شاید نرم افزاره مشکل تاریخ داشته طرف زمان رو کرده 2008 و ئبعد راحت نصبش کرده
بهترین راهش که فول پاک بشن برنامه ها از طریق خود گوشی هستش و کاریش هم نمیشه کرد! چه اروری میده؟
Printable View
شاید نرم افزاره مشکل تاریخ داشته طرف زمان رو کرده 2008 و ئبعد راحت نصبش کرده
بهترین راهش که فول پاک بشن برنامه ها از طریق خود گوشی هستش و کاریش هم نمیشه کرد! چه اروری میده؟
من یک بار مموریم را در اوردم و گوشیمو فرمت کردم بعد که مموری رو گذاشتم نرم افزارهایی که از قبل تو مموریم بود را نه باز میکرد نه پاک میشه باید فایلاتو برداریو مموری را فرمت کنینقل قول:
اره مشكل منم دقيقا همينه مموري رو بر داشتم فرمت كردم حالا كه گذاشتم روش نه پاك مي كنه نه اجرا ميشننقل قول:
پس بايد بفرمتم
تنكس :10:
فكر نمي كنم مربوط به زمان باشه اخه من هرچي برنامه مي خوام نصب كنم همين ارور مسخره رو ميدهنقل قول:
مثلا از صدتا برنامه اي كه دانلود كردم شايد 10 تاشونو بتونم نصب كنم
ارورشم اينه
certificate may not yet be valid,is expired or phones date setting may be incorrect
تاريخشم كه عوض مي كنم اينو مي نويسه مثلا وقتي تاريخشو كردم 2009 يا 2008
certificate error.
contact the application supplier
ارور پاك كردنشم اينه
removing failed
نمیدونم طرف چیکار کرده رو گوشیت که مشکلی نیست ولی بیا اینجا گوشیت رو بزن هک کن بعدش راحت هر برنامه ای میتونی بریزی بدون مشکل.خودم چند روز پیش یه n81 رو با همین روش هک کردم بدون دردسرنقل قول:
اول هک کن بعدش مشکل نصب برنامه ها رو برطرف کن.5دقیقه هم نمیشه.پست شماره 1و2 رو انجام بده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280515
سلام
من یه مشکل دارم
تمام اطلاعات روی مموری من غیب شده.ولی یه حجمی رو از مموری اشغال کرده.
وقتی میرم تو گاری هیچی توش نیست. 800 مگابایت پره ولی هیچش نشون نمیده.
مشکلش از چیه ؟میشه کمک کنید.
يه بار گوشي رو ريستارت كن.
مموريتو در بيار 2 باره بزن شايد درست شد اگهنه كه فكر كنم فرمت لازم باشه.ولي كارارو بكن ببين دوستان ديگه نظرشون چيه؟؟؟؟؟
همه کارایی که گفتی کردم.با کامپیوتر ویروسیابی هم کردم.ولی بازم درست نشد.
شما باید با نرم افزارهای کامپیوتری بازیابی اطلاعات از طریق رم ریدر مموریتون رو بازیابی کنید تا اطلاعاتش برگرده.اینم بگم که فایلها به همون صورت که فولدر بندی بودند بر نمیگیرده و خیلی بهم ریخته میشه ولی خب تنها راه حل همینه دیگه.بعدشم مموری گوشی رو فرمت کنید و از اول هر چی خاستید روش بریزید.به احتمال 90% مشکلتون همین هستش.نقل قول:
ولی اینکه دلیلش چی هست معلوم نیست.هر چی هست ویروس نیستش.از مارک مموری هم بعید میدونم باشه!
سلام...
مال منم یه بار همینطوری شده بود. کلی فایلو Hidden کرده بودم، اما دیدم جا تره و بچه نیست:31:نقل قول:
اینکارو کردم درس شد:
همون فایلارو دوباره از pc به گوشی منتقل کردم، بعد با X-plore اونارو Move کردم به همونجایی که بودن. بعد دوباره Hidden کردمو درست شد:18:
ok?>
ByE.
سلام به همگی
دوستان من میخوام فارسی رو به گوشیم اضافه کنم لطفا اگه پستی آدرسی که برا 5700 جواب داده باشه میشناسید معرفی کنید تا منم اقدام کنم
مرسی
منوهاشو میخوای فارسی کنی یا فقط بتونی فارسی بنویسی؟نقل قول:
دوستان الان قیمت باطری اوریجینال 5700 چنده ؟
باطری من هفته پیش خریدم 15تومن.
ممنون ... منم باید باطریش رو عوض کنم به زودی
سلام عزیزنقل قول:
یه عکس از باطریت می ذاری؟
چند خریدی؟
کدوم شهری؟
مرسی
نه!نقل قول:
فقط میخوام زبان فارسی بیاد تو writing language:46:
این جواب داد رو گوشی من:نقل قول:
کد:http://mohandesmcd.persiangig.com/----/PersiKeys%20by%20PersiBoy.rmp
من تهرانم.از پایتخت یکی از دوستام برام خرید.البته 2ماه پیش یکی از دوستام از علاالدین خرید 10تومن و راضی هم هست.من هنوز باطری رو استفاده نکردم ازش.البته شما مشهدی این اطلاعات زیاد به دردت فکر نکنم بخوره:31:.اینم عکسها.چون سایزش بزرگ بود مستقیم نذاشتم تو تاپیک.از 2طرفش عکس انداختمنقل قول:
کد:http://mohandesmcd.persiangig.com/Document/
نقل قول:
فارسي كردن كيبرد گوشي writing language
من از همین روش استفاده کردمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=259208
[quote=MohandesMCD;4126765]این جواب داد رو گوشی من:
ممنون از لطفت!کد:http://mohandesmcd.persiangig.com/----/PersiKeys%20by%20PersiBoy.rmp
جواب نداد!:41:نقل قول:
متاسفانه باطری اصلی خیلی بسختی پیدا میشه .باطریهای تقلبی هم که ماشالله از نظر برچسب و هولوگرام از باطری اصلی با کیفیت تر هستند.
دوست عزیز اگز می تونی گوشیت رو فلش یا آپدیت کن تا زبان فارسی بهش اضافه شه اینجوری خیلی بهترهنقل قول:
حیف که گوشی من رو ازم دزدیند و نمی تونم برات امتحان کنم ببینم کار می کنه یا نه
درسته خیلی سخت پیدا می شهنقل قول:
من یک باطری خریدم 10000 تومن به عنوان باطری اصلی اما اصلا درست کار نمی کرد همون باطری رو 3 - 4 بار هم عوض کردم اما باز هم مشکل داشت
بعد یک باطری 4000 تومنی از این پک دار ها خریدم از این باطری 10000 تومنی بهتر کار می کرد
دوستان راستی گوشیمو من گذاشتم برای فروش اگر کسی میخاد ، 120 قیمت پایه ..
سلام به 5700 داران که هنوز عاشقه گوشیشونن.
و باز هم سواله فنی از سیزو
توجه کردین یه نفر که شمارشو ذخیره کردین بهتون زنگ میزنه فقط اسمش میاد رو صفحه.در صورتی که گوشی های دیگه مثه ان 82 هم اسمش میوفته و هم شمارش.واسه این مشکل راه کاری برنامه ای چیزی هست؟
با سیمکارت 912 (اشانتیون)؟ اگه آره 50تومن ازت میخرم:27:نقل قول:
من که دقت نکردم ولی کاری که خودم میکنم اینه که همه شماره های یک نفر رو به عنوان موبایل ذخیره نمیکنم.یک شمارش به عنوان موبایل.یکی به عنوان خونه یکی به عنوان کار فون و.... اینجوری موقع زنگ خوردن, هر شماره یک آیکون مخصوص داره و میفهمید با کدوم خطش زنگیدهنقل قول:
امروز مغازه دار قیمت گرفتم .. 130 خریدارن ... احتمالا فردا پس فردا میبرم برای فروش ...نقل قول:
با سیمکارت 912 (اشانتیون)؟ اگه آره 50تومن ازت میخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه 6220 دارم هفته پیش از گارانتی اصلی اتصالات توی خیابون بهشتی خریدم ... فاکتورش موجوده ...
.
کابل tv + هندزفری + رم 1گیگ + شارزر و سایر متعلقات .... از هندزفریش استفاده نکردم ...
فایلهای cer و key گوشی موجوده ... برنامه های گارمین و اسمارت کام برای Gps روش نصبه و فعاله ..
.
خلاصه واقعاً آکه آک هست ...
.
اگه کسی خواست با 5700 در حد میزنم ... چون میخوام 5700 بگیرم ...
با 5700 در حد مي زنيد يعني عوض مي كنيد؟نقل قول:
اگه كرج باشيد من كاملا علاقه دارم گوشيمو عوض كنم با 6220. چون ديگه حال و حوصله ي اينو ندارم.
ضمنا گوشيم 5700 ورژن 03.83.1 هستش. البته از اون 5700 اولياس. هنزفريش سالمه سالمه فقط سري هاش رو عوض كردم.
كابل يو اس بيش يك بار بيشتر استفاره نشده چون يه كابل ديگه داشتم.
دكمه هاي ميوزيكش فقط خش زياد داره. كلا نه سخت افزاري نه نرم افزاري مشكل نداره بيچاره.
اگه خواستي اطلاع بده!
دوست من , من عرض کردم در حد آک باشه ... یعنی هیچ جائیش خط و خش نداشته باشه... در حد آک یعنی همین دیگه ..در هر صورت ممنون ..نقل قول:
مال من فقط قابش يكم كثيفه البته قاب فابريكش نه قابشم مشكي اگه خواستي برات عكس بگيرم.پ.خ كنم
يو اس بيش سالم+هدفونشم خوبه به اضافه 3 تا سري با سايزاي مختلف.
البته اينجور كه بدونم متاسفانه تهراني شما.
دوستان می یکی از اشناهام این گوشی رو داره حدودا 2 سال میشه
اصلا تا حالا نه فلش کرده نه دستکاری نه نرم افزار نه هیچی
یعنی سالمه سالمه
الان چند روزی هست که گوشیش دچار مشکل شده
وقتی زیاد sms میاد براش یا تند تند sms میزنه گوشی گاهی یا hang میکنه یا restart میشه
اتفاق خاصی هم نیفتاده برای گوشی مثل ضربه یا چیز دیگه
کسی میدونه از چی میتونه باشه ؟
بهتره Memory In Use ه Messeging رو بزاره رو Mem. Cardنقل قول:
دوستان می یکی از اشناهام این گوشی رو داره حدودا 2 سال میشه
اصلا تا حالا نه فلش کرده نه دستکاری نه نرم افزار نه هیچی
یعنی سالمه سالمه
الان چند روزی هست که گوشیش دچار مشکل شده
وقتی زیاد sms میاد براش یا تند تند sms میزنه گوشی گاهی یا hang میکنه یا restart میشه
اتفاق خاصی هم نیفتاده برای گوشی مثل ضربه یا چیز دیگه
کسی میدونه از چی میتونه باشه ؟
اگه حل نشد با مستر ریست درست میشه ...!
5700 ما رو هم خدا بیامرزه ...
فروختیمش رفت .. :40:
من که اگه بخوام گوشیه جدید بگیرم اینو نمیفروشم
چون مطمعنم دلم واسش تنگ میشه
فعلا که هیچ گوشی چشممو نگرفته بعد دو سال
منتظر سری x نوکیام ببینم چی معرفی میکنه
آخر چند فروختی گوشیت رو؟نقل قول:
نقل قول:
120 .. البته باطریش هم باد کرده بود و همینروزا داغون بود ، ظاهرش هم زیاد تر و تمیز نبود ...
باتري واسه منم بادكردش يه باتري ديگه واسش گرفتم كه واقعا افتضاحه بچه ها كسي نميدونه از كجا باهاس فهميد كه باتري اصله
خدا رحمتش كنه..گوشيو فروختي...رفاقتم فروختي؟ همه به معرفتا...ستاره هاشو ببين!!چه خبره؟نقل قول:
چيكاره اي الان؟ هنوز به عشق اين گوشي مياي اينجا؟
يادمه قبلا يه تاپيك داشتم به اسم بانك اطلاعاتي نوكيانقل قول:
الان زير خاكيه
تو اون اموزش نحوه تشخيص باطري اصلي رو گذاشته بودم
يه سرچ بزن پيدا ميشه
نقل قول:
چاکریم رفیق، ما در خدمتیم ؛ هنوزم به یاد رفقا میایم ... :10:
اما یه توصیه :ِ :31: ما که نوکیا رو تحریم کردیم رفت ، شما هم تحریم کنید بره ..