این برنامه چی هست من هم اضافه کنم؟نقل قول:
Printable View
این برنامه چی هست من هم اضافه کنم؟نقل قول:
اعراب رو میتونین مثل زیر انتخاب کنین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان خوب
اگر ممکنه یه راهنمایی بفرمایید در طرز ساخت فرمهایی که برای استخدام یا امور مشابه آن با word تهیه میشه
چگونه فیلدهایی بگذاریم مانند فایل زیر که برنامه ورزش 3 در سایتش گذاشته بود! خصوصا قسمت مربع ها که قابلیت تیک خوردن را داره.
یه فایل می خوام بسازم شبیه این فایل ولی روش او را نمیدونم! راهنمایی بفرمایید.
سپاسگذارم
سلام یه سوال راجع به نرم افزار word دارم کجا باید مطرح کنم؟
من یک فایل مهم دارم که بعد از اعمال تغیرات سیو نشده و error میده و باز نمیکنه.میشه مشکلشو حل کنید؟
کجا باید اتچ کنم؟تا چک کنید؟
با سلام .نقل قول:
نمیدونم خوب برای شما باز نشده حتما برا ما هم باز نمیشه :n02: حالا میخواید آپلودش کنید من براتون امتحان میکنم ببینم باز میشه یا نه .
سلام
من تو ورد 2007 بعد از اینکه از گزینه shape فلش رو انتخاب می کنم جلوی فلش نمیتونم بنویسم و همه نوشته ها پشت فلش قرار می گیره.
چطور این مشکل رو حل کنم؟
ُلام این مشکل رو چطوری حل کنم و سایز ها رو بیارم ؟
با سلام .نقل قول:
به نظرم یه راحش این باش که از Text Box استفاده کنید . این مسیرش هست :
insert >>> Text Box >>> Draw Text Box
بعد از این مراحل فلش به صورت علامت مثبت در میاد می تونید هر جا که میخواد کادر مربوط به نوشته رو بکشید و بعد داخلش بنویسید البته می تونید تنظیم کنیم که هیچ کادری دور نوشته نباشه چون به صورت پیش فرض خودش کادر می کشه برای این کار مسیر زیر رو برید :
اول کادر رو انتخاب کنید تا روبان Format ایجاد بشه حالا در قسمت Text Box Style گزینه Shape Outline رو بزنید و گزینه No Outlline رو انتخاب کنید .
با سلام
من به تازگی ویندوز 7 روی سیستمم نصب کردم و وقتی آفیس 2010 یا 2007 پروفشنال یا انترپرایزر را روش نصب می کنم یکسری از featureهای ورد وجود نداره و وقتی از قسمت customize آنها را اضافه می کنم درست کار نمی کنن. همچنین در ویندوز 7 هم به جای گرفتن alt+shift باید ctrl+shift را بگیرم. لطفا منو راهنمایی کنید که چه نسخه ای از آفیس نصب کنم تا بتونم تمام گزینه ها رو داشته باشم الان گزینه چپ چین و راست چین و justified low , high ندارم
ممنون
با سلام و تشکرنقل قول:
استاد عزیز ؛ شما میفرمایید ورد 2007 با 2010 فرقی نمیکنه
و به حقیر امر میفرمایید : مراحلی را که جناب naghoosfarhang در ذیل ذکر کرده اند رو انجام بدم .
(( نوشته شده توسط naghoosfarhang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد قسمت option شوید قسمت advance رو انتخاب کنید در این بخش قسمتی وجود دارد به نام show document content که به صورت پیش فرض arabic انتخاب شده است شما context رو انتخاب کنید
در صوتی که در زمان تایپ کیبورد رو فارسی کنید اعداد شما به صورت فارسی تایپ خواهند شد
نظر شخصی (برنامه نویسی):پاسخ اماده و کامل دادن به طرف مقابل یعنی خیانت چرا که اگر طرف مقابل واقعا جویای علم باشه باز هم سوال میکنه و دست از تلاش برنخواهد داشت و مطلبی رو که خودش به زحمت بدست اورده به سادگی فراموش نخواهد کرد
نتیجه این میشه که کودک خارجی داخل 8 بیت بازی مینویسه و در ایران مهندسین کامپیوتر هنوز اندر خم تعریف متغییر هستند))
حالا میشه به بنده بفرمایید که در ورد 2007 قسمت option و advance و show document content
کدام است ؟!!
الان 20 روزه که میخوام اعداد فارسی بشن و این هفتمین پست بنده در این باره است !!!
بچه های p30world لطفا کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!:n16:
سلام
داخل فایلم دوتا سکشن وجود داره، از پیج لیآت سکشن رو ایجاد کردم
مشکل اینه می خوام سکشن اول شماره صفحه نداشته باشه و سکشن دوم داشته باشه
اما به محض اینکه شماره صفحه سکشن اول رو حذف می کنم برای سکشن دوم هم حذف می شه!
راهی داره؟ (الته بجز اینکه اول شماره صفحه سکشن اول رو حذف کنم و وقتی همه شماره صفحه ها رفتن دوباره برای سکشن دوم شماره صفحه بدم! چون توی این حالت بازم برای سکشن اول شماره صفحه درج می کنه)
با سلام .نقل قول:
در حالی که برنامه ورد رو باز کردید سمت چپ ؛ بالا رو نگاه کنید یک دکمه ای به این شکل می بینید :
این دکمه که توی شکل بالا دورش کادر قرمز خط کشدیم بهش می گن دکمه office Button . این دکمه رو بزنید و بعدش دکمه Worid option رو بزنید که توی شکل زیر می بنید :
با این کار پنجره World Option باز میشه . در سمت چپ گزینه Advanced رو انتخاب کنید . حالا بخش Show document content را بیابید . حالا در قسمت Numeral رو روی Context بزارید . توی این شکل زیر هم کاملا مشخص هست :
با سلام .نقل قول:
به نظرم این مورد ناشی از این میشه که سکشن های شما به هم وابسته هستند باید این وابستگی رو بردارید . روی یکی از اعداد در سکشن دومتون دابل کلیک کنید تا هدر و فوتر ها مشخص بشه . توی این حالت تب جدیدی به نام Desing باز میشه مثل شکل زیر :
روی گزینه ای که با فلش مشخص کرده و باید هم از قبل انتخاب شده باشه ( یعنی دقیقا همین جوری نارنجی هست ) کلیک کنید و از انتخاب بیرونش بیارید تا این وابستکی سکشن به ماقبلی از بین بره . حالا اگر میخواید در سکشن اول شما شماره نداشته باشه روی یکی از اعداد در سکشن اول کلیک کنید تا هدر و فوتر مشخص بشه خوب حالا با Backspace کیبور پاکش کنید با این کار تمام اعداد در سکن اول پاک میشه اما اعداد در سکشن دوم باقی می مونه فقط ممکنه که شروعش از یک نباشه که این رو دیکه می تونید توی تنظیمات شماره گذاری درستش کنید .
کسی نیست جواب بده!!!! ماشاء الله اینجا همه خود رو متخصص Word میدونن!نقل قول:
سلام ! کسی نیست جواب بده !
تو رو خدا کمک کنید
با سلام و خسته نباشید در فایل ورد فهرستی دارم که جلوی آن یک سری عدد نوشته شده است مثل فهرست اعلام که داخل جدول نوشته نشده است و باید براساس حروف الفبا Sort شود البته ورد ورد 2007 است 1- زمانی که sort را می زنم بعضی جاها اسمی حذف می شوند و فقط اعداد می مانند 2- وقتی هم مرتب می شوند بر اساس حروف الفبا مرتب شوند اول به جای حرف الف حرف ه بعد ی الی آخر مرتب می شود که در پایان صفحه حرف الف و ب می باشد در حالی که اول باید الف و ب و ... باشد این کار را برای من بر عکس انجام می دهد لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
دوست من اینجا کسی ادعایی نداره و اگر هرکس کمکی میکه بدون منت است.نقل قول:
برای این ایجاد فرم باید منوی Developer رو در Word فعال کنین.بدین منظور وارد Options و از انجا وارد Customize Ribbon شوید و در ستون Main Tab تیک گزینه Developer رو بزنین:
اکنون در Ribbon ورد منوی Developer اضافه شده که در تب Controls گزینه های مختلفی برای ایجاد فرم وجود دارد:
نقل قول:سلام.شما اول افیس رو Repair کنین.اگه نشد پاکش کنین و دوباره نصبش کنین.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه ؟
سلام دوستان
برای زدن چنین کاراکترهایی در فرمول و غیر فرمول چکار باید کرد (کنارشون یک خط دارد)
سلام
سلام چطور تیتر یک متن را به متن بعد از آن وصل کنیم که هر وقت متن به صفحه بعد رفت آن تیتر به تنهایی آخر صفحه قبل نماند
(در کتابی خواندم از طریق PARAGRAF و تب line & breack میشه کاری انجام داد اما من نمی دونم چطور میشه از این طریق تیتر را به متن بعدش وصل کرد تا با هم جابه جا شوند)
سلام دوستان
میشه دوستان یک راهنمایی کلی و جامع از این مشکل برای من بگذارند
ببینید من با فونت هایی که ابتدای اسم شان 2 و b ندارد
حرف «ی» جدا می شود
می خواستم ببینم چرا این طور است
و این اشکال از سیستم من است
چون انگار بعضی از دوستان چنین مشکلی ندارند
باید چکار کرد
بدین منظور وارد Insert بشن و منوی Symbol را انتخاب کنین. سپس در قسمت Subset گزینه Letterlike Symbols را انتخاب کنید.کاراکترهای مورد نظر موجود هستند.نقل قول:
این مشکل به دلیل استفاده از فونتهای قدیمی نیز پیش می آید.چون فونت های فارسی بدون b یا 2 قبلا برای ویندوزهای 98 و 2000 بودند.بهتره معادل انها را بکار ببرید.مثلا به جای Lotus از b Lotus استفاده کنین.فرقی ندارند.نقل قول:
نکته:از طریق فایل kbdfa.dll نیز میتونین حل کنین:
فایل زیر را دانلود کنید.
سپس سیستم را به حالت Safe Mode ببرید. (برای بردن سیستم به حالت Safe Mode کافیست پس از راه اندازی مجدد سیستم مرتبا F8 را بفشارید تا منوی راه اندازی نمایش داده شود در منوی نمایش داده شده گزینه Safe Mode را انتخاب کنید. و وقتی سیستم بالا آمد اکانت Administrator سیستم عامل را انتخاب کنید. اگر این اکانت موجود نبود کافیست اکانت معمول خود را از لیست انتخاب اکانت انتخاب نمایید.) وقتی وارد محیط ویندوز شدید فایل دانلود شده را در شاخه C:\Windows\System32 بریزید و به سوالی که برای جانشینی فایل از شما پرسیده می شود جواب Yes دهید این بدین معنی است که می خواهید فایل جدید را جایگزین فایل قبلی کنید. ممکن است مسیر ذکر شده برای سیستم شما قدری متفاوت باشد :
در صورتی که مسیر بالا را نمی توانید پیدا کنید و یا شک دارید که مسیر صحیح چه می باشد کافیست منوی Start را باز نموده و گزینه Run را انتخاب نمایید پنجره جدیدی باز میشود که داخل آن کادری موجود است درون کادر عبارت system32 را نوشته و دکمه OK را بزنید. با انجام این عمل شاخه System32 سیستم عامل شما باز می شود. حال کافیست فایل را در پوشه باز شده Paste کنید.
سیستم خود را مجددا راه اندازی کنید تا مشکل حرف «ی» برطرف گردد.
سلام خداوند به بشر قدرت تفکر داده بیستم بهمن عزیز
شما هم میتونی با حوصله و جستجو جواب سوالاتت رو پیدا کنی نه اینکه بیست روز ...
بماند حالا حاضر باشید بریم سراغ آموزش
در گوگل سرچ بزن مثلا
in word 2007 how to show document content
این هم یک سایت که الان با همین جستجو پیدا کردم
به نظر سایت منبع خوبی از تصاویر راهنمای ورد و نرم افزارهای دیگر باشه
موفق باشی و متفکر و مرد عمل!
این عکس هم اولین قسمت از جواب سوالت
برای شروع نیم ساعت فقط توی منوهای ورد آپشن بچرخ و مطالعه شون کن
بای
نقل قول:
سلام مثل اینکه پست قبلیم رو اشتباهی گذاشته بودم اینجا:
ولی می بایست اینجا مطرحش میکردم:n02:
سوال اولم اینه که:
من برای نوشتن پایان نامم از تمام امکانانت وردی که بلد بودم استفاده کردم یعنی مثلا از , cross reference insert caption
ولی موقعی که خواستم پرینتشون کنم و یا پی داف کنم شماره همشون صفر شد آپدیت فیلد رو هم می زدم همین می شد خلاصه من مجبور شدم همشونو دوباره دستی وارد کنم.راستش آخرشم نفهمیدم چی شد ولی فک کنم مشکل از multilevel list و یا heading ها باشه عقلم به چیزی دیگه ای نمی رسه شما چی نظری دارین چرا اینجوری شد؟؟؟ من دیگه جرات ندارم از چیزای اتوماتیک ورد استفاده کنم
یه چیز دیگه چه جوری آدم می تونه خودش تمپلیت بنویسه تا هر دفعه مجبور نشه کلی وقتشو تلف کنه؟؟؟؟:n13:
و سوال بعدیم اینه که:
اگه بخوام شماره گذاری تیترهام به جای شکل اولی یعنی این :
بشه اینجوری :
باید چی کار کنم ؟منظورم خط فاصله به جای ویرگوله . من یه تمیپلیت اینجوری دارم ولی متاسفانه شماره هام رو بهم می ریزه ممنون از راهنماییتون :-)
فکر کنم اتفاقی بوده.چون من هم برای پایان نامه ام از تمام امکانات ورد استفاده کردم مانند insert caption، فهرست منابع و اعلام.ولی به این مشکل بر نخوردم.فقط گاهی اوقات که در یک سیستم دیگه فایل ورد را اجرا میکردم.اپدیت شماره صفحات بعضی شکلها امکان پذیر نبود.شاید مشکل نرم افزاری باشه ولی من هم دقیق نتونستم دلیلشو پیدا کنم.در واقع توی نت هم جستجو نکردم چون مشکلم خیلی حاد نبود:n05::n05::n05::n05:نقل قول:
سلام
ابتدای هر فصل که نام فصل فقط در اون صفحه درج می شه نباید شماره صفحه داشته باشه، آیا جز سکشن بندی راه دیگری داره این موضوع رو حل کنم؟
بر فرض 5 فصل هم باشه آدم مجبور می شه 5 سکشن برای هر برگ ایجاد کنه و برای سکشن بعدی شماره صفحه رو دستی تنظیم کنه!
با سلام مجدد کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه؟ ممنون
نقل قول:
با سلام .نقل قول:
من یه روش بلدم راحت هم هست ولی هم چین استاندار نیست یه جوری دور زدن ورد هست !
مثلا فرض کنید میخواید صفحه 20 شماره نخوره ....مابقی هم بهم نخورن ... خوب برای این که صفحه 20 شماره اش مشخص نباشه می تونید از منوی insert توی قسمت text و در این بخش گزینه text Box رو بزنید حالا گزینه آخر رو یعنی Draw Text Box رو انتخاب کنید . الان موس شما به صورت یه علامت مثبت ( + ) در میاد . حالا دقیقا روی شماره صفحه یعنی 20 یه Text box رسم کنید . وقتی که کشیدید یه منوی format باز میشه برای این که این text box اصلا مشخص نباشه باید رنگ داخلی اش رو سفید بزنید یعنی از قسمت
Text Box style رو گزینه Shape Fill بزنید و رنگ سفید رو انتخاب کنید . حالا برای اینکه کادر دور Text Box رو هم بردارید توی همون قسمت Text Box style گزینه Shape Outline رو بزنید و این بار No Outline رو انتخاب کنید . حالا یه کلیک وسط صفحه بکنید تا از حالت انتخاب خارج بشه . الان دیگه 20 دیده نمیشه . در واقع مثل این هست که شما یه کاغذ کاملا سفید رو روی عدد 20 انداختید .
سلام
یه سوال: چطور میشه shape هارو تو ورد fit کرد ! وقتی یه شیپ اضافه میکنی و اینترو میزنی... شیپه سر جاش وای میسته هر دفعه باید تنظیمش کنم... چطور میشه مثل یه خط خودش بره پایین ؟
خیلی هم خوب :دینقل قول:
این روش رو بلد بودم اما از بس استفاده نکرده بودم از ذهن کم رنگ شده بود! خلاصه ای ول داری چون کلی کارم رو هم راحت تر هم تمیز تر کردی با این یاد آوری زیبات :n16:
سلام.نقل قول:
برای تغییر زبان و اصلاح CTRL+SHIFT به ALT+SHIFT مسیر زیر را برید:
به Control Panel و از انجا به Region and Language برین.
در پنجره باز شده وارد تب Keyboards and Languages بشین.
در انجا Change Keyboards رو انتخاب کنین.
در پنجره باز شده وارد تب Advanced Key Settings بشین.
در پایین باید عبارت Between input Languages به حالت ALT+SHIFT باشد.وگرنه درستش کنین.
در افیس همه گزینه ها هستند ولی بعضی از گزینه ها ممکن است مخفی باشند که اگر یکبار استفاده بشند، رویت میشند. گزینه های مورد نظر شما در منوی Paragraph موجود است.اگر بگردین ممکنه یک فلش کوچک ببینید که با زدن ان بقیه گزینه رویت میشن.در غیر این صورت ممکن است افیس مشکل داشته باشه که من تا حالا به این مورد برنخوردم.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
معمولا Shape در حالت پیش فرض روی In Front of Text هست که با متن بالا و پایین میره.ولی اگر میخواین کاملا FIT بشه مسیر زیر را برین.نقل قول:
ابتدا روی Shape کلیک کنین.در Word منوی Drawing Tools را خواهید دید که در زیر ان Format است. در این تب گزینه Wrap Text را بزنین.گزینه های متعددی رویت میشن.گزینه In Line with Text رو انتخاب کنین.از این به بعد Shape همانند جملات خواهد بود.
با سلام دوست عزیز می توانی در قسمت Home گزینه Paragraph قسمت Multileveh list را انتخاب کنید
دوستان یه فایل ورد گرفتم که شماره صفحشو یه در میون فط واسه صفحات زوج زده. چطوری می تونم درستش کنم واسه همه صفحات بزنه؟
با سلام .نقل قول:
این کار رو بکن ببین درست میشه یا نه .
روی یکی از شماره ها دابل کیلیک بکن با این کار ربان Header & Footer Tools یا به عبارتی Design ظاهر میشه . حالا در بخش Option تیک مربوط به Differen Odd & Even Page رو بردار . این هم شکلش :
با سلام
چگونه میتوانم مثلا اگر 5 فایل ورد در یک پوشه داشته باشم با لینک کردن محتوای آنها به هم اگر قسمتی از مطالب فایل 1 را تغییر دادم مطالب موجود در سایر فایلها به طور اتوماتیک با تبعیت از فایل 1 تغییر کند؟
سلامنقل قول:
تشکر رفیق این کارو کردم منتها شماره صفحات زوج هم می ره و دیگه پایین هیچکدوم از صفحات شماره ای نیست.