الان فن آوا نامحدودش الکیه دیگه؟حداقل تبادل داره؟
شرکتی هست واقعا نامحدود بده الان؟
Printable View
الان فن آوا نامحدودش الکیه دیگه؟حداقل تبادل داره؟
شرکتی هست واقعا نامحدود بده الان؟
سلامنقل قول:
سرعت دانلود روز کاملا متغیره و تا حداکثر 600 کیلوبایت هم میرسه
سرعت دانلود شبانه رایگان بین 110 تا 115 کیلوبایت
کسی میدونه این هدیه نوروزی داستانش چیه؟
من که چیزی تو سایت پیدا نکردم.
اول باید وارد حساب کاربری بشید بعد گزینه "هدیه نوروزی شما" رو انتخاب کنید
تمدید 6 ماهه 30% - 12 ماهه 40% تخفیف داره
قدیم که سرعت 150 بود 1.5مگابیت، میشد 3.5گیگ گرفتنقل قول:
من سرویس 24 مگابایت جشنواره امروز ثبت نام کردم
دوستان کسی میدونه کیفیت سرویس ها چجوریاس؟ تلگرام و اینستاگرام که مشکلی ندارن تو فن آوا؟
کیفیت سرویساش خوبه نه مشکلی ندارن فقط سرعت دانلود شبانه کمه وقیمتاش بالاسنقل قول:
سلام
من یه اشتراک از فن آوا گرفتم.سرعتش خوبه فقط یه مشکل دارم اگر مربوط به تاپیکه دیگه ای میشه لطف راهنماییم کنید
مشکل من اینه که هر یکی دو دقیقه دسرسیم به اینترنت قطع میشه
برای حل دسرسی یا تریبل شات باید بکنم یا کارت وایرلسمو دستی خاموش روشن کنم
اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم.این مشکل از فن آواست یا باید تغییری در تنظیمات مودم ایجاد کنم
خیلی این موضوع منو اذیت میکنه و همه کارامو مختل کرده.:n16:
سلام دوست عزیز شما یه عکس از مودمت بزار اگر که مودمت چیپش برودکام هست برنامه dmt رو دانلود کن میشه یه کم کیفیت رو بیشتر کرد mtu تست هم بگیر دستی تو مودم تنظیم کن سیم کشی پریز تلفن ضد برق یا خراب نباشه سیم تلفن از بغل سیم برق رد نشده باشه تنظیمات وایرلس هم اگر مشکل داره(از طرف مودم) بهتون راهنمایی می کنم تنظیم کنید ممکن هست این هم مشکل داشته باشه اگر اینها نبود باید به شرکت بگید که پورت رو ریست و دوباره تنظیم کنید راستی مودلاسیون مودم هم اگر خطتون فیبر یا pcm نیست رو g.dmt یا یه همچین چیزی بزارید موفق باشید.نقل قول:
سلام دوست عزیز شما یه عکس از مودمت بزار اگر که مودمت چیپش برودکام هست برنامه dmt رو دانلود کن میشه یه کم کیفیت رو بیشتر کرد mtu تست هم بگیر دستی تو مودم تنظیم کن سیم کشی پریز تلفن ضد برق یا خراب نباشه سیم تلفن از بغل سیم برق رد نشده باشه تنظیمات وایرلس هم اگر مشکل داره(از طرف مودم) بهتون راهنمایی می کنم تنظیم کنید ممکن هست این هم مشکل داشته باشه اگر اینها نبود باید به شرکت بگید که پورت رو ریست و دوباره تنظیم کنید راستی مودلاسیون مودم هم اگر خطتون فیبر یا pcm نیست رو g.dmt یا یه همچین چیزی بزارید موفق باشید..نقل قول:
سلام دوستان
شاتل در مخابرات ایت الله کاشانی پورت آزاد نداره و با بررسی در تاپیک ها معلومه بعد از شاتل رضایت نسبی از فن آوا بیشتره
میخاستم بدونم رضایت دوستانی که از این شرکت سرویس دارن کیفیت و سرعت دانلود رایگان شبانش چقدره و اینکه مثل شاتل آپشن هایی مثل شاتل لند یا ترافیک رایگان فیلیمو و... نداره عایا؟؟؟؟
جالب نیست علتشم اینکه تجهیزات خیلی قدیمی هست.من خودم کاربرشونم چون استفاده ای نت ندارم به همین شبی حداکثر 2 گیگ و ماهیانه 3 گیگ روزانه 19 تومان برام کافیه
انقدرم از این شرکت به اون شرکت کوچ کردم خسته شدم همینجا موندگار شدم
فن آوا شهر بدره (استان ایلام) رو پوشش میده یا نه؟برای استان ایلام شهرهای ایلام، دره شهر و دهلران رو زده ولی وقتی 4 رقم اول تلفنشون رو می زنم میگه برای هیچ مرکز مخابراتی تعریف نشده؟
سرعت شبانه این شرکت چه قدر هست؟ و واقعا نامحدود هست؟
انگار سرويس های شبانه دار از تو سايت حذف شده...
نقل قول:
آره.کسی میدونه چرا؟
من زنگ زدم گفت بله شبانه حذف شده ولی به مشتری های قدیم فعالهنقل قول:
تاييد ميشه. برای مشتريان قديم قابل تمديده..نقل قول:
دوستان کسی از طریق بات تلگرام فرم تخلیه اپلود کرده و جواب گرفته ؟!
قشنگ توی این چند ماه سر ما بریدن , نامحدود میگیری خدا تومن , بعد از 4 گیگ مصرف سرعتت میاد روی 3 کیلوبایت ! جوابگو هم نیستن.
سلام دوستان
مهلت تمدید سرویسم رسیده بود
خواستم از 5 گیگ شبانه رایگان 512 برم رو 6 گیگ 1024 هم شبانش بهتره هم تفاوت قیمتی نداشت که به در بسته خوردم
پشتیبانی گفت نمیتونید بگیرید و این آخرین سرویس شبانه رایگانی هست که میتونید تمدید کنید
یک ماه دیگه شبانه رایگان هست و بعد بازم باید دنبال شرکت بگردیم:n35:
یکسال راحت بودیم حالا باز باید بگردیم دنبال شرکت و از اینور به اونور
گفت کلاً شبانه جمع ميشه يا ارتقاء نميتونی بدی؟نقل قول:
دوستان مثل اینکه شبانه رایگان رو برداشتن
من الان با دفتر فروشش صحبت کردم گفت برا شمایی که از قبل داشتی وقتی بخاد فاکتور سرویس جدید بخوره با همون سرویس قبلی فاکتور میخوره؟
کسی هست فاکتور جدید با شبانه رایگان NF براش خورده باشه؟
برا منم حدف شده
ما که سرویس شبانمون تا 6 مهر باقی مونده باید ببینیم اون زمان چی میشه
راستی امروز فهمیدم سرعت دانلود روزانه از سرور داخلی به دو مگابایت افزایش پیدا کرده - قبلا حداکثر 600 کیلوبایت بود
آیا شبانه هم افزایش سرعت داره؟
سلام...
من امروز با نمایندگی تماس گرفتم...
گفتن اونایی که سرویس شبانه رایگان داشتن و بخوان همون سرویس رو دوباره تمدید کنند فعلا مشکلی ندارن و همچنان شبانه رایگان میمونند....ولی اگر به هر دلیلی بخواید سرویستون رو عوض کنید شبانه رایگانتون از بین میره و دیگه شبانه رایگان نیستید....حالا تا کی این قضیه ادامه داشته باشه معلوم نیست...دقیقا مثل اوضاع نامحدودها شد که یک دفعه ضد حال زدن....با توجه به تجربه ای که دارم به نظرم بهتره به دنبال یک جایگزین باشید....
سلام
من سرویس قبلیم شبانه رایگان داشته ولی پیش فاکتوری که الان برام صادر شده دیگه توش NF ننوشته. نمی دونم حالا من اینو پرداخت کنم شبانه ش رایگان حساب میشه یا نه. مشخصات سرویسم رو اینطوری نوشته الان:
نام سرویس: DP237-1024-6g-1m
سرويس1024Kbpsبا 6GBترافيک 1ماهه مصوبه 237
از دوستان کسی اخیرا تمدید نکرده؟
قیمت همون 30 تومنه یا کمتر شدهنقل قول:
اگر کمتر شده احتمالا شبانه رو برداشتن :n03:
آره قيمتش مهمه و اگه ننوشته NF يعنی سرويست عوض شده..
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
........................
سرعت شبانه معادل سرعت اسمی سرويس حداکثر يک مگ و به مشتری جديدم نميدن ديگهنقل قول:
هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت 2 تا 7 بامداد) ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده شده است.
این یعنی سرویس 1 مگ 30 تومنی شد 35 هزار تومن؟!
بنویسید اینترنت ارزان میشود بخوانید ...
نه. سرویس 1 مگ 6 گیگ بدون شبانه میشه 23 تومن. با شبانه میشه 29 تومن.نقل قول:
اونجا فقط خواسته هزینه شبانه رو به تفکیک بنویسه.
دوستان این طرح ویژه 150 گیگ 1 ساله 100 تومن خوبه ؟ کسی داره؟نگیریم بعد بگن مثلا 90گیگ مال سه ماه بوده و 10 گیگ بقیه ش سرمون کلاه بذارن !!!:))
سرعتش اگه واقعا خوبه بگیرم!
زده سرعت دانلود تا 12 مگ
از لحاظ قطعی چطوره فن آوا ؟ تهران هستیم
ممنون
دوستان ادامه پست قبلیم که هنوز جوابی نگرفته بگم که الان ثبت ک کردن واسم زده سرعت 128 هست ! تو سایت زده بود تا 12 مگ !
سرويس128Kbps با 150GBترافيک-یکساله-ویژه نمایشگاه الکامپ 94
یعنی سرعتش خوبه ارزش داره بگیرم؟ 128 میترسم خیلی کم باشه!
سلام
آقا نگیر ازین شرکت سرویس کلا دوران اوج این شرکت زمانی بود که سرویس های نامحدودشو با فیمت پایین ارائه میکرد من مخابرات داشتم فطع کردم و اومدم اینجا که مصرف منصفانه گزاشت و منم
برگشتم مخابرات کلا کیفیت خیلی معمولی داره البته با قطعی بیشتر از مخابرات پینگشم زیاد جالب نبود البته سرویسی که من داشتم 512 نامحدود بود:n02:
سلام دوستان
یه چند وقتیه این اینترنت من قطع میشه مخصوصا اگه چند دقیقه با اینترنت کار نکنم !! بعد مودم رو که خاموش روشن میکنم وصل میشه!!
اما مثلا طی 4 ساعت کار با اینترنت باید 5 باری این کارو انجام بدم.
کسی نمیدونه مشکل کجاست؟ پشتیبانی هم سر در نمیاره.
با سپاس
از موقعی که وزیر مخابرات اومد گفت قیمت اینترنت کاهش پیدا میکنه تمام شرکتا یه 500 تومن از میزان هزینه هر گیگ حجم کم کردند در عوض قیمت سرویس رو 3 تا 5 هزار تومان بالا بردند و شبانه رو حذف کردند و همچنین بعضی هاشون برای سرویس شبانه یک هزینه ی جدا دریافت کردند ممنون از تدبیر وزیر
* لطفا حذف شود
دوستان مراقب تبلیغات کذب ساعت اینترنت شبانه فن آوا باشید - در سایت نوشته شده از 2 تا 8 در صورتی که سیستمشون از 2 تا 7 محاسبه میکنه و یک ساعت آخر از حجم شما کم میشه
من با پشتیبانی شون تماس گرفتم اول که منکر شدند بعد که سایت رو دید میگه نباید اینطوری مینوشتند و حجم مصرفی به شما برمیگرده
البته هنوز که برنگشته اما اگر برنگشت حتما به 195 شکایت میکنم شاید هم به دلیل فریب دادن مشتری شکایت کردم