دوستان منكه هارد اكسترنالم fat32 هستش چجوري ميتونم يه بازي كه فايل بزرگتر از 4 گيگ داره بريزم روش و انتقال بدم به ps3...???
مثلا gow3 يا la.noire
Printable View
دوستان منكه هارد اكسترنالم fat32 هستش چجوري ميتونم يه بازي كه فايل بزرگتر از 4 گيگ داره بريزم روش و انتقال بدم به ps3...???
مثلا gow3 يا la.noire
خوب هارت رو NTFS کن بعد با MultiMan 2.00.1 میتونی اون رو توی PS3 ببینی،دیگه گذشت اون زمون که PS3 فقط Fat 32 رو میشناخت.............نقل قول:
با مولتی من جدید کی میره تو غار:31:
سلام.ببین شما باید برای اجرای اون جور بازی یکی از این چهار نرم افزار رو دانلود کنی:نقل قول:
ps3 splitter
split4g
psarc
opensplit v1.2
بعد از اینکه این کارو کردی فایل بالای چهار گیگ رو پیدا میکنی.برای مثال : L.A NOIRE.PSARC
اصولا باید این طوری باشه اسمش.بعد این فایل رو به یکی از نرم افزار های بالا میدی تا برات تکه تکه کنه به فایل های 1 گیگ .بعد که تکه تکه شد شما فایل اصلی رو که l.a noire .psarc بود رو cut میکنی به یه درایو دیگه یعنی از فولدر بازی بر ش میداری و به جاش این فایل های تکه تکه شده رو میریزی به همونجایی که فایل اصلی رو برداشتی.بعد کل بازی رو میریزی رو هارد اکسترنال و میزنی به ps3 و توی multiman روی بازی مثلث رو میزنی و گزینه ی backup/copy رو میزنی.
multiman خودش فایل های تکه تکه شده رو میچسبونه به هم و میریزه رو هارد ps3 و شما قادر به بازی هستین.
نقل قول:
اول یه نکته:سوال کردن که شرمندگی نداره،فروم برای همین کاره دیگه...............
1-هیچ فرقی ندارن فقط توی پک اسپورت یه بازی اورجینال هم هست..........
در ضمن Star نیست،Starter هستش.............
2-میشه بازی کرد............
3-باید Navigation داشته باشید برای KZ3
4-یه دونه کافیه.............
5-میتونید اونا رو جدا گانه تهیه کنید که همه چی هم تویه یه دونه پکش هست...............
6-Move+Navigation+Extra pack....................
قیمت همش فکر کنم رو هم حدود 180 بشه..........
نقل قول:ممنون از راهنماييتون:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.66 Spoof Plugin for PS3 MFWBuilder
کد:http://www.megaupload.com/?d=0CFMLNGQ
سلام
از کجا باید بفهمم که وایرلس پلی استیشن کار میکنه؟؟؟
چون با لپ تاپ که یه شبکه وایرلس درست کردم بعد از تو ps3 میخوام کانکت بشم زمانی که scan میکنه میگه که هیچ اکسس پوینتی پیدا نمیکنه!!!
PS3 نمیتونه به adhoc متصل بشه. باید Access Point باشه. میتونی از connectify واسه درست کردن AP استفاده کنینقل قول:
ببخشيد نميدونستمنقل قول:
تازه فهميدم
طبق عكس زير اينها جدا از هم هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي دوستان دسته SIXAXIS چه معني ميده ؟؟؟
شش محور................
با wi-fi router موبایل چی؟؟؟میشه؟؟؟نقل قول:
سلام
من وفتی ps3 رو روشن می کنم با این صفحه مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 2048x1536. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هم ضربدر رو می زنم یه صفحه میاد که یه درصد داره و کم کم طول میکشه تا به 100 درصد میرسه بعد دوباره همین صفحه میاد
دکمه ps هم میزنم یه علامت منفی بالای صفحه میاد و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد تروخدا کمک کنین
راستی ما خونه وایرلس داریم امکان داره آپدیت شده باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی شد که این ارور داد؟
هارد عوض کردی؟
New CFW 3.55 PS3A Revision 2 Released
کد:http://www.ps3-addict.fr/downloads/CFWPS3A/PS3A-PS3UPDAT.PUP
با سلام
دوستان من امروز move خریدم. میخواهم بدونم نصبش نکته خاصی نداره؟؟؟؟
به نظر من دسگیره با کیبورد زشت میشه :31:نقل قول:
درضمن SIXAXIS یعنی شش جهت
آقا یه خورده سوالام زیاده ولی بازم دمت گرم ...:31:نقل قول:
پس من برم یه پک استارتر موو بگیرم با یه نویگیشن بگیرم . داخل پکشم باید همه چی باشه.
یه بار دیگه میشه دقیق بگی داخل جعبه استارتر موو چه چیزایی باید باشه . می خوام وقتی خریدم کم و کسری
نداشته باشه. داخل این پک چند تا دسته داره ؟ و این که کابل شارژی هم داخلش هست یا نه ؟ توی جعبه
navigation هم فقط تفنگ هست یا چیزه دیگه ای هم هست ؟
راستی یه سوال یادم رفت این move چه جوری شناخته میشه مثل دسته دکمه ps رو میزنی شناخته میشه یا
اینکه دردسر داره ؟
از راهنماییت ممنون :10:
راستی من این multiman جدیده نسخه 2.01 رو دانلود کردم . اگه از ntfs پشتیبانی می کنه فرمتشو تغییر بدم.
بعدشم اگه اینطوری باشه دیگه split در کار نیست مستقیم از رو اکسترنال بازی اجرا میشه ؟
داداش این به چه دردی میخوره؟نقل قول:
بله همه چی توش هست.............نقل قول:
خوده موو با یه شارژر و دوربین.............
یه دونه توش داره.........
تفنگ؟؟؟:18::18::18:
شما عبارت move Navigation رو توی گوگل سرچ کن ببین چی میبینی...........
با یه بار کالیبرازه کردن شناخته میشه و یا علی.............
clikone عزیزم ببین این مشکل مشکلی هست که من به مدت 1 ماه در گیرش بودم و به هر تعمیرکاری که سپرده ام یه من می گفتن که هارد ps3 سوخته و باید تعمیر بشه و اگه این اروری که به تو می دهد را ترجمه کنی می گوید هارد شما ایراد دارد من هم ناچار هارد ps3 خودم را عوض کردم تا این که درست شد اما بعد از 2 ماه ps3 من آپدیت نمی شد من بهت پیشنهاد می کنم که هارد ps3 خودت رو عوض کنی و سریعا بفروشی وگرنه باز هم به مشکل بر می خوری من هم وقتی هاردش رو عوض کرد وبعد از چند ماه دیگه آپدیت نمی شد ps3 خودم رو گزاشتم تو کمد ویک ps3 نو خریدم این تنها راهش هستنقل قول:
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
نه جانم وقتی که بزاریش خودت متوجه میشینقل قول:
راستی چند خریدی
بچه ها خبردار شید به زودی سه بازی جدید می آید خیلی ها برای خرید این بازی ها ps3 خود را آپدیت می کنند و کپی خورش رو پاک می کنند
UNCHARTED 3: Drake's Deception [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin's Creed 4: Revelations [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
God of War 4: Origins Collection Preview
اگه کپی خور با ورژن این بازی ها نیاد خودم اولین کسی هستم که ps3 خودم را آپدیت می کنم
ایم برای اونایی که هنوز کپی نکردن دستگهو خوبهنقل قول:
بالاخره همه اينها تو يه پك كامل هست يا نه ؟؟؟
يك . move navigation controller
دوم . move motion controller
سوم . eye camera
چهارم . شارژر
داداش تاریخ انتشار این ها رو هم بگو.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستش فقط تازیخ انتشار uncharted 3 رو میدونم که توی مهر انتشار میشهنقل قول:
ولی صبر کن بخاطر بچه های pcworld هم که شده درش میارم
راستی یه بازی رو جا انداختم که باز هم تاریخ انتشارش رو نمیدونم
grand theft auto V
سلام به همه دوستان من رو کنسولم فیفا 11 ریختم زمانی که بازی میکنم دستگاه به مدت 2 ثانیه گیر میکنه بعد ازاد میشه ایا مشکل از بازی است یا از کنسول؟
بازی دیگه ای ندارم که امتحان کنم ایا در اون بازی هم گیر میکنه یا نه.
ممنون از همه شما
Uncharted 3: Drake's Deceptionنقل قول:
Release Date: Nov 1, 2011
-------------------------------------
Assassin's Creed: Revelations
Release Date: November 2011
------------------------------------------
Grand Theft Auto V (working title)
Release Date: TBA
عمو پس god of war
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
پس god of warنقل قول:
دوست عزیزممنون! رفتم یه هارد اکسترنال آداپتوری Seagate Goflex Desktop 1TB خریدم با دور 7200. بازی Zumba fitness رو از روی هارد داخلی کپی کردم (قبلش با یه نرم افزار آنلاین از روی اینترنت هارد رو تبدیلش کردم به Fat 32). بالاخره بازی اجرا شد فقط بعضی وقتا وسطای بازِی تصویر Freez میشه که فکر کنم به خاطر کپی بودن بازیه.نقل قول:
سلام دوسته عزیز همشو گفتی بجز god of war 4 اینم بگو دیگه منتطریم:40:نقل قول:
درود
والا چیزی که فیک نباشه پیدا نکردم تنها خبر هم ازش اینبود
Gow4 Incoming TBA 2012
سلام
چنده قیمتش ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
راستی یزد داره ؟؟؟؟؟؟:8:
عزیز من این navigation که شما میگی رو نمی گم .نقل قول:
این تفنگه ps3 داستانش چیه ؟
یه چند تا سوال دیگه دارم ایشالا بعد امتحانا دانشگاه ازت می پرسم .کد:http://forum.1pars.com/thread117059.html
آقا تو رو خدا این حرفا رو نزن می ترسم دستگام خراب شه ....نقل قول:
بابا شما ها مایه دارین با led 3d بازی می کنید . من که یه LCD37 اینچ بیشتر ندارم .نقل قول:
بچه ها من یه سوال دارم. آیا وقتی PS3 آپدیت میشه غیر از هاردش جای دیگه ای هم ثبت میشه که آپ شده؟
من یه ایده دارم نمی دونم عملی هست یا نه. شاید بشه برای PS3 دو تا هارد داشت. یکی با سیستم عامل ه ک شده برای اجرای بازی های قدیم و یکی برای آپدیت کردن و اجرای بازی های جدید به صورت ارجینال. اینجوری آدم با آپدیت کردن و بازی کردن بازی های ارجینال کپی خور کنسولش رو از دست نمیده.
آیا این عملی هست؟ آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟
میگم یه گاد آف وار برای Ps3 هست که دو تا نسخه Ps2 شو HD کردند - ارزش خریدن داره ؟ کیفیتش خوب هست ؟نقل قول:
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
اصلا توی هاردش ثبت نمیشه ، توی یک حافظه داخلی به نام NAND ثبت میشه .نقل قول:
[QUOTE=sajjadsa;6221195]بچه ها من یه سوال دارم. آیا وقتی PS3 آپدیت میشه غیر از هاردش جای دیگه ای هم ثبت میشه که آپ شده؟
من یه ایده دارم نمی دونم عملی هست یا نه. شاید بشه برای PS3 دو تا هارد داشت. یکی با سیستم عامل ه ک شده برای اجرای بازی های قدیم و یکی برای آپدیت کردن و اجرای بازی های جدید به صورت ارجینال. اینجوری آدم با آپدیت کردن و بازی کردن بازی های ارجینال کپی خور کنسولش رو از دست نمیده.
آیا این عملی هست؟ آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟[/QUOTE
ایده ی جالبی داری نمی دونم که آپدیت روی هارد انجام میشه یا نه:13: ولی این رو میرونم که کپی خور فقط روی هارد انجام میشه یاز هم سوال کن:20:
اگه اینجوری باشه که تو میگی مشکل خیلی ها حل میشه
امروز پیش یه فروشگاه رفتم و گفتم ورژن جدید کپی خور ps3 نیومده گفت 3.60 اومده ولی فقط 3 تا بازی توی اون کار می کنه از جمله mortal kombat و cricis و... کسی نمیتونه در بارهی این کمی به من توضیح بده
سلام میلاد جون...نقل قول:
من اصلا باهاش حال نکردم شماره یکش که خیلی مصنوعی بود فقط بر داشتن کیفیت آدمشو بردن بالا ...بقیشم ول
کردم . به نظر من کلا دورشو خط بکش . این god of war 3 با این که fulllll hd نیست کیفیتش خیلی از این بالاتره ...
خب اون دو قسمت اول رو فقط برا خاطر طرفدارها و این که اگر کسی قسمت های قبلشو بازی نکرده باز سازی کرده بودن دیگه اون طور بسیار فنی روشون کار نکردن که بیاییم رو قسمت های فنی نسخه های قبلش ایراد بگیریم برای کسانی که نسخه های قبلیشو بازی نکردن خوبه...نقل قول:
+
تو کنفرانس e3 امسال هم خبری از GOD4 نبود بلکه قسمت های بازی روی کنسول دستی PSP رو ریمیکشو قراره برای ps3 عرضه کنن.