دانگرید :31:نقل قول:
آره درسته . ورژن جدید چون باگ داشت سریع از سایت اصلی حذف کردند . مثل اینکه هنوز خلی کار داره تا نسخه 2011 فاینال بیاد .
Printable View
دانگرید :31:نقل قول:
آره درسته . ورژن جدید چون باگ داشت سریع از سایت اصلی حذف کردند . مثل اینکه هنوز خلی کار داره تا نسخه 2011 فاینال بیاد .
وقتی کاسپر اسکای با چند ویروس مواجه میشه و انها را پاک میکنه این پیغامش همچنان نشان میده و علامت احتیاط نیز در کنار ایکن کاسپر قرار میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حتی هر چند بار دکمه neutralize all را میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و یا کل ویروسها و قرنطینه و کلا هرچی در قسمت report هست را پاک میزنم بازم این پیغام باقی میمونه مشکل از کجاست و. چطور از شر این پیغام خلاص بشم من از اینترنت سکیورتی 2011 استفاده می کنم
نقل قول:
خیر مشکل حل نشد و این پیغام را میده
در مورد تریال ریست هم بدرد نمیخوره چون دم به ساعت اخطار میده که نسخه شما چند روزه است و فلان روزش مونده و اعصاب ادمو خرد می کنه
دوست عزیز این مشکلی هست که گاهی اوقات ایجاد میشه و اگر شما چک کنید میبینید که اون ویروس ها پاک شدند اما پیغامنقل قول:
از بین نرفته.شما به قسمت report برید و clear list رو بزنید و بعد میبینید مشکل حل میشه و اگر هم فول اسکن کنید میبینید دیگه
چیزی نیست و فقط report ها باقی موندن.
باز هم میگم ، به عنوان یکی از طرفداران این آنتی ویروس باید بگم متاسفانه دارن توی برنامه نویسی ضعیف کار میکنند و کسپر باید
حواسش باشه چون این مشکلات اخیر در برنامه های آنتی ویروس کسپر یک هشدار براش هست و مطمئنا در فروش این نرم افزار
تاثیر خواهد داشت.
موفق باشید
شما روی قرنطینه کلیک کنید. سپس گزینه active theaters رو بزنید. این لیست رو پاک کنید. بعد روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت کلیک راست کرده و exit کنید. دوباره کسپرسکی رو run کنید.نقل قول:
ورژن 11.0.1.400 رو نصب کنید. سرور آپدیت ورژن 556 مشکل داره.نقل قول:
موفق باشید
سلام استاد عزیز.من ورژن 556 رو دارم و به راحتی هم update میشه.به نظرتون remove کنمش؟نقل قول:
نه اگه شما مثل بقیه مشکلی ندارید استفاده کنید ، اما اگه مایل بودید بعد از اصلاحیه احتمالی کسپرسکی ورژن جدیدتر رو نصب کنید.نقل قول:
موفق باشید
دوستان یه جایی هست که کلید ها و کدهای کسپرسکی رو می فروشه و البته کلید ها از ایمیل رسمی خود سایت کسپرسکی میاد
قیمت ایشون برای نسخه 2011 برای یک کامپیوتر 7000 تومنه
توی یه فرومی هم می فروشن ، کسای زیادی هم خریدن و تا حالا مشکلی نداشتن
به نظرتون قضیش چیه ؟
این کلید هارو share میکنند برای چند نفر برای این ارزون میشه.نقل قول:
یکی از اون چند نفری که کی مشابه شمارو داره نامردی کنه پخش کنه توی نت کی شما هم بلوک میشه.
میتونید ریسک کنید البته.
اما نظر من: تریال ریستر رو استفاده کنید بدون مشکل ;) سالی 12 بار اجرا میکنید هر دفعه 4 دقیقه طول میکشه با این تفاوت که فردا از کسپرسکی خوشتون نیومد یه برنامه دیگه رو تست میکنید.
موفق باشید
این حرفه شما درست
اما ایشون ویندوز 7 رو هم به صورت بسته بندی ارجینال می فروشن یعنی کالای فیزیکی با سریال نامبری که روشه - قیمتش فقط 80 هزار تومنه برای تمامی نسخه هاش !!!!!!!!
من این مسئله رو با خود کسپر درمیون گذاشتم دیروز و امروز ایمیل زدن و گفتن شرکت ما تلاش می کنه تا ارزونترن قیمت محصولاتش رو بفروشه اما ما نمی تونیم قیمت ها و تخفیفاتمون رو با نماینده ها یکسان و مچ کنیم
البته این جوابشون میشه 2 جور برداشت کرد ، که یا دارن تائید می کنن ، یا اینکه منظور رو نفهمیدن ولی من بهشون گفتم دارن با قیمت 7 دلار می فروشن !
هر طور مایلید من که نمیتونم جلوی شما رو بگیرم ، فقط پیشنهاد دادم که در آینده احتمالش هست مثل ایشون بشید :نقل قول:
کسپرسکی نمایندگی معتبر داره ، شما نباید هر فروشنده کسپرسکی رو معتبر بدونید:
سایت کسپرسکی رو باز کنید ایران رو انتخاب کنید. شرکت های ثبت شده اونها هستند. که همه میانگین 30 تومن برای یک سال دارند.
در آخر به شما توصیه میکنم یک تماس با نمایندگان رسمی بگیرید و موضوع مطرح کنید.
موفق باشید.
سلام کاسپر چرا اینقدر دیر آپدیت میشه؟کاریش نمیشه کرد که سرعت آپدیتش سریعتر بشه؟
چطوری میشه اسکن اتوماتیکش رو غیر فعال کرد؟
جناب دکتر عزیز یه بار گفته بودن ولی پیداش نکردم.
خیر ، تنها کاری که میتونید بکنید اینه که آپدیت اولیه رو آفلاین انجام بدید.نقل قول:
اسکن پروسس های در حال اجرا نمیشه خاموش کرد ، مگر این که کلا آنتی ویروس رو خاموش کنید ، اما اگه می خواهید موقعی که سیستم رو حالت استراحته سیستم رو اسکن نکنه این 2 تا تیک رو بردارید.نقل قول:
محتوای مخفی: .
موفق باشید
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کسپر 2010 رو از همون ابتدا به صورت اورژینال نصب کردم و کی رو از همون اول بهش دادم واسه 100 روز اکتیو بود ولی نمیدونم چرا بلوکه شده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان می خوام یه کلید دیگه بهش بدم اما شنیدم فقط در صورتی که به صورت تریال نصب شه می شه این کارو کرد... میشه اینو تریال کرد یا باید دوباره نصبش کنم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه سوال
من این انتی بلک لیست رو نصب کردم
ولی کسپر وقتی میاد بالا گیر میده که ویروسه و پاکش می کنه ....کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=449242
چیکار باید کرد که پاک نشه ؟
اقا یه سوال
من این انتی بلک لیست رو نصب کردم
ولی کسپر وقتی میاد بالا گیر میده که ویروسه و پاکش می کنه ....کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=449242
چیکار باید کرد که پاک نشه ؟
باید بزیارین تو لیست سفیدنقل قول:
صفحه های قبلی تایپیک رو بخونید
سلام
من چند شب پیش kis 2011 رو نصب کردم. با لایسنس اکتیوش کردم و گذاشتم آپدیت بشه.
دیدم میگه باید full scan کنم. منم گذاشتم بره ولی وقتی روی 98 درصد رسید یه جورایی انگار قاطی کرد و 1 ساعت گذاشتم ادداامه بده ولی دیدم که واقعاً هیچ تغییری نمیکنه کنسلش کردم. کلا 3 ساعت و خورده ای طول کشید.
بعد گفت 1500 threats detected من روی گزینه neutralize all کلیک کردم، فکر کنم اوایل یه سری چیزارو پاک کرد ولی الان روی یه فایل انگار گیر کرده و هی پیغام میده و من دیلیت رو میزنم ولی بازم میاد.
محتوای مخفی: عکس
حال به نظرتون باید چیکارش کنم؟ دوباره نصبش کنم درست میشه؟
خب چون تعداد فایل های آلوده 1500 تا بوده هی از شما میپرسه پاک کنه یا کلین کنه یا قرنطینهنقل قول:
شما اول تیک گزینه ی apply to all که پایین همون صفحه ی قرمز هست بزن و بعد گزینه ی مورد نظرتو انتخاب کن
اون تیک رو میزنم ولی بازم این پیغام میاد.نقل قول:
مسئله اینه که همش داره این پیغام رو برای یک فایل میده، انگار نمیتونه این فیال رو پاکش کنه و روش گیر کرده. ignore رو هم میزنم بازم میاد!!
خب اگه adsl داری شما برو تو قسمت tools و گزینه ی rescue disk رو انتخاب کننقل قول:
بقیش تابلوئ هست
فقط ایمیجشو دانلود کن و رایت کن رو سیدی
بعد از روش بوت کن و اسکن کن سیستمت رو
سلام به همه دوستان
من دنبال نسخهاي از آنتي ويروس كسپر هستم كه بتونم روي سرور 2003 نصبش كنم.
البته ميخوام روي كلاينتها هم نسخه آنتي ويروس نصب كنم تا به راحتي وقتي سرورم آپديت شد كلاينتها هم خود به خود آپديت شوند.
من پهناي باند محدود دارم و حداقل 43 سيستم دارم كه به شبكه وصلند. اگه همه بخوان خودشون از اينترنت براي آپديت كردن استفاده كنند ترافيك ماهانه تموم ميشه.
اگه ميشه لينك دانلود نسخه سرور و نسخه آنتي ويروس روي كلاينتها رو در اينجا قرار بديد.
شاد باشيد :40:
200 مگ دانلود داره!!نقل قول:
این کار چه فایده ای داره؟
ممکنه فایده نداشته باشه. اما کاره خوبیه با دیسک نجات سیستم رو اسکن کنی اما بهتره غیر از کسپرسکی باشه. مثلا بیت دیفندر.نقل قول:
با این برنامه کم حجم به صورت اپدیت سیستم رو اسکن کنید.
نتیجش رو بگید.
از اون فایل هم یکمی مشخصات بگید. اسمش ، محلش و...
موفق باشید
دکتر هانیبال لطفا سوال منو جواب بدید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5558480&postcount=3269
نقل قول:چه نسخه ای دارید ؟ دقیق بگید.نقل قول:
11.01.400نقل قول:
چرا درست آپ دیت نمیشه؟ او پستی هم که آموزش دادن رو خوندم!
هر ساعت دارم سرور عوض میکنم:41:
اصلا این ارور چی هست؟
نه نه شما نباید سرور عوض کنید ، همون پیش فرض باید باشه. اون برای CF2 بود.نقل قول:
من یه سری نکات تعریف کرده بودم واسه نسخه های سالم اگه اونهارو انجام دادید نشد به نظرم یک بار ریمو کامل کنید و دوباره نصب کنید.
یعنی اول روی آیکون کسپرسکی کلیک راست کنید و خروج رو بزنید.
سپس از کنترل پنل ریمو کنید.
سیستم رو ریست کنید.
آنیسالر رو اجرا کنید.
سیستم رو ریست کنید.
نسخه 400 رو بدون کرک نصب کنید.
یه برنامه ی کم حجم هم 2 تا پست بالا گذاشتم حتما در کنار کسپرسکی نصب و اپدیت و اسکن کنید. این کارو بهتره الان بکنید بعد نصب مجدد کسپرسکی.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
با اينکه اين تيک ها رو برداشتم باز هم اسکن در حالت بيکاري انجام ميشه !
راه حلي براي اين مشکل ميدونيد ؟
با جستجو در اينترنت هم به نتيجه ي خاصي نرسيدم !
یه باگ داشتیم برای اولین نسخه 2010 که می اومد روت کیت اسکن میکرد به هیچ وجه هم نمیشد جلوش رو گرفت اگه اون نسخه رو دارید شما نسخه اخر 2010 یا 2011 رو نصب کنید.نقل قول:
در مورد اسکن ریل تایم : یک سره که این کارو انجام نمیده. سعی کنید زیاد حساسیت نشون ندید ، اسکن پروسس ها و بعضی قسمت های سیستم لازمه فعالیتشه ، دقت کنید شما میتونید به یک تروجان آلوده شده باشید کسپرسکی در اون لحظه شناسایی نداشته باشه بعد از 10 روز دیگه کسپرسکی آپدیت اون تروجان رو ارسال می کنه شما هم اپدیت میکنید، چطور باید اون تروجان شناسایی بشه روی سیستم شما ؟ با اسکن پروسس ها.
اگه منظورتون اینه که اون تعداد فایل های اسکن شده کسپرسکی بالا میره توی صفحه اول اون رو نمیشه کاری کرد اون یه عدد هست برای این که نشون بده هر فایلی توی سیستم حرکت کنه اسکن میشه ، اگه این نباشه که دیگه انگار آنتی ویروس خاموشه.
پس زیاد سخت نگرید.
موفق باشید.
سلام
آخرين نسخه رو دارم و هميشه با لايسنس معتبر آپديت ميشه،مشکل اينه که به هيچ وجه حتي در حالتي که هيچ کاري نميکنم اسکن ها انجام ميشه ...
سلام
این کسپر چرا اینجوری شده؟؟؟
بعد از یه مدت دوباره نصب و آپدیتش کردم سرعت سیستم رو در حد مرگ اوورد پایینو بعد از یه اسکن 4 گیگ!!!فضای درایو c رو پر کرد!!!
چی کارش کنم؟؟؟
این نصبش یه بدبختیه پاک کردنش یه بدبختیه دیگه...
تو اسکن زد یه سری از فایلای وندوز رو پاک کرد الان یه سری از برنامه هام ران نمیشه..
برنامه ایی هست که کلا این برنامرو پاک کنه؟؟؟
سلام دوستان حالتون خوبه
خوب خدا را شکر :11:
دوستان من یه لاپ تاپ دارم ویندوز ویستا روشه
قبلا روش انتی ویروس نود 32 بوده
بعد خواستم این انتی ویروس پاک کنم و کاسپر بزارم
نود 32 پاک کردم و وقتی خواستم کاسپر نصب کنم
یه اخطار اومد
دو تا عکس از اخطار میزارم لطفا کمک کنید .
عکس اول
کد:http://www.pars-pic.com/files/qfb8qykevzxquwvlq9ic.jpg
عکس دوم
کد:http://www.pars-pic.com/files/kgb262613kevykwowxwk.jpg
من اول فک کردم فایل های نود32 پاک نشده
رفتم دیدم هیچ فایلی از نود32 باقی نمونده
هر کاری کردم نشد
اگه کسی میدونه مشکل از چیه لطفا کمک کنه :11::11:
بفرما دوست عزیز :نقل قول:
کد:http://support.kaspersky.com/downloads/utils/kavremover.zip
دوست خوبم کسپرسکی تاپیک اختصاصی داره لطفا هر سوالی در مورد کسپرسکی دارید در همون تاپیک بپرسید.
این تذکر دوم شما بود در مورد تاپیک ها.
این برنامه رو دانلود کنید:
سپس ویندوز رو از سیف مد بالا بیارید.
برنامه بالا رو اجرا کنید.
هر جا سوال y یا n کرد شما Y رو انتخاب کنید.
هر جا سوال غیر از این کرد شما عدد 1 را انتخاب کنید.
موفق باشید.
ویندوز شما آلودست ، حتی المقدور سعی کنید ویندوز جدیدی نصب کنید. و اون فایل های exe سالم که آلوده شدن رو توی ویندوز جدید نبرید.نقل قول:
سعی کنید با همون کسپرسکی فایل های آلوده رو پاک کنید.
موفق باشید.
راستی drhanibal عزیز نسخه kis 2011 cf2.final چند روزی تو سایتها گذاشتن وگفته میشه مشکلهای قبلی این ورژن فیکس شده البته همونطور که میدونید تو سایت خودش فعلا نسخه ژاپنی این ورژن گذاشتن حالا این نسخه انگلیسی اون هم cf2 فاینا از کجا میاد خدا میدونه . من هم نصب وآپدیت کردم فعلا روون کار میکنه تا بعد.
نظر شما چیه ؟
CF2 هنوز نهایی نشده ، سایت هایی مثل سافتگذر هم باید این نسخه رو از سایتشون پاک کنند.نقل قول:
توی این لینک هست:
منبعش اینجاست همونطور که از Last-modified معلومه هنوز داره تغیرات می کنه.
موفق باشید