترجیحا ddr III) و پراسسور بالا.
rangeقیمتم بین-1,000,000 -1,200,000 .
گارانتیم برام مهم نیست.
با تشكر از شمانقل قول:
در مورد E6500 ، من review منفي خيلي ديدم به خصوص تو خود سايت دل به طوريكه مشتري ها ميگفتن كه نسبت به d830 يه عقب گرده.بيشتر نقداش منفي بود.از طرفي 1.900 هم براي من خيلي زياده.حالا بين اين توشيبا كه شما فرموديد و D830 و m1530 (اگر از خير پورت بگذزم) ، پيشنهاد شما كدومه ؟
اگه فكر ميكنيد E6500 مناسب شما نيست ( اتفاقا نظر من برعكس بود ،بهترين گزينه همون بود ) راهي جز Toshiba A9 نميمونه ...
البته حق باشماست ، D830 دل جزو بهترين لپ تاپ هاي صنعتي بود .
من با A9 كار كردم ،مزاياي خوبش كيفيت بدنه مناسب ، سيستم كم صدا و ... و از معايب حرارت بالا ، وزن بالا ، طراحي زشت !!
ولي برند توشيبا تو ايران مورد كم لطفي قرار گرفته ،به طوري كه ميشد جزو 4 برند مطرح بازار ايران بشه كه نيست
M1530 هم بيخيال بشيد ...
اما اگه براتون پورت سريال اهميت زيادي نداره گزينه هاي بسيار خوبي در اختيار خواهيد داشت ...
ممنون از پاسخ سريعتوننقل قول:
خيلي برام عجيبه كه شما مبگيد 1530 رو كلا بي خيال بشم. چرا ؟
شما لطف كنيد و 1 بار ديگه بدون پورت پيشنهاد بديد ، مجبور بشم به قول شما پ كانورتور ميذارم.به شرط اينكه بيارزه .
با تشكر
اتفاقا سخت افزاري تفاوت دارند و كاربردها متفاوت اند ، قبلا هم عرض كردمنقل قول:
مدل FW گرافيك نسبتا سبك تري داره ATI 3650 و بيشتر براي بازي و مالتي مديا مناسب هست و ديدن فيلم هاي HD مخصوصا Bluray كه دستگاه همراه با درايو Blueray هم عرضه ميشه
مدل E6400 لپ تاپي هست براي كار در شرايط سخت ، مسلما شما نمياين FW خودتون رو با خودتون ببريد شركت يا سر پروژه كه باهاش كار كنيد
اين مدل گرافيك Quadro NVS 160 استفاده ميكنه كه گرافيك پيشرفته اي هست و براي طراحي ها و ديزاين هاي سنگين و سه بعدي پيشرفته طراحي شده و به توابع پيش فرض داخلي قدرتمندي مجهز است
اما شما كه براي كاربرد محاسباتي سنگين ميخواين بايد CPU قدرتمندي انتخاب كنيد كه هر دو مدل پردازنده هاي مناسبي دارند . مدل E6400 امنيت اطلاعات بالايي دارد و در مقابل ضربه و تكان هاي شديد محكم تر هم هست
ولي FW نمايشگر عالي داره و نميشه ازش گذشت
انتخاب با خودتون ديگه ، ببينيد كدوم براي كاربرد شما مناسب هست در ضمن وزن E6400 هم به مراتب كمتر و سبك تر هست ولي FW ظاهر بهتري داره در حالي كه دو تيپ متفاوت هستند
آخه m1530 لپ تاپ قدرتمندي هست ولي قديمي شده و داره منسوخ ميشه ، وقتي براي يك سري مدل جديد مياد ديگه ارزش نداره مدل قديمي رو بخريدنقل قول:
براي اين نميگم كه بي كيفيت هست ، اتفاقا لپ تاپ خيلي خوبيه ولي قديمي شده
لپ تاپ بدون پورت سريال كه بتونه جواب گوي همه نيازهاتون باشه ميتونه مدل Dell Studio XPS 1340 باشه كه هم پردازنده قدرتمندي داره هم گرافيك مناسب و هم امكانات و ظاهر عالي
پورت هاي تبديل كننده USB to Serial هم مشكلي ندارند ، ببينيد يه زماني هست شما ميخواين يك دسته سيگنال خاص و يا ديتا رو به يه دسته ديگه و متفاوت تبديل كنيد ، اين ممكنه كمي مشكل ساز باشه اما زماني كه شما پورت USB رو كه خودش يك نوع انتقال دهنده و درگاه سريال هست رو ميخواهيد به يه نوع ديگه سريال تبديل كنيد و اين خاصيت اصلي رو تغيير نميدهد ...
اين مدلها كه معرفي كرديد سفارش امارات / عربستان هستند و ساخت چين اكثرانقل قول:
سري CS سري ميان رده سوني هستند ، يه چيزي مثل Inspiron دل ميمونه ، هم تنوع رنگ داره هم امكانات خوب مالتي مديا هم قيمت مناسب
تو سري هاي جديد هم سوني گرافيك اينتل رو حذف كرده و Geforce 9300 GS گذاشته
CS-28 با گارانتي 3 ساله ايران رهجو هست 1.490.000 (قيمت FW رو ندارم )
ولي مسلما با ATi 4650 بسيار قويتر از CS 28 خواهد بود
سري CS مناسب ،كارا ، سبك ، شيك و قدرتمند است و رنگ هاي متنوعي هم دارد
سلام.
من دانشجوی معماری ام که بین تهران و قزوین رفت و آمد میکنم.
1 لپ تاپ میخواستم برای کار کردن با cad & 3dmax & sketchup & archicad & photoshop & powerpiont
کاربرد گیم خاصی هم ندارم.
بودجه هم در حدود 1200 تا 1500 هستش.
سبکی لب تاپ و کارایی و روون بودنش تو نرم افزار هایی که گفتم و رندرینگ هم مد نظرمه.
چند تا مدل پیدا کردم:
Dell xps 1340
Sony VAIO FW390JLH - CPU Intel core2duo 2.53 6mb cache -RAM 4G DDR2-HDD 320-VGA ATI 3650
Dell Studio 1555 -CPU Intel core2duo 2.53 6mb cache-RAM 4G DDR2-HDD 500-VGA ATI 4650
1 سوالی دارم , اینکه ddr3 و 7200 rpm بودن 1340 جقدر تو کارایی نرم افزارهای بالا و رندرینگ موثره ؟
چون من دوست هایی داشتم که با کانفیگ نسبتا بالا و کارت گرافیک های 9200 و 9300 چندان راضی نبودن و میگفتند که دستگاه با گیر تو این محیطا کار میکنه و رندر های طولانی مدت!
1 لپ تاپی میخوام که کیفیت قطعاتش خوب باشه و احتمال خرابی کم! اگه دوستان لطف کنن و 1 نظری بدن ممنون میشم.
راستی این glossy بودن مانیتور ها خیلی اذیت میکنه ؟ بدجوری رو اعصابه منه !
این 1555 نسبت به کانفیگش خیلی قیمت مناسبی داره ؛ وزنش هم نسبت به 1340 ؛ 450 گرم بیشتره ؛ کیفیت ساختش چجوریاست ؟ راستی جایی واسه فروش قسطی سراغ ندارید ؟ من تو پاساژ ایران 1 جایی پیدا کردم با سود 2.5 % ؛ کمتر هم گیر میاد ؟
ببخشید زیاد شد سوالام ؛ پیشاپیش ممنون
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پیشنهادی بده که با این هزینه و مشخصاتی که گفتم سراغ چه لپتاپی برم؟
سبک،حداکثر 14 اینچ،گرافیک مناسب.پروسسورش از 2.5 بالا.برای برنامه نویسی و فیلم دیدن.گیم هم جواب بده.حداکثر1700 می تونم هزینه کنم
با سلام و سپاس از کليه دوستان اين بخش خصوصا جناب pami
واقعا اين بخش خيلى فعال و پربار است ، من تصمىم دارم لپتاپ بگَيرم و اکثر صفحات اين تاپيک و تاپيک هاى ديگه بخش رو مطالعه کردم و اطلاعات زيادى در اين زمينه کسب کردم و بعد از کلى بررسى دو مدل رو انتخاب کردم که ميخوام يکى رو واسه خريد انتخاب کنم،
يکى hp dv6 1199 است و اون يكي latitude e6500 هست،
از نظر کارايى هم ميخوام مقاوم باشه يعنى مدت زمان زياد در روز باهش کار کنم و زود خراب نشه و هم ميخوام گرافيک بالايى داشته باشه و بتونه بازى هاي با گرافيک بالا رو که بعدا هم مياد اجرا کنه،
فکر ميکنم گرافيک hp بالاتره اما از يک طرف latitude مقاوم تره حالا واقعا گيج شدم که کدوم رو بگيرم . ميخواستم بدونم hp 1199از لحاظ دوام و کار زياد چطوره
ممنون ميشم اگر دوستان بنده رو راهنمايى کنند و بگن کدوم يکى رو انتخاب کنم و از اين دو راهى خلاص بشم.
باز هم از همگي سپاس گذارم.
چیزهایی که شما می خوای رو نمی شه یک جا با هم جمع کرد! معمولاً وقتی اندازه کوچیک می شه کانفیگ تا حدی پایین می آد علی الخصوص گرافیک چون باعث داغ شدن بیش از حد می شه. بنابراین لپ تاپی که سبک باشه با گرافیک بالا تقریباً وجود نداره.نقل قول:
1340 کانفیگ بسیار قدرتمندی داره و واقعاً توی 13 اینچی ها با این قیمت سره. اما به هر حال گرافیک خیلی بالایی نداره. شما یا باید وزن رو بی خیال شی بری سراغ 1199 HP یا Dell 1640 (با کانفیگ جدید) یا اینکه گرافیک خفن رو بی خیال شی و بری سراغ همون 1340.
اون دو تا گزینه دیگه هم براتون مناسب نیستند بهتره بی خیالشون بشید.
Dell Studio XPS 1340نقل قول:
CPU: Intel Core 2 Duo Processor 2.66 GHz 6M Cache
RAM: 4GB
HDD: 500GB++
LCD: 13.3 WXGA HD LED
VGA: nVidia 9500M 256 MB Dedicated
Price: 1,680,000 Tomans
البته روی گرافیکش نمی تونید خیلی حساب باز کنید و البته مانیتور 13 یا 14 اینچ خیلی به درد فیلم دیدن نمی خورن.
این طور نیست که 1199 ضعیف باشه اما مسلماً توی سختی بدنه به E6500 نمی رسه به نظر من اگر شما کارهای روزانه دارید و با محیط صنعتی سر و کار ندارید همون 1199 براتون خوبه.نقل قول:
ممنون scorpion جان. توی رندرینگ بیشتر بار رندر روی cpu هستش و گرافیک لازم نیست خیلی خفن باشه. من با گرافیک 1340 کنار اومدم؛ مشکل اصلیم مشکل حرارتی که میگن داره و همچنین کیفیت قطعاتش.نقل قول:
(اگه راستشو بگم glossy بودنشم هست :31: ) کیفیت ساختش چجوریه ؟
-----------------------------------
اون 2 تا گزینه ی دیگه رو هم ممنون میشم دلیل رد شدنش رو بدونم. FW رو به خاطر کیفیت ساخت بالا و مانیتور خوبش مد نظر داشتم ُ. studio 1555 رو هم امروز اتفاقی بش برخوردم . کانفیگ و قیمت خیلی خوبش و وزن نه چندون زیادش گرفت منو.
به خاطر کیفیت حاضرم وزن رو تا 1 حدودایی تحمل کنم .
-------------------------------------------
1640 کانفیگ جدیدش اومده ؟ با چه قیمتی ؟
-------------------------------------
بازم ممنون:12:
تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت Studio xpos 134 تا 1,480 افت کرده. توی پاساژ ایران و رضا و اونورا و همچنین توی نت دیدم :5:نقل قول:
همونطور كه در بالا اشاره شد بهترين لپ تاپ حال حاضر زير 14 اينچ همين 1340 هست ، همه جوره هم امكاناتش سر هستنقل قول:
اگه با بودجه اش مشكل داريد ميتونيد كانفيگ هاي پايينترش رو بگيريد يا همين سري CS سوني
ببينيد گرافيك هاي اين دوتا از دو دسته مختلف هستند كه كاملا متفاوت هستند ، كيفيت نهايي فرق ميكنه ، كاربرد فرق ميكنه ،همينطور امكانات ...نقل قول:
مدل E6500 گرافيك طراحي شده براي كاربرد مهندسي Quadro NVS 160 داره كه براي بازي در مقابل ATI 4650 كم مياره ولي از اونجايي كه داراي 3 سال گارانتي بين المللي هم هست معلومه كه كيفيت ساخت بالاتري نسبت به 1199 دارد ...
ولي براي شما 1199 مناسب تر خواهد بود ،امكانات Entertainment بهتري داره
HP Pavilion DV6 1199:
CPU:Intel Core 2 Duo 2.66GHz T9550-1066-6mb cache
RAM:4GB DDR2 800MHz
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650-1GB DDR3
HDD:500GB SATA-5400 RPM
Super multi DVD writer
15.6 Diagonal HD Brightview infinity Disply
Windows Vista Home Premium
Battery:6cell
3.14KG
or
LG S510U:
CPU:Intel Core 2Duo 2.53 GHz T9400-1066-6MB cache
RAM:4GB DDR3-1066 MHz
VGA: NVIDIA GeForce 9600M GT -256MB DDR3
HDD: 320GB SATA-?RPM
Super multi DVD writer
15.4 WXGA+ LED
Windows Vista Home Premium
Battery:6cell
2.66KG
کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
فکر کنم قیمت اچپی 1590 باشه قیمت ال جی چنده؟
کیفیت کار کدومشون بهتره؟
نقل قول از pami_wega در مورد قیمت ال جی:
فعلا قويترين مدل LG هست كه با گارانتي ماديران فروخته ميشه و بين 1.700.000 تا 1.850.000 هست
برای چه کاری؟نقل قول:
من فکر کنم 1199 گزینه بهتری باشه
از دوستان به خصوص جناب pemi و scorpion به خاطر راهنمايىشون سپاس گذارم . متاسفانه گزىنه سپاس برام فعال نيست تا از اون طرىق هم ازشون قدردانى کنم،
من همون hp 1199dv6 رو انتخاب کردم و چند جا هم براى خريد رفتم از تمامى فروشگاه هايى که ديدن کردم فقط يک مورد بود که ميگفت دراىوش بلورى هست، و قيمتش هم يک خورده از بقيه جاها بىشتر بود ميخواستم بپرسم ايا چنىن کانفيگى روى 1199 dv6 وجود داره يا فروشنده الکى ميگه ، چون من فکر ميکردم فقط يک کانفيگ داره و همونيه که تو فايل قيمت ها هم اوده
،
ممنون ميشم در اين مورد هم راهنمايى بفرماييد
نداره . احتمالا فروشنده پرونده . رو جعبه مینویسه . میتونستی بگی نشونت بده اما 100 درصد ندارهنقل قول:
بودن 1199 با درايو بلوري تو هيچ سايتي براي فروش گذاشته نشده و گزارش هم نشده ،ولي ممكنه برخي از اين فروشنده ها خودشون ارتقا بدن كه اصلا ارزش نداره و توجيه درستي نداره اين كار
شما مرجع اصلي سوالاتتون رو همين تاپيك قرار بديد و اطلاعاتتون رو از اينجا بگيريد ، فروشنده ها خيلي حرف ها ميزنن
من با چشم خودم ديدم كه به مشتري ميگن برات گرافيك اينتل رو جيفورس ميكنيم ، شما بخر بعد بيا پيش ما ما درستش ميكنيم !!!!
ممكنه يك لپ تاپ به سفارش كشور يا منطقه اي كانفيگ متفاوتي داشته باشه ولي 1199 هاي داخل ايران تا جايي كه من ميدونم با درايو بلو ري عرضه نشده اند .
امروز زنگ زدم myhp ، گفت قیمت 1299 ، 1450000 با گارانتی ، اما تو سایت iranhp زده 1720000 !!!!
چرا؟!!!!
نقل قول:
ممنون میشم اگه دوست خوبمون Pami_wega هم نظر خودشون رو بگن:46: